Aiiiiiii want candiiiiiiiiiii

Sain erään kosmetiikkapaketin mukana pienenä, minulle täysin yllätyksenä tulleena lisänä käsiini aivan mielettömän makean rannekorun. Siis aivan kirjaimellisesti!

Tämän ihanan englanninlakritsi rannekorun on valmistanut kotimainen Elvari korut, joka on suomalaisen polymeerimassasta koruja tehtailevan Sanna Leinosen oma yritys.

”…näin sitä lähtee harrastukset käsistä.” Elvari.fi

Rannekoru on aivan uskomattoman suloinen ja herkullisen näköinen!

Niin herkku, että minun oli aivan pakko viedä sen syvin olemus ihan kynsiinikin asti:

Lempparipuuhaani on pukeutua muuten hyvin klassisesti ja asiallisesti, mutta leikitellä sitten koruilla ja tässä tapauksessa tuoda hommaan mukaan vielä siihen kytketty kynsilakkateemakin.

Elvarin nettikaupasta näyttäisi löytyvän jos jonkun näköistä herkkua ja tällaisena kuvaamataidollisesti lahjattomana ihmisenä en voi kuin ihastella toisen kädentaitoja ja luovuutta!

Siis mikä vekkuli idea: Kaulassa kakku ja korvissa sen puuttuvat palat!

Kahviaddiktin aamu alkaa kahvipapukorviksilla! Ihana lahjaidea!

Toivotaan, että monet ihmiset löytävät nämä Sannan ihanuudet ja hänen haaveensa päästä tekemään koruja työkseen toteutuisi, sillä sen verran taidolla ja mielikuvituksella nämä ovat tehtyjä!

Oletteko ennen kuulleet Elvarin koruista? Innostuitteko?

Kommentit
 1. 3

  sanoo

  Taalla briteissa nuo oli kuuminta huutoa vahan aikaa sitten; alkoi http://www.punkyallsorts.com'n sivuilta ja ilmeisesti sitten levinny muuallekin! Itse en rannekoruja kovin kayta, mutta on aina kiva jotain janskaa laittaa kaulaan/sormeen. Olen kanssa yksi naista klassisesti pukeutuvista, jotka sitten leikkii asusteilla/kynsien vareilla.. 🙂

 2. 4

  sanoo

  ElvariKorut on ihan uskomaton! Seuraan facebookissa ko. tekijää ja joka kertaa kuolaan kaikkien korujen perään. Vielä en oo tilannut, mutta jonaki päivänä vielä!

 3. 5

  sanoo

  Itse olen ihan "vakkariasiakas" rakastuin jo tuossa puoli vuotta sitten ja omistan vaahtis kännykkäkorun ja korvikset, ehkä makein juttu ikinä! Ja Sanna on todella mukava ihminen, kannattaa auttaa häntä toteuttamaan unelmaansa 🙂

 4. 7

  sanoo

  Ja Elvarin verkkokaupasta niitä voi tilata myös:) Itselläni englannin laku korvikset ja kaulakoru keltaisena sekä vaahtokarkki kännykkäkoru koristaa yhden mekkoni vetoketjua

 5. 9

  sanoo

  Hei! tämä ei nyt varsinaisesti aiheeseen liity, mutta olisi pieni kysymys rakennekynsistä. Otin siis n viikko sitten ensimmäiset kunnolliset akryylikynteni, mutta sain melko huonot ohjeet niiden varalle..
  Eniten kiinnostaa, että saako kynsiä lakata normaalisti, vai pitääkö jaksaa katsella tätä (toki kaunista ja tyylikästä) ranskalaista manikyyriä seuraavaan huoltoon saakka ja ottaa siellä jokin värilakkaus, jota joudun sitten katselemaan taas seuraavat 4 viikkoa jne ?

  ps. aivan ihania koruja:)

 6. 11

  sanoo

  Rakennekynsiä voi Jasmine aivat huoletta itse lakkailla – itse asiassa lakkaukset pysyy niissä todella hyvin! 🙂

  Mutta kun vaihdat kynsilakkaa, muista käyttää asetonitonta kynsilakanpoistoainetta, sillä asetoni on aine jota juuri akryylimassan irtiliuottamisessa käytetään.

  Ei sun kynnet yhdestä kynsilakan poistokerrasta mihinkään taianomaisesti putoa, mutta asetoni haperoittaa kynsimassaa ja pinnan kaunis kiilto saattaa lähteä, plus kynsien pysyvyys heiketä.

 7. 12

  Anonyymi sanoo

  Tuollaisia koruja on ollut markkinoilla jo pidemmän aikaan ja kaikenlaisiin muffinsseihin ja kakunpaloihin on tullut törmättyä, joten sinänsä "uniikkeja" nuo eivät ole, vaikka hauskoja noin muuten ja voisin itsekin käyttää.

  – Noora

 8. 15

  Anonyymi sanoo

  Ihanaa kiitos kiitos kiitos, olen ettiny äidilleni joululahjaa ja tuolta löytyi aivan ihana pullokaulakoru =)
  Ja täytyy vielä mainita, olen lukenut blogiasi hyvin kauan, olit kirjoittanu noin kuukauden kun kaverini linkkasi blogin! Oon löytäny paljon hyviä tuotteita ja kauneudenhoitovinkkejä, kiitos paljon niistä ja viihdyttävästä luottevasta 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *