Amie…?

Sain JT Beauty Outletista yllätystestaukseen minulle entuudestaan tuntemattoman Amie-merkin Petal Perfect 2 in 1 Cleanser & Toner -tuotteen.
Koska minulla on taipumusta kosmetiikkabesserwissermäisyyteen, viivyttelin aluksi tuotteen käyttöönottoa. En lukenut sen käyttöohjeita tai muita sen enempää vaan katsoin vain kyseessä olevan 2 in 1 -tuotteen ja nappasin sen mukaani suihkun puolelle. Virhe, jonka huomasin suihkussa tuotteen avattuani. Eihän tämä ollutkaan tavallinen puhdistusmaito, joka väitti sisältävänsä kasvoveden vaan tämähän oli puhdistusvesi!
Siinä vaiheessa koin suurimman innostuksen. Tämähän oli juuri sellainen täydellisen geelimäinen kasvovesimäinen puhdistustuote, jollaisia minä rakastan!
Teen aina silmämeikin ensin pyyhkien sen jälkeen kasvoveteen kostutetulla vanulapulla kaikki silmänympäryksille varisseet luomivärit ja niiden shimmerit, jonka jälkeen levitän alaluomille silmänympärysvoiteen ja kasvoille muut hoitotuotteet, joiden päälle laitan tietysti vielä meikkipohjan. Tässä pyyhkimistarkoituksessa käytän erittäin mielelläni puhdistavaa, mutta kosteuttava tuotetta ja tämä on juuri sellainen tuote.
Varsinaisesti tuote on tarkoitettu ihan kunnolliseen meikinpoistoon puhdistusvedeksi, eli sitä kaadetaan vanulapulle, jolla iho pyyhitään meikistä puhtaaksi. Kokeilin tuotetta myös tuossa sen alkuperäisessä tarkoituksessaan ja havaitsin sen siinäkin hyvin toimivaksi. Tämä puhdisti ihon hyvin, mutta tuotteen geelimäisen koostumuksen ansiosta iho jäi pehmeän ja kosteutetun tuntuiseksi.
Ihastuin tähän minulle mysteerimerkkinä ja erityisesti mysteerituotteena kohtaamaani tapaukseen todella paljon ja halusin ehdottomasti jakaa sen ilon teidänkin kanssanne. Tiedättekö nimittäin, mikä tässä tuotteessa on myös aivan mahtavaa? Hinta.
Tämä ei nimittäin normaalistikaan näytä maksavan kuin 4,99 € JT Beauty Outletin sivuilla ja nyt tämä näyttäisi vielä olevan tarjouksessa 3,99 € (tuotteen löydät täältä)! Rakastan tällaisia loistavia edullisia löytöjä!
Onko Amie teistä jollekin tuttu merkki?
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Amie on aivan huippu merkki! Rakastan sen aidolle mangolle tuoksuvaa kasvokuorintaa ja Matte Finish-päivävoidetta.

 2. 2

  sanoo

  Merkki ei ole tuttu, mutta silmät alkoivat kiilumaan kun kerroit tämän olevan puhdistusvesi. Vielä enemmän ne kiiluivat lukiessani hinnan, sissos ku on halpaa!

 3. 3

  Anonyymi sanoo

  Vaihteeksi kiva tuote. Tätä tulen kokeilemaan. Uusi merkki ja oikeesti kiinnostaa tuote minulle.

  Kritiikkiä (saattaa olla vain kateellisen paskiaisnen = minä turhaa rutinaa): olen välillä ollut viimeaikoina pettynyt juttuihin, ennenvanhaan innolla tutkailin kirjoituksiasi ja ne pesivät ns. akkainlehdet 6/0. Nyt olen siirtynyt akkainlehtiin osittain takaisin. Välillä jutuistasi on ruvennut puuttunut se alkuaikojen lämpö ja innostuneisuus, Osa jutuista on tuntunut (siellä rivien välissä) leipääntyneen konkarin "pakko tääkin on tehdä" jutuilta. On hienoja tapaamisia ja juhlia, jotka nyt vaan ovat osa sun elämää (vähän kuin lukis Ruotsin kuninkaallisista, periaatteessa hienoa ja glamööriä, mut kuitenkin se viimenen hohto ja Monacon kimallus jääpuuttuun).
  Enään tää blogi ei ole aito sinä (tai sit olet muuttunut radikaalisti), vaan ammattimaista tuote-esittelyä. Enkä siis tunne sinua mitenkääänmuutoin kuin tämän blogin kautta.

  T: maalaistollukka

  • 3.1

   sanoo

   Mitä vikaa on ammattimaisessa tuote-esittelyssä? Sehän on askel kohti luotettavampaa arviota? Kuusi vuotta on pitkä aika purkkimeren keskellä, väkisinhän siinä näkökulma muuttuu.

  • 3.2

   sanoo

   Hei ja iso kiitos kommentistasi, nuo ovat aina niitä, jotka herättelevät kirjoittajaakin. 🙂

   Kirjottajanakin minua tietysti harmittaa, jos blogistani välittyy tuollainen fiilis. Onhan se toki myönnettävää, että kun omassa elämässä tapahtuu asioita ja pitää kiirettä on blogi se, josta ensimmäisenä tingitään. Esimerkiksi tällä viikolla jopa kymmentuntisiksi venyneiden työpäivien, opiskelun ja läheisten yhdistäminen bloggailuun on tuntunut _todella_ haastavalta. Näissä tilanteissa joutuu aina punnitsemaan sitä, että kirjoittaako blogiin sinä päivänä mitään vai julkaistako siellä kuitenkin jotain nopeaa. Yleensä taivun mielummin sen nopean puolelle, sillä joskus se nopeakin vinkkaus voi tuottaa jollekin iloa ja olla hyvä löytö.

   Tällä hetkellä haaveilen kesästä ja siitä, että minulla on enemmän aikaa bloggaamiselle. Tunnen edelleen suunnatonta iloa kosmetiikasta kirjoittamisesta ja sen tutkimisesta ja katselen kaiholla tuotteita, jotka odottavat blogipostauksiin pääsyä. Voi kumpa vaan olisi enemmän aikaa! Lisäksi palan halusta päästä juoruamaan teille, millaisen hauskaakin hauskemman työprojektin kimpussa minä ja sanainen arkkuni olemme kuluneen viikon aikana saaneet olla mukana!

   Kosmetiikkablogissa on lifestyleblogiin verrattuna aina se huono puoli, että täällä pitäisi pysyä asiassa. Olen ennen avannut täällä elämääni enemmänkin (esimerkiksi parisuhdetilanteiden osalta), mutta nykyään pidän sen puolen vähemmällä. Tämä tietysti tarkoittaa sitä, että siinä missä lifestyle bloggaaja voi kertoa, ettei edellisenä päivänä tullut postausta, koska hän vietti sen päivän silmät turvonneina peiton alla parisuhdettaan parkuen, ei kukaan kosmetiikkablogin lukijoista tiedä, miksi postausta ei tullut tai miksi se oli niin oudon lyhyt. Lifestyle bloggaaja voi kertoa sairauksista, valitella kipuja siellä sun täällä tai kertoa, kuinka mahtavan ja ainutlaatuisen illan hän pääsi ystävänsä kanssa viettämään ja kuinka hirveä krapula hänellä sen seurauksena on, mutta kosmetiikkabloggarin elämä jää täysin selittämättömiin ja ainoa mikä näkyy, ovat kosmetiikkaa käsittelevät postaukset.

   Mutta kyllä, kommenttisi sai ajattelemaan asioita, jotka itsekin olen viimeaikoina tiedostanut. Kiitos siis siitä. 🙂

   Ja pee äs, jos jostain syystä on jäänyt kuva, että elämäni olisi enemmänkin hienoja tapaamisia ja juhlia, niin älkää luulko. Olen ollut kerran Indiedaysin blogawardseissa ja kerran erään luonnonkosmetiikkamerkin juhlissa (näistä kummistakaan ette ole blogissani lukeneet) ja käyn kerran-pari kuussa pari tuntia kestävissä tuotelanseeraustilaisuuksissa, jotka ovat minulle joka kerta edelleen yhtä jännä juttu eivätkä millään tavalla automaattisesti osa arkeani. Yleensä jätän näistä jopa mainitsematta, sillä kirjoitan kosmetiikasta, en tapahtumista. 🙂

  • 3.3

   Anonyymi sanoo

   Maalaistollo kommentoi: kiitos bloggaajalle, vastauksessasi tunnut ymmärtävän kritiikkini ytimen.

   Petra: ammattimaisessa tuotearvostelussa ei ole mitään vikaa, sellaiselle on tarvetta ja ihan oma lukijakuntansa. Kritisoin ammattimaisuuden myötä/mukana tulevaa leipääntymistä/rutinoitumista (jok on niillä rajoilla onko ylimielistä, ei niin kosmetiikkakokenutta ihmistä silmälläpitäen).

   Okei tottakai blogi saa ja sen kai pitääkin muuttua kirjoittajan kasvun ja kehittymisen myötä. Kritiikkini olikin vain yksi pointti, mikä minut on ennen saanut palaamaan uudestaan ja uudestaan tähän blogiin ja miksi tämä blogi on ollut talennettuna kotikoneeni vakilemppari sivuihin.

   Itse pohdiskelin mistä mielikuvani muutoksesta johtuu. En oikein tiedä. Voihan se olla omaakin muuttumistani ja kasvamistani. Toivon rakastamiltani blogeilta, jotain pirullisen hauskaa ajateltavaa. Ajoittain yksinkertainen (on kiire tässä välipostaus), on iha paikallaan, mutta pitkässä juoksussa ainoana sisältönä minulle tulee (tämä on mainosblogi) fiilis. Eikä siinä, tykkään lukea hyvin tehtyjä kosmetiikkamainoksia, varsinkin jos ne ovat informatiivisia ja ilmaisia. Pidemmällä aikavälillä mielenkiinto niihin kuitenkin kuihtuu ja en enään odota innostuneen uutta postausta vaan saatan vilkaista jutut kerta kuukauteen.

 4. 5

  sanoo

  Onpa sulla jännä järjestys tehdä meikki! Siis mua jäi nyt kiinnostamaan, että kun levität vasta silmämeikin teon jälkeen kasvoille hoitotuotteet (eli voiteen?) niin pesetkö kasvoja ennen silmämeikin tekoa kuitenkin? Kun itse putsaan ja rasvaan naaman ja sitten vaan meikkiä sutimaan, kiinnostaisi kuulla tosta sun eksoottisesta järjestyksestä enemmänkin 😀

 5. 6

  TanjaP sanoo

  Olin juuri tulossa kommentoimaan että itse meikkaan ensiksi silmät,pyyhin sen jälkeen luomivärien rippeet yms pois ja levitän voiteet sen jälkeen imeytymään (jonka jälkeen suuntaan muihin toimiin).Voiteiden imeytymisen jälkeen meikkivoide tms kasvoihin ja taas muihin toimiin.Saattaa kuulostaa monimutkaiselta mutta omat aamut on organisoitu näin ja homma toimii. 🙂 Tämän tuotteen hankin ehdottomasti myös helpottamaan aamu meikkailuja,kiitos siis vinkistä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *