BB Bulsh… Blush, I mean!

Tänään on vuorossa pikapostaus tuotteesta, jonka nimi ärsyttää minua suunnattomasti, mutta joka nyt vaan on silti pakko esitellä, jotta kaikki varmasti tietävät tuotteen olemassaolosta. Tuote kun on sen verran erityinen, että moni varmasti haluaa tietää siitä.
Kyseessä on siis Lorealin Nude Magique BB Blush.
Jep, BB-Blush. Mitäköhän se BB tässä tapauksessa edustaa? Mene ja tiedä. Jotain luonnollisen kaunista varmastikin, Universal rosy blush -sävyhän on kyseessä.
Tuotteen ideana on siis olla geelimäinen poskipuna, joka hakee sävyään hieman ihon pH:n mukaan (tai niin nämä käsittääkseni aina väittävät tekevänsä?). 
Tuote näyttää kädenselällä jo valmiiksi pinkiltä ja levittäessä pinkki sävy tarttuu iholle. Kyseessä onkin oikeastaan ”cheek stain”, joka kuulostaisi suomennettuna varsin typerältä. 
Samalla tuotteella saa niin intensiivisemmän pinkkiä kuin vaaleammankin roosaa jälkeä riippuen siitä, kuinka paljon tuotetta iholle kerralla lykkää. Taaempi ”tahra” on syntynyt edellisen kuvan iholla pidempään seisseestä köntistä, edempi puolestaan iholle kevyemmin levitetystä geelistä.
Tuote siis vaihtaa aina sävynsä kylmään pinkkiin eikä sitä ole saatavilla lämpimempänä versiona. Heleä roosan sävy näyttää monen iholla varmasti kauniilta kunhan annostelun ja häivyttelyn kanssa vaan on tarkkana. Ongelma onkin edessä sitten, kun tuotetta annostelee vahingossa hieman liikaa ja tuote on jo napannut iholle kiinni…
Itse suosittelisinkin, että tämän BB-poskipunan ainakin vaaleammalla iholla ehkäpä jopa levittäisi iholle BB-voiteen tai meikkivoiteen alle, jolloin sävy näkyisi kevyempänä. Yllätyksekseni saatoin kuitenkin huomata poskipunan häipyvän iholta hangatessa pois yllättävänkin hyvin sen ”cheek stain” -tyyppisestä koostumuksesta huolimatta. Tuote myös levittyi iholle helposti.
Tämä ei ole tuote, josta itse varsinaisesti syttyisin, mutta jollaista tiedän monien aina silloin tällöin kyselleen, joten halusin vaan tuoda tietoisuuteenne, että nyt tällainen on saatavilla. Hintaa tuotteella on noin 15,90 euroa.
Innostutteko?

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Jännä tuo jellymäinen koostumus. Itse olen vannoutunut puuteristen poskipunien käyttäjä ja taidan pysytellä niissä. Ei ole vaaraa, että laittaisi liikaa.

 2. 3

  sanoo

  Njäh, minun puolesta tämä poskitahra saa jäädä kauppaan.

  Ruma väri, ellei sitten tosiaan levittäisi meikkivoidetta vasta jälkeenpäin ja päälle.

 3. 5

  Sikke sanoo

  Itse voisin tahtoa kyseisen tuotteen ja värikin vaikuttaa täydelliseltä.. Annostelu voisi olla haastavaa, mutta eiköhän senkin oppisi… Mielenkiintoinen tuote!

 4. 6

  Anonyymi sanoo

  Voisitko tehdä piiitkästä aikaa videoita?:) Minä ainakin haluaisin nähdä jonkun hyvät&halvat tyyppisen videon tai Lushin saippua videon päivitettynä.:)

 5. 7

  Anonyymi sanoo

  olisi kiva nähdä tästä kuvia naamalla tai vaikka jopa video kun laitat sitä! näyttää niin erikoiselta ja itselle on muutenkin voidemaiset poskupunat ihan hepreaa!

 6. 9

  Anonyymi sanoo

  Mä olen tykännyt tästä tuotteesta ihan hurjasti. Mielestäni se levittyy ja häivyttyy kauniisti meikkivoiteen päälle ja ikään kuin hieman sekoittuu siihen. Olen todella vaalea ja tällainen kylmä sävy sopii minulle hyvin.

 7. 10

  sanoo

  Hah, kokeilin tätä vasta kädelle ja aika raikkaaltahan tuo väri vaikutti. Voisin ehkä ajatella nopeaksi punaksi BB-voiteen päälle, jos en muuten puuteroi kasvojani kiireessä, mutta aika kallis on vähäiseen tarpeeseen.

  Asiasta toiseen: onko jo sinulle asti kantautunut tieto uudesta Sephorasta Tukholman keskustassa? Nars, Nars, Nars…
  http://puritybeauty.se/?p=11622

 8. 11

  Anonyymi sanoo

  Juu katselin kyseistä ''poskipunaa'' kaupassa, ja totesin, että ei sitten ikinä. Varsinaista kuluttajan koijaamista, jos minulta kysytään. Tuotehan sisältää vissiin kolme ainesosaa, joista ainakin kaksi olivat silikoneja (en aivan varmaksi muista kolmatta ainesosaa). Ja incin lopussa lisäys (vapaasti suomennettuna): Saattaa sisältää PUNAISTA väriainetta. Jaahas. Eli enpä usko, että tuote tekee yhtään mitään erityistä.

 9. 13

  Anonyymi sanoo

  Kokeilin itse kaupan testeristä joskus ja totesin punertavan lopputuloksen näyttävän siltä kuin käteeni olisi läimäisty oikein kovaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *