BB, CC, DD, EE…

Ensin oli BB-voide eli Blemish Balm tai Beauty Balm. Sitten tuli CC-voide eli Color Correction Cream. Sitten nopeimmat ehtivät jo DD-voiteisiin, jotka voivat tarkoittaa mitä tahansa Daily Defensestä ihan mihin tahansa ja mitä tahansa valmistaja sitten ikinä haluaakaan niiden tarkoittavan. Markkinat ovat vapaat.
Nyt ollaan sitten jo edetty EE-voiteisiin.
Estee Lauderin Even Effect Skin Tone Correction sisältää suojakertoimen 30 ja paitsi että se toimii auringon UV-säteilyä vastaan lupaa se myös suojaavansa ihoa vapailta radikaaleilta ja saasteilta. Kolmessa sävyssä tulevasta EE-voiteen lupaillaan olevan erittäin kevyttä ja ohutta jälkeä tekevä tuote, joka tasoittaa ja heleyttää ihon sävyä, eli tämänkään kanssa ei mennä yhtään lähemmäksi aasialaisia peittäviä BB-voiteita kuten ei aiempienkaan aakkosvoiteiden.
Rehellisesti sanottuna täytyy kyllä todeta, että koska jokainen nykyinen BB- ja CC-voide on luvannut jo kymmenen hyvää ja kaksitoista kaunista eivät nämä lupaukset nyt mitenkään tunnu erottavan tätä EE-voidetta aakkosjärjestyksessä sitä edeltäneistä kilpailijoista. Mielenkiinnolla kuitenkin kohtaan tämänkin lokakuussa lanseerattavan uutuuden.
No, mitäs sanotte? Allekkirjoittaneella alkaa olla jo hieman Zz-fiilis näiden uuvuttavien aapisvoiteiden kanssa…
Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Jännä että aloittivat BB:Stä, toki AA:lla olisi vähän erilainen kaiku…. 😀 CC:tä pidemmälle en ole itse päässyt 😛

 2. 3

  Anonyymi sanoo

  :DD Mähän aloin nyt odottaa oikeesti innolla että minkä sanayhdistelmän ne keksii FF voiteen taakse!

 3. 5

  sanoo

  Mä kans huokaisin syvään kun näin tämän diaesityksen koulutuksessa… PLÄÄH. Mä jään odottelemaan tuhmaa XXX-voidetta… 😉

 4. 6

  sanoo

  Zz-fiilis tosiaan, nää ää! ja öö… -voiteethan onkin jo kaikille tuttuja 😉

  AA-voide oliskin, sisältäisköhän se jotain antabus-ainetta 😀

 5. 8

  Emilia sanoo

  BB-voiteet vielä menivät, koska oli virkistävää löytää markkinoilta enemmän sävyttäviä kosteusvoiteita mutta tämä buumi alkaa todellakin mennä jo yli!

 6. 9

  Anonyymi sanoo

  Sori kun postaan tähän täysin off topic, mutta olisi juttuehdotus/pyyntö, kosmetiikkakemian opintojasikin ajatellen… Nimittäin muovit kosmetiikassa! Itse olen tosi huonosti ehtinyt viime vuosina mitään ajatella ja tutkia, aihe valkeni minulle tätä kautta: http://www.projectmama.info/2014/09/koska-olet-muovin-arvoinen.html

  Ja kun usein puhut siitä INCI-lukutaidon tärkeydestä, niin joku "INCI for dummies" -opas ois myös kiva. O:) Tai pystyykö sellaista edes yleispätevästi tekemään?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *