Astrologinen oksennus aka välikevennys

Katsoin tässä eräänä päivänä televisiosta avaruuteen liittyvää dokkaria ja se inspiroi minua seuraavanlaiseen lakkaukseen:

”Olipa kerran hyvin nälkäinen Musta aukko. Musta aukko söi kaiken, mitä sen tielle sattui: planeetat, tähtisumut, satelliitit, ufot ja alienit. Miljardien vuosien ahminen sai sen kuitenkin yllättäen hyvin pahoinvointiseksi ja eräänä päivänä se oksensi kaiken ulos. ”

Ja juuri sen oksennuksen tielle sattuneilta minun kynteni nyt näyttävät, kiitos Antyimen vanhan glitterilakan sekä Make Up Storen Lavan ja Sophien. Pohjalla tumman harmaa Lumenen toissatalven kausisävy 52 Pimeän taa.

Överiä vai upeaa?

Kommentit
 1. 1

  Anni sanoo

  En ihan ihastu tohon lookkiin, mutta toisaalta jos löytäisin kaupasta kynsilakan niin mahtavalla nimellä kuin Mustan Aukon Oksennus, niin se olis ehkä pakko hankkia 😀

 2. 3

  sanoo

  noi sun listat on ihania ! siis tuolla ylhäällä erikseen.
  rakastan listoja, harmi vaan kun mulla ei oo kosmetiikkaa sen vertaa että sitä ois järkee ruveta listaamaan. tulis vaan himo ostaa jotain että saisin listaa pidemmäks 🙂

 3. 5

  sanoo

  Repesin niin pahasti tuolle otsikolle 😀 Lakkauksesta tuli kovasti mieleen OPIn Mad as a hatter, mutta vähemmällä glitterillä. Tykkään!

 4. 6

  sanoo

  Upeaa (: Mielestäni glitteriä kuuluu olla juuri tuollalailla överisti eikä vain hiukan siellä täällä. Mikään ei ole turhauttavampaa kuin läträtä kerrostolkulla hilelakkaa, kun jokaisella kerroksella kynteen tarttuu n. 5 hilettä.

  Tästä syystä Alice in Wonderland -glitterlakat ovat tulleet jäädäkseen 8)

 5. 7

  Anonyymi sanoo

  Ehdottomasti upeaa ! Ihastelin noita kynsiä jo edellisessä postauksessa ! 🙂

 6. 9

  Sofia sanoo

  överiä ja upeaa! ja sit semmone juttu et ootko kiinnostunu doven uudesta rasvasta joka tekee pienen päivetyksen iholle jokapäiväisen käytön jälkeen.siinä on kaksi sävyä; vaaleasta normaalille iholle ja normaalista tummalle iholle.aiotko ehkä kokeilla?

 7. 13

  sanoo

  VAU! Aivan upea avaruusoksennus! Pitänee yrittää itse taiteilla joskus jotakin samankaltaista, sen verran tykkään kaikesta avaruushärpäkkeestä 🙂

  (Tarinasta tulee muuten mieleen yksi lapsuuteni lempikirjoista, Timppa tahtoo linnun!)

 8. 15

  Anonyymi sanoo

  Mitä mieltä olet tästä jutusta: http://totuuskosmetiikasta.blogspot.com/2010/02/danger-sisaltaa-hyperallergeeneja.html

  Säikäytti minut totaalisesti, ostin juuri isot pullot tresemmeä kun pidennykset menneet huonoon kuntoon ja silikonit silottavat hiukset vielä ihan ok kuntoon siihen asti että uudet saan. Nyt hirvittää käyttää tuotetta. Onko tuo juttu totta?

  Entä uusin juttu lämpösuojasta ja siitä että siitä ei ole mitään hyötyä? :O tuntuu ihan hurjalta että hiukset ei tarvitsisi mikäänlaista suojaa. Kyllähän hiuskin kuluu jos sitä veivataan suoristusraudalla joka päivä edestakaisin, kai ne silikonit sitten siltä kulumiselta suojaa? Mitä mieltä oot kyseisestä blogista?

  Tykkään sinun blogistasi ihan mielettömästi, osaat kertoa asioista niin että ne kuulostaa järkevältä, mutta ei siltä että tulee huijattu ja petetty olo (kuten ehkä tuossa ylläolevassa blogissa.) kun on uskonut tuoteselosteita, osaat myös kertoa sen mistä ne kuluttajan ajatukset tuotteen toimivuudesta tulee ja se on aina mahtavaa luettavaa ilman että tulee itelle tyhmä olo, ehkä se johtuu sinun huumorintajuisesta suhtautumisesta!

 9. 16

  sanoo

  Tuo on kyllä aika jännän värinen lakkaus 😀

  Hei, jos laittaisin sulle sähköpostitse kuvan (ettei muiden tartte järkyttyä 😀 ) mun meikittömästä naamasta niin osaisitko sen perusteella suositella parhaimmat ihonhoitotuotteet? En meinaan varmaan osaisi selittää tilannetta ja kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa. Mun iho on ei ole periaatteessa mikään ongelmaiho, mutta mulle tuottaa ongelmia ihan tarpeeksi…

 10. 17

  sanoo

  Nam, ihanat. Onko muuten totta, että kynsilakanpoistoaine kuluttaa kynsiä enemmän kuin lakka? (Se taitaa tarkoittaa sitä, että siihen aineeseen voisi alkaa panostaa…)

 11. 18

  sanoo

  Anonyymi: Kirk ja Star Trek jotenkin vaan menevät niin luonnollisesti tähän avaruusteemaan. 😉

  Anni: Ehdota Lumenelle, sillähän niitä hauskoja nimiä viljellään. 😉

  -anni-: Itse tykkäisin lyhyemmistä listoista enemmän. 😉

  Anonyymi: Juuri sitä. 🙂

  keijukainen: Samaa tyyliä kyllä. 🙂

  Feline: Minäkin tykkään enemmän, kun glitteriä on kunnolla. 🙂

  Anonyymi: 🙂

  Anonyymi: No juurikin näin! 🙂

  Sofia: Tarkoitatko noita joka paikassa taas kesän korvilla mainostettuja Doven kroppatuotteita, jotka ovat itseasiassa olleet myynnissä jo vamasti lähes kuutisen vuotta? Itse tykkään noista asteittain päivettävistä tällaisena vaaleaihoisena, sillä sävyä on helpompi säädellä. 🙂

  Hannukkaz: 🙂

  Ruu: Pitää joskus kokeilla lakkausta, johon tungen yhteen kaikki glitterilakkani. 😉

  Emma: Kiitos. 🙂

  Eve: 🙂

  Anonyymi: Niin kamalat, että ovat jo siistit. 🙂

  Anonyymi: Olen vähän huono ottamaan kantaa näihin asioihin, sillä sama kemian opettaja on opettanut minullekin ihan samat asiat kuin tytöille. Hyvä blogi, mutta suhtautuminen riippuu täysin lukijasta.
  Kathon CG:stä sanon kuitenkin sen verran, että se on tosiaan yksi yleisesti allergisoiva aine, mutta en nyt tiedä, tarvitseeko sitä miten hysteerisenä vältellä. Harvemmin niin vakavaa reaktiota aineista saa (mutta teoriassa toki mahdollista) ja jos aineelle allergisoituu eikä sitä voi sen jälkeen enää käyttää, niin onko sillä väliä sitten että joutuuko sitä välttelemään varmuuden vuoksi vai herkistymisen vuoksi. Samalla lailla voit allergisoitua ihan mille muulle vaan aineelle.
  Mutta voin kyllä sanoa, että aika paljon leuanloksahduksia kosmetiikan kemiaa ja raaka-aineita käsittelevät tunnit saivat minullakin aikaan ja ihan kaikkeen en aina kyllä saanut tarpeeksi perusteluja, jotta olisin suostunut täysin luopumaan uskomuksistani. Lämpösuojasta sen verran, että vaikka hiusta tahtoisikin suojata, niin aika paljon sitä ainetta saisi tukkaan loppujen lopuksi lätkiä, että se oikeasti kykenisi suojaamaan kaikkia hiuksia kaikkialta 200-asteen lämpötilalta (vertaa vaikkapa silikonista pannulappua ja sen paksuutta). Minun päähäni ei silti mene, ettei hiuksen sisällä olevan veden (hiuksesta 10-15%) kuumeneminen saisi aikaan mitään hallaa, jos hiusta kihartaisi toistasataa asteisella kuumalla raudalla, kun veden kiehumispiste on kuitenkin 100.
  Tuon opin jälkeen en ole kuitenkaan itse kovinkaan paljoa stressannut lämpösuojan käytöstä ja käytänkin sitä lähinnä tukemaan muotoilun lopputulosta (lisäsiloitus, kiharoiden pysyvyys).

  Moni koulussa oppimani asia on sellaisia, etten niitä viitsi ääneen huudella, sillä tiedän kummankin kannan, mutta olen itse vain niiden välillä, koska en vielä tiedä asioista tarpeeksi. Toisaalta haluaisin ihan hirveästi opiskella estenomiksi, mutta toisaalta epäilen, että tieto lisää tuskaa ja se pilaa minulta innostuksen alaa kohtaan. 🙂

 12. 19

  sanoo

  Beatamarie: Laita vaan tulemaan niin katsotan, jos osaisin auttaa. 🙂

  Eve: Jos mietit, että kynsilakan täytyy vaan tehdä kova kalvo kynnelle, mutta lakanpoistoaineen täytyy kyetä sulattamaan tuo kalvo pois, niin aika tujua tavaraa sen on kyllä oltava. Asetonitonta suosittelen ehdottomasti ja eniten Dependin vihreää. 🙂

 13. 21

  sanoo

  Piti vielä lisätä tuohon hiuksiin ja kuumuuteen liittyvään kysymykseen, että hiuksen (proteiinin) palamispiste on googlettelujen mukaan 500-600 astetta, mihin ei raudoilla ihan päästä (http://books.google.fi/books?id=Ceuq9P4hLJMC&pg=RA1-PT146&lpg=RA1-PT146&dq=%22ignition+temperature%22+hair&source=bl&ots=NJgsRZNgkF&sig=M1WLsYNo9f0X9XBbFk5_MlgKZ3E&hl=fi&ei=MfcLSoq3KNGB_AaX8rioBA&sa=X&oi=book_result&ct=result&resnum=6#v=onepage&q=%22ignition%20temperature%22%20hair&f=false). 🙂

  milipili: Wow, kehitin siis supersävyn. 🙂

 14. 22

  Anonyymi sanoo

  Oleko Virve markettishoppailujesi lomassa huomannut, että Freeman-sarjaan on tullut nyt myös kasvovoide ja uusi kasvonaamio? (luulen ainakin, että ne on uusia, kun en ole moisia koskaan nähnyt).

  Olen itse käyttänyt aina joskus Freemanin tuotteita, kuorintavoiteita lähinnä, joten pakko oli ottaa nuokin kokeiluun, kun pakkausselosteet vaikuttivat lupaavilta, eikä hintakaan ollut esteenä (kasvovoide maksoi 8,90€ 75ml ja naamio 8,90 250ml). Sisältöjä en osaa kovin pätevästi tulkita, mutta ainakin kummassakin tuotteessa on aika paljon myös luonnollisia ainesosia (kaakaota, manteliöljyä, kamomillaa jne). Kasvovoiteessa on ainakin jotain luonnonöljyjä jo INCI:n alkupäässäkin.

  Kasvovoidetta olen nyt kokeillut kahdesti ja se tuntuu ihan ok tavaralta. Teki ainakin ihon kivan pehmeäksi ja imeytyi suhteellisen hyvin. Naamio on nyt vasta ekaa kertaa naamassa, joten sen tuomitsen myöhemmin. Ainakin tää kovettuu jännästi. ; )

  Aattelin vaan vinkata, jos haluut vaikka markettishoppailla taas lisää. ; )

 15. 23

  Anonyymi sanoo

  Oh, siis tuosta Freeman-asiasta vielä, että naamio on siis 150ml purkissa ei 250ml, joka oliskin jo aika hillittömän kokoinen. ; ) Tosin on tuo 150ml jo todella runsaasti.

  Kävinpäs äsken pesemässä naamion pois ja oih ja voih, tykkäsin kovasti. Se oli tosiaan kovettunut aika kipsiksi iholle, mut lähti kyllä hyvin vedellä pois ja alta löytyi ihana pehme iho ja supistuneet ihohuokoset.

  Ja ei, minä en ole mikään Freemanin mainosmies, vaan pelkkä turkulainen hörhö, joka on löytänyt kosmetiikan ilon tämän blogin kautta. ; )

 16. 24

  Anonyymi sanoo

  Olisi pieni kuorintavoiteisiin liittyvä kysymys. Elikkäs ostin joskus muutama kuukausi sitten erään todella halvan kuorintavoiteen, ja kokeilin sitä, enkä hirveästi innostunut tuotteesta. Mun mielestä kunnon kuorintavoiteessa on hyvin rakeita, eli kuorinnan teho tuntuu kunnolla. Tämä mun kuorintavoide on aika löysää koostumukseltaan, ja rakeita ei ole hirveästi.
  Katsoin sitten netistä, että mitä tuote sisältää, incin perusteella, ja sehän vaikutti hyvältä! Kaikki alkupään ainesosat ovat pehmittäviä (mukaan mahtuu myös humektantti) ja loput säilöntäaineita tai tuotteen koostumukseen liittyviä aineita (olettaen, että osasin katsoa kaiken oikein).

  Eli siis, mitäs nyt? Jos tuote ei sisällä mitään kuorivia tai kuolleita ihosoluja irroittavaa ainetta, niin pitäisikö kuorinnan toimia vain rakeiden avulla? Hassu kysymys, mutta en oikein osaa muodostaa kunnon mielipidettä tuotteesta, ja siitä, milloin sitä pitäisi käyttää.

 17. 25

  Anonyymi sanoo

  Pakko sanoa, että hillittyjen lakkausten ystävänä itse lakka oli hieman överiä. Mutta tarina sen takana oli kerrassaan niin upea ja ihastuttava, että se teki lakkauksestakin huomattavasti upeamman kuin ensisilmäyksellä 🙂

  T: Dara, joka tykkää scifistä ja lastensaduista, ja ihastui taruun ahneen Mustan Aukon oksettavasta lopusta joka yhdisti molemmat tyylilajit…

 18. 26

  Anonyymi sanoo

  Myös on taas kauppoihin tullut niitä Lumenen mustaherukka ja vadelma vartalovoiteita. Joita oli joskus ennen. Pakko oli ostaa ne taas 🙂
  Suihkusaippuanakin kai on on, mut en ole löytänyt täältä niitä 🙁
  Tuota Nivean uutta vartalovoidetta myös kovasti katellut kaupasta, mut ei näy.

 19. 27

  Anonyymi sanoo

  Mä ostin kans (molemmat) nuo Lumenen vartalovoiteet, joista Anonyymi puhuu. Ihmettelin vain, kun kävin Tokmannilla, hinta oli n. 7€ ja Citymarketissa 3,9€. Hirveä ero ja "väärin päin" vieläpä! :O

  Itse taas en ole onnistunut löytämään Angelstar huulivoidetta, jonka tahtoisin kyllä !

 20. 28

  sanoo

  Anonyymi: En olekaan viimeaikoina kurkkinut Freemania. Täytynee siis katsastaa, mitä uutta sinne on tullut. Kiitos. 🙂

  Anonyymi: Mitä tehokkaammin tunnet kuorinnan, sitä pahemmin se todennäköisesti raapii ihoasi ja tekee sille hallaa. Sinun ei tarvitse saada ihon alta paljastumaan uutta ihmistä. Riittää, että kuorinta irroittelee jos irtoamassa olevia soluja. 😉 Ei vaan, ymmärrän kyllä, ettei joistakin kuorinnoista vaan tunnu saavan mitään irti.
  Mutta kuorinta tosiaan on pelkkä mekaanin kuorinta ellei se sisällä muunlaisia kuorivia aineita. Uteliaisuus tietysti heräsi, eli mikä kuorinta on kyseessä? 🙂

  Dara: 🙂

  Anonyymi: Juu, katselin joku aika sitten kuolaten. Tykkäsin mustaherukkasuihkugeelistä kovasti. 🙂

  Anonyymi: Onpas hassu hintaero. 4,95 olivat silloin, kun neljä vuotta sitten tulivat myyntiin. 🙂

 21. 31

  Anonyymi sanoo

  Kirjoitin aiemmin kuorintavoiteesta, kyseessä oli Vaparissa myynnissä oleva Nuage (tai jotain sinne päin)merkin kuorinta.. 😀 Uskon, että pienellä totuttelulla alkaa juttu toimimaan.. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *