BareMinerals SPF 30 Natural Sunscreen

Ja taas puhutaan aurinkosuojista! (Ei, minä se en vaan lopeta näiden tärkeydestä paasaamista.)

BareMineralsin SPF 30 Natural Sunscreen on tuote, joka on kiinnostanut monia, itseni mukaanlukien. Kyseessä on siis aurinkosuojan antava tuote, joka on jauhemaista ja joka vain pyöritellään iholle ikään kuin puuterin tapaan. Aurinkosuojan tässä muodostaa ihan vaan pelkkä Titanium Dioxide.

Tuote on koostumukseltaan periaatteessa läpikuultavaa, mutta todella vaalealle iholleni tämä vaaleille ihonsävyille tarkoitettu versio ainakin tuo hitusen sävyä (ehkä arviolta samalla lailla kuin bareMineralsin Fairly Light -sävy?). Tästä on saatavilla myös kaksi tummempaa sävyä, eli lähes kaikille löytyy sopiva versio eikä tarvitse pelätä, että tummemman sävyisen ihon omistavien tarvitsisi kärsiä harmaasta sävytyksestä ihollaan tätä käyttäessään.

Muuten ihon pinta jää tämän jälkeen heleäksi, mutta mattaiseksi.

Tuotteen ideana on, että pakkauksen sisällä oleva sivellin kierretään esiin, jolloin tuote ”aukeaa” ja siveltimen sisällä olevasta säiliöstä pääsee vapautumaan puuterimaista aurinkosuojatuotetta.

Sivellin on ihanan pehmeä ja vielä paljon paljon bM:n tavallista kabukia pehmeämpi (tosin epäilen bM:n uusimpien kabukienkin pehmentyneen hieman, sillä pääsin juuri vähän aikaa sitten räpläämään suoraan maahantuojalta tullutta superpehmeää kabukia, jollainen minun kabukini ei kyllä taatusti ole koskaan ollut, vaikka onkin pehmeä).

Jos tuotetta kokeilee kädelleen ja epäilee, että sitä pölisee huiskusta liikaa kannattaa muistaa, että kädelle kokeillessa sivellin on usein alaspäin ja varsi ylöspäin, jolloin tuotetta pääsee helpommin pöllyämään, mutta kasvoille tuotetta sutiessa siveltimen varsi osoittaakin usein alaspäin ja tuotetta saa jopa sutia jonkun aikaa, että iholle oikeasti tulisi sitä riittävästi.

Tuotteessa on periaatteessa SPF 30, mutta mineraalimeikkien kanssa tätä suojakerrointa on todella hankala määritellä. Aurinkovoiteissa on annettu selkeät määrät, paljonko tuotetta täytyy kasvoilla olla, jotta suojakerroin toteutuisi, mutta mineraalien kanssa tämä oikean määrän määrittely menee todella hankalaksi ja vaikka sopivan määrän tietäisikin, on lähes mahdotonta nähdä, paljonko tuotetta on iholle laittanut. Voin olla varma, ettei 99,5 % käyttäjistä varmastikaan sudi tavallisia mineraalipohjiakaan kasvoilleen niin reilulla kädellä, että suojakerroin toteutuisi!

Itse hankin tämän lähinnä kesällä bM:n mineraalipohjan päällä käytettäväksi lisätuotteeksi. Ajattelin käyttäväni tätä hieman kiinnityspuuterin tapaan, mutta samalla voivani vahvistaa meikkipohjani suojakerrointa. Näin käytettynä tämä onkin tuntunut toimivan todella hyvin enkä missään vaiheessa ole saanut tällä liian jauhoisen tai paklatun näköistä lopputulosta, vaikka olenkin todella antaumuksella tätä jopa välillä yrittänyt ulkoilemaan lähtiessäni.

Tykkään tästä tuotteesta kovasti ja se tulee tänä kesänä ehdottomasti olemaan kesälaukkuni vakiovarusteissa. Näppärä tuote niin kiillon poistoon kuin auringolta suojautumiseenkin! Iho on mattaisen tuntuinen ja näköinen, muttei silti raskaasti meikatun näköinen.

Tuotetta on pakkauksessa neljä grammaa ja vaikka tämän käyttömäärää onkin erilaisen pakkauksen vuoksi hankalempaa arvioida kuin bM:n tavallisen meikkipohjan uskoisin tämän riittävän päivittäin kasvoille käytettynä helposti läpi kesän (bM:n tavallinen yhdeksän gramman meikkipohja pohja riittää yleensä ihmisillä 5-8 kuukautta, itselläni ollut nyt n. 10 kk käytössä ja vieläkin on tavaraa jäljellä). Toki tätä voi käyttää myös vartalolla ja kuulemma etelämpänä tämä onkin ollut varsin suosittu aurinkotuote kaljujen miesten keskuudessa, jotka eivät tahdo kaljunsa kiiltävän aurinkovoiteiden vuoksi!

Hintaa tällä on Suomessa 62 euroa. (Omani ostin pihinä ihmisenä Feeluniquesta.)

Onko joku kokeillut tätä tai vastaavia tuotteita?

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Tee videopostauksia, jooko? Sun Lush-video on ihana. Näytä lisää Lusheja, meikkejä – ihan mitä vaan, mut videoo!

 2. 2

  sanoo

  Anonyymi: Tämä oli niin ihanasti esitetty pyyntö, että aloin samantien miettimään, mistä voisin tehdä videopostauksen. 🙂

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  bareMineralseista tulikin mieleen: Kumpi sopisi paremmin (herkästi rasvoittuvan) sekaihon meikkipohjaksi – mattaava nestemmäinen meikkivoide vai mineraalimeikkipohja? 🙂

  Olen nyt kuukauden päivät käyttänyt Clarinsin Everlasting Foundationia, ja olen ollut siihen ihan tyytyväinen. Veikkaan, että tarvitsisin sen alle vielä kiiltoa estävän primerin, mutta olen ollut varsin tyytyväinen peittävyyteen ym. Olen kuitenkin ollut jo kauan kiinnostunut mineraaleista – voisivatko ne sopia minun iholleni (rasvoittuu helposti, välillä pientä pintakuivuutta, tarvitsee suhteellisen paljon peittävyyttä)?

  Ja odotan muuten innolla kokemuksiasi juuri saamistasi Lumenen tuotteista!! 🙂

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  tuo täytyy varmastikin hankkia… mutta kotimaan hinta hirvittää vähän. toisaalta, tuolla hinnalla ei suomesta kuin 2 korkeakertoimista pikkupikkupullollista aurinkovoidetta ja ne taas eivät taatusti riitä koko kesää… tai edes kuukautta!
  *shopitishopp* 😉

  /nanna

 5. 5

  Anonyymi sanoo

  No huh, eipä taida olla mitään järkeä ostaa Suomesta, kun Feeluniquesta saa kerran postikuluineen 25 eurolla! Kiitos vinkistä 🙂

 6. 6

  Anonyymi sanoo

  Hei, päädyin minäkin tilamaan bare mineralsin get started-pakkauksen ja nyt se saapui. Vähän ehdin jo kokeilla ja hyvältä vaikuttaa! Kiitos kaikista vinkeistäsi. Mutta nyt mietin, että voiko samalla siveltimellä levittää esim. foundationin ja mineral veilin vai pitäisikö joka purkille olla oma sivellin? t. Anni

 7. 7

  sanoo

  Kuulostaa hyvälle tuotteelle. Olenkin tesinyt kasvoille tarkoitettuja aurinko"rasvoja" joilla saisi kasvoille mattapohjan. Omat kasvoni kun tuppaavat kiiltämään kuin voipurkki rasvattuani ne. Tiedätkö onko millään muilla sarjoilla vastaavaa tuotetta? Eli saisi siis aurinkosuoja kasvoille mahdollisesti niitä vähän sävyttäen ja suojan pysyen mattana =)?

 8. 8

  Anonyymi sanoo

  Hei,
  Feeluniquessa oli out of stock tällä hetkellä : (
  Miten tuon inci eroaa normimeikkipohjan (bare mineral) incistä?
  Kiitos etukäteen vastauksesta!

 9. 9

  Anonyymi sanoo

  Hei, tämä ei varsinaisesti liity aiheeseen, mutta ajattelin että sinä tai joku lukija tietäisi asiasta. Olen nyt kiertänyt useampia kauppoja ja missään ei näy Nivean kasvoille tarkoitettua asteittain ruskettavaa voidetta. Onkohan sen valmistaminen lopetettu? Jos on, niin onko olemassa mitään samankaltaista tuotetta, joka olisi tarkoitettu jo hieman päivettyneelle iholle, niin että siitä tulisi vielä tummempi. En etsi siis "fair to medium" tuotetta vaan "medium to dark". Itseruskettavaa en uskalla käyttää, kun pelkään sen epätasaista väriä, epätasaista poiskulumista ja ehkä väärää sävyä. Kasvoni ja dekolteeni on siis aurinkosuojan asiosta nyt vaaleampia kuin muu kroppani…

  Aava

 10. 10

  pussijamssi sanoo

  Yksi kabukikaijja täällä vienosti huutelee, että video oikeaoppisesta mineraalipohjan levittämisestä olisi suorastaan pelastus – tuolla tuo Body Shopin Nature minerals -jauhopurkki pölyttyy ja se ihana suti kanssa, kun en vaan millään saa mitään tapahtumaan vaikka kuinka pyörittelen sivellintä naamassa. 😀 Tai siis varmasti ihon sävy vähän tasoittuu, mutta kuinka saada peittävyyttä on jäänyt vähän mysteeriksi.

  Olisin hyvinhyvin kiitollinen "mineraalipohja for dummies" -opetusvideosta siis! Mikäli asiaa nyt on mahdollista enää syvällisemmin käsitellä kuin bare minerals -postauksissasi – voi olla että en vaan opi. 😀

 11. 11

  Anonyymi sanoo

  Onko siis kaikki titanium dioxidea sisältävät tuotteet automaattisesti suojakertoimellisia? Tai kaikki sitä sisältävät mineraalipohjat, muutkin kuin bareMinerals?

 12. 12

  sanoo

  jäin itsekin miettimään, että mitenkäs sitten tämä meow cosmeticsin mineraalipohja auringolta suojaa… INCI on seuraavanlainen:
  mica, zinc oxide, titanium dioxide, boron nitride, iron oxides.

  eli tässäkö on suojakerrointa mukana? pakkauksessa ei lue mitään asiaan liittyen… suojaako se uva- vai uvb- säteiltä?

  kauheasti ois opeteltavaa näistä asioista, että riittävästi ymmärtäisi ja jotain oppis ulkoa muistamaan. 😀
  mut onneksi voi aina tulla tänne vakoilemaan vastauksia ja kyselemään lisää. 🙂 kiitos siitä!

 13. 13

  Punapää sanoo

  Vielä ei tule korvista ulos tämä aurinkotuotteista puhuminen, hyvä vain! Itsekin sain blogiasi lukemalla kipinän ostaa itselleni kunnon kasvoille tarkoitetun aurinkosuojan :). Aiemmin olen vain vähän laitellut tavallista vartalolle tarkoitettua rasvaa pahimpiin kohtiin, mutta nyt tsemppasin ja ostin vihdoinkin sen ihan oman tuotteen.

  Päädyin ostamaan sinunkin testaamasi kevyesti sävyttävän Vichyn Capital Soleil -rasvan. Mietinkin nyt että miten tuon tuotteen kanssa tulee käyttää muuta kosmetiikkaa? Ihoni on paikoittain todella kuiva, mutta silti siinä on erityisesti t-alueella epäpuhtauksia. Tuleeko tuon aurinkosuojan alle laittaa aamupesun jälkeen normaalisti kasvorasvaa? Entä voiko päälle meikata ainakin pahimmat epäpuhtaudet piiloon esimerkiksi peitekynällä(käytössä Body Shopin peitekynä)? Entä onko hyvä levittää päälle esimerkiksi irtopuuteria (käytössä Rimmelin Silky Loose) pahimman kiillon peittämiseksi?

  Kiitos kaikista hyvistä vinkeistä, joita olen saanut tästä blogista :)!

 14. 14

  Janina sanoo

  Aavan laittamaan kommenttiin vastaan sen, mitä olen saanut tietoa meidän hankinnasta, eli sekä Nivealta että Dovelta on lopetettu kasvoille tarkoittavat vähitellen päivittävät rasvat. (Tilalle ei kuulemma ole tulossa mitään vastaavaa, mikä minua myyjänä lähes raivostuttaa, koska tuo oli kesän huipputuote, jota oli mukava myydä.)
  Vastaavaa taitaa löytyä apteekista Acolta, ja jos oikein muistan, niin Clinique'lla on ainakin ollut samantyyppinen vähitellen päivittävä kasvovoide.

 15. 15

  Anonyymi sanoo

  tämä varmaan sopisi sitten myös dekolteelle ja kaulalle hyvin? vihaan sitä rasvaista tunnetta varsinkin noilla alueilla aurinkorasvan levittämisen jälkeen!

 16. 16

  Anonyymi sanoo

  Mitä suojakertoimellista huulirasvaa suosittelisit? Siinä pitäisi olla mielellään väriä mukana, että huulet eivät näyttäisi valkoiselta. Voiko erillinen väri suojakertoimellisen huulirasvan päälle vähentää rasvan suojaa?

 17. 17

  sanoo

  Aava: Kyselit kasvoille tarkoitetusta asteittain päivettävästä voiteesta. Itse löysin Vapaa Valinnasta Doven vastaavan tuotteen, kyseessä on Summer Glow Daily Face Moisturiser (with a hint of self-tanning agents), omani on tarkoitettu normaalista tummalle iholle, ja se sisältää SPF 15:ta. En ole vielä ko. voidetta kerennyt kokeilemaan, ja en tiedä, onko sitä edes enää valmistuksessa, löysin omani 1,50eurolla alekorista ! 😀

 18. 18

  Anonyymi sanoo

  Hei! Olisiko lähiaikoina mahdollista saada hieman "arvostelua" tuosta Cover Girlin maskarasta ja Herbinan Sensitive-sarjan puhdistusvaahdosta? 🙂

 19. 19

  Anonyymi sanoo

  Bare mineralsista puheen ollen, hieman epäilin aluks tota sun hehkutusta siitä.. Mutta tänään kicksissä myyjä koitti oikeaa sävyä ja opetti tekniikkaa ja olin iha myyty. Iho näytti niin kauniilta ja kuulaalta ja lisäksi en tiennyt, että mulla on kauniit poskipäät ja kun myyjä laittoi sitä bare mineralsin varjostusväriä, ne suorastaan hehkuivat ja lisäksi hoitaa ihoa ja pääsen mua vaivaamista näppylöistä eroon, jej :))nii alotuspaketti lähti mukaan ja varmasti mustakin tulee sen vannoutunut käyttäjä:)mutta sitten vielä siihen liittyen kysymys: siinä aloituspakkauksessa tuli kaksi kakabukia, voiko kumpaa tahansa käyttää bare mineralsin meikkivoiteen levitykseen?
  Kiitti vastauksesta ja ihanasta blogista! 🙂
  -kaisa

 20. 20

  em sanoo

  Taidanpa minäkin kesäksi tilata tämmöisen, vaikuttaa tosi hyvältä!:)
  Osaisitko muuten sanoa että miksi kosmetiikka on niin kallista Suomessa? Olen miettinyt tätä monta kertaa enkä vaan voi ymmärtää miten joissain maissa sama tuote voi olla puolta halvempi!

 21. 21

  Bicy sanoo

  Mitäpä veikkaisit, kävisikö tuo ihan nestemäisen meikkivoiteen kiinnitykseen irtopuuterin sijaan? Kiinnostaisi käyttää tuotetta noin, allehan voisi varmaankin vielä heittää ihan normaalin suojakertoimen sisältävän kosteusvoiteen.

 22. 22

  Anonyymi sanoo

  informaatiopläjäys :

  sain juuri mailin, että tuote sävyssä light on taas saatavissa feeluniquessa :)! nyt kaikki äkkiä shoppaamaan, mutta minä ekana :P!!

  /nanna

 23. 23

  sanoo

  Anonyymi: Makuasia ja mineraalipohjiakin on erilaisia. 🙂 Esimerkiksi Everyday Mineralsilta löytyy hyvinkin mattaisia pohjia, mikäli bM ei tunnu tarpeeksi matalta. 🙂

  nanna: Näinpä. 🙂

  Anonyymi: 🙂

  Anni: Mineral veiliä ei kannata levittää samalla siveltimellä, jolla levittää muita, sillä sen tärkkelys voi kuulemma paakuttaa pohjaa jos niitä samalla siveltimellä sutii. 🙂
  Muita tuotteita voi oikeastaan sutia millä vaan omalla siveltimelläkin, patisi pohjan levittäisin bM:n omilla tai vastaavilla. 🙂

  Tuuli: Ei ainakaan Suomessa myynnissä. Maailmalla oli joku toinen vastaavalla idealla toimiva tuote, mutta en saa nimeä päähäni nyt. :/¨

  Anonyymi: Normaalipohjassa on vain viittä eri mineraalia eikä muuta. 🙂

  Aava: Nivea on tosiaan lopetettu, samoin Doven vastaava. Edullisilta sarjoilta ei enää oikein siis vastaavia taida löytyä. :/ Vapaa Valinnoista yms. tosin voi bongata Doven tuota tummempaa versiota reilulla eurolla ja kuten tuolla vinkattiinkin, löytyy myös ACO:lta apteekista vastaava, mutta vain yhdellä sävyllä. Itse suosittelisin kokeilemaan L'orealin itseruskettavaa sprayta kasvoille. Suihkutetaan puhtaalle iholle ja päälle voi normaalisti laittaa kosteusvoiteen. Levittyy todella tasaisesti (ikinä en ole saanut rajoja aikaan), antaa sopivan kevyen sävyn yhdellä käyttökerralla ja toisella voi tummentaa sävyä. Aivan täydellinen niille, jotka pelkäävät rannuja ja haluavat kevyttä ja luonnollista jälkeä. 🙂

 24. 24

  sanoo

  pussijamssi: Kaikilla pohjilla ei voikaan saada täysin peittävää, joten ehkä tuo Body Shopin pohja ei vaan ole niin peittävä. :/ Postaus on monesti ollut työnalla, mutta en ole sitten innostunut niin kuvaamaan itseäni. :/

  Anonyymi: Titanium Dioxide on aurinkosuoja-aine, mutta aurinkosuojakertoimen vahvuutta tuotteissa on mahdotonta määritellä vain tietämällä, että tuotteessa on tuota ainetta. 🙂

  veeveera: Titanium Dioxide ja Zink Oxide ovat aurinkosuoja-aineita, mutta tuosta ei voi yhtään sanoa, millaisen suojan meikki antaa. Suojaa siis myös UVA-säteilyltä, mutta mahdotonta sanoa minkä verran. :/

  Punapää: Koska kaikki kosmetiikka on kemiaa, ei ikinä voi tietää (ellei ole suoerkemisti), kuinka aurinkotuotteen kanssa käytetyt muut tuotteet vaikuttavat suojakertoimeen.
  Tässä lainaus aiemmasta postauksestani:
  "Myös puuteri ja rasvaisuutta imevät puuteripaperit yms. saattavat vaikuttaa aurinkosuojan tehoon kasvoilla, sillä puuterin rasvaa itseensä imevät partikkelit eivät valikoi, mitä rasvoja itseensä imevät ja saattavat imeä itseensä alla olevan aurinkosuojatuotteen liuottimia ja sitä kautta myös itse suoja-aineita omien hiukkastensa pinnalle, jolloin aurinkosuoja ei enää olekaan välttämättä niin tasaisesti asettunut. Jos aurinkotuotetta kuitenkin on kasvoilla kunnolla, on puuterimaisten tuotteiden vaikutus todennäköisesti mitätön. (Ja toki aurinkotuotteen päällä oleva meikkikin tekee jo jonkun näköistä suojaa itsessään iholle. Mutta toki ohut valkoinen t-paitakin päästää lävitseen UV-säteilyä ja on suojakertoimeltaan korkeintaan vain noin SPF 5 -luokkaa…)"
  (http://ostolakossa.blogspot.com/2010/02/tule-jo-aurinko-vai-tulisitkohan.html)
  Sanoisin kuitenkin, että ihan citykäytössä voit huoletta meikkailla ja käyttää muita tuotteita tuon aurinkotuotteen kanssa. Sitten kun menee oikein aurinkoa ottamaan voi miettiä tarkemmin laittaako esim. puuteria päälle. 🙂

  Janina: Kiitos, näin epäilinkin että ovat lopetettuja. Cliniquella ei nykyään ainakaan moista ole, mutta Biothermilla on ainakin ollut Summer Sourcen nimellä. En tosin ole varma, onko jo jäänyt pois valikoimista. :/ Harmillisen harvassa noita on nykyään. :/

  Anonyymi: Kyllä! 🙂

  Anonyymi: Minulla on niin vähän kokemusta noista, etten osaa suositella mitään erityistä. :/

  JLCHARLOTT4: Kiitos vinkistä, itsekin olen noita nähnyt. 🙂

  Anonyymi: Mascarasta tulossa, puhdistusvaahto lähtee vasta kohta aktiivikäyttöön. 🙂

 25. 25

  sanoo

  kaisa: Kiva, että myyjä sai vakuutettua. 😉
  Eikai siellä pakkauksessa kahta kabukia tullut? Peiteainesivellin, full flawless ja sitten tuo flawless-sivellin. Se tiheämpi sivellin tekee peittävempää jälkeä (full flawless) ja flawless kevyempää, eli jälkimmäinen sopii paremmin aurinkopuuterille tai mineral veilille. 🙂

  em: 22% alv ja suhteutus maan muuhun hintatasoon jo yleisiin tuloihin varmaan vaikuttaa. :/ Kallista kyllä. :/

  Bicy: Voisin hyvin kuvitella käyvän, mikäli ei hae supermattaista. 🙂

  nanna: Kiitos! 🙂

 26. 26

  sanoo

  No mun täytyy koittaa tuo bare minerals sitten jostain metsästää 🙂 Toivottavasti saisivat feel uniquen varastolle sitä pian 🙂 Nyt kun on out of stock =/

 27. 27

  Anonyymi sanoo

  Ostin tämän Bare mineralsin aurinkosuojatuotteen, mutta olipa pettymys. Vaikka on vaaleinta sävyä, näyttää mun (superkalpealla) naamallani ihan ruskealta, vähän kuin hiekkaa sutisi naamaan. 🙁 Tekisi mieli ostaa Bare mineralsin aloituspakkaus, mutta ovatko ne vaaleimmat sävyt tuota samaa tummuusastetta?

 28. 29

  sanoo

  Anonyymi: Aloituspakkauksen sävyistä Fairly light on vain hitusen tuota vaaleampi, mutta erikseen myytävä Fair on sitten jo selvästi vaalea.

  Mintan: Moni on kehunut tuon tuntua, mutta itse en jotenkin vaan tosiaan luota noiden minifirmojen tuotteisiin (vaikka voivat toki olla suuremmilla firmoilla tehtailtuja). Kunnon aurinkotuotteen kehittäminen on todella haastavaa eikä pienemmillä firmoilla välttämättä ole sitä kaikkea rahaa ja tietotaitoa, mitä markkinajäteillä.
  Kivalta siis vaikuttaa, mutta itse en luota. 🙂

 29. 30

  Anonyymi sanoo

  Oletko keksinyt mitään tapaa pestä/pitää puhtaana tämän tuotteen sivellintä? Itsellänikin tämä on, mutta mietin jo, missä vaiheessa purtilon hiki-rasva-suti alkaa ällöttää…

  – Minttu

 30. 32

  sanoo

  Nyt näyttäisi olevan Feeluniquessa varastossa tätä jälleen. Kiitos suosituksistasi, tilaan tämän kokeiluun myös itselleni 🙂 Vihaan meinaan kaikkia aurinkorasvoja, sillä mun iho kiiltää niiden jälkeen kun jokin rasvarasia 😀

 31. 33

  RockQueen sanoo

  Hankin tämän ja sain koputella TODELLA kauan purkkia suti alaspäin ennenkuin mitään alkoi tulla ulos. Sittenkin epäilen tuleeko sitä ulos paljon mitään… Onko toi normaalia, alkaako tuotetta sinnikkään ravistelun/koputtelun jälkeen tulla enemmän ulos? Ärsyttää 😀

 32. 34

  sanoo

  RockQueen: Tuolta tulee tavaraa kerralla tosiaan varsin niukasti ulos. Toisaalta purkissa on puolet varsinaisen pohjan määrästä (4g) ja täysikokoinen mineraalipohjapurkki kestää reilut puoli vuotta käytössä. Ehkäpä ulos tuleva määrä on sitten suhteutettu siihen, eli päivittäisessä käytössä tämänkin pitäisi varmaan riittää n. 100 päivää?
  Hankalaa tosiaan, sillä oikeaa käyttömäärää on mahdoton määrittää ja koska tuotetta tulee kerralla niin vähän ulos, on käytettyä määrää vaikea hahmottaa. :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *