Blowjob Lips?

Olen monet kerrat nähnyt kehuttavan Soap & Gloryn huulia pullistavaa kaunisnimistä Sexy Mother Puckeria ylivoimaisesti parhaaksi huultenpullistajaksi ikinä, joten kun se tuli eteeni Englannin Bootsissa, oli se tietysti hankittava kokeiluun.

Oma Sexy Mother Puckerini oli väritön kiilto, mutta tätähän myydään myös sävytettynä.

Huultenpullistajia kokeilleille niiden aikaansaama kihelmöivä ja nipistelevä tunne on varmasti tuttu ja niin oli minullekin. Tämän kanssa kuitenkin löysin aivan uuden tunteen.

Huuleni nimittäin tuntuivat siltä, kun ne olisivat juuri olleet puutuneet ja puudutus olisi katoamassa. Siis se sama tunne, kun istut jalkasi päällä liian kauan ja huomaat jalkasi puutuvan ja sitä alkavan pistellä. Se oli aika hhmm… jännä tunne huulilla.

Omat huuleni ovat jo valmiiksi melko täyteläiset, joten oletin tämän lähinnä pullauttavan niitä sen verran, että niiden uurteet katoavat.


Ja no, aikalailla sen verran tämä juuri tekikin. Ei siis mitään mieletöntä huultenturvotusta, mutta ehkä jotain pientä. Ei mielestäni kuitenkaan sen jatkuvan pienen hassun kihelmöinnin arvoista, josta jaksoin 45 min kärsiä ennen kuin pyyhin kiillon sitten lopulta pois huuliltani.

Itse kiiltohan oli periaatteessa väritöntä, mutta vaalensi hieman huulia eikä sitten loppujen lopuksi pysynyt kovin hyvin ihan niin nättinä ja siistinä huulilla kuin olisin toivonut… Lieneekö nimittäin huulissani sitten vikaa vai missä, mutta lisäsin tuota ennen kauppareissua ja marketissa ohimennen peilikuvani nähdessäni tajusin näyttäväni siltä, kuin olisin juuri saanut lastin suuhuni. Ja siis mitä ilmeisemmin sen verran suuren, että sitä olisi jänyt vähän suupieliinkin. Eli siis pääsin tutuiksi minulle uuden ilmiön nimeltä ”literally blowjob lips” kanssa.

Minun juttuni tämä ei ihan ollut enkä nyt kokenut, että tämä olisi ollut mikään mieletön huultenpullistaja tai turvottaja.

Onko teillä kokemuksia tästä tai muista huultenpullistajista? Käytättekö niitä? Oletteko ylipäätänsä tyytyväisiä huultenne kokoon?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  "kuin olisin saanut lastin suuhuni". =D Nauroin ihan vääränä.. Kieltämättä näytti vaalentaneen huulia. Ehkä olisi pitänyt siksi valita se värillinen versio. 😉

  Jos tuollainen kiilto tulee joskus eteen, olisi kiva kokeilla millainen vaikutus sillä on omiin huuliini. =)

 2. 2

  sanoo

  Että oot ihana! Tänkin postauksen ansiosta nauroin ihan vedet silmissä 😀 Pakko sanoa, että vähän sellasta blowjob- efektiä havaittavissa.

 3. 3

  Hannes sanoo

  Hei!
  Olen 16 vuotias poika, jolla on sekaiho. Ongelmani ovat mustapäät. Niitä on oikeasti aivan hirveästi nenässä ja leuassa, olen koittanut ties mitä konsteja mutten ole saanut niitä pois. Mietin mikä olisi sopiva puhdistustuote minulle jolla saisin ne pois. Olisi myös hyvä jos tuotetta ei joutuisi tilaamaan netistä.

 4. 4

  Helinä sanoo

  En ole todellakaan tyytyväinen huulieni kokoon; olen valitettavasti perinyt äidiltäni kapeat huulet… En kuitenkaan ole kokeillut näitä pullistusta lupaavia tuotteita, sillä aika suuri enemmistö tuntuu olevan jotain mentholisia ja vissiin kaikki sitä kihelmöintiä aiheuttavia, enkä siedä edes menthol- tai eucalyptus-huulirasvoja tuon tunteen takia.

  Ja vaikka jokin tuote ei olisikaan minttuinen eikä edes kihelmöivä, maalaisjärkeni sanoo, että JOS tuote oikeasti jopa toimisi ja saisin kauniimmat täyteläiset huulet tilapäisesti, niin turvotus aiheuttaisi ajan mittaan venymistä ja herkemmin ryppyjä huultenympärysiholle. Sitten sitä tuotetta pitäisi laittaa aina, jos haluaisi rypyistään eroon. En tiedä, onko tässä ajatuksessa oikeasti perää, mutta loogiselta se tuntuu. Joten olen päättänyt hyväksyä jatkossakin nämä kapeat huuleni, sillä olen niillä kumminkin pärjännyt elämässä jo yli 30 vuotta. =)

 5. 5

  sanoo

  Hannes:

  aattelin neuvoa sua jos Virve ei ehdi sulle vastata. oon vuoden päästä valmistuva kosmetologiopiskelija.

  ensinnäkin, älä vaan näprää niitä mustapäitä, varsinkaan likasin sormin.

  kannattaa varata aika kosmetologille ihonpuhdistukseen, niin hän saa poistettua enimmät mustapäät hellävaraisesti ja arpia jättämättä. tosi moni mies/poika oikeasti käy kosmetologilla, eikä siinä oo mitään noloa. jos haluat säästää, niin varaa aika oman paikkakuntasi kosmetologikouluun, jos siellä sellainen on. hoidon hinta on noin puolet halvempi kuin oikeassa kauneushoitolassa.

  puhdista iho säännöllisesti aamuin illoin seka/rasvaisen ihon puhdistustuotteella, käytä myös kasvovettä jokaisen puhdistuksen jälkeen! ja kosteuta kevyellä/tasapainottavalla emulsiolla/voiteella, EI rasvaisella tuotteella. (esim. Lumene Arctic Aqua Tasapainottava Kosteusemulsio)

  kannattaa myös kuoria ihoa 1-2 kertaa viikossa ja käyttää sillon tällöin puhdistavaa naamiota esim. savinaamiota, vaikka vaan sinne nenän ja leuan alueelle, jos muuten ihosi on normaali/kuiva.

  vaikka iholla onkin epäpuhtauksia, niin muista myös kosteuttaa sitä, ettei iho pääse kuivumaan ja siitä seuraa lisää ongelmia.

  sopiva puhdistustuote sulle on just seka/rasvasen ihon tuote, esimerkiksi erilaiset puhdistusgeelit tai -emulsiot.

  tsemppiä!

 6. 6

  mami sanoo

  Yhellä mun kaverilla on tosta Xl-versio, ja sen aiheuttuma tunne huulilla on kyllä melkosen extreme! Itse tosin pidän hurjasti siitä kihelmöivästä tunteesta, joten olen aina lainaamassa kaverin plumppia.

  Kiva, että ostit Englannista näitä Soap&Gloryn tuotteita, ne on pitkään olleet omia lemppareita paitsi purkkien myös sisältöjen vuoksi! Kiva kuulla sun mielipiteitä tuotteista, jos saisin vaikka uusia vinkkejä sarjan ihanuuksista 🙂

 7. 7

  Pauliina sanoo

  Näitä saa Asokselta, kuten myös muitakin Soap & Gloryn tuotteita. Laiton tilauksen sinne. Pakko kokeilla, ihan vaan huvin vuoksi 🙂

 8. 8

  sanoo

  Heip,

  mahtava kirjoitus taas hahahaa!! 😀

  Allekirjoittanut on kokeillut kaikki maan ja taivaan välillä löytyvät huultenpullistajat. Mä halun just precis bow job lipsit.

  Ikävä kyllä olen kokeilujen myötä alisutnut siihen, että kosmeettisilla, ulkoisesti käytettävillä aineilla ei ole kuin ehkä marginaalinen, lyhytkestoinen, hieman huulten uurteita tasoittava vaikutus. Jos sitäkään.

  Olen testannut paitsi Sexy motherpuckerin, myös maailmalla foorumeilla kehutut Two Facedin Lip Venomin ja Lip Fusion XL:n.
  PÖH sanon minä – ja viimeinen on törkeän hintainenkin, kymmeniä dollareita!!!

  Tämä neiti menee siis piakkoin kiltisti istumaan kauneusklinikalle ja ottamaan huuliin kiltisti hyaluronihappoa. Ainoa keino, jolla huuliin saa oikeasti täytettä. Siis _oikeasti_ jos haluaa muuttaa huulten ulkonäköä.

  (Ja ei, tarkoitus ei ole hankkia Tuksu et al -huulia, vaan ottaa 0,55 ml jaettuna ylös ja alas, ylös hieman enemmän.)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *