AB BY NC

Muistatteko, kun Lumene viime vuonna ilmoitti tekevänsä Angry Birds -merkin kanssa yhteistyötä? Lopputulos oli neljä vartalotuotetta, mutta naureskelimme jo etukäteen, saisimmeko pian kenties jo olla meikkailemassa Angry Birds -meikeillä.
Hetki siihen meni, mutta saadaanhan me.
Saanko esitellä, Angry Birds by Lumene Natural Code -meikit:
Saatavilla viisi huulikiiltoa.
Angry Birds Mascara.
Saatavilla myös viisi erilaista vaaleanpunaista ja pinkkiä Angry Birds -kynsilakkasävyä!
Eli tulivathan ne sieltä vihdoin.
Mitä mieltä te olette asiasta?
Eniten henkilökohtaista ilostusta minulle aiheutti se, että Natural Coden huulikiiltoihin on vihdoin tämän tempauksen myötä saatu lisää sävyjä!
Kommentit
 1. 2

  Anonyymi sanoo

  Minä ainakin ajattelin ihan kettuillakseen ostaa ainakin yhden kynsilakan ja huulikiillon! Saavatpahan myyjät naureskeltavaa. Ja mistä sitä tietää vaikka ne oiski ihan kivoja..

 2. 6

  Anonyymi sanoo

  jos huulikiilloissa on lisää sävyä niin miksipä en ostaisi! muuten kyllä toi AB:n mukana olo ei kiinnosta yhtääääään.

 3. 8

  sanoo

  Heh, mulle tuli heti mieleen kun näin kiillot, että "Virve varmaan tykkää, kun on tullut uusia sävyjä" 😀

  Aion ostaa tuon mascaran, vaikka en Angry Birdseistä mitään ymmärräkään, se on yksinkertaisesti niin söpö!

 4. 9

  Anonyymi sanoo

  Eihän tässä mitään pahaa ole! Onhan esim. Macilta tullut Hello Kitty ja Wonder Woman collectionit. 😉

 5. 10

  kati sanoo

  No itse oon ollut aivan täynnä koko Angry Birdsejä vaikka miten pitkään, mutta nyt voisin ostaa huulikiillon! Eli tulihan sieltä tuote minullekin, tavallaan pitää jo ihailla tuota rahastusta… 😉

 6. 11

  Anonyymi sanoo

  Pakko sanoa että jos itse omistaisin AB:n kaltaisen pelin rahastaisin varmasti! Pitää takoa kun rauta on kuumaa kuten sanotaan. Itseäni ei haittaa yhtään että AB:tä on joka paikassa, varsinkin jos vaikuttaa näin että meikkien värivalikoimaakin laajennetaan. 😉

 7. 12

  Anonyymi sanoo

  eniten mua häiritsee tässä se että tällästen tuotteiden ensisijanen kohderyhmähän on selkeesti teini-ikäset, tai ehkä ennemminkin lapset jopa! ala-asteikäset meikkaa jo muutenkin ihan hirveen aikasin imho, oikeesti surullista että niitä jo suorastaa kannustetaan alottaa meikkaaminen… tuottoisa bisnesidea varmasti joo ei sitä käy kieltäminen, mut ihan totta näin yleisesti: miksei lapset saa olla lapsia? huom en kiellä etteikö aikuisetkin näitä tuotteita ostaisi. just sayin'

 8. 14

  Anonyymi sanoo

  Tää kolahtaa kovaa meidän perheeseen! Pitää lasten kanssa liikkuessa kiertää Lumenen hyllyt kaukaa tai hankintalistalla on sekä huulikiilto että kynsilakka. Ja näitä vaatimassa siis kolme- ja viisivuotiaat… Mulle kyllä kelpaisi myös, sillä tykkään natural code -sarjasta, eikä tässä tapauksessa pakkauksen ulkonäöllä ole merkitystä.

 9. 15

  Anonyymi sanoo

  Mäkin oon sitä mieltä, että rahastakoon nyt AB:lla vielä kun voivat, en usko, että esimerkiksi ensi jouluna enää AB-tuotteita näkyy missään.

  Noissa tuotteissa harmittaa, että niihin on käytetty tuota "tyttölintua", tai että linnuille on ylipäänsä pitänyt keksiä sukupuolet. Mieluummin olisin ottanut kynsilakkoja alkuperäisten lintujen väreissä, keltaista, punaista, vihreää, sinistä jne.

 10. 16

  S sanoo

  Kynsilakoissa ja huulikiilloissa oli ihania sävyjä, eipä mua kiinnosta vaikka siinä putelin kyljessä vihainen lintu komeilisikin :—))

 11. 17

  M.M. sanoo

  No voi oksennus sentään, suoraan sanoen. En kyllä muista aggressiivisempaa tuotteistusta miesmuistiin.

 12. 19

  Anonyymi sanoo

  No sävyt voi olla kivoja, mutta.. Kenelle noi on suunnattu? Tuskin aikuiset kauheesti jotain Angry Birds-ripsaria haluaa silmiin tunkea vaikka se Lumenelta olisikin. Varmaan aika hyvin taitavat kolahtaa sen sijaan pieniin ala-astelaisiin, joiden ei vielä kuuluisi meikata ollenkaan, mutta kun tulee kaikkia kivoja huulikiiltoja ja ripsareita niin..

 13. 20

  sanoo

  Taas lisää vaaleanpunaista, ja taas yksi ständi, jota yrittää tunkea jo valmiiksi ylitäytetyille hyllyille. Taidan keskustella myymäläpäällikän kanssa kosmetiikkaosaston laajennuksesta….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *