April, May and June by Chanel

Ihastelin töissä vähän aikaa sitten Chanelin keväisiä kynsilakkoja sävyiltään April, May ja June.

April on syvempi, lähes viininpunainen. Tämä on vielä hieman talvinen, mutta kuitekin jo kevättä kohti menevän näköinen.

May on täynnä kevättä. Purkkapinkki lakka suorastaan kiljuu kesän olevan jo kulman takana!

June on täynnä kesää. Persikkaisen oranssi lakka on minusta sävyltään aivan ihastuttavan upea ja pehmeä sekä naisellisen hempeä.

Itse tykkään varsinkin Maysta ja Junesta aivan erityisesti.

Mitä mieltä te olette Chanelin kevään lakkasävyistä? Mikä kolahtaa eniten vai kolahtaako mikään?

PS. Olettehan jo käyneet äänestämässä suosikkianne Trendin ja Aussien Blog Awardseissa?

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Mun suosikki on June, mutta sekään ei iskenyt niin paljon, että olisin halunnut ostaa. Itseasiassa en ostanut Chanelin kevät kokoelmasta mitään, oli vähän blääh mun makuun. Pastellit kun ei oikein iske 😉

 2. 4

  sanoo

  Tulee tunne että tylsiä, nää on niin nähty:) Periaattessa ihan kivoja mutta sittenkin pliisuja. Itse valitsin tänä keväänä Diorin vihreän lakan, yleensä olen valinnut Chanelin hempeää jotakin. Minulta taitaakin löytyä kaapista lähes vastaavan väriset Chanelin lakat viime vuodelta!

 3. 5

  sanoo

  Tykkään tuosta Junesta, oranssi on muutoinkin ollut tämän kevään uusi ihastukseni 🙂 Pitääpä tsekata parin viikon kuluttua laivalta!

 4. 6

  Hanna sanoo

  Ostin alkuviikosta, ehdottomasti suosikkini, Junen. Ihana hempeä sävy, kesää ja rusketusta odotellessa. 🙂

 5. 7

  sanoo

  Oon pohtinut pitkään Mayn ja Junen välillä, edes toisen haluaisin ihan ehdottomasti! Pinkkejä kyllä löytyy kotoa jo entuudestaan, kenties kallistun Juneen… Hmm!

  Ai niin, hyvää nimipäivää Virve! 🙂

 6. 9

  sanoo

  Tuo April sulatti mun sydämen. Tuo väri on täydellinen, rakastan syvän punaisia kynsilakkoja(Dependin 49 ja Mavalan Bordeaux on suuria rakkauksia) ja kaiken lisäksi oon syntynyt huhtikuussa. Osuvaa kahdella tavalla. Ensimmäisenä kävi mielessä tuon nähdessäni että tuo on mun kynsilakka. Mutta nuo lakkavärit on siinä mielessä hyvin nimettyjä, että April on vielä vähän talvinen, kuten huhtikuukin, May keväinen kuten toukokuu jne..

 7. 10

  sanoo

  Nää on niiiin ihania! Haluan kaikki!! 😉 Chanelin kevätkokoelmasta lähti jo mukaan poskipuna ja huulikiilto mutta kovasti houkuttavat myös nämä lakat…

 8. 13

  Anonyymi sanoo

  ihanampi barbiepinkki löytyy natural codelta, nimeltään sweetie ja dependillä on hyvin samansävyinen oranssi sävy nro 17. jä nää saa yhteishintaan n. 7€..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *