Aplodeja?

Myös tänään on luvassa pientä tavarafiilistelyä. Tai itseasiassa tarkemminsanottuna vähennysfiilistelyä.

Tässä ovat nimittäin kaikki kotini meikit:

(Niin no ne kynsilakat käsitellään sitten joskus erikseen…)

Ja tässä peilikaapissa ja sen päällä kaikki asunnostani löytyvät ihonhoitotuotteeni:

Okei, pari meikinpuhdistustuotetta ja suihkugeeliä on suihkun puolella, mutta mielestäni olen erittäin, erittäin hyvällä mallilla.

(Tuo kirkas esine kaappiini päällä ei ole enkelten halleluja-huudoilla säestämä valoilmiö vähennykseni kunniaksi vaan yksinkertaisesti lamppu.)

Kuten olen kertonutkin, on tuotteita myös töissä hytissäni jonkun verran (tiedoksi vaan hyttikaappeihini mahdollisesti kurkkiville kollegoilleni, etten ole myymälävaras, vaikka kaappini täynnä tavaraa tällä hetkellä ovatkin…), mutta kuten huomaatte, on edistystä tosiaankin tapahtunut.

Suuri tavoitteeni onkin, että kotini ihonhoitotuotteet mahtuvat syksyllä tähän tilavahkoon Cliniquen meikkipussiini:

Myönnän, että joudun ehkä viemään sitä varten vielä muutamia tuotteitani hyttiini, mutta ei tuo nyt mikään ihan mahdoton asia ole järjestää.

Rakastan projekteja ja rakastan sitä, että niistä suoriutumisessa on tsempparina joku mukava motivaattori! Oma motivaattorini ei ole vielä täysin selvillä, mutta asioiden suunta ainakin on jo varma.

Kotoanihan löytyy lisäksi vielä laatikko, joka on täynnä matkakokoja ja näytteitä ihonhoitotuotteista, mutta enköhän pääse vielä senkin kimppuun.

Saako pyytää aplodeja?

Kommentit
 1. 2

  sanoo

  Vou, hassua ajatella että mulla on enemmän tavaraa kuin kosmetiikkabloggaajalla.. 🙂 Aplodit! Mutta yksi asia mua ehkä vähän pelottaa tässä: ethän aio lopettaa blogia?! Terveisin blogiisi epätoivoisesti addiktoitunut.

 2. 3

  Anonyymi sanoo

  *TAPUTAPTAP*!
  Hienoa Virve! Itse en ole vähennysprojektissani vielä aivan noin pitkälle päässyt, mutta suunta on hyvä. Jatka säkin samaan malliin! 😉

  -Chatte

 3. 4

  Lotta sanoo

  Nää vähennysjutut on kyl aina niin hauskoja. Oon lukenu blogia alusta asti ja muistan ku silloin käskin poikaystävääki kattomaan sun kosmetiikkakomeroa, olin niin shokissa. 😀

  Taputuksia täältä päin.

 4. 5

  Anonyymi sanoo

  Säilyykö kosmetiikat hyvin kylpyhuoneessa kun olen kuulut että ne ei säily kosteassa paikassa.

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  Tap tap tap 🙂 Oikeasti tosi hieno vähennys kun vertaa niihin kosmetiikkakomeron aikoihin!

  Tuli muuten mieleen, että kun olet kertonut noita vähennystavoitteita tuolla "kaikki ne ja ne mahtuvat tähän pussukaan"-tyylillä, niin tällaista listaajahirviötä kiinnostaisi myös kuulla mitä se ideaalipussukka pitäisi sisällään. Ei välttämättä merkkejä, vaan tyyliin "kosteusvoide, huulirasva, kasvonaamio".

  -cerisier

 6. 7

  sanoo

  Vau, hyvä! Mulla on enempi varastoja kun sulla :p Oli muuten jotenkin todella kiinnostavaa päästä tirkistelemään tota sun peilikaapin sisältöä, mulla on huono tapa sniikkailla kavereiden kotona ja valkata mitä kosmistuotteita heillä on peilikaapissaan 😀
  Lähenevä muutto on muuten mun motivaattori, en ole koskaan käyttänyt näin tunnollisesti kasvovettä ja seerumia kera kaikkien muiden mömmöjen 😀 Tietyt putelit mitkä koitan saada tyhjentymään..

 7. 9

  Anonyymi sanoo

  Onnea vähennysprojektin onnistumisesta!

  Kysyisin sellaista, että mistä olet ostanut tuota Neutral-sarjan deodoranttia? Myydäänkö marketeissa (ja mikä ketju)? Täältä en ole sitä bongannut.

 8. 11

  Anonyymi sanoo

  Ja syy tähän projektiin? muutto englantiin? Sen verran rajua vähentämistä.

 9. 12

  Anonyymi sanoo

  Aivan mahtavaa! 😀 Pitkälle olet jo päässyt niistä aikaisemmista kosmetiikkakiloista 😀

 10. 13

  sanoo

  Isot aplodit ansaitset!! …mutta milläs mä nyt perustelen itselleni omat "ylimääräiset ja turhat" ostokset? Ennen pystyi aina ajattelemaan, että eihän tätä kosmetiikkaa vielä nyt niiiiiiin paljon kotona ole, kun Virvellä on vielä enemmän… 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *