Always in fashion

Muistatteko kun kerroin, että Kicks on alkanut valmistaa omaa tuotesarjaansa nimeltä Kicks Make Up ja että sain blogini kautta kokeiluun muutamia sarjan kynsilakkoja?

Cha Cha Red pääsi ensin varpaankynsiini ja yleni sieltä kynsiini minun rakastuttuani siihen aivan totaalisesti.

Tämä on aivan upean tyylikäs puhtaan punainen lakka.

Niin upea ja tyylikäs, etten voi kuin vetäistä tätä kynsiini ja naisellisesti ottaa kiinni pikku pikku Vuittonistani, sillä nämä kaksi aina tyylikästä juttua kuuluvat mielestäni ehdottomasti yhteen.

Cha Cha Red on aivan täydellinen punainen lakka, joka on koostumukseltaan creme, eli täysin shimmeritön.

Lakassa on aivan mielettömän upea kiilto jo ilman päällyslakkaakin!

Tämäkin lakka on pysyvyydeltään ja peittävyydeltään hyvä. Kynsillä lakkaa kaksi kerrosta, mutta yksikin olisi jo oikeastaan riittänyt.

Kuinka moni on jo ehtinyt langeta Kicksin lakkoihin? (Joilla muuten on hintaa 4,5 euroa per 8ml pullo.)

PS. Pimppausarvontaan kannattaa käydä vielä osallistumassa valitsemalla suosikki iPhone-kuorensa Mirablingin sivuilta, sillä arpaonni suosiikin vain yhden sijasta huomenna kahta!

Promootioyhteistyö

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Hei ootko testaillu/törmänny lumenen uusiin luomiväreihin? Niihin yksivärisiin jossa tosi paljon kiiltäviä hippusia? 🙂

 2. 2

  sanoo

  Kokoelmistani puuttuu tältä syksyltä ja talvelta vielä kultainen lakka. Kävin Kicksissä kurkkaamassa (juurikin hinnan takia), olisiko heidän kokoelmassaan kivaa kullanväristä lakkaa. Olihan siellä joka testauksessa ylsi ainakin lähelle haluamaani, mutta olipa sitten vain testeri jäljellä. Parempi onni ensi kerralla. 🙂

  Testailin taannoin Yves Rocherin paria kynsilakkaa (http://whitefresh.blogspot.com/2011/10/couleurs-nature-by-yves-rocher.html) ja toinen niistä oli Kirkas punainen. Tosi kivan värinen, mutta hieman vielä säikyn kirkkautta vaikka se toisaalta kiehtoo. Ja jotenkin tuntuu, että kynnet saisivat olla hiukan pidemmät kuin olivat silloin, kun lakkoja testasin. Että kyllä minullakin lakka saa toisen mahdollisuutensa. 🙂

 3. 5

  sanoo

  Oi nuo kynsilakat on ihania! Olisi tehnyt mieli kahmia kaikki mutta päädyin kolmeen: Rocky Bronze, Brownish Bazar ja Stormy Seafoam, ihania!

 4. 7

  sanoo

  Oooooh! Jenny, se Brownish Bazar on juurikin se lakka, jonka olisin ostanut, jos sitä hyllyssä olisi ollut. 🙂 Onko se kiva kultainen sävy eli haaveilenko siitä vielä vai etsinkö uuden rakkaussuhteen? 😉

 5. 8

  sanoo

  Inanaa: En voi valehdella: tää on ihan jumalaisen ihana, nyt just kynsillä! Ei liian keltanen vaan just täydellinen beigekultanen foil-lakka!

 6. 10

  sanoo

  Aiemmin oon käyttänyt Mavalan Los Angelesia, jonka kirkkaanpunaisen sävy on täydellinen, mutta peittävyys huono (samoin pullo ja hinta/määrä-suhde). Tämä pitää tsekata kauppareissulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *