Based on what?

En voi uskoa, että olen ihan oikeasti jättänyt esittelemättä teille kunnolla yhden luottotuutteeni uusimman version! Asia on korjattava HETI!
Luomivärit eivät pysy luomillani millään, mikäli en pohjusta luomiani hyvin. Tähän tarkoitukseen ei käy pelkkä puuterin lisääminen luomille eikä myöskään meikkivoiteen ja puuterin yhdistelmä. Se ei ole sama asia eikä saa luomivärejäni pysymään luomillani yhtään sen paremmin. Päin vastoin sen sijaan, että minulla olisi luomivaossa raidat luomiväriä, olisi niissä kerrokset luomivärin, puuterin ja meikkivoiteen yhdistelmää. Ei, ei ja ei.
Tämän vuoksi käytän aina luomivärinpohjustajia. Olen hehkuttanut blogissani niin Urban Decayn eri versioita kuin Too Facedinkin kulttituotteita, mutta koska näitä tuotteita ei vielä toistaiseksi myydä Suomessa ja moni tahtoo saada käsiinsä asiansa hyvin ajavan tuotteen, jonka voi kuitenkin ostaa Suomesta, olisi hyvä, että minulla olisi esittää teille näihin kriteereihin toimiva tuote. Ja mielellään vielä edullinen sellainen.
Ei huolta, sellainen on kyllä olemassa ja löytyy ihan meidän kotimaisen Lumenemme hyllystä. 
En ole aina ollut Lumenen luomivärinpohjustajan fani. Muistan, kuinka harmaassa tuubissa aikoinaan kulkenut aine oli luomillani turhaakin turhempi tuote, eikä todellakaan kyennyt pitämään luomivärejäni paikallaan. Noihin aikoihin tuotteen päälle piti muistaakseni lisäksi vielä heittää puuteria, minkä lisääminen pohjustajan ja silmämeikin väliin teki vaan sen, etteivät sävyt napanneet kunnolla kiinni pohjustajaan, jolloin lopputuloksesta olisi tullut intensiivisempi, vaan puuteri vaan haalisti niitä. Ei hyvä.
Jokunen vuosi sitten havahduin siihen, että Lumenen silloin luomivärinpohjustaja olikin itseasiassa jo melko hyvä. Käytin tuotetta silloin tällöin, mutta minulla oli vielä pieniä varauksia sitä kohtaan.
Tällä hetkellä markkinoilla oleva versio on kuitenkin loistava, 
Beauty Base Eyeshadow Primer lupaa pitkäkestoista silmämeikkiä ja todellakin saa sen aikaan. Ilman pohjustajaa silmämeikkini pysyy hyvänä kolme minuuttia ja tämän pohjustajan kanssa vaikka kellon ympäri. 
Pohjustajaa levitetään silmäluomelle tippa, jonka jälkeen päälle levitetään haluttu silmämeikki. Meikki levittyy hyvin ja pysyy ja pysyy. 
Jos tätä tuotetta kuitenkin vertaa juurikin esimerkiksi Urban Decayn ja Too Facedin pohjustajiin on erona se, ettei tämä saa minusta päälleen levitettävien luomivärien pigmenttejä korostumaan yhtä voimakkaasti kuin kahden ensin mainitun merkin pohjustajat minusta saavat.
Tämä onkin siis mitä loistavin asiansa ajava luomivärinpohjustaja, mutta pro-käyttäjälle suosittelisin silti Urban Decayta tai Too Facedia. Tavallinen arkimeikkaaja hyötyy tästä tuotteesta kuitenkin huomattavasti, kun ne aamulla silmämeikin tekemiseen uhratut viisi minuuttia eivät ole todettavissa turhaksi investoinniksi iltapäivällä työpaikan vessan peiliin katsoessa.
Suosittelen!
Lumenen luomivärinpohjustajalla on hintaa n. 12,90 euroa ja 7 millin tuubi kestää päivittäisessäkin käytössä varmasti lähes vuoden. Minusta nämä luomivärinpohjustajat ovat aina melkoisia ikuisuustuotteita, joten onneksi tämäkin lupailee pakkauksessaan säilyvänsä avattuna kaksi vuotta.
Oletteko tuttuja tämän tuotteen kanssa? Tai mikä on teidän suosikkipohjustajanne silmämeikkiä käyttäessänne?
Kommentit
 1. 2

  Anonyymi sanoo

  Minulla on ollut sama Too Facedin pohjustaja käytössä kaksi vuotta. Se toimii täydellisesti. Tuubi alkaa kuitenkin olla tyhjentymässä ja edessä olisi uuden hankinta. En tiedä, uskallanko kuitenkaan kokeilla Lumenea, kun vanhasta versioista on niin huono kokemus ja pelkään nyt tämän arvostelun myötä, ettei se sido niin hyvin hileisiä luomivärejä..?

 2. 3

  Anonyymi sanoo

  Mulla ei meinaa luomivärit pysyä yhtään ja hyvän primerin löytäminen on ollut vaikeaa, mutta tällä hetkellä mulla on käytössä elfin 1.5 puntaa maksava primer, jonka päälle laitan usein vielä Goshin primerpuikkoa tuomaan vähän tahmeutta (ja haluan käyttää sen loppuun, kun se ei yksinään toimi) ja tämä kombo kestää vähän päivästä riippuen vähän reilu normi koulu-/työpäivän verran. Oon myös muutaman kerran kokeillut äitin Lumenen pohjustajaa ja sekin on toiminut todella kivasti. Meinaan silti jossain vaiheessa, vaikka elf-Gosh-kombo kohtuullisesti toimiikin, ostaa varmaan UDPPn tai TFSIn. 🙂

 3. 4

  Miira sanoo

  Olisiko mitenkään ollut mahdollista, että edes yhdessä näistä viidestä (!) kuvasta olisi kuvattu muutakin, kuin pelkkää samaa putkiloa korkki kiinni?

  Itseäni ainakin kiinnostaisi mitä korkin alla on – joku levityspää vaiko kapeakärkinen nokka? Onko sävyjä useampia? Miltä tippa tuota ainetta näyttää luomella tai edes kämmensyrjälle levitettynä?

 4. 6

  Anonyymi sanoo

  Itse ostin kyseisen tuotteen muistaakseni 2010 ja edelleen käytössä ja pitää luomivärin hyvin siistinä haasteellisissa luomissani.

 5. 7

  sanoo

  Ei pysy tämä tuote ainakaan minun luomillani, eikä varsinkaan vanhempien ihmisten luomilla. 🙁 UD toimii vanhemmillekin mutta oma lumeneni pakkaantuu AINA luomiryppyihin ja se on tosi tökerön näköistä sitten niillä kenellä niitä oikeasti on ja paljon.

  • 7.1

   sanoo

   Olen samaa mieltä, ei pysy väri luomilla niin putkään kuin UDPP avulla, ei lähellekään. Se mikä on positiivista, että Lumenen tuotteen avulla on helpompi häivyttää, muutta ei kestä luomivärit 8 tunnin duunipäivää

  • 7.2

   Anonyymi sanoo

   Olen samaa mieltä. Ei pysy luomivärit 8 tunnin työpäivää mun luomilla Lumenen tuotteella. Ei ole UDPP voittanutta, vaikka häivytys onkin haastavampaa kuin Lumenella. UDPP pystyy tilaamaan kätsysti netistä.

 6. 8

  sanoo

  Mä oon käyttänyt E.L.F.:in jotain mineraali-luomivärinpohjustusjuttua (ehkä), kyseisen merkin tuotetta kuitenkin ja ainakin itselläni se on toiminut vallan mainiosti. Tosin kokemusta ei ole muista tuotteista, joten en osaa verrata 🙂

  Emmi L.

 7. 9

  sanoo

  mul on ollu toi puoltoista vuotta ja oon just päässy puoleen välii:D käytän tosiaan päivittäin ja hyvä on(:
  varakappale jo ostettu:DD

 8. 10

  sanoo

  mielestäni (kun en oo ammattilainen) dermosil primer smooth&bright silmämeikinpohjustaja on hyvä tuote. Käytän coastal scentsin luomivärejä ja ne oikeesti pysyy siellä missä pitääkin ja pigmentit ovat yhtä huippuja kuin ne näyttää siellä paletissakin. Että jos joku hakee halpaa ja hyvää (vähän lumenen tyylinen) niin dermoshop.fi sieltä löytyy 🙂

 9. 11

  Anonyymi sanoo

  Tätä olen odottanut! Ajattelin ostaa tämän, mutta silti jokin vaisto sanoi minulle, että odottele, että joku puhuisi tästä positiivisesti. Kiitos!

 10. 12

  Anonyymi sanoo

  Itselläni tämä on jokapäiväisessä käytössä, tosin nyt napattuani alelaarista kolmella eurolla lumenen nestemäisen luomivärin, aikaa kuluu huomattavasti vähemmän, kuin levitän vain tätä sen sijaan että pohjustaisin ensin luomet ja sen jälkeen levittäisin puuterimaista tuotetta. Miten asia muuten on, kuuluisiko pohjustajaa levittää ennen voidemaista luomiväriä? Mulla pysyy nimittäin kyseinen tuote melkein vielä paremmin kuin pohjustaja ja puuterimainen luomiväri…

 11. 14

  sanoo

  Eipä olisi voinut parempaan väliin tulla tämä postaus! Mietin juuri eilen, kun UDPP alkaa vedellä viimeisiä ja uuden hinta on aika suolainen, että olisikohan helposti saatavilla olevasta Lumenen tuotteesta mihinkään. Kiitos vinkistä!

 12. 15

  Anonyymi sanoo

  Hei! Sellaista kyselisin että onko sulla kokemusta noista mac:in pigmenttiluomiväreistä? kun sain ystävältäni lahjaksi kaksi mac:in jauhemaista pigmenttiluomiväriä ja mulle jäi vähän epäselväksi että miten niitä pitäisi käyttää? Onko sulla tietoa miten ne toimii? ja millaista sivellintä niissä kannattaisi käyttää jne? 🙂

 13. 16

  Anonyymi sanoo

  Itse en käytä luomiväriä, mutta kuitenkin luomet tuppaa rasvoittumaan päivän mittaan. Käytän tätä tasoittamaan luomen väriä ja estämään rasvoittumista ja toimii hyvin. Tosin sipaisen pikkaisen puuteria päälle.

 14. 18

  sanoo

  Kävin tän kanssa kerran saunassa. Silmämeikki näytti suurinpiirtein samalta kokemuksen jälkeenkin. Ja ujona meikkaajana musta on ihan kiva ettei pigmentit korostu erityisemmin koska siinä korostuis samalla mahdolliset meikkimokatkin…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *