Berry Refresh!

Minusta Lumenelta ovat pitkään puuttuneet kiinnostavat vartalotuotteet.

Ei pahalla, Lumene, mutta Spa-linjanne tuoksu on minusta aivan kamala. Tai siis itse en vaan tykkää ruusunjuuristanne yhtä paljon kuin oikeista ruusuista.

Edullinen Koivu & Hunaja -linjanne alkoi tosin olla jo kiinnostava.

Jo pidemmän aikaa tyrkyllä olleista Arctic Aquan -kroppatuotteistakin tykkään kovasti, mutta ne ovat vaan hieman tylsiä ulkonäöltään.

Uusin Berry Refresh -linjanne on kuitenkin juuri sitä, mitä olen kaivannut. Ihanan värikkäät pakkaukset, kivoja koostumuksia, mahtavia tuoksuja ja täydellinen hinta (4,90-9,90 euroa kappale).

Sarjaan kuuluu yli kymmenen tuotetta antiperspiranteista virkistäviin jalkaemulsiohin, vartalovoiteisiin, käsivoiteisiin ja selluliittiseerumiin!

Berry Refresh 2in1 Suihkugeeli & Kuorinta on pirtsakan värinen ja jos en ihan väärin muista, on tuoksu sama kuin ainakin Vitamin C+ -linjan Kirkastavassa tehohoidossa!

Berry Refreshin Kiinteyttävässä vartalovoiteessa on käytetty karpaloa ja se tuoksuu ihanan marjaisalle. Tämän värinen tuubi täytyy jokaisen tytön kosmetiikkavarastoista löytyä!

Hieman täyteläisempi Berry Refresh Hoitava vartalovoide tuoksuu mustikkaiselle. Lumenella ei ole hetkeen löytynyt mitään mustikkaista tuotetta valikoimistaan (sitten Vitamin C -linjan dual-seerumin?) ja tykkään niin kovasti miedon mustikkaisesta tuoksusta (vaikkei tämä ihan tuon dual-seerumin mustikkapuolen aromeihin ylläkään)!

Berry Refresh -linjasta löytyy paitsi suojakertoimellinen käsivoide (SPF 10), myös tämä Ravitseva käsivoide pumppupullossa, jonka tuoksusta myös löytyy mustikkaisuutta (ei tosin minusta yhtä herkullisena kuin mitä vartalovoiteesta).

Tuotteiden sisällöt näyttävät aivan loistavilta ja käytän nämä uudet ihanat purkkini varmaan pian pois, jonka jälkeen saattee niistä sitten tarkempaa raporttia.

Kiitos, Lumene, että täytitte puuttuvan kolon sortimentissanne!

Oletteko te jo kokeilleet Lumenen Berry Refresh -linjan tuotteita? Mitä olette tykänneet?

Postauksen tuotteet on saatu Lumenelta.

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Mä haaveilen voivani pian ostaa noita uusia Lumenen tuotteita, olenkin niitä jo kaupoissa ihastellut. Aivan mielettömät putelit väreiltään ja tosiaankin aiheuttavat herkuttelufiiliksen! 🙂

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Käytin tuubillisen tuota kiinteyttävää vartalovoidetta. Ihastuin kaupassa sen ihanaan tuoksuun, mutta pettymys oli suurtakin suurempi kun ihana tuoksu muuttui ihollani jotenkin eltaantuneeksi. 🙁 Voide oli kyllä muuten oikein mukava, kosteutti ihan sopivasti ja imeytyikin nopeasti. Seuraavaksi aion uskaltautua kokeilemaan keltaista vartalovoidetta. Vaikka sen tuoksu iholla muuttuisikin hieman, niin tuommoisenhan käyttää kuitenkin pois melko nopeasti.

  Tahtoisin vielä kiittää aivan ihanasta blogista! 🙂 Olen löytänyt kirjoituksiasi lukemalla mahtavia tuotteita ja oppinut uutta ihonhoidosta. Herkkä ihonikin on kiitollinen kun sen ei niin usein enää tarvitse toimia koekaniinina vaikka mille 😛 Jatka samaan malliin, toivotan paljon aurinkoa ja ihania asioita elämääsi! 🙂

  -Marika-

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Tuo ravitseva käsivoide on aivan loistavaa tavaraa!! Oon käytätny sitä reilun kuukauden ja kädet on loisto kunnossa. Tää on kyllä uus rakkaus♥
  -Niina

 4. 4

  sanoo

  Olen ihastellut noita kaupoissa, mutta ei ole tullut ostettua, kun on ollut pettymyksiä Lumenin Suihkugeeleistä. Mutta pitääkin kokeilla noita, jos sieltä löytyisi jokin uusi suosikki. =)

 5. 5

  sanoo

  Töistä sain noita jo aikapäiviä sitten ja en pitänyt kyllä tuosta blueberrysta YHTÄÄN. Ihan älyttömän tehty, paha haju. 🙁

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  Ravitsevaa käsivoidetta olen kokeillut ja ollut todella tyytyväinen. Tuoksu on mielestäni myös hyvä 🙂

 7. 7

  sanoo

  En ole vielä päässyt kokeilemaan, mutta oon kuullut noista paljon hyvää! Ainakin purkit ovat ihanan pirteän väriset. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *