Alastomuus on kaunista

On olemassa niitä päiviä, kun kynsiesi pitäisi olla täydellisen siistit, mutta et silti tahtoisi kenenkään kiinnittävän niihin huomiota. Lakkauksen tulisi näyttää huolitellulta ja kädet viimeisteleviltä, mutta toivoisit silti, ettei kukaan itseasiassa edes katsoisi käsiisi ja lakkauksen huomaisi vain, mikäli käsiäsi erehtyisi katselemaan tarkemmin.

Minulla nämä päivät ovat niitä, kun käsieni iho on päässyt töissä (tai joskus vapaallakin) kuivumaan pahasti kynsinauhojen näyttäessä epäsiisteiltä ja käsien yhtä vanhoilta kuin isoäidilläni.

Onneksi löysin näiden päivien varalle aivan täydellisen kynsilakan YSL:n uudehkojen La Laque Couture -kynsilakkojen joukosta:

22 Beige Leger.

Hienostuneen pehmeä rusehtava beigen sävy, joka huolittelee kynnet, muttei ole silmiinpistävä. Lakka jättää kynsille upean kiillon ja huolitellun ilmeen, muttei silti vedä automaattisesti katseita puoleensa.

YSL:n lakat tuntuvat kuivuvan kynsissä melko nopeasti olematta kuitenkaan mitään pikakuivujia. Lakkojen kesto on kohtalaisen hyvä, eli ei huono, muttei mikään poikkeuksellisen loistavakaan.

Sävyvalikoimasta löytyy muutenkin muutamia ihania sävyjä, mutta tämä oli erityisen hyvä löytö ”Bad Hand Day” -hetkiin.

Oletteko kokeilleet YSL:n lakkoja? Onko teillä koskaan Bad Hand Day?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Purkki näyttää ainakin niin ihanalta, että täytyy varmaan kokeilla!
  (Enhän ole ainoa joka ostaa vain lakkoja, joissa on tyylikkäät omaan silmään kivat purkit?)

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Onpa kivan näköinen! Itse yritän kovasti kasvattaa kynsiä, mutta sitten aina tuppaa jostain sormesta katkeamaan/lohkeaa joku pieni pala reunasta. Mutta ilman lakkaakaan ei haluaisi olla, silloin tykkään käyttää tuollaisia "huomaamattomia" lakkoja.

 3. 3

  sanoo

  Mulla on usein bad hand day, koska oon ruokakaupassa töissä… Siellä kynnet katkeilee ja kynsinauhat repeilee ihan huolella! Siks oonki vannoutunu nudelakkojen käyttäjä 🙂 saa oikeesti kädet näyttämään siistimmiltä ja nysät kynnet pidemmiltä!

 4. 5

  sanoo

  Miun bad hand day on kestänyt nyt puolisen vuotta. Alkoi moottoriremontilla, jatkui erinäisillä värjäyskokeiluilla ja taimimultien pöyhinnällä sun muilla ja viimeisimpinä TOP 10:een ovat kivunneet lehtivihreä ja mustikka 😀 Niinpä mitä tummempi lakka, sen parempi, ellei lifestyle jostain syystä muutu ihan toisenlaiseksi. Lumenelta oli vastikään tullut kiva verenpunaisen sävy joka on oikein pop näin mustikka-aikaan 😀 Kiitos muuten kivasta blogista, olen viihtynyt lukijana jo pitkään ja säästänyt varmaan satasia ansiostasi – siis kiitos <3 .

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  Essien Demure vixen (Usa versio) on samanlainen turvasävy itselleni. Ei noin ruskea ja aivan hitusella hologrammia, mutta kynsillä näyttää tosi nudelta. Tosi jännä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *