Benefit Georgia

Kuten joku varmasti muistaa, shoppailin kaksi kuukautta sitten eBaysta pari Benefitin poskipunaa (tai no, nämä kulkevat myös face powdereina). Poskipunat olivat halpoja ja hetken mielijohteesta ostin ne ilman suurempaa pohdintaa. Vasta jälkikäteen jäin miettimään tuotteiden aitoutta ja minulle selvisi, että Benefitin poskipunien kopioita on eBayssa liikkeellä paljon.

Otin yhteyttä myyjään, joka totesi, ettei voi taata poskipuniensa aitoutta. Hän oli kuulemma kuitenkin jo postittanut punat minulle, mutta maksoi rahat takaisin ja totesi, että kun saan poskipunat, voin vasta sitten maksaa hänelle varmistuttuani niiden aitoudesta.

Tämä pieni temppu sai minut varmistumaan siitä, etteivät punat olleet aitoja (nythän en voisi jättää negatiivista palautetta myyjälle), joten shoppasin toisen punista Strawberrynetistä. Sieltä tuli aitoa tavaraa, minkä vuoksi voinkin nyt esitellä teille, mistä aidon ja feikin Benefitin poskipunan erottaa. Postaukseni käsittelee etupäässä Georgia-sävyä, mutta faktat pätevät kyllä myös muihinkin puniin.

(Ebayn kautta ostetut feikit eivät sitten koskaan kotiutuneet, eli vaikka myyjä ilmoitti jo päivää tai kahta ennen yhteydenottoani lähettäneensä poskipunat, ei hän silti ollut ilmeisesti koskaan lähettänyt niitä. Pitäkööt feikkinsä, prkl.)

Tässä kuitenkin netin kautta kokoamiani juttuja aidon ja feikin Benefit poskipunan erottamisesta.

Ensinnäkin poskipunassa on takana tarra, jonka nurkassa on teksti ”Peel here” ja jonka pystyy avaamaan.

Tarran etupuolella INCI:n yläpuolella lukeva englannin kielinen teksti lukee aidossa versiossa tarran sisällä muutamalla eri kielellä. Feikissä ei tarran sisäpuolella lue mitään tai sitten tarrassa ei edes ole mitään sisäpuolta.

Feikeissä on usein myös pieniä kirjoitusvirheitä. Aidossa poskipunassa lukee takana ”for a fresh complexion”, mutta feikeissä saattaa lukea ”tresh”.

Pakkaus on pahvimainen kotelo, mutta jäykkää ja kestävää materiaalia. Jos painat aitoa pakkausta kynnellä, ei siihen jää kuopallaan olevaa jälkeä.

Feikki puolestaan on pehmeämpää ja siihen jää painauma.

Aidossa on myös sopivan kokoinen muovi suojaamassa tuotetta ja sivellin lepää muovin päällä.

Aidon siveltimestä näkee selkeästi sen olevan maalattua puuta, feikin sivellin taas on puun näköiseksi maalattua muovia.

Aidon siveltimen harjakset ovat pehmeitä.

Aidon poskipunan koostumus on pehmeän puuterimaista, mutta ihan hitusen voidemaiseen suuntaan menevää. Ei siis mitään selkeästi voidemaista, mutta ei mitään kovaa jauhoistakaan, kuten feikin.

Lisäksi aidossa tuotteessa on selkeä hajuste. Omani tuoksuu nimensä mukaisesti kevyesti persikkaiselle ja hyvin hienostuneelle mielestäni.

Aito tuote myös painaa feikkiä enemmän. Oma rasiani painoi muistaakseni 58 g siveltimineen päivineen.

Aidossa tuotteessa myös pakkauksen yksityiskohdat ovat siististi toteutettuja eikä kartonki repsota vaan on huolella taiteltu ja kiinnitetty.

Vaikka feikki kuinka näyttäisi kauniilta ja tuntuisi hyvältä, en suosittele sen käyttöä. Feikkituottet voivat sisältää ihan mitä tahansa ja vaikka kuinka myrkyllisiä aineita, sillä niiden valmistusta ei kukaan kontrolloi. Tärkeintä on saada tarpeeksi aidon näköinen tuote, jonka koostumus näyttää hyvältä. Tuotteen turvallisuudella ei ole mitään väliä.

Mutta tosiaan jälleen tuli todistettua, kuinka Strawberrynettiin voi luottaa. Benefitin Georgia kotiutui sieltä n. 20 eurolla ja uskon tämän olevan ehdottomasti aito tuote.

Itse tuotteesta vielä sen verran, että tämä sitten tosiaankin oli kevyt sävy.

Halusin tämän nimenomaan juuri sävyn haaleuden ja vaaleuden vuoksi ja tummempi ihoisethan (= ei-lakanan valkoiset ihmiset) käyttävät tätä ihan heleyttävänä puuterina koko kasvoilla, mutta vaaleammalla iholla tämä sopii myös hyvin kevyenä poskipunana. Hyvin kevyenä nimenomaan, sillä tämä ei tosiaan liiemmin erottunut edes minun ihollani. Sellainen kiva tuote kyllä, kun tahtoo ihan vähän sävyä kasvoille, muttei senkään vertaa, että iholla näyttäisi olevan poskipunaa. Minä tykkään, mutta olenkin poskipunan suhteen todella luonnollisen lookin ystävä.

Vielä tekisi kovasti mieli hankkia Danelion-sävy…

Kokemuksia Benefitin poskipunista tai muista meikeistä? Anyone? (Taisin näitä jo varmaan aiemminkin kysellä, mutta jos vaikka nyt tulisi lisää.)

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Pitikin kysäsistä vielä sinun meikkipakistasi sen verran, että tulivatko pakin pohjalle asetettavat väliseinät pakin mukana? 🙂

 2. 3

  Kay sanoo

  Olen ollut uskollinen Benefit -käyttäjä jo viitisen vuotta. Suosikkejani ehdottomasti juuri nämä "Box o' Powders": Georgia, Dandelion, 10, Dallas ja Hoola. Uusista Coralista on ihana. Muita suosikkeja: Brow Zings -kulmavärit ja Babe Cake -kakkurajaus, jotka kestää ja kestää vaikka käytän niitä päivittäin. Parasta Benefitin tuotteissa on ehdottomasti niiden kekseliäät nimet, sekä paketointi jotka saavat hyvälle tuulelle. Paikan päällä Benefitin omat myyjät ovat mukavia ja he osaavat aina antaa uusia vinkkejä tuotteiden monipuoliseen käyttöön. Benefitin "Brow Bar" on myös must! Harmikseni monia suosikkejani on poistettu valikoimasta kuten: F.Y…eye (korvattu tuotteella Stay don't stray joka ei vakuuta), Miss Popularity, sekä Shimmer Powderit (erityisesti sävy Bambi)…

 3. 4

  sanoo

  Ostin osin sun innoittamana Nizzasta Benefitin Sugar Bomb-poskipunan. Se on siis se, jossa on erivärisiä sektoreita, joista sekoittelemalla saa joko kylmän pinkin tai lämpimän persikkaisen yhdistelmän. Olen tykännyt laadusta, mutta hinta oli Ranskassa vähän suolainen, muistaakeni 32 euroa. Myyjä puhui Georgiasta ja Dandelionista nimenomaan heleyttäjäpuutereina, lienevät välimerelliselle iholle turhan vaaleita poskipunaksi, mutta ihanalta ne näyttivät paketissa. Sitäpaitsi Sugar Bombin pakkaus on paljon tylsempi kuin niiden. :/ Benefitillä oli kivoja tuotteita joita en sitten kuitenkaan osannut oikein ostaa – paitsi kaverilleni toin Stay Don't Stray primerin/luomivärinkiinnittäjän (25€) jonka mielelläni olisin korkannut itse 😀
  http://www.benefitcosmetics.co.uk/gp/product/B00353AW98/ref=sr_11_1/279-3755351-4104258?ie=UTF8&bcBrand=core&nodeID=

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  Hei,

  Tuohon siveltimen pehmeyteen kommentoisin, ettei tuo Georgian sivellin itse asiassa ole täysin pehmeä (verrattuna esim. YSL:n irtopuuterisiveltimeen), joskaan en tiedä miten kovat harjakset feikeissä sitten on… En tiennyt, että feikkejä on edes olemassa ennenkuin aiheesta kirjoitit!
  Oma Georgiani on BeneFitin omasta liikkeestä ostettu, joten taatusti aito. Minulla on myöskin hyvin vaalea iho, mutta myyjä suositteli tätä silti koko kasvojen puuteriksi ja hyvin on toiminut! Varsinaiseksi poskipunaksi testasin Coralista-sävyä ja se oli todella ihana.

  Yleensä Benefitin tuotteista sanoisin vielä, että pakkaukset ovat somia, mutta epäkäytännöllisiä. Esimerkiksi nämä puuterilaatikot ovat toimivia kotona (ja kivoja pitää esillä), mutta paljon matkustavalle (tai muuten meikkejä mukana kuljettavalle) hankalia.

  t. Concealaholic

 5. 6

  sanoo

  Itse pidän hirmu paljon benefitin posietintistä (aina vähän naurattaa tuo nimi). En olisi tätä lähtenyt kokeilemaan mutta tätä blogia luettuani tsekkasin paikallisen sephoran liikkeen ja koska en osannu kieltää myyjää hollanniksi hän lättäsi tintit naamaan ja näytti niin kivalta että pullo lähti mukaan.

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  Hei. Kysymykseni ei nyt liity aiheeseen, vaan hiusten hoitoon. Kuuluuko hoitoaine (itselläni käytössä tällä hetkellä Lushin American Cream) levittää kaikkialle hiuksiin, sekä tyveen että erityisesti latvoihin? Toinen kysymys taas liittyy kynsiin, miten kummassa saan nämä värjäymät kynsistäni pois?

 7. 8

  Julia sanoo

  Johan sattui, juuri toissapäivänä sain syntymäpäivälahjaksi Benefitin Georgia-poskipunan! 😀 Tykkään tosi paljon, sävy on ihana <3
  Paljonko muuten tuo The Body Shopin Hamppu-käsivoide maksaa? Käteni ovat todella kuivat ja viimeinen käsivoide loppui eilen illalla, joten tarvitsisin nyt jotai pehmitystä käsilleni..

 8. 9

  sanoo

  Olipa mielenkiintoinen postaus! Erittäin hyvä, että mainitsit tuosta, että feikeissä saattaa olla ihan_mitä_tahansa, sitä kun moni ei varmasti muuten tiedä.

  Benefitin juuri tuo Georgia on ollut suosikkini jo vuosia -muita sävyjä en ole uskaltautunut kokeilemaan, sillä olen todella kalpea iholtani, ja yleensäkin on hankala löytää kivasti ihonsävyyn sulautuvia juttuja.

 9. 10

  Tiunamiuna sanoo

  Oletko minkä verran törmännyt mansikkanetistä tilatessasi tuotteisiin, jotka olisivat vanhentuneita tai jopa feikkejä? Olen kuullut muutamia tämän tyyppisiä juttuja, mutta hieman skeptinen asenne on juttuhin sekä myös itse firmaan. Erityisesti vanhetuneita tuotteita on tuttuvapiiriin osunut.

 10. 11

  Anonyymi sanoo

  Olisiko mahdollista saada jonkinlainen opastus luomivärien käytössä vaikka tämähän nimenomaan ei ole meikkiblogi 🙂 olisi kiva oppia tekemään ihan perusluomivärimeikki, juhlaan sekä arkeen.

 11. 12

  Anonyymi sanoo

  Nappasin kaupassa ollessani mukaani pari näytepussillista Lumenen Vitamin C+ Kirkastavaa Tehohoitoa. Innolla odotan nyt sun analyysiasi tästä tuotteesta. Tulossa pian?

 12. 13

  Anonyymi sanoo

  Hei, voisitko neuvoa mitä mun pitäisi tehdä tälle mun iholle kun se on todennäköisesti seka/rasvainen iho ja punoittaa herkästi. Olen käyttänyt ahkerasti Vichy sarjaa mutta oon kiinnostunut Avenesta. Onko sulla kokemusta niiden tuotteista? ja ongelma on siis se, että mun ihon kunto vaihtelee tosi herkästi tosi hyvän ja huonon välillä ja mustapäät on uhkaavasti lisääntymässä poskien puolelle 😮 haluisin niin takaisin sen saman tasaisen ihon kuin joskus oli…
  Ajatelin kokeilla myös jotain sisäisiä kapseleita mikä auttaisi kirkastamaan ihon väriä, mutta en tiedä onko niistä oikeasti apua? ja onko se sinkkipasta oikeesti hyvää? pieniä arpia nimitäin on leuassa 🙁 mikä on sun mielestä paras putsari joka puhdistaisi kunnolla muttei tee punaiseksi?

 13. 14

  Anonyymi sanoo

  Musta tuli Benefit-tyttö kerrasta viime kesänä kun ghd-rautani kanssa sain pienen meikkipaketin mukana. Tää oli tosi mielenkiintoinen teksti, vaikka en varsinaisesti oo joutunut miettimään onko joku ostamani tuote aito vai ei.

  Lookfansticilla muuten alkoi kesäale ja siellä oli myös tuo Dandelion. Eipä hinta hurjasti halvempi ole, mutta on kuitenkin. 🙂

 14. 15

  minikaktus sanoo

  Tervehdys,

  Äidilläni on joku vanha Cliniquen irtopuuterin näyte, joka vihdoin alkaa loppua. Hän nyt haluaisi seuraajan sille. Ilmeisesti oleellista olisi, että sen irtopuuterin tulisi olla värillistä, eikä siis sellaista väritöntä (tai miksi sellaista oikein kutsutaankaan). Hänen kasvojensa perusväri on suomalaiseksi tumma, eli valmistajalla ei tarvitse olla mitään "suunniteltu skandinaaviseen väriin" -henkistä erikoislinjaa. Iho on couperosa ja herkkä, ehdottomasti puna- eikä keltapohjainen (ainakin minun ymmmärrykselläni). Meikinpohjustusta hän joskus käyttää, meikkivoidetta samoin, mutta ei läheskään aina. (Tosin puuteria varmaan vielä harvemmin, kun ilmeisesti se näyte on kestänyt varsin monta vuotta.)

  Pystyisitköhän suosittelemaan jotain tämän epätoivoisen selitykseni pohjalta? Kiitos!

 15. 16

  Anonyymi sanoo

  no kohta on kokemuksia – pitihän tuo sitten tilata… muttakun ei oikeen ollut ennestään tuollaista ihanan kevyttä päiväposkipunaa… näyttää sellaiselta sävyltä, ettei tällaisen valkonaamankaan tartte tuntikaupalla häivytellä :). selitys hyväksytty ;)?

  /nanna

 16. 17

  Anonyymi sanoo

  Tietäisitkö sattumoisin mistä löytyy Isadoran kolmen värin luomiväripaletteja? Creative Shades.

 17. 18

  wry sanoo

  Hei, osaisitko suositella jotain kohtuuhintaista kasvovettä rasvoittuvalle/sekaiholle? Kriteereinä alkoholittomuus ja kyky poistaa myös meikin jämät. Yritän löytää seuraajaa Vichyn Purete Thermalille, joka on kerrassaan loistokasta, mutta 16 euroa pullosta sinistä vettä tuntuu nyt vähän turhan paljolta. Kiitos!

 18. 19

  Anonyymi sanoo

  Moi virve, mulla olisi lush-asiaa! 🙂

  Kävin siis tänään lushissa, ja ostin baby facen ja ultrablandin. Kävelin ensin kassalle baby facen ja angels on bare skin:in kanssa, ja kysyin että kävisikö nämä esim niin että ensin poistaisin baby facella meikin, ja sitten pesisin ihon vielä angels on bare skin:illä.. Myyjä vastasti että ei kannata, baby face ei kuulemma ole meikinpoistoon, vaan kasvojen pesuun. Angels on bare skin on myös kuulemma lähinnä kuorinta.. vaikka minun ymmärtääkseni se on kiinteä puhdistusaine? Yllätyin, koska lushin lehdessäkin lukee että "vaihtoehto pakatuille meikinpoistoaineille." Osti sitten myyjän kehoituksesta tuon ultrablandin.

  Mutta siis. Halusin joka tapauksessa ostaa myös baby facen. Sitten kun pesen sillä kasvot, niin haluaisin kyllä pestä vielä jollakin toisella aineella, että mahdollisen rasvaisuuden saisi iholta pois. osaisitko suositella mitään tuotetta? Olisiko pitänyt ostaa vain se angels on bare skin? 😀

  Ja anteeksi epäselkeä viesti, olen nyt vain niin hämilläni noista ostoksista, koska luulin tietäväni mitä menen ostamaan, mutta toisin kävi!

 19. 20

  Karo sanoo

  Olen jo hetken odotellut tätä Georgia-postausta, jotta kysymykseni olisi edes jotenkin oikeassa kategoriassa.. 🙂 Osaatko suositella Natural Coden aurinkopuuteri+poskipuna kombon persikkaisen version poskipunalle korvaajaa? Onko Georgia kuinka lähellä? Tuo NC:n kombon poskaripuoli kun on loistava, mutta käyttämättä jäävä aurinkopuuteri harmittaa.

 20. 21

  Niina sanoo

  Tuttavani suositteli Benefitiä jo vuosia sitten, mutta otin kokeiluun vasta kuluneena talvena. Ostin eBaysta Coralista-poskipunan ja olen ollut erittäin tyytyväinen niin sävyyn kuin koostumukseenkin. Pakkaus on sievä, mutta hyvin epäkäytännöllinen ottaa reissuun mukaan.

  Georgiaa olen mietiskellyt "huomaamattomaksi" poskipunaksi, mutta en sitten ole uskaltautunut sitä hankkimaan, kun Coralista on varsin voimakkaan sävyinen ja ajattelin, ettei voimakas oranssi voi ainakaan hyvältä näyttää. Hyvä tietää, ettei Georgia olekaan niin oranssinen kuin pelkäsin – ehkäpä ostan sen jossain vaiheessa 🙂

 21. 22

  sanoo

  Anonyymi: Kun kirjoitat tekstiä, laitat vaan julkaisuasetuksista julkaisuajankohdan haluamaksesi. 🙂

  JLCHARLOTT4: Tulivat mukana, olen tosin napsinut niitä hieman pois. 🙂

  Kay: Nimet ja pakkaukset vaikuttavat kyllä ihanilta. 🙂

  Stellar: Sugar Bomb kuulostaa kyllä ihanalta. 🙂

  Concealaholic : Juu, ei tosiaan mikään superpehmeä, mutta pehmeä kuitenkin. 🙂
  Coralistaa tekisi kyllä mieli…

  Lentsu: Pitääkin tutustua. 🙂

  Anonyymi: Makuasia, miten hoitoaineen kanssa tykkää toimia. Itse en laita ihan tyveen, sillä lätsäyttää liikaa.
  Värjäytymät saa pois kynsibuffilla, eli viilalla, joka hioo kevyesti kynnen pintaa. 🙂

  Julia: Olisiko ollut noin 12 euroa…? Nyt en muista tarkalleen. :/

  Lilou: Tuota ei tosiaan moni välttämättä tule ajatelleeksi. Moni vaan miettii, että ovat samaa halpiskamaa kuin Lidlin, Seppälän yms. meikit, mutta niissä on sentään jonkunlainen kontrolli sisällön suhteen. 🙂

  Tiunamiuna: En ole koskaan itse ostanut sellaisia eikä ole ollut aihetta epäillä ostamiani feikeiksi. Vanhojahan tuolla on toki myynnissä (tuotteita, joita ei ole vuosiin valmistettu), mutta pilalle menneitä varmasti vaihtavat, jos sellainen kohdalle sattuu. Muutenkin tuolla on mielestäni loistava asiakaspalvelu, eli jos ei vastaanotettu tuote miellytä, kannattaa napista takaisin. 🙂

  Anonyymi: En varmaan taida alkaa noista postauksia tekemään, mutta kurkkaa Indiedaysta Karkkipäivä-blogi. Sanni on mahtava noissa jutuissa. 🙂

  Anonyymi: Otan pian käyttöön. 🙂

  Anonyymi: Avenesta on hyvin vähän omakohtaisia kokemuksia, samoin sisäisesti syötävistä tuoteista. Moni on kertonut tosin saaneensa sinkkikapseleiden syömisestä apua ihoonsa, mutta asiasta kannattaa googletella lisää.
  Hankala sanoa ihoa näkemättä, millaisia tuotteita voisi kaivata.Ehdottomasti kannattaa nyt kuitenkin välttää liian tujuja epäpuhtaan ihon tuotteita, sillä voivat vaan ärsyttää ihoa lisää.
  Sinkkipasta on minusta tehokas arpien vaalentaja.
  Kannattaa kokeilla Erisanin puhdistusvoidetta, puhdistaa hyvin ja hellävaraisesti. 🙂

  Anonyymi: Voih, ei saa vinkata moisesta alesta… 😉

  minikaktus: Sävyllisistä tulee tosiaan mieleen Cliniquen irtopuuterit ja sävy 4. On läpikuultava, muttei väritön. Näin ulkomuistista ei muita nyt heti mieleeni tule, mutta myös MUS:ilta löytyy hyvin värillisiä sävyjä. 🙂

  nanna: Läpi meni. 😉

 22. 23

  sanoo

  Anonyymi: Ruotsista ainakin. 🙂

  wry: Pikka kasvovesi! 🙂

  Anonyymi: Mitä ihmettä, Baby Facehan juuri nimenomaan on siihen tarkoitukseen? Ultra Blandkin on toki meikinpuhdistusaine, jonka pitäisi puhdistaa kestäväkin meikki.
  Angels on bare skin on kyllä kuorivakin, eli voisi jopa rinnastaa kuorintaan.
  En osaa lähteä suosittelemaan mitään erityisiä tuotteita, sillä omat kokeiluni ovat rajoittuneet noihin esittelemiini. :/ Uskoisin, että tuo Ultra Bland on hyvä ja jos tahdot siihen ohelle sitten jonkun pesevämmän tuotteen varsinaiseen ihonpuhdistukseen niin voisit sellaisen ottaa. 🙂 (http://www.lush.fi/tuotteet/ihonpuhdistus-kasvojenpuhdistusaineet)

  Karo: Nyt täytyy sanoa, ettei minulla ole yhtään ulkomuistissa tuon tarkkaa sävyä. :/

 23. 24

  minikaktus sanoo

  Kiitos oikein paljon! Näytän tämän äidille (niin sitten hän voi vielä arvioida, että miten oikein/pieleen kaiken oikein kuvailin. 🙂

 24. 25

  sanoo

  Melkoinen tuo myyjätär, pelasti itsensä tosiaan negatiiviselta palautteelta! En tosiaan tiennyt, että näistä yleisesti kopsuja tehdään, mutta toisaalta toki varmaan helppo kopioitava.

  Värinä haluaisin Georgian, myyjä testasi sitä kasvoilleni Saksassa ja oli aivan ihana mutta kuinka ollakaan, illalla iho jo pisteli 🙁 Kiitos siis inci-kuvasta, tutustun siihen tarkemmin 😀

  Nea
  http://fashionedinfinland.blogspot.com/

 25. 26

  sanoo

  Nea: Ovela tyyppi tosiaan. Ja jos ottaisin yhteyttä, olisivat tuotteet vaan varmasti "kadonneet jonnekin".
  Höh, mikäköhän lienee pistellyt. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *