Be My Valent…Chocomania (arvonta)

No niin, hyvät lukijat, ystävänpäivä lähestyy ja siinä missä se meillä täällä Englannissa tunnetaan enemmän rakastavaisten juhlana, on se Suomessa enemmän hyvien ystävien muistamiseen keskittyvä päivä.
Hyvät ystävät ovat valitettavan harvassa vaikka kivoja kavereita riittääkin usein. Puhumattakaan niistä Facebook-kavereista, jotka eivät kaikki edes ole kivoja, mutta joiden kaveripyynnöistä ei ole kehdannut kieltäytyäkään…
On kuitenkin yksi ihminen, jonka paras kaveri olisi aina syytä olla.

Tuolle ihmiselle täytyy muistaa kertoa tarpeeksi usein, että rakastaa häntä ja että hän on täydellinen juuri sellaisena kuin hän on. Tuota ihmistä täytyy muistaa arvostaa, hänen puoliaan täytyy muistaa pitää eikä muiden saa antaa talloa häntä jalkoihinsa. Tuota ihmistä pitää myös muistaa helliä ja palkita välillä ja muistuttaa häntä siitä, että hän on tärkeä ja että hänen olemassaolollaan on merkitystä.

Tuo ihminen olet sinä itse.
Koska ystävänpäivänä annetaan aina lahjoja toisille tahtoisin minä puolestani, että joku teistä saisi antaa lahjan itseltä itselleen. Ihan vaan, koska on niin ihana ja itsensä kanssa hyvät ystävykset.
Näin ollen Ostolakossa.com ja The Body Shop järjestävät yhdteistyössä arvonnan, jossa yksi onnekas voittaa itselleen ihanan suklaisen (tosin ulkoiseen nautintoon jokavuotisen uudenvuodenlupauksen kurvien tarkkailulupausta kunnioittaen keskittyneen) hemmottelusetin.
Chocomania-setti pitää sisällään ihanat suklaan tuoksuiset Chocomania suihkuvoiteen (60ml), Chocomania vartalovoin (50ml), Chocomania vartalokuorinnan (50ml) sekä Chocomania huulivoin (10ml).  Setin arvo on 25 euroa.
Setin voit voittaa itsellesi jättämällä komenttikenttään viestin, jossa kerrot, miksi olet itsesi kanssa hyvä ystävä.

Arvonta-aikaa on lauantaihin 9.2. klo 23:59 asti, jonka jälkeen voittaja julistetaan. Muistathan jättää kommenttikenttään myös sähköpostiosoitteesi, jotta tavoitan sinut mahdollisen voiton osuessa kohdalle.

Arpaonnea kaikille ihanille lukijoilleni! Ja muistakaa itseänne ystävänpäivänä!
Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Olen itseni kanssa hyvä ystävä sillä tiedän parhaiten, mikä minulle on hyvästä =)
  -Herttarouva
  vaula.hosio @ gmail.com

 2. 2

  sanoo

  Olen itseni kanssa hyvä ystävä. Mistä tiedän sen?
  …Siitä, että voin käydä pitkiä päänsisäisiä keskusteluja itseni kanssa, kun muuta tekemistä ei ole.
  …En ole ristiriitainen ajatusteni, mielipiteideni tms kanssa.
  …Viihdyn olla minä.
  …Olen oma itseni.

  kowalski1@luukku.com

 3. 3

  sanoo

  Olen itseni kanssa hyvä ystävä,koska vanhemmiten (ikää on jo huimat 22 vuotta) olen oppinut ymmärtämään itseäni paremmin. On helpottavaa, kun onnistuu lukemaan oman kehonsa ja mielensä viestejä oikein ja saamaan itselleen hyvän olon.

  _emmi@hotmail.fi

 4. 4

  sanoo

  Koen olevani hyvä ystävä itselleni, koska autan muita aina parhaani mukaan, vaikka itse kärsisin henkisesti tai fyysisesti siitä. Vaikka en kiitosta teoistani muilta saakaan, kiitän aina itse itseäni.

  heinonen.noora@hotmail.fi

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  JOka päivä opin jotain uutta itsestäni.

  (mari.pajunen@konecranes.com)

 6. 6

  sanoo

  oijjoi, kuola valuu tuota pakettia katsoessa. Mitenköhän sais vinkkivinkattua vaikka poikaystävälle että tollasen mä haluan…? 😀 (tai toivottavasti arpaonni suosii)
  Tulin pari vuotta sitten siihen tulokseen, että hyväksynhän muidenkin ihmisten "epätäydellisyydet ja pienet virheet" niin miksen tekisi samoin itsellenikin. Oivalluksen jälkeen en ole ollut läheskään yhtä ankara itselleni ja mokat eivät ole olleet niin iso asia kuin ennen. Tästä on hyvä kehittää suhdetta eteenpäin. 🙂 eeva.makela@windowslive.com

 7. 8

  sanoo

  Sanoin tänään peilin edessä monta kertaa ääneen itselleni, että näytin mielettömän hyvältä Wanhojen puvussani, punaisine kiharoineni ja upeine meikkeineni, ja uskoin niistä jokaisen sanan. Ensi viikon perjantaina aion todella näyttää prinsessalta, ja jossei kukaan muu sitä minulle sano, muistan ajatella ainakin itse riittäväni juuri tällaisena. 🙂 satsra@luukku.com

 8. 9

  sanoo

  Olen itseni kanssa hyvä ystävä, koska ymmärrän itseäni paremmin kuin kukaan muu. Opin myös itsestäni jatkuvasti jotain uutta. Itselleni minun ei tarvitse selitellä, miksi olen joskus pahalla päällä tai surullinen. Jos haluan olla itseni kanssa hiljaa, saan olla hiljaa ja jos haluan puhua, kuuntelen. Koska ystävyyteen kuuluu myös huumori, on tärkeää, että ymmärrän itse omat vitsini parhaiten ja pystyn myös nauramaan itse itselleni. Kirsikkana kakun päällä osaan hemmotella itseäni juuri silloin kuin itse hemmottelua haluan. 🙂

  chaosf@luukku.com

 9. 10

  sanoo

  Ollaanhan sentään tunnettu jo 16 vuotta 😉 Ja kaikesta ollaan selvitty niin hyvässä kuin pahassa!

 10. 13

  sanoo

  Olen itseni kanssa hyvä ystävä, koska luotan itseeni 🙂 Hyvistä ystävistä täytyy pitää huolta, joten siksi lahjoitankin tänään itse itselleni tekemän pikajalkahoidon (kylpy, kuorinta, kosteutus, hieronta).

  katsykissa@hotmail.com

 11. 15

  sanoo

  Minulla on vielä tekemistä siinä että opettelen arvostamaan itseäni. Aina on jotain mihin en ole tyytyväinen. Tällä hetkellä se kohde on vatsa.
  Lisäksi minulla on usein stressiä kouluhommista, joten tarvitsisin tätä pakettia tosiaan. Jospa onnistuisin sen avulla rentoutumaan edes yhdeksi viikonlopuksi. 🙂

  Hyvää ystävänpäivää kaikille! ♥
  säpo: ansku1801@gmail.com
  blogini: http://ilovemydeardiary.blogspot.fi/

 12. 18

  sanoo

  Olen itseni hyvä ystävä siksi, että sallin pienet virheeni ja muistan myös hemmotella itseäni joskus 🙂 Joskus vähän liikaakin 😀

  Lunalii / korukynsilla (at) gmail piste com

 13. 19

  sanoo

  Viihdyn itseni kanssa hyvin ja olen itseni kanssa enimmäkseen samaa mieltä kaikesta.Itseä on helppo rakastaa 🙂

 14. 20

  sanoo

  Mulla on kyllä niin hyvä itsetunto 😀 Olen oppinut hyväksymään itseni sellaisena kuin olen. On helppo elää kun on ystävystynyt itsensä kanssa ja mikäs sen kivempaa (:

  ine_91@msn.com

 15. 25

  sanoo

  Olen itseni kanssa hyvä ystävä, koska tiedän kuka olen, mitä haluan, mistä pidän ja mistä en pidä. Tiedän miten saada itseni paremmalle fiiliksellem ja hymyilemään, tiedän kuinka saan itseni itkemään. Tiivistettynä voisi sanoa, että olen itseni kanssa hyvä ystävä koska olen sinut itseni kanssa ja annan itselleni anteeksi pienet virheet ja erheet enkä painosta itseäni liikaa 🙂 Ja hemmottelen itseäni aina silloin tällöin, tuo Chocomania-setti olisi yksi aika täydellinen sellainen!
  henni.hassinen@hotmail.fi

 16. 26

  tiia sanoo

  Hyvä ystäväni on klassinen: kun muut pilkkasivat, niin olin ainut, joka piti itseni kasassa. Kaikki nämä vuodet ystäväni on pysynyt matkassani oli mikä oli. Välillä olen miettinyt ystäväni tervejärkisyyttä, vaikkakin lopputulos on aina ollut väärä. Ystäväni on sanallisesti myös täysin tohelo eikä sen ajatus kulje juuri nyt.
  Oma seura on vain parasta. Ollaan aina samalla aaltopituudella.

  tintuli_@hotmail.com

 17. 27

  sanoo

  Ystävä ymmärtää, keskustelee, analysoi, kääntää, vääntää, negativioi, positivioi, spekuloi, suree, riemuitsee, iloitsee, riehuu, rauhoittaa, juo teetä ja kahvia, pitää villasukista ja mikä parasta, kun kaivaa kuopan, nostaa sieltä myös ylös. Tämän kaiken takia olen itseni hyvä ystävä ja tulen olemaan. Ja jaamme vieläpä samat kiinnostuksenkohteetkin 😀

  madhippie@hotmail.com

 18. 28

  sanoo

  Olen hyvä ystävä itseni kanssa, koska jaksan aina kuunnella juttujani ja ymmärrän aina omat vitsini 😀 lisäksi itsestäni on aina seuraa!oon mahtava tyyppi 😀 olipas itserakkaan kuuloinen kommentti… >:D btw chocomania-tuotteiden tuoksu on ihana <3 olen ollut herkkulakossa uudestavuodesta asti, ehkä palkinto auttaisi suklaan kaipuuseen…
  kynsilakkaholisti@live.fi

 19. 29

  minttukrokantti sanoo

  oi ihana arvonta!
  oon ehdottomasti sitä mieltä että itseään pitää rakastaa ja pitää huippuna tyyppinä! eilenillalla veinkin ystävyyteni itseni kanssa (heh) ihan uudelle levelille, kun kukaan ei päässyt lähtemään klubille kanssani joten päätin että kaipa sitä voi mennä sitten yksinkin! ja oli muuten aivan huippu ilta 😀

  elina.mattila(at)edu.ramk.fi

 20. 32

  sanoo

  Pidän itsestäni huolta ja pakotan itteni välillä sellasiin asioihin, joita en muuten tekis,joista on kuitenki tullu tosi hyvä fiilis. Mut negatiivisella puolella se mikä mua eniten satuttaa, on se ku oon pettyny itteeni tai tapaan jolla hoidin jonkun asian.

 21. 33

  sanoo

  Itsensä hyväksymiseen ja rakastamiseen sellaisena kuin on on ollut pitkä matka, mutta nyt uskallan ylpeänä sanoa, että olen itseni paras ystävä. Toisia on helppo rakastaa, mutta itselle on usein tosi ankara.

  Sitten sä jonain päivänä tajuat, että mikään ei oikeastaan ole yhtä tärkeää kuin se, että voi olla itsensä kanssa sujut, katsoa peiliin ja sanoa omalle peilikuvalleen: "Sä olet mahtava tyyppi!" Ihmisiä tulee ja menee sun elämässäsi, mutta sä olet aina itsesi kanssa. On huomattavasti helpompaa elää itsensä kanssa sulassa sovussa ja olla itsensä paras ystävä kuin se tyyppi, joka jatkuvasti moittii, soimaa ja painaa sua alas.

  Kun uskaltaa olla kiltti itselleen, osoittaa mielestäni erityistä rohkeutta. Hyvää ystävänpäivää kaikille!:)

  nesibelle.blogspot.com

 22. 35

  Kaneli sanoo

  Olen itseni kanssa hyvä ystävä, koska annan itselleni aikaa. En buukkaa kalenteria täyteen vaan jätän sinne luppoaikaa, jolloin ehdin kuulostella, mitä minulle kuuluu.

  kaakka2002 (ät) yahoo.com

 23. 36

  Anonyymi sanoo

  koska omaan samoja luonteenpiirteitä mitä toivon hyvältä ystävältä
  an-nu at luukku.com

 24. 37

  sanoo

  Oi vitsi oispa ihana. Mä oon tällä hetkellä itseni kanssa aika hyvä ystävä vaan siksi, että ooon onnistunut tässä jo vähän aikaa pitämään yllä koetta siitä, miten vähällä ruokarahalla voi elää. Oon jättänyt ne turhat suklaat ja muut kauppaan, ja se jos mikä parantaa köyhän ihmisen mielialaa. 🙂

 25. 40

  sanoo

  Itsensä kanssa on pakko viettää koko loppuelämänsä, joten kannattaa kyllä olla ihan hyvissä väleissä itsensä kanssa. 🙂 Joskus menee tosi hyvin ja joskus taas tulee riitoja, mutta tätä ystävyyssuhdetta ei pysty lopettaa, vaikka tulisi kuinka suuri riita tahansa. Siksipä ei kannata riidellä itsensä kanssa. 😀

  erika.piispanen@hotmail.com

 26. 41

  Anonyymi sanoo

  Olen ollut hyvä ystävä itseni kanssa niin kauan kuin muistan. Uskon myös että se jatkuu loppuelämäni! Olen ollut elämässäni todella onnekas, saanut ihanan perheen ja parhaimmat ystävät, rakkaimman miehen ja lämpimimmän kodin. Itseni ansiosta olen myös menestynyt opiskelussa ja toivon että menestys jatkuu. Toisinaan tuntuu että patistelen itseäni liikaa, mutta teen kuitenkin sitä mitä itse haluan, ja aion myös antaa itselleni siitä lahjan <3 -alisa
  ainoidaalisa@gmail.com

 27. 42

  sanoo

  Olen päässyt yli vaikeista asioista ja hakenut apua vaikka se onkin ollut vaikeaa, olen oppinut luopumaan ja toisaalta myös pitämään kiinni. Jos ei pidä itsestään huolta niin ei voi pitää muistakaan. Tässä maailmassa ollaan ainakin jossakin kohti hyvin yksin ja silloin on tärkeää muistaa että itse olen itseni paras ystävä ja ns. luottohenkilö. Ja jos en itseäni rakasta en voi rakastamaan ketään muutakaan.

  emmi.kivijarvi(at)gmail.com

 28. 43

  sanoo

  Olen itselleni hyvä ystävä, sillä hemmottelen itseäni huonoinä päivinä leipomalla suklaakeksejä! :)Annan itselleni myös voimahaleja kun maailma kolhii. Luonnollisesti nauran aina omille jutuilleni, vaikka ne olisivatkin huonoja. pienijaviallinen@hotmail.com

 29. 45

  sanoo

  Mä oon itseni kanssa melko hyvä ystävä, osaan antaa itselleni anteeksi.
  Pidän myös itsestäni hyvää huolta, urheilen ja hemmottelen itseäni jotta oloni olisi hyvä 🙂 Tämän vuoden uuden vuoden lupaukseni oli, että oppisin kunnolla rakastamaan ja hyväksymään itseni, ja jo näin vuoden alussa se lupaus on alkanut täyttyä! Olen ylpeä itsestäni 🙂

  Ja pitää vielä kiitellä tästä sun blogista, oon saanu niin hyviä vinkkejä :Dd Tungen nyt kaiken tähän samaan kommentiin..

  s-posti: ellupiu@hotmail.com

  hyvää kohta alkavaa viikonloppua! 🙂

 30. 46

  sanoo

  Olen nykyään itseni paras ystävä koska osaan arvostaa itseäni, luottaa itseeni ja tiedän mihin kykenen. Jopa silloin kun olin henkisesti väsyneimmilläni sain revittyä itsestäni voimaa muuttaa elämäni suunnan. Joskus vaikeudet todella vahvistavat. 🙂
  sari piste susanna at hotmail piste com

 31. 47

  sanoo

  Olin itseni paras ystävä koska uskallan viedä itseni reunalle ja hypätä kohta uusia mahdollisuuksia.

  salla.kovalainen(a)gmail.com

 32. 49

  sanoo

  Oon itseni kanssa hyvä ystävä, koska oon tyytyväinen että oon juuri minä vaikka olisikin niitä juttuja mitä haluais elämässä muuttaa..:) Ja annan aikaa itselleni rentoutua usein!

  Mä oon jo aika pitkään halunnu noita chocomania juttuja, mutten oo kertaakaan nähny niitä body shopissa kun oon joskus käynyt :p..en tiiä myydäänkö noita suomessa enää vai menikö jo mun mahollisuudet 😀

 33. 50

  sanoo

  Meikä on meikän paras kaveri, koska me tullaan parhaiten juttuun! Ollaan aina samaa mieltä asioista, eikä riidellä oikeasti ikinä! 🙂 Pidetään samoista asioista, musiikkimaku on täydellinen, ja huumorintaju osuu yks yhteen.
  kuusisto.liisa (at) gmail.com

  Ja ainiin!
  Me molemmat rakastetaan suklaata!

 34. 51

  sanoo

  Olen hyvä ystävä itselleni, koska tajusin lopettaa töissä syömisen ja siirtyä omiin eväisiin. Ruokaa on tullut laitettua enemmän, mutta olo on parantunut valtavasti. Hyvä ystävä auttaa tekemään hyviä valintoja. 🙂

  colosseo@luukku.com

 35. 53

  Anonyymi sanoo

  Olen itselleni hyvä ystävä, koska muistan hemmotella itseäni aina silloin tällöin. ü en myöskään ole liian ankara itseäni kohtaan, vaikka kaikenlaisia tavoitteita opiskeluun yms onkin 🙂

  taru-96@hotmail.com

 36. 54

  sanoo

  Olen itseni kanssa nykyään hyvä ystävä, koska olen viimein tässä viimeisen kahden vuoden aikana oppinut olemaan oma itseni, tiedän mitä haluan, enkä tee enää mitään pakosta tai vasten omaa tahtoani tai moraaliani. Toisin sanoen mua ei paskaakaan kiinnosta muiden mielipiteet, elän vain itseäni varten. 🙂

  mari_s_02@yahoo.com

 37. 55

  Anonyymi sanoo

  On vaikea tulla toisten ihmisten kanssa toimeen ellei tule toimeen edes itsensä kanssa. Olen oppinut olemaan ystävä itseni kanssa ja se on tehnyt elämästäni paljon helpompaa ja seesteisempää.

  kheista@luukku.com

 38. 57

  jjansku sanoo

  olwn itseni kanssa hyvä ystävä, koska tiedän tarkalleen mitä haluan ja mikä on minulle hyväksi. Olen aika itsenäinen ihminen, ja minulla on vain muutama hyvä ystävä ja muutama kaveri. Viihdyn itseni kanssa hyvin. Haluaisin välillä hemmotella itseäni, mutta opiskelijana se ei usein ole mahdollista, olisi nimittäin ihanaa mennä vaikkapa kylpylään. Tää the Bpdy shopin paketti vois olla aika hemmottelulahja itselleni 🙂

  janikaa93(at)suomi24.fi

 39. 58

  Jane sanoo

  Tähän pitäisi melkein kaikessa yksinkertaisuudessaan lainata L'Orealia: koska olen sen arvoinen.

  Minä olen ansainnut itselleni hyvän ystävän, itseni.

  (sp: janedee@jippii.fi)

 40. 59

  sanoo

  Tarvittiin kolme vakavaa sairautta, jotka pysäyttivät minut tajuamaan, että työ ei tekemällä lopu, ja että ellei itse ajattele itseään – ole itsensä paras ystävä – tuskin kukaan muukaan sitä tekee, ainakaan jos itse et anna mitään merkkiä tarpeistasi. Se lähtee sinusta itsestäsi. Ellei, niin kroppa reagoi viimeistään ja havahduttaa tilanteeseen. dzinni@europe.com

 41. 60

  sanoo

  olen itseni paras ystävä hyvinä ja huonoina päivinä. huonoina päivinä siedän murinaani ja pahaa tuultani ja yritän lievittää sitä positiivisilla ja kauniilla ajatuksilla. hyvinä päivinä nautin olostani ja voin hyvää mieltä vielä lisätä lauleskelemalla ja tanssahtelemalla. ihanaa olla minä! 🙂

  buffy57200@gmail.com

 42. 61

  Tea sanoo

  Olen hyvä ystävä itselleni, sill' olen oppinut arvostamaan iteäni juuri tällaisena kuin olen. Palkitsen itseni hyvää mieltä tuovilla harrastuksilla ja olemalla joissain asioissa armollinen itselleni. teaanette@luukku.com

 43. 63

  sanoo

  Aamulla kun katson peiliini sieltä yrittää hymyillä takaisin Ilmarin nujertaja, maailman vahvin ja positiivisin nainen! Hei! Sehän olen minä! Taisteleva sydänystäväni joka yrittää pitää minut hengissä!! Olemalla parhain sielun toverini!! Ps: Peilissäni lukee:: PS: I LOVE YOU

 44. 64

  sanoo

  Muutettuani asumaan yksin, oon alkanu arvostaan sitä aikaa kun olen vaan itsekseni. On kiva vaan olla ja esim katsoa hyviä leffoja. Opiskelujeni myötä olen myös alkanut kiinnittää huomiota ihoni hoitoon 🙂

  johanna__90@suomi24.fi

 45. 65

  Anonyymi sanoo

  Olen itselleni hyvä ystävä, koska tiedän, että pystyn mihin vain, jos sitä todella tahdon. Sisäisellä voimalla siis tsempataan eteenpäin kohti tavoitteita, vaikka välillä tuntuisikin siltä, että haaveita ei tavoittaisi. Pyh,itsensä lausumat kannustussanat, eivät loppupeleissä kenenkään muun, auttavat tuolloin eteenpäin mäessä ja hups, tavoite saavutettu! 🙂 tii-nu@hotmail.com

 46. 66

  lindir sanoo

  Olen itseni kanssa hyvä ystävä, sillä olen suurinpirtein ainut ihminen, joka nauraa aina jutuilleni tai vitseilleni. Saan itseni tuntemaan itseni tosi hauskaksi!

  holyjumper(at)hotmail.com

 47. 68

  sanoo

  Olen itseni paras ystävä siksi, että…
  …olen käynyt läpi erittäin vaikeita asioita ja selvinnyt niistä, joten olen oppinut arvostamaan itseäni
  …pystyn myös kritisoimaan ja nauramaan itselleni tarpeen tullen
  …hämmästyn jatkuvasti sitä, mihin kehoni pystyy fyysisesti ja miten se kehittyy treeneistä
  …tiedän selviäväni ihan kaikesta itseni kanssa, aina.

  reijaleppanen@hotmail.com

 48. 71

  sanoo

  Olen itseni kanssa hyvä ystävä koska osaan antaa itselleni armoa. Mua pyydettiin kasvuhormoni tutkimukseen pienen kokoni vuoksi. Kieltäydyin, koska olen sujut itseni ja kokoni kanssa. Vaikka mua on kiusattu mun kokoni takia, oon pysynyt vahvana vain ja ainoastaan sen takia, että mun ei tarvitse kelvata toisille, tärkeintä on, että hyväksyn itseni sen kokoeisena ja näköisenä kuin olen. Olen kohta 13w, ja 136, 5cm pitkä. Kokoni ei ole ongelma. Ei muille eikä minulle. Mitä se muita liikuttaa, jos olen pieni tai 2 metrinen? Olen itseeni tyytyväinen. pinpek@gmail.com

 49. 72

  jenna sanoo

  Olen itseni hyvä ystävä, koska annan itselleni aikaa. Rentoudun toki ystävieni kanssa mutta ehdottomasti parhaiten kuitenkin kun olen vain yksin ja rauhassa. Siinä se oikeastaan kaikessa yksinkertaisuudessaan. 🙂
  Jennaheikkinen92@gmail.com

 50. 73

  Anonyymi sanoo

  On hankala elää itsensä kanssa jos ei rakasta sitä kuka on. Koko ajan kuitenkin ollaan yhdessä! Välittämistä omaa itseä kohtaan voi osoittaa tekemällä asioita mistä pitää.
  vilma.kaipainen@gmail.com

 51. 75

  Anonyymi sanoo

  Olen itseni kanssa hyvä ystävä, koska olen huomannut että niin sujuu elämä mukavammin 🙂 Miksi sitä itseään syyttelemään ja rääkkäämään kun kuitenkin tietää että tähän kaveriin voi luottaa ja tietää tasan mikä on hauskaa ja mikä tekee iloiseksi. Eikä itseään kyllä karkuunkaan pääse 🙂 re.ku@suomi24.fi

 52. 76

  sanoo

  Olen hyvä ystävä itelle, koska en oo ihan mikään pienikokosin ihminen mutta oon oppinu elään itteni kans ja hyväksyyn itteni semmosena ko olen. myöskään muiden sanomiset ei enää niin helposti vaikuta minuun. reettuzka@hotmail.com

 53. 78

  Inga sanoo

  Olen itseni ystävä, koska ymmärrän itseäni parhaiten ja vietän kanssani kaiken aikani kehdosta hautaan. Jos lisäksi voin olla iloksi ja avuksi muille ystävilleni matkalla, niin olen siitä onnellinen. gunvorrr@hotmail.com

 54. 80

  sanoo

  Olen hyvä ystävä itselleni koska……….pitkää mietintää….koska……itsensä rakastaminen hyvässä ja pahassa antaa valtavasti voimavaroja ja oman ystävyyden "muuri" on niin vahva ettei sitä läpäise edes laser katse.

  mariestrange(at)hotmail.com

 55. 82

  Anonyymi sanoo

  Olen itseni paras ystävä koska ymmärrän itseäni niin hyvin ja rakastan olla myös yksin vain itseni kanssa ja omien ajatusten 🙂 Monesti on tullut itseään kohtaan rakastava olo tehnyt mieli halata.. mutta sitähän sanotaan että ei voi rakastaa muita ihmisiä ennen kuin rakastaa itseään 🙂 <3 julial88@luukku.com

 56. 84

  Anonyymi sanoo

  Kohta 30 vuotta yhteiseloa takana ja edelleen ollaan ystäviä. Vuodet on ulkokuorta muokanneet, mutta nyt vasta alan hyväksyä kaiken sellaisena kun se on. Ja ikinä ei oo menny välit poikki, vaikka välillä kiukuttaakin 🙂 Muistaa vaan välillä hemmotella itteensä, vaikka palalla suklaata!

  Miia

  miippa84(at)gmail.com

 57. 86

  Sipe sanoo

  Olen koko elämäni asunut jonkun kanssa saman katon alla, enkä ole oikeastaan koskaan saanut ajatella vain ja ainoastaan itseäni. Nyt tiemme ovat viimein eroamassa kämppikseni kanssa, ja huomaan nauttivani asiasta enemmän kuin mistään pitkään aikaan. Saan keskittyä vain ja ainoastaan itseeni! Minä minä eikä kukaan muu! Aion nauttia yksinolosta, omasta laadukkaasta (yeah right) seurastani, katsoa lempileffojani, syödä lempiherkkujani, enkä miettiä enää mitä joku toinen tekemisistäni ajattelee. Tämä kaikki ei tulisi onnistumaan, ellen kokisi itse olevani itselleni kaikkein tärkein ihminen maailmassa! Minun täytyy pitää huoli itsestäni, olla itse itseni paras ystävä! (: minä olen kuitenkin se ainoa henkilö, jonka kanssa vietän aikaa 24/7 😀

 58. 88

  sanoo

  Mun pahimpien angstisten teinivuosien jälkeen olen vihdoin oppinut pitämään itsestäni. Olen tajunnut, etten voi miellyttää kaikkia, ja että pääasia on se, että olen itse sellainen, kuin haluan olla. Olen hyvä ystävä itselleni, sillä tällä asenteella annan itselleni luvan hymyillä ja olla onnellinen vaikeuksista huolimatta – eikä kukaan muu voi sitä 'lupaa' minulle antaa.
  enjoythemoment-iina@hotmail.com

 59. 89

  sanoo

  Olen itseni kanssa hyvä ystävä, sillä olen oppinut, että mitään epävarmempaa ei ole kuin muiden ihmisten pysyvyys. Minä olen ainoa, jota en voi menettää.
  salsalminen(at)gmail.com

 60. 90

  sanoo

  Olen hyvä ystävä itseni kanssa, koska hyväksyn itseni sellaisenaan kaikkine pikku (ja isompienkin) vikoineni. Välillä torun itseäni jos olen tehnyt typerästi, mutta en koskaan loukkaannu siitä palautteesta tai ole pitkävihainen. Sitten kun olen tehnyt jotain hienoa, voin lähteä vaikka shoppailemaan tai muuten palkita itseäni. Ilman itseäni en tulisi toimeen. 🙂
  jepyli@hotmail.com

 61. 93

  sanoo

  pakko olla hyvä itsensä ystävä, jotta voi olla myös muiden ystävä. tätä naamaa on pakko katella peilistä koko loppuelämä, joten onhan se kiva ku tulee toimeen 😀 hehe

 62. 94

  sanoo

  Olen itselleni hyvä ystävä, sillä osaan kuunnella itseäni ja miettiä mitä itse haluan. 🙂 ruokokoski.anu (at) gmail.com

 63. 96

  sanoo

  Elämä on niiiiin paljon hankalempaa, jos ei ole itselleen ystävä. Sitä tekee asiat vaan yksinkertaisesti liian hankalaksi itselleen välillä, kunnes miettii asiaa uudelleen omalta kantiltaan. Niin ja mikäs sitä on näin mukavan ystävän kanssa eläessä. ;D

 64. 97

  sanoo

  Olen itselleni hyvä ystävä, koska huolehdin ravinnon ja liikunnan monipuolisuudesta. Hemmottelen myös ihoani ihanilla hoitovoiteilla- ja seerumeilla 🙂 rokkikaisuli(a)gmail.com

 65. 98

  Sennu sanoo

  Olen itseni kanssa hyvä ystävä, sillä kuuntelen itseäni ja osaan tarpeen vaatiessa ottaa aikaa itselleni. Ystävyydessämme on kuitenkin hieman luottamuspulaa, mutta toivottavasti asiaan tulee pian muutos (:

  micjac(at)luukku.com

 66. 99

  Anonyymi sanoo

  Olen itseni kanssa hyvä ystävä, sillä loppujen lopuksi se on kaiken perusta. Jos ei arvosta itseään ei arvosta kukaan muukaan. Itseään pitäisi muistaa hemmotellakin välillä (:

  katja.harri@hotmail.com

 67. 100

  Mippe sanoo

  Olen joutunut opettelemaan olemaan itselleni hyvä ystävä. Vuosia kestänyt vaikea masennus ja syömishäiriö ovat hankaloittaneet itsensä arvostamista, mutta viimeiden vuoden aikana olen alkanut näkemään pilvissä pieniä hopeareunuksia. Olen oppinut, että oikeasti olen tosi kiva tyyppi enkä ole hassumman näköinen (vaikka kiloja löytyy joidenkin makuun liiankin kanssa). Tsemppaan itseäni eteenpäin kuin ystävä mummoa lumihangessa!

  mirvanssi ät hotmail.com

 68. 102

  Riikka sanoo

  Olen itselleni hyvä ystävä, koska hemmottelen itseäni usein ja tarjoan itselleni herkullista ruokaa. Tunnen myös itseni parhaiten ja tiedän mistä kenkä milloinkin puristaa.
  Ja tietysti näin huipun tyypin kanssa on helppo olla ystävä 😀

  huudot10(at)gmail.com

 69. 103

  Anonyymi sanoo

  Olen itseni kanssa hyvä ystävä, koska annan tarpeeksi aikaa itselleni. Pidän itselleni esim. hemmotteluviikonloppuja, milloin teen juuri sitä, mikä itseäni sattuu huvittamaan (katson leffoja, luen, teen kasvohoitoja ym). Lisäksi hyväksyn itseni sellaisena kuin olen.

  minna85(at)luukku.com

 70. 104

  JohannaL sanoo

  olen itselleni hyvä ystävä, koska muistan arkenakin aina välillä hemmotella itseäni 🙂

  johanna.luoma(a)uta.fi

 71. 105

  sanoo

  Olen itselleni hyvä ystävä, koska hyväksyn itseäni sellaisena kuin olen. Enkä mieti mitä muut minusta ajattelevat.

 72. 106

  Anonyymi sanoo

  Olen itseni ystava yrittamalla pitaa parempaa huolta itsestani. Viime aikoina olen ollut aika surullinen, en tieda miksi. Syytan talvea! Onneksi nyt paistaa aurinko 🙂

  Emmi
  emetsi(a)gmail.com

 73. 108

  sanoo

  Olen itseni paras ystävä, sillä kukaan muu ei ymmärrä minua yhtä hyvin kuin juuri minä!:) Aivan ihana arvonta, kiitos Virve tästä!

 74. 109

  Anonyymi sanoo

  olen itseni ystävä siksi, että olen aikas hyvä tyyppi. huumorintaju vaan kolahtaa 😀

  emmalkk(ät)ulapland.fi

  -emma-pauliina

 75. 111

  pulla sanoo

  Lähinnä tässä koitan vielä opetella olemaan itselleni hyvä ystävä… Olen välillä kovinkin kriittinen ja vaative itseni suhteen, mutta pikkuhiljaa oppimassa sitä armollisuutta ja lempeyttä.

  nalle_k (at) yahoo.com

 76. 113

  sanoo

  Olin pitkään itseni kanssa vihamiehiä, joka johtui vaikeasta karusta lapsuudesta sekä koulukiusaamisesta joka repi viimeisetkin itsetunnon riippeet, eikä edes loppunut ammattikoulussa. Olin itsetuhoinen ja kävin läpi myös syömishäiriön. Ystävystyin itseni kanssa vasta 20 vuotta myöhemmin, viime syksynä kun laihdutin masennuskilot pois, aloitin uuden elämän ja värjäsin tukkani vaaleanpunaiseksi koska olen aina niin halunnut. Olen oppinut arvostamaan itseäni ja omia näkemyksiäni sekä mielipiteitä. Teen niin, että itsellä on hyvä olla, sekä mielellä että keholla. Mielestäni se että pitää itsestään sellaisena kuin on, se on sitä oikeaa ystävyyttä itsensä kanssa <3 kalmankukka(ät)hotmail.com

 77. 114

  sanoo

  Olen itseni paras ystävä, koska olen oppinut hyväksymään vihdoinkin vartaloni sellaisena kuin sen on pienten virheiden kera. Lisäksi olen saanut suklaan himoa kuriin 🙂

  katrimatt@gmail.com

 78. 117

  Anonyymi sanoo

  Olen itselleni hyvä ystävä, koska osaan nauttia elämästä ja hyväksyn omat vikani. (Aino.pyykkonen@gmail.com)

 79. 118

  Anonyymi sanoo

  Olen parantumassa masennuksesta ja syömishäiriöstä, neljän vuoden sairastamisen jälkeen. Olen oppinut uudestaan arvostamaan itseäni ja vartaloani! Pidän itsestäni huolen, syön terveellisesti ja urheilen. Olen jopa oppinut hemmottelemaan itseäni, koska ansaitsen sen (; ♥ niin kuin me kaikki.

  summerlovin-girl(at)suomi24.fi

 80. 119

  sanoo

  Olen itseni paras ystävä sillä itseensähän sitä parhaiten pystyy luottamaan ja ymmärtämään 🙂

  (nita.manninen@gmail.com)

 81. 122

  sanoo

  Olen erittäin hyvä ystävä itselleni, sillä jaksan aina nauraa omille vitseilleni (muut eivät).

 82. 125

  Anonyymi sanoo

  Noh. Elämässä pääsee paljon helpommalla, jos vaan pitää itsestään!

  maya87(a)netti.fi

 83. 126

  Anonyymi sanoo

  Olen itselleni hyvä ystävä, koska pidän kehostani huolta joogaamalla, venyttelemällä ja liikkumalla sekä syömällä oikein. Henkisestä puolesta yritän huolehtia olemalla stressaamatta turhia. 🙂
  savi-@hotmail.com
  -Satu

 84. 129

  sanoo

  Itseni kanssa hyvä ystävä olen, koska vuosien saatossa olen oppinut ymmärtämään itseäni, hoitamaan itseäni ja kuuntelemaan omia toiveita ja haluja joita olen halunnut toteuttaa

  mariahyn@hotmail.com

 85. 131

  sanoo

  Olen itselleni hyvä ystävä, koska olen viimeinkin oppinut kuuntelemaan itseäni.

  teija.joulureki (a) gmail.com

 86. 132

  elel sanoo

  Olen itselleni hyvä ystävä, koska olen vihdoin oppinut kunnioittamaan ja arvostamaan itseäni entisen karmean kriittisyyden ja syyllistämisen sijaan. Lisäksi viihdyn ihan vain itseni kesken oikein hyvin! bizarreh@hotmail.com

 87. 133

  sanoo

  Olen itselleni hyvä ystävä, sillä olen vihdoin antanut itselleni luvan nauttia, ja olen myös antanut itselleni anteeksi. Olen monen vuoden syömisongelmien jälkeen vihdoin antanut itselleni luvan syödä, jopa nauttia siitä. Ja olen antanut itselleni luvan myös sanoa olevani kaunis. Sillä eikö me kaikki lopulta olla. 🙂

  mansikkavohveli@hotmail.com

 88. 134

  Anonyymi sanoo

  Olen vasta lähiaikoina alkanut olemaan itselleni ystävä – olen vuosia inhonnut itseäni ja kohdellut itseäni sen mukaan, rääkännyt kehoani niin sisäisesti kuin ulkoisestikin. Mutta viimeisen vuoden aikana olen pikkuhiljaa oppinut arvostamaan itseäni enemmän. Pienin askelein olen alkanut hyväksymään itseni ja itse asiassa pitämään joistain asioista itsessäni. En ole vielä kovin hyvä ystävä itselleni, mutta toivon, että ajan kanssa minusta voi kehittyä ihan hyväkin ystävä itselleni 🙂
  camilla.h0r@gmail.com

 89. 137

  sanoo

  En ole aikaisemmin kokenut olevani itselleni hyvä ystävä koska olen laiminlyönyt omaa hyvinvointia ja laittanut aina muut etusijalle. Nyt olen oppinut pitämään huolta itsestäni, kohtelemaan kuin parasta ystävää. Painoa olen pudottanut 15 kg viime syksystä lähtien ja muutenkin kiinnittänyt enemmän huomiota omaan hyvinvointiin ja jaksamiseen. Ystävästä on pidettävä hyvää huolta! 🙂
  (issi@netti.fi

 90. 138

  Choco sanoo

  Olen itseni kanssa hyvä ystävä, koska sallin itselleni välillä kaikkea ihanaa 🙂

  magnolial (a) luukku.com

 91. 140

  Anonyymi sanoo

  Haen joka päivästä jotain hyvää,ja rauhoitun kun huomaan että mulla on kuitenkin asiat ihan hyvin,enkä stressaa turhasta,jaksan paremmin.NaKri

 92. 143

  sanoo

  Olen itseni hyvä ystävä, koska kuten hyvään ystävyyssuhteeseen kuuluu myös minulla on itseni kanssa hyviä ja huonoja päiviä! Enemmän niitä hyviä päiviä, enhän muuten olisi niin hyvissä väleissä itseni kanssa =))

  H.hayrinen(at)gmail.com

 93. 144

  sanoo

  Olen itselleni hyvä ystävä, koska enimmän osaa ajasta viihdyn omassa seurassani vallan mainiosti, juuri sellaisena kuin olen. 🙂

  j.m-87 (a) netti.fi

 94. 148

  Anonyymi sanoo

  Tähän ikään mennessä on ehtinyt jo paremmin hyväksyä itsensä ja tuntee itsensä paremmin. Tuntee paremmin omat heikkoudet ja vahvuudet. Matka jatkuu 🙂
  minnanmail(a)gmail.com

 95. 149

  sanoo

  En ole aina arvostanut itseäni niin paljon kuin pitäisi. Päinvastoin, olen juurikin arvostellut itseäni todella rankasti, jopa vihannut. Vuosien saatossa olen oppinut tutustumaan itseeni, ja todennut et hei, mähän oon ihan hyvä tyyppi. Tutustuminen jatkuu edelleen. 🙂

  hopeapupu@gmail.com

 96. 154

  Anonyymi sanoo

  Ostan vain parhaita ihonhoitotuotteita. N. vuosi sitten aloin saada atooppista ihottumaa, ja nyt olen opetellut ihoni hoidon uusiksi. Vaikka laadukkaammat tuotteet rasittavat opiskelijan lompakkoa, pidän itsestäni sen verran, että haluan pitää ihoni kunnossa ja hemmotella itseäni 🙂

  pochette_@msn.com

 97. 155

  sanoo

  Koska huumorintajuni ja elokuvamakuni on vaan niin pettämätön. Monesti kaveritkin kiittelevät kun osaan suositella hyviä leffoja.

  lost_soul91(a)msn.com

 98. 156

  Anonyymi sanoo

  Vain olemalla itseni kanssa hyvä ystävä voin voida hyvin ja olla muille hyvä ystävä. Muistan olla itselleni armollinen ja kannustava, niin pysyn positiivisena ja voin toivottavasti heijastaa ympärillenikin valoa 🙂

  trigowl(at)suomi24(.)fi

 99. 159

  Nnnoora sanoo

  Olen hyvä ystävä itselleni, koska jaksan kuunnella itseäni ja kunnioittaa toiveitani ja mieltymyksiäni. Tällä viikolla olin erityisen hyvä ja ahkera ystävä, sillä kirjoitin kandini valmiiksi!

  fanta017@netti.fi

 100. 161

  Anonyymi sanoo

  Ei kiitos. Toi chocomania ei oo mun makuun. Muut tuoksuu paljon paremmalle.

 101. 164

  Anonyymi sanoo

  Olen itselleni hyvä ystävä, sillä olen oppinut antamaan aikaa itselleni. Ei tarvitse enää lähteä joka rientoon, tai venyä muiden tahdon mukaan.
  handu001@suomi24.fi

 102. 165

  sanoo

  Mä oon mun bestis koska jaksan uskoa siihen, että elämä kantaa. Vaikka olisi kuinka vaikea tilanne ja jaksaminen vähissä olen jaksanut uskoa itseeni ja nostaa itseni pinnalle syvimmästäkin suosta.

  littlebigthingslittleb(a)gmail.com

 103. 167

  sanoo

  Aina riittää opettelua oppimaan ymmärtämään itseään paremmin. Kuuntelen ja seuraan oman sydämeni ääntä. Nyt olen alkanut kuuntelemaan myös kehoani ja treenillä olen oppinut tuntemaan itseni myös fyysisesti. Kun pidän itsestäni huolta nauttii siitä myös pääkoppa. Olen oppinut rakastamaan ja arvostamaan itseäni, omana ystävänä.

  emskutin@gmail.com

 104. 169

  sanoo

  Yritän aina välillä muistaa hyväksyä itseni tällaisena. Välillä katsoa peiliin ilman otsanrypistystä. Välillä taputtaa itseäni olalle hyvästä päivästä, kivoista hetkistä. Kiitollisuus omasta hyvästä elämästä ja ihanista ihmisistä ympärillä pitäisi todellakin auttaa siinä, että tuntitsi itsensä rakastetuksi.
  Olipa vaikea kysymys.
  pirkko.poutiainen@dnainternet.net

 105. 172

  Anonyymi sanoo

  Osaan nykyään kuunnella itseäni ja kehoani. Pitkään opettelu kesti mutta nykyään olen itseni ystävä. Joskus yksinolo on parasta seuraa. hennaw at netti.fi

 106. 173

  Anonyymi sanoo

  Olen itseni hyvä ystävä sen vuoksi, että itsestään täytyy pitää hyvää huolta, ja itsestä välittäminen on ensiaskel jotta pystyy välittämään muista ihmisistä.

  irissibirica(at)live.fi

 107. 177

  sanoo

  Olen hyvä ystävä itseni kanssa siksi, että seison aina rinnallani, silloinkin, kun kaikki muut jättävät yksin 😀

  liisa.m@wippies.com

  ps. alkoi tehdä mieli suklaata, myös suun kautta nautittavassa muodossa 😀

 108. 178

  sanoo

  Hei,
  nOlen Jack Walman, oikeutetut yksityisen laina lainanantaja erilaisuuden kanssa, Jumala peläten mies, annan lainat 2% korolla. jos kiinnostaa saada takaisin minulle nyt sähköpostitse: jackwalman93@gmail.com

 109. 179

  sanoo

  Hei,
  nOlen Jack Walman, oikeutetut yksityisen laina lainanantaja erilaisuuden kanssa, Jumala peläten mies, annan lainat 2% korolla. jos kiinnostaa saada takaisin minulle nyt sähköpostitse: jackwalman93@gmail.com

 110. 180

  sanoo

  Hyvää päivää teille kaikille Olen Mr. Jack lämpimämpi, Perusteltu, Kunnolliset rahaa lainanantajalle. Annamme lainaa yritys Business Miehet ja naiset, jotka ovat osaksi liiketoimia, annamme pitkän aikavälin lainaa kolme 30 vuotta maksimi alhainen korko 3%, tässä voit myös kertoa meille haluamasi määrä kuin laina. Laina annetaan ulos punnissa euroina ja $ USD suurin annamme on 500.000.000 sekä kiloa EURO ja $ USD ja vähintään 5000 kiloa euroa ja USD joten jos todella olet kiinnostunut yhteyttä meihin (jackwarmerloanlender@gmail.com) lisää tietoa siitä, miten saada lainaa.

 111. 181

  sanoo

  Hyvää päivää teille kaikille Olen Mr. Jack lämpimämpi, Perusteltu, Kunnolliset rahaa lainanantajalle. Annamme lainaa yritys Business Miehet ja naiset, jotka ovat osaksi liiketoimia, annamme pitkän aikavälin lainaa kolme 30 vuotta maksimi alhainen korko 3%, tässä voit myös kertoa meille haluamasi määrä kuin laina. Laina annetaan ulos punnissa euroina ja $ USD suurin annamme on 500.000.000 sekä kiloa EURO ja $ USD ja vähintään 5000 kiloa euroa ja USD joten jos todella olet kiinnostunut yhteyttä meihin (jackwarmerloanlender@gmail.com) lisää tietoa siitä, miten saada lainaa.

 112. 182

  sanoo

  Hyvää päivää teille kaikille Olen Mr. Jack lämpimämpi, Perusteltu, Kunnolliset rahaa lainanantajalle. Annamme lainaa yritys Business Miehet ja naiset, jotka ovat osaksi liiketoimia, annamme pitkän aikavälin lainaa kolme 30 vuotta maksimi alhainen korko 3%, tässä voit myös kertoa meille haluamasi määrä kuin laina. Laina annetaan ulos punnissa euroina ja $ USD suurin annamme on 500.000.000 sekä kiloa EURO ja $ USD ja vähintään 5000 kiloa euroa ja USD joten jos todella olet kiinnostunut yhteyttä meihin (jackwarmerloanlender@gmail.com) lisää tietoa siitä, miten saada lainaa.

 113. 183

  sanoo

  Hyvää päivää teille kaikille Olen Mr. Jack lämpimämpi, Perusteltu, Kunnolliset rahaa lainanantajalle. Annamme lainaa yritys Business Miehet ja naiset, jotka ovat osaksi liiketoimia, annamme pitkän aikavälin lainaa kolme 30 vuotta maksimi alhainen korko 3%, tässä voit myös kertoa meille haluamasi määrä kuin laina. Laina annetaan ulos punnissa euroina ja $ USD suurin annamme on 500.000.000 sekä kiloa EURO ja $ USD ja vähintään 5000 kiloa euroa ja USD joten jos todella olet kiinnostunut yhteyttä meihin (jackwarmerloanlender@gmail.com) lisää tietoa siitä, miten saada lainaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *