”Baby What If?” asks Jason Derulo and so do I

Selasin englantilaista naistenlehteä ja silmiini sattui tämä mainos:

Voiko meikkaaminen olla enää helpompaa!

Yksi meikkipaletti, yksi sivellin, yksi pyyhkäisy ja yksi veto luomille ja tadaa, utuinen smoky eyes -look on saavutettu! Ratkaisun tarjoaa L’orealin The One Sweep Eyeshadow!

Ensimmäinen ajatukseni on, että eihän tuo voi millään toimia. Toinen ajatukseni mielettömänä kosmetiikkanarkkarina on tietysti, että tuotahan on aivan pakko saada kokeilla!

Jos on oikein paha kosmetiikkanarkkari (kulkee kuulemma veressä ja siitä kärsivien äitien lapsilla on mitä suurin alttius sairauden perimiseen), vaikuttaa jokainen epätoivoisimmankin kuuloinen tuote mitä mielettömimmältä, suorastaan taivaanportitkin jo avaavalta mahdollisuudelta kokea jotain suurta, uutta, mullistavaa ja käänteentekevää paratiisiin vievälle tielle johtavaa.

Uskon siis, että tämä tuote on sen kaikessa hullunkurisuudessaan, naurettavuudessaan ja käsittämättömyydessään pakko saada käsiin. Ihan vaan todetakseni, ettei se toimi (tai päästäkseni osalliseksi sitä salakerhoa, jolla on moinen toimiva tuote hallussa nopeuttamassa kiireisiä iltalähtöjä).

Mutta siis lähtökohtaisesti (ja Youtube-videoiden perusteella) tämä ei vaan voi millään toimia, sillä silmäluomi ei ole samanlainen littana pinta kuin mitä vaikkapa kädenselkä on. Mutta mitäpä jos tuotetta levittäisikin vaahtomuoviapplikaattorin sijaan isolla siveltimellä… Mitäpä jos tämä sittenkin voisi toimia? Mitäpä jos kiireisiin meikkihetkiimme juuri ennen yllätysuloslähtöä on vihdoin löydetty ratkaisu? (tai Virve mitäpä jos EI…)

Onko joku ehtinyt jo kokeilla tätä? Mitä mieltä olette ideasta?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  hahha typerä idea : DDD ei vaan VOI toimia! ja mun ensimmäinen ajatus oli lähinnä että mihin toi applikaattori menee tossa pikku boksissa? 😀

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Mä luulen kanssa että ihan huijausta on koko juttu 🙂 Miten voi saada mainostaa tuotetta tuolla tavalla? Ärsyttää ja naurattaa. Hanna

 3. 4

  Anonyymi sanoo

  Kattelin youtubesta arvosteluita ja sanoisin, että älä osta ja säästä rahat johonkin muuhun kivaan. 🙂

  Tässä arvostelu, jonka katsoin:

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  Eihän tuo ole mitenkään mahdollista! 😀 Pelkällä maalaisjärjellä ajateltuna idea on aivan toivoton. Mainoksessa oleva silmämeikki on tehty siveltimellä, ei tuollaisella humpuuki-aplikaattorilla 😀 En maksaisi penniäkään moisesta valheesta!

 5. 6

  sanoo

  Sephoralla on vähän ton tyyppisiä ready-to-wear meikkiliuskoja. Olen alkanut pitää yhtä paria meikkipussissa, jos lähtö tulee nopeasti. Toimii, ja tykkään. En sitten tiedä, onko ton heikkous just se pyyhkäisy, kun Sephoran vastaavat painetaan silmäluomelle vaahtomuovisella 'kiekolla' (saman muotoinen kun Lorealin sivellin)… Anyways.

 6. 7

  sanoo

  Haha, ei ole totta 😀 Mutta koska olen itsekin aina kaiken uuden perässä, tahtoisin kokeilla! Vaikka tiedän myös ettei se oikeasti toimi noin…

 7. 8

  Anonyymi sanoo

  Itse olen nähnyt tästä ihan toimivia youtube-videoita, joissa lätkä ensin painetaan luomelle ja sen jälkeen hieman pyyhkäistään ikään kuin häivytykseksi ja lopputulos on ollut toimiva.

 8. 9

  sanoo

  Olisipa hauska nähdä jos Lorealin edustaja näyttäisi miten tuote toimii kertapyyhkäisyllä 😀 Lopputulos saattaisi näyttää hieman erilaiselta kuin mainoksissa. Kuulen jo korvissani syytökset harhaanjohtavasta mainonnasta. Ou nou Loreal 😀

 9. 10

  M.M. sanoo

  Näin tuon muutama viikko sitten netissä selatessani. Oma reaktioni oli samanlainen, nauratti ja olo hieman epäuskoinen…yhdistettynä haluun silti ostaa tuote! Katsoin useita Youtube- videoita ja tuntui, että arvioijat oikein kilpailivat, kuka osaa antaa murskaavimman arvion. Onhan tuo idea jo siltä kannalta älytön, että kuka haluu sellaisia blendaamattomia reunoja vaikka värit menisivätkin oikeille paikoille? Ja jos tarkoitus on sitten siveltimellä korjailla, niin koko idea kaatuu.

  Taitaa ehkä kuitenkin jäädä ostamatta, kun Suomesta ei tätä saa, ellei sitten ilmaannu kasa johonkin poistomyyntiin netissä 🙂

 10. 12

  Kati sanoo

  Muistelin nähneeni tuon jossain blogissa, mutten millään sitten enää löytänyt. Lopulta paikallistin mielleyhtymäni Karkkipäivän kommenttiboksiin, jossa tuotiin esiin tämä mahtava review tuotteesta. 😀

 11. 14

  sanoo

  Juli: Tulee myöhemmin tällä viikolla, ehti vilahtaa täällä muutaman sekunnin ajan kun julkaisin vahingossa kesken kirjoittelun. Sisältää vinkkejä Escadan kesätuoksuja rakastaville. 🙂

 12. 15

  sanoo

  Törmäsin näihin eBayssa ja jopa harkitsin ostamista, mutta totesin myös että eihän tuo nyt voi toimia 😀 Ja löysin swatch-kuvia mielikuvani tueksi..

 13. 16

  Anonyymi sanoo

  Minäpä olen käyttänut kiireessä sellaista poskipunapalettia jossa nuo värit ovat tolleen vierekkäin painanalla meikkivoidr sienen palettiin ja painamalla sitten silmään. Näyttää hyvälle jos väreillä EI ole kovaa kontrastia ja ne saa vaan sormella häivytettyä. Eli en usko tähän kolmesta syystä. 1) Pyyhkäisy vain suttaa, oikea tapa on painaa luomelle ja sitten liikuttaa vähän alaspäin. 2) kaikkien silmänmalli on yksilöllinen jt silma ton aplikaattorin painaminenkin onnistuu vain "lättäsilmäiselle" siis henkilölle jolla ei ole ulkonevat silmät. 3) smokeyn väreissä on likaa lontratia, värien pitää olla erittäin voimakaspigmenttisiä ja harmonisia

 14. 17

  Anonyymi sanoo

  Tämä on naurettavampi tuote mitä yksikään edellisestä postauksesta. Ei voi toimia.

  Heini

 15. 18

  Anonyymi sanoo

  Poista tämä ja edellinen kommentti =) Tarkoitin että tämä luomiväri on naurettavampi mikä yksikään niistä ihmeellisistä värkeistä mitä maailmalla myydään. Nenänsuoristaja yms.

  Heini

 16. 19

  Tuulia sanoo

  Voisko kuitenkin toimia aasialaisten silmissä, kun heillä ei monesti ole tuota silmän kuoppaa luomalla vaan suorapintainen iho kuten kämmenselkä. Uskoisin minäkin että tekniikka on painaminen ja sitten vähän häivyttelyä sormella.

 17. 20

  Ella sanoo

  Tilasin tämmöisiä nelly.comista jo varmaan yli vuosi sitten, merkkiä en valitettavasti muista.

  Ja joo, IHAN ei tullut toivottua jälkeä 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *