Äärimmäiset ripset

Mainitsin vähän aikaa sitten, että minulla on nykyään ripsien pidennykset ja aihe kiinnosti monia niin kovasti, että toivoitte siitä omaa postaustaan.

Työskentelen siis kosmetiikan parissa laivalla, mikä käytännössä tarkoittaa sitä, että olen vuoroviikoin töissä ja vuoroviikoin vapaalla. Kun olen töissä, tosiaankin olen töissä ja harvassa työpaikassa joutuukaan jatkuvasti yhdistämään ns. aamuvuoroa ja iltavuoroa samalla lailla, kuin omassa työpaikassani. Ei kuulosta rankalta mennä töihin puoli yhdeksän ja yhdeksän välillä, mutta jos sen yhdistää siihen, että töistä on vasta päässyt yhdentoista-kahdentoista aikoihin, alkaa homma työviikon edetessä mennä kuluttavaksi. Varsinkin, jos on kaltaiseni unikeko ja tottunut nukkumaan putkeen 10-12 tunnin yöunia. Ja varsinkin, jos vielä illalla töiden jälkeen tahtoo käydä suihkussa, syödä ehkäpä pientä yöpalaa, suorittaa iltapesut ja mahdollisesti rauhoittua hetken kirja kädessä tai telkkarin edessä.

Kello on helposti yksi tai kaksi ennen kuin sitä edes tajuaakaan ja vaikka äkkiä sammuttaisikin valot ja päättäisi menevänsä nukkumaan, ei unen tulo välttämättä ole aina itsestään kiinni. Joskus laiva keikkuu kuin viimeistä päivää etkä todellakaan voi edes kuvitella nukkuvasi. Joskus jäät kirskuvat laivan terästä vasten sellaisella äänellä, että jopa kotinaapurin yölliset karaokebileet kuulostaisivat paremmalta kuunneltavalta. Ja joskus hytistä vaan kuuluu maailman ärsyttävin ääni, jonka aiheuttaja ei vaan selviä, vaikka kuinka konttaisit ympäri hyttiä tuhannen kiukun raivolla äänen aikaansaajaa etsien.

Tämä kaikki oli siis pohjustusta sille, miksi ripsien pidennykset ovat jumalten lahja aamu-unisille.

Aloittaessani työni laivalla heräsin aamulla tuntia ennen töihin lähtöä, meikkasin, puin ja kävin rauhassa aamiaisella. Ei kiirettä ja aikaa riitti. Nyt, vanhempana ja viisastuneena herätyskelloni aloittaa torkuttamisen puolta tuntia ennen myymälän avaamista, jatkaa sitä vartin ajan ja kun sitten vartissa harjaan hampaat, kampaan tukan, sutaisen nassuun peiteainetta ja meikkipuuteria (edes se ah, niin näppärä mineraalimeikki ei ehdi näinä aamuina menoon mukaan) ja heitän työvaatteet lennossa päälle ennen kuin hölkkään työpaikalleni arviolta kolmea minuuttia ennen virallista myymälän avaamishetkeä enkä todellakaan löytäisi aikaa laittaa itseäni yhtään enempää.

Ja tässä vaiheessa kiitän itseäni niistä kymmenistä euroista, jotka sijoitan noin kolmen viikon välein itseeni ja ripsiini, sillä vaikka ne sillä hetkellä aina kirpaisevatkin antaa pois, ovat nämä aamut juuri niiden eurojen arvoisia.

Totta kai olisin alunperin halunnut itselleni juuri sellaiset ilmaa perhosen siipien lailla tuulella ja viuhunnalla halkovat räpsyttimet, mutta ripset minulle tehnyt henkilö onneksi kertoi minulle ripsieni realiteetit ja tyydyin vähemmän näyttäviin rivistöihin.

Kuten monet teistä varmasti tietävätkin, ovat omat ripseni ohuet, hennot ja värittömät haituvat. Pituutta on periaatteessa ihan mukavasti, mutta se ei oikeastaan näy mihinkään muun mitättömyyden vuoksi. Ripsieni tekijä kertoikin, että minulle sopivimmat ripset ovat 10 mm ripset, ehkä maksimissaan 11 mm voisi kokeilla, sillä sitä pidempiä omat ripseni eivät jaksa kannatella, jolloin ripset eivät enää kestä silmissäni kovin hyvin (ja käsittääkseni voisivat sitten jo alkaa tehdä hallaakin omien ripsien kasvulle ajan myötä?). Pientä lisänäyttävyyttä hän lupasi kuitenkin tehdä laittamalla nimenomaan kaarevia ripsiä.

Ja onhan tuo ero omiin haituviini verrattaessa ihan mieletön! Nyt työaamuina silmämeikiksi riittävät pelkät ripset ja muinakin aamuina nämä tekevät ilmeestä jo välittömästi puolimeikatun. Kumpaankin silmään laitettiin ensimmäisellä kerralla noin 90 ripseä.

Omat ripseni ovat Xtreme Lashes -merkkiä ja olen ollut näihin todella tyytyväinen. Nämä ovat olleet minulla vasta pari kuukautta, mutta olen jo niin kiintynyt näihin, etten todellakaan tahdo enää luopua näistä.

Ripset kiinnitetään siis yksi kerrallaan omiin ripsiin liimalla, jonka kuivuminen kestää (liimasta riippuen) 24 tai 48 tuntia. Moni ripsien laittaja käyttää tuota 48 tunnin liimaa, sillä se on kuulemma vähemmän allergisoivaa ja aiheuttaa vähemmän reaktioita asiakkaille. Kuivumisaika tarkoittaa tässä yhteydessä sitä, että ripset on pidettävä laiton jälkeen kuivina joko ne liiman vaatimat 24 tai 48 tuntia, eli silmien pesu, saunassa käynti ja räntäsateessa juoksu tulisi jättää tuona aikana väliin.

Ripset pysyvät omasta hoidosta ja laittajan taidoista riippuen hyvinä pari kolme viikkoa (joillakin toki kauemminkin), jonka jälkeen ne on käytävä huollattamassa. Itse sain huomata, ettei todellakaan ole sama, kellä ripsensä käy huollattamassa, sillä laittajia löytyy paljon eri tasoisia. Henkilö, jolla kävin ripseni laittamassa ja jolla huollatan ripsiäni, tekee aivan mahtavaa ja todella tarkkaa työtä ja liimaa jokaisen ripsen yksitellen siististi. Kävin kuitenkin olosuhteiden pakosta kerran toisessa paikassa huollattamassa ripseni ja jo huollon jälkeen ne olivat melkoinen takkupesä sinne tänne sojoittavine karvoineen ja liimaklöntteineen eivätkä sitten edes loppujen lopuksi kestäneet kovin pitkään silmissäni. Kannattaa siis kuunnella muiden suosituksia hyvistä laittajista.

Itse ripsihuolto kestää yleensä tunnista puoleentoista tuntiin ja maksaa kuudesta kymmenestä eurosta ylöspäin (ensimmäinen kiinnityskerta maksaa lähes aina tietysti enemmän) riippuen siitä, koska edellinen huolto on tehty ja minkä verran huollettavaa on.

Ripsien kanssa on huomioitavaa, että öljypitoisia tuotteita tulisi välttää. Tämä siis tarkoittaa lähinnä sitä, että silmämeikinpoistoaineen olisi oltava öljytön eikä silmänympärysvoidetta kannata pyyhkiä huolettomasti pitkin yläripsien ripsirajaa. Myös useissa uudemmissa mascaroissa on nykyään öljyjä mukana, mutta en itse jaksa uskoa, että silloin tällöin käytettynä pienen pieni ripaus mascaraa tuhannesosaöljyineen jaksaisi liottaa ripsiä merkittävästi irti.

Kuinka monella teistä on ripsien pidennykset? Kuinka moni aikoo hankkia, ei ehdottomastikaan aio ikinä hankkia tai on ainakin harkinnut hankkivansa?

Kertokaahan tekin omia kokemuksianne ripsien pidennyksistä!

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Mulla on ollut nyt parin kuukauden verran pidennykset ja oon kyllä ollu tyytyväinen! 🙂 Meillä joensuussa huolto kyllä maksaa vain 30€, ja tuote on myöskin extreme lashes, kerrankin täällä susirajalla joku on halvempaa kuin pk-seudulla 😀

  Nämä ovat kyllä aamuvihaajien parhaat ystävät! 🙂

 2. 2

  Kata sanoo

  Uusissa ripsissäsi on se huono puoli, ettei enää saada lukea ihanan informatiivisia arvostelujasi (vedenkestävistä) ripsareista. Toivottavasti suosittelemasi Chanel Inimitable wp:n korkkaamisen jälkeen en enää haikailisikaan muiden ripsareiden perään. 😉

  Kun luin noista ripsistä ensimmäistä kertaa Tiptoes -blogista, olin ihan innoissani ja aloinki haaveilemaan moisista räpsyttimistä. En kuitenkaan enää usko, että ripsien pidennykset ovat minua varten. Kaupungilla kulkiessa tuntuu, että joka toisella on jotkut viritelmät ripsissään. Eikä ripsien pidennyksissä mitään vikaa olisi, jos niiden luonnottomuus ei loistaisi kilometrien päähän.

  Sinulla nuo ripset kuitekin näyttävät ainakin kuvissa kivoilta, kuten silloisen Tiptoesin Saaralla. Ehkä se laatu puhuukin puolestaan. 🙂

 3. 3

  sanoo

  Aivan ihanan näköiset! Kyllä itsekin saattaisin maksaa noista ripsistä, jos todella joskus tarvitsisin. 🙂 Onneksi omillanikin pärjään ihan mukavasti, mutta eivät minun räpsyttimeni kyllä vedä noille pidennyksille vertoja edes parhaimman ripsivärin kanssa. 🙂

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Jees, hyvältä näyttää!
  Itsellänikin pidennyksien piti olla vain kesäajan kokeilu, mutta vielähän nuo aamujani helpottavat.
  Kuinka paljo sitä onkaan saanut hussattua aikaa pelkkään ripsivärin laittamiseen, koska tuntuu että meikkaaminen kestää nykyään ihan vain muutaman minuutin (jos viitsii sitäkään).

  Enkä myöskään aio ajatella kuinka monta sataa tai tuhatta näihin tulee kaiken kaikkiaan uppoamaan, saahan sitä nyt hyvänen aika itseensä satsata. Ja jos en ripsiini rahojani laittaisi, menisi ne ihan varmasti johonkin vielä turhempaan 🙂

  Piti vielä sanomani, että tykkään sun blogista oikein urakalla.

  -Riikka-

 5. 5

  sanoo

  Ihanaa, kiitos! Mua on himottanut noi Xtremet niiiiiiin kauan, etkä kyllä lainkaan helpottanut asiaa. Kai se täytyy vähän hemmotella itseään, saapahan nukkua pidempään aamuisin 😀 Se, mikä mua ehkä eniten huolettaa, on juurikin se, ettei ripsenpidennyksillä oikeen voi tehdä hyviä ripsiväriarvioita blogiin 😀 Noi sun ripset on kyllä nätit!

 6. 6

  sanoo

  Lissu: Huima hintaero, mutta hyvä juttu teidän eduksenne, toki! 🙂

  Kata: Juuri ripsivärikokeilujen vähentämisen vuoksi lykkäsin näiden hankintaa, mutta lopulta omaan napaan tuijottelu voitti. 😉

  AnnaMatilda: Mutta jos ripset ovat edes hieman näyttävemmät kuin omani alunperin, niin hyvin menee jo silloin. 🙂

  Riikka: Elämää ovat kyllä tosiaan helpottaneet. Ja kiitos. 🙂

  tahma: Näinpä, arviot jäävät kyllä nyt ainakin minun osaltani nyt kirjoittelematta, sillä ominaisuuksia on mahdotonta kunnolla vertailla. :/

 7. 7

  Rubin sanoo

  Minulla oli Xtreme Lashesit muutaman vuoden ajan ja tykkäsin niistä kovasti. Mutta ripsihuoltajani nosti hintoja koko ajan ja minun piti sen takia vaihtaa huoltopaikkaa/merkkiä. Huolto nimittäin taisi maksaa loppuvaiheessa 70 e ja kävin kolmen viikon välein…

  Kävin useassakin paikassa mutta en löytänyt yhtä hyvää laittajaa, ja sitten kävikin niin että sain todella pahan allergisen reaktion liimasta, luomet turposivat ja kutisivat kuin viimeistä päivää 🙁 Jouduin siis luopumaan ripsista kokonaan.

  Haluaisin kyllä uskoa että jos olisin jatkanut Xtreme Lasheseilla allergista reaktiota ei olisi tullut, tosin uusi ongelma olisi ollut konkurssi…

  Jos joskus vielä otan ripset niin ehdottomasti Xtreme Lashesit!

 8. 8

  sanoo

  itse haluaisin kovasti kyseiset "turhakkeet", mutta opiskelijan budjetilla ei ole ainakaan vielä mahdollista satsata kuukaudessa puoltasataa euroa semmoisiin… :/ olen vain miettinyt että JOS sellaiset jossain vaiheessa hankin, niin kuinka varovainen niiden kanssa täytyy esimerkiksi pestessä olla? Jos tekee hippoihin lähtiessä itselleen oikein kunnon luomivärisotamaalaukset rajauksia ja muita myöten niin miten ihmeessä ne on tarkoitus saada pois? 😀

 9. 9

  sanoo

  oijåi! Niin upeat ripset, että piti jäädä tuijottamaan kuvaa!
  Olisi ihana hankkika itsellekin, mutta opiskelijana vuokran jälkeen käteen jää hieman päälle 100 euroa, josta menee joka kuukausi 45 euroa junalippuun. Joten pitäisi joko valita ruoka tai ihanat ripset. Luultavasti kallistuisin ripsien puoleen, mutta jos sitä nyt yritettäisiin olla järkeviä.. 🙂

 10. 10

  sanoo

  Mun kaveri tekee ripsipidennyksiä ja sen kautta saisin räpsyripset hitusen halvemmalla, mutta en ole vieläkään uskaltautunut kokeilemaan mokomia… Mietin vain juuri sitä, että mitäs sitten jos ne haluaa pois. Sama juttu kuin rakennekynsissä, jos ne haluaa pois niin täytyy jonkin aikaa näyttää aivan älyttömältä :/

  Kyllähän ne nopeuttaisivat kiireaamuja ihan kuus-nolla. Itsellä ehkä ongelmana se, että en tiedä muistaisinko/jaksaisinko käydä tarpeeksi usein huollossa. Ja jos ei käy tarpeeksi usein, sitten ne on ihan kammottavan näköiset kohta :/

  Olen kylläkin vakavasti harkinnut ripsien ottamista kesäloman ajaksi! Tai itseasiassa nyt kun ajattelen niin miksi ei jo talvilomaksi (kuukauden päästä), kun lähden viikoksi laskettelemaan. Lasketellessa kun naamasta ei näy juuri muuta kuin silmät ja rinteeseen tuntuu ihan idiootilta meikata niin noi ripset voisikin olla täydellinen ajatus 😀

  Nojaa, saas nähdä. Onhan ne hyvännäköiset, ja tekisi mieli kokeilla, mutta olen vielä toistaiseksi jättänyt väliin.

 11. 11

  Anonyymi sanoo

  Haha, kuullostaa just mun duuniinlähdöltä. 🙂 Nousen, suihkepullo putsari/kasvovesi + päivävoide, silmänympärysvoide, dödö. Syön jos ehdin, puen kun on pakko. Suihkaus tuoksua, mineraalit, ripsari naamaan ja menoks. Siihen menee 15 min. Töissä on pöydällä paletti mistä saan nopeat posket, huulet ja silmät. Joskus ehdin hoitaan kaikki kotona.

 12. 12

  Anonyymi sanoo

  Olen pitkään miettinyt ripsien pidennyksiä, sillä ilmeisesti kuulun niihin ihmisiin, joilla elimistön kortisolitaso ei nouse heräämisen jälkeen. Eli melkeinpä kävelen unissani (Töissä pojat onneksi on jo oppinut etten ymmärrä mitään ennen aamukymmentä ;). Pidennykset todellakin helpoittaisivat, ei muuta kuin hampaiden pesu ja meikkipuuteria vaatteiden lisäksi. Työssä täytyy kuitenkin olla asiallisen näköinen, ettei ihan voi ilman meikkiäkään huidella. Etenkin kun omistaa tällaiset albiinoripset. Auttaisivat muutenkin kun tulee urheiltua ja ulkoiltua reippaasti.

 13. 13

  Kiuli sanoo

  Mä en varmaan osaisi olla tuollaisten kanssa, kun tuntuu että hieron silmiäni melko usein (etenkin aamuisin kun unihiekat on pisin poikin!) – tosin piilareita käyttäessä sitä on jotenkin automaattisesti varovaisempi, ehkä ripsienkin? Toisaalta turha edes haaveilla kun eipä moiseen ole varaa tällä hetkellä, ehkä sitten kesällä 🙂 Miten muuten noiden kanssa voi esim. uida / saunoa sitten kun liimat on kuivuneet? Ihan normaalisti, vai vähentääkö se ripsien elinikää? Entäpä esim. hikoilu ja se silmien hierominen, kuinka paljon vaikuttaa?

  Vielä ripsiä sivuten, yritin bongailla jostain että mitkä ne sun supersuosikki-ripsentaivuttimet olivatkaan, Shue Umemura tms? Olisin hommaamassa ihan ihkaensimmäisiä taivuttimia ja ajattelin että skippaan H&M:n viiden euron versiot ihan suosiolla 😉 Tarvitseeko pidennysten kanssa taivutella, vai riippuuko se siis tuosta kun mainitsit että sinulle laitettiin kaarevia ripsiä?

  Tulipa miljoona kysymystä! Loppuun vielä kiitokset ihanasta blogista, olet ihan mainio tyyppi 🙂

 14. 14

  Janika sanoo

  Heipsis, tosi kauniit ripset! Täältä Malesiasta taas sun blogias vakoilen, muistankohan oikein että sun vanhempasikin on täällä nyt matkalla 🙂
  Anyway, haluaisin kysellä noista ripsistä vielä, että meneekö ne ihan sotkuun kun peset meikit pois naamasta? Kun on varmaan aika mahdotonta olla kastelematta silmänympärystä samalla.. Toiseksi, voiko niillä nukkua muuten kuin selällään (meneekö huonosti jos nukut kyljellään)?

 15. 15

  Ulpu sanoo

  Hyvännäköisethän nuo ovat. 🙂 Mun työkaverille on tytär (opiskelee estenomoksi, ollut kynsi/ripsisalongissa töissä) laittanut ripset, mutta ne ei kyllä ole noin siistit, täytyy sanoa. Itsekin voisin laittaa, mutta mielestäni vaatii huolitellun olemuksen/muuta meikkiä, koska ovat aika näyttävät. Siksi en laittaisi, koska olen yleensä aina suht naturel töissä ja muutenkin (ulkoiluvaatteissa mm.), joten tuntuu, että ripset olisivat liikaa. Ja taidan kuitenkin mieluummin säästellä rahaa niihin kulmapigmentointeihin. 😉

 16. 16

  sanoo

  Mä olen pitkään miettinyt sitä, että voiko kasvot kuitenkin puhdistaa öljyllä, jos sitä ei hiero silmiin? Himoitsen ripsiä, mutta kaksoispuhdistuksesta en ripsien takia luovu. 🙂

 17. 17

  Maija sanoo

  Ammattisi puolesta ymmärrän sinulla moiset apukeinot. Kauneuspuolen ihmisen tulisi mielellään näyttää huolitellulta: en itsekään ostaisi (yhtä vakuuttuneena) tuotteita homsuiselta myyjältä.

  Meillä "normaaleilla" ihmisillä en sen sijaan pidennyksiä oikein ymmärrä. Omat ripseni ovat geeneistä johtuen (hiusten malliin) pitkät, paksut ja kaartuvat, mikä varmasti vaikuttaa mielipiteeseeni. Minusta onkin kiva aina vain toisinaan näyttää viimeistellymmältä meikin avulla. Sen sijaan on mielestäni omituista ja vähän epäsiistiä, että ihminen nousee sängystä moisin räpsyttimin. Meinasin kerran eräältä neitokaiselta tiedustella, oliko hän mahdollisesti unohtanut puhdistaa kasvonsa edeltävänä iltana…

  Jokainen tietysti tekee elämällään ja naamallaan ihan mitä tykkää, tämä on vaan oma mielipiteeni. 🙂 Ovathan ne ripset näyttävät, ja varmaan monen "mitättömien ripsien" omistajan unelma. Toisaalta valtavat ripset mitättömän hiuskuontalon kaverina on erikoinen kontrasti. Olen kai vaan luomulinjalainen. Itselläni on olemattomat rinnat, ja toki olisin mielelläni ottanut vähän enemmän täytettä kokonaisuutta tasapainottamaan. Siltikään en unelmoi keinotekoisista lisätäytteistä. 😉

  Informatiivinen postaus enivei, oli kiva tietää tästäkin! 🙂

 18. 18

  sanoo

  Noi sun ripset ovat kyllä poikkeuksellisen kauniisti laitetut, sillä olen nähnyt muutamilla melkoisia harakanvarpaita silmissään, vaikka ovat ammattilaisella käyneetkin.

 19. 19

  sanoo

  Yhyy, en oikein tiedä mitä tehdä itse, onhan nuo hyvin näyttävät ja kivat ja haluaisin myös itselleni, mutta opiskelijalle tuo on aivan mahdoton hinta ja vaikka olisikin varaa jos söisi välillä nuudeleita, en jaksaisi hoitaa.. 😀 Voisit tehdä postauksen meikki- ja pesurutiinistasi? Voiko noilla siis käyttää muuten ihan tavallista öljytöntä ripsaria ja putsaria, ja eikö se hinkkaaminen vanulapulla esim. vahingoita niitä? :/

 20. 20

  sanoo

  Mulla on kanssa ollut ripset nyt reilu vuoden. Pienen lapsen äitinä ne toimii myös hyvin, kun ei ole aina aikaa meikata.

  Olen ollut todella tyytyväinen ja huolto aika minulla on jopa 4 – 6 vkoa. Olen kokeillut 13 ja 15 mm ripsiä, eikä nuo pidemmätkään näytä itselläni yhtään liian pitkiltä tai luonnottomilta. Tietysti riippuu kantajan omista ripsistä ja silmistä (ja tekijästä), kuten kirjoitit.

  Aika on rahaa, joten ei satsaus näihin ripsiin haittaa, niin paljon ne helpottavat arkea ja kohentavat omaa mieltä kun aamulla pelistä ei katso ihan pelkkä harakapelotin.

  Suosittelen edes kokeilemaan niitä jotka vielä ovat kahden vaiheilla.

  Helsingissä voin suositella tätä paikkaa : http://mamigogo.blogspot.com/2011/01/aiti-hemmottelee-itseaan.html

 21. 21

  Anonyymi sanoo

  Eikö mun hiushoitoöljy kysymys tullut eilen perille vai poistitko sen? 🙁

 22. 22

  Anonyymi sanoo

  Pälli lähetin ton poistitko-kysymyksen tollei yksinään 😀 Liian tottunut kaikenmaailman chatteihin missä voi pölöttää sadassa eri viestissä 😛

  Mutta siis niin jos ET poistanut sitä eilistä viestiäni ja vika oli mun superpätkivässä netissä niiiiin:

  kirjoitan nyt lyhyelmän siitä mitä eilen tarinoin.. Haluaisin kysyä sulta neuvoa, kommenttia, kokemusta sellasesta tuotteesta kun ZX:n tyrnihoitoöljy /värjätyille hiuksille. Kokeilin sitä nimittäin ja olin todella iloinen miltä tukkani tuntui, niinkun taipuisalta (?) ja kiiltävältä ja jotenkin pehmeältä.. Mutta sitten eksyin juurikasvu.orgiin ja siellä sanottiin että ko tuote kuivattaa iiiihan sikana ja on kamalaa:( Ja todettiin että ekana incissä on denat alcohol mikä tietysti tukee tuota kuivattavuutta (?).
  Ja nyt olen ihan ymmälläni että olenko nähnyt jotain valveunta kun tunsin hiusteni olevan niin kivan tuntuiset? Ehkä en tunnista jos se tekeekin huonoa? Tukkani on kovin kuivuvaa sorttia ja en todellakaan sitä halua millään rasittaa kun on toi kasvattamisprojektikin kesken.. Voi Virve auta minnuu

 23. 23

  sanoo

  Ihanilta näyttää sinulla kyllä nuo oidennykset, ei mielestäni mitenkään "luonnottomilta".

  Itselläni on suht pitkät ja mustat ripset luonnostaan (sama juttu sitten kulmakarvoissa, saa olla vähän väliä trimmailemassa, kuten sääriäkin…)mutta olisi joskus ihan hauskaa kokeilla, minkälaista volyymia noilla saisi aikaiseksi 😀

  Aikaisempi kommentoija vähän kritisoi, että oli meinannut joltain tyypiltä kysyä, onko unohtunut pestä naama edellisenä iltana (ripsien takia). Miten ne ripset nyt niihin ripsiin liittyy? Tai epäsiisti olemus yleensäkään. Ja ripsipidennysten vertaaminen kauneuskirurgiaan on ehkä vähän kärjistettyä muutenkin. (Ja tämän kommentin takoituksena ei ole loukata ketään tai mitään.)

  Tietty jotkut tosi överit ripset voi näyttää hassuilta, mutta tuskinpa kovin monella sellaisia onkaan. Mielestäni ripsipidennykset huolittelevat yleisilmettä , vaikka ei ihminen ilmankaan epäsiistiltä näytä, kuten ei ripsien kanssakaan..?

 24. 24

  sanoo

  Rubin: Oliko kyseessä juuri se 24h liima? Juuri siitä olen kuullut tuollaisia reaktioita. :/

  Viivi: Kyllä ne varovasti pesemällä pois saa helposti. 🙂

  Lisa: Joskus on ehkä parempi mennä järjellä. 😉

  TERHEN: Kyllä ne siitä pikkuhiljaa sitten tippuvat ja sitten vaan ahkeraa mascarankäyttöä ja silmämeikinpoistoa öljypitoisilla tuotteilla niin johan putoavat viimeisetkin lopulta. 🙂

  Anonyymi: 🙂

  Anonyymi: Kaltaisillesi ideaalit. 🙂

  Kiuli: Ihan normaalisti voi, mutta toki ahkera saunominen voi lyhentää näiden elinikää.
  Shu Uemuran taivuttimet ovat monien suosikit, jos tahtoo ulkomailta tilata (ei siis myydä Suomessa). Jos tahdot ostaa suoraan Suomesta, niin Shiseidon taivuttimet ovat myös kulttimaineessa.

  Janika: Siellähän he tosiaan ovat juuri parhaillaan. 🙂
  Eivät mene ihan sotkuun, mutts ripsiharjalla on hyvä vähän siistiä paikoilleen. Kyllä näillä voi nukkua miten päin tahtoo, mutta toki jos on silmä kokoajan lytyssä tyynyä vasten hangaten niin kesto voi kärsiä. 🙂

  Ulpu: Pigmentoinnit ovat varmasti hyvä investointi. 🙂

  Myy: Itse puhdistan kasvot muuten öljyllä, mutta pyyhin vaan Sensain liinalla sitten varovasti silmänympäryksiltä öljyt pois. 🙂

  Maija: Kiva kuulla teidänkin mielipiteitänne. 🙂

  Aarre: Minusta ripsieni tekijä tekee tosiaan todella siistiä ja tarkkaa jälkeä. 🙂

  Luna: Vanulappujen käyttöä kannattaa vältellä, sillä jäävät helposti niihin kiinni, mutta kyllä minä itse käytän ihan normaalisti vanulappuja. Varovaisemmin vaan vetelen. 🙂

  Minttu: Sinulla pysyvät kyllä sitten hyvin, jos sat huoltoa noin venytettyä. 🙂

 25. 25

  SaraJana sanoo

  Voisitko tarkentaa kuinka poistat meikit (niin kasvo- kuin erityisesti silmämeikit) näiden kanssa? Itse testasin syksyllä extreme lashes ja ihastuin muuten, mutta lopulta tuskastuin kun en osannut/uskaltanut kunnolla pestä kasvoja enkä käyttää esim. luomiväriä saati rajausta poistamisen pelossa. Ostin kyllä ripsien laittajalta myös sopivan silmämeikinpoistoaineen (valmiita kosteita lappuaj) mutta niistäkin tuntui jäävän höytyviä ripsiin, joten luovutin. Samoin en uskaltanut kunnolla pesta kasvoja silmien ympäriltä ja huomasin että ripsien juureen alkoi kertyä rähmää (yöks). Tuota rähmää oli todella vaikea saada vedellä hellästi huljuttelemalla tai kuivana ripsiharjan/kamman avulla pois. Kerran huollatin ripset ja ne kestivät huollon kanssa alkuperäisestä laitosta yhteensä n. 2kk. Sitten meni hermo kun alkoi tuntua että ripsien juuri oli ihan likainen. Että olenko ollut aivan tumpelo, vai mitä vinkkejä osaisit tuohon antaa?

  (Toisaalta hyväkin että kyllästyin, niin en jäänyt koukkuun! 😀 Muutoin olisi ehdottomasti ollut se vaara, sen verran kauniit nuo on!)

 26. 26

  Sissi sanoo

  Ei voi kuin huokailla ihastuksesta! Just eilen taas ihmettelin että voikin ihmisellä (itselläni siis) olla niin lyhyet ja suorat ripset, että näyttää siltä ettei niitä olis ollenkaan. Jos oisin vähän parempituloinen, laittaisin ainakin yhden kerran. Mut siihen asti haaveilen…

 27. 27

  sanoo

  omaa kokemusta ei tosiaan ole, koska oon aina aatellu noiden näyttäävn halvalta ja suttuiselta. no, näköjään jossain niitä osataan laittaakin ! todella hyvän näköiset sulla. monet nuoret tytöt hakee pituuden sijaan tuuheutta ja säästää rahojaan niillä kammotuksilla, että kaksi tai kolme ripseä liimataan yhteen pidennysjuttuun. että ei ihme että musta on näyttänyt suttuiselta…. 😀

 28. 28

  Anonyymi sanoo

  Näyttää kivoilta 🙂 Tollaset ripset olis mukavat ja voisin joskus jopa hankkia nuo. Tosin tilaan ens kuussa hiustenpidennykset, joten ripsien pidennykset saa odottaa.

 29. 30

  sanoo

  Todella kauniit ripset! olen nähnyt paljon enemmän epäsiistejä pidennyksiä, joissa näyttää olevan vähän liian pitkä ripsiä, harvassa ja ne sojottavat joka suuntaan. Mutta sulla on upean näköiset. Missä olet laitattanut ne? tekisi niin mieli kokeilla, mutta just tässä rakennekynsien jäljiltä kynsiäni yritän saada takaisin kuosiin, joten en tiedä uskallanko lähteä uuteen "rumbaan" 🙂 kyllä se vaan aamuja helpottaisi rutkasti!

 30. 31

  sanoo

  Otatin juuri eilen omani pois, koska silmäluomet on aika tulehduksissa ilmeisesti vieläkin.. jokin ärsyyntymisreaktio liimaa kohtaan 🙁 Saa nähä saanko mä enää ollenkaan luomiani kuntoon ja kasvaisko noi omat ripset joskus takas..

 31. 32

  Anonyymi sanoo

  Mullakin on ollut pidennykset nyt muutaman kuukauden, ja olen ollut niiiin tyytyväinen! Omani on myöskin niin tönköt ja vaaleat kuin olla ja voi, tuuheutta kyllä sitten taas riittää jonkun verran omastakin takaa. Ihan kaikkea en sentään saanut, mun henkkoht ripsimestari ei suositellut missään nimessä täysin kaarevia, vaan mun pidennykset on ennemmänkin J:n malliset, jotta pysyisivät paremmin. Tottakai se aluksi vähän epäilytti laittaa se 55e kolmen viikon välein ripsiin mutta on todellakin ollut sen arvoista. Varsinkin kun mun kulmatkin on ihan onnettomat, tulee nekin värjäytettyä sitten aina huollon yhteydessä. Ei tarvitse enää etsiä silmiä suurennuslasin kanssa, kun ei ole meikkiä :3

 32. 33

  Peppi sanoo

  Tätä postausta onkin odoteltu, kiitos! Ripset näyttää tosi upeilta. Hyviä kysymyksiä oletkin saanut, eli miten poistat silmämeikin? Eikö esim. rajausten hankailu ole vaikeaa?
  Pidennyksiä olen harkinnut aina silloin tällöin, kun bad lash day yllättää (yleensä silloin, kun taivuttimien kumiosa alkaa olla väsynyt eikä ripsiä saa kunnolla taivutettua.) Josta seuraava kysymys: Miten saa sähkökäyttöisen taivuttajan toimimaan parhaiten? Minulla on sellainen harjamainen (kuten sinullakin jossain postauksessa), mutta en saa sillä kunnollista jälkeä, luomet palaa ennen kuin mitään näkyvää tapahtuu..

 33. 34

  ninni sanoo

  IHANAT! Siis todella kauniit ripset! Itse rakastan näyttäviä ripsiä mutta omat ripseni ovat tikkusuorat, lyhyet ja aika harvatkin vielä. Ripsien taivutus ja tuuheuttava ripsiväri auttaa mutta olen jo kauan haaveillut ripsien pidennyksistä ja tämä postaus taisi heittää lisää löylyä kiukaalle 😀 apua. Ja pidennykset toisivat monta kullanarvoista lisäminuuttia nukkumisaikaa aamuisin. Hinta kyllä kirpaisee opiskelijabudjettia ja paljon mutta mitä jos sittenkin…..:D

 34. 35

  sanoo

  Eksyin blogiisi puolivahingossa ja heti törmäsin mielenkiintoiseen postaukseen !

  Itelleni olen varannut ajan ensi keskiviikoksi ja menen juurikin ottamaan Xtreme Lashesit 🙂
  Oon himoinnut niitä ties kuinka kauan ja nyt antaa rahatilanne myöden.

  Kiva kuulla niistä positiivista kommenttia – ja ne näyttävätkin muuten upeilta sulla! En malta odottaa keskiviikkoa!!

 35. 36

  sanoo

  SaraJana: Täytyy tunnustaa, että itse olen jättänyt kynällä tehdyt rajaukset lähes kokonaan pois, sillä en raaski hangata näitä pahemmin. Itse siis muhittelen ensin vanulappujen alla, pyyhin sivulle päin menevillä vedoilla ja huuhtelen hyvin vedellä.

  Sissi: 🙂

  meri: Suttuisia ja övereitäkin on kyllä nähty ja paljonkin. 🙂

  Anonyymi: 🙂

  r-ii: 🙂

  Heini: Omani on laitettu Helsingissä Hehku Kauneuteen -nimisessä salongissa Jennin toimesta. 🙂

  mari: Kumpaa liimaa sinulla käytettiin, 24h vai 48h?

  Anonyymi: Helpottaa kyllä elämää suuresti. 🙂

  Peppi: Kynärajauksia olen vähentänyt, mutta nestemäisiä taas suosinut. Lähtevät minusta melko helposti pois, kun vaan suuntaa vanulappujen vedot sivuttain eikä niinkään alaspäin.
  Noissa lämpenevissä taivuttimissakin on eroa. Itse olen omistanut parit ja toiset taivuttavat hyvin ja helposti ja toiset taas eivät pahemmin. Eli myös taivuttimissa voi olla vikaa. :/

  ninni: Niin, mitäs jos sittenkin? 😉

  Annika: Toivottavasti saat upeat räpsyttimet ja viihdyt niissä! 🙂

 36. 37

  RockQueen sanoo

  Aivan mahtavan näköiset noi sun ripset! Itse olen aika ajoin harkinnut pidennyksiä, mutta katukuvassa näkee niin paljon takkuisia liian selkeästi "katsokaa-mulla-on-pidennykset"-tyyppejä, että mielummin olen nysäripsenä. Mutta noi sun ripset ei näytä ollenkaan feikeiltä 🙂

 37. 38

  sanoo

  Vissiin 24 tunnissa kuivuvaa. Se oli kyllä aikasemmankin liiman kans sääntönä, ettei sais kastua tai mitään. Laittaja siis vaihto liimaa tujumpaan tossa syksyn aikana ja ilmeisesti se oli sitten vähän liikaa meitsin silmille.. En oo ainoa, jolla on tullu oireita siitä samaisesta aineesta.

 38. 39

  Anonyymi sanoo

  Itse olen hankkimassa lähiaikoina myös pidennykset ripsiini, mutta huolestuttaa tuo meikinpuhdistus… eli siis mitä tuotteita sinä itse käytät puhdistukseen ja löytyisiköhän ihan perus tavarataloista joku hyvä öljytön meikinpuhdistusaine? 🙂

 39. 40

  sanoo

  Oi kun nätit! Ei taitaisi minulla sopia, en varmaan voisi olla sörkkimättä noita 😀 Täytyy siis vain jatkaa aamuherätyksiä, vaikka aamuja syvästi vihaankin!

  -Nea-

 40. 41

  Tuhkimo76 sanoo

  Tosi kiva blogi sulla.
  Saako Chanelin Inimitable wp mascaraa laivalta? tiedätkö hintaa?

 41. 42

  sanoo

  Jos ripsirajaan alkaa kertyä "rähmää", niinkuin joku mainitsi, kyseessä on todennäköisesti eräs tulehdus, jota esiintyy huonosti puhdistetuissa ripsissä! Silloin ei missään tapauksessa pitäisi pitää ripsiä, vaan heti lääkärille mars.

 42. 43

  Anonyymi sanoo

  Tää on aika vanha postaus mutta toivottavasti vastaisit! Minulla on nyt ollut puoli vuotta ripsien pidennys ja ajattelin ottaa ne vähäksi ajaksi pois. En kuitenkaan haluaisi olla töissä hirveillä harvaripsillä, niin osaatko neuvoa miten ne saisi mahd. nopeasti pois? 🙂 tai kauan sulla meni, että kaikki ripset irtosi? Ajattelin käyttää juurikin öljyisiä silmämeikin poistoaineita ja ripsivärejä jotta ne irtoaisi. Pelottaa että pitää viikkotolkulla olla suttusen näkösenä 🙁

 43. 44

  sanoo

  Anonyymi: Itselläni ripset alkoivat yleensä olla kolmannella viikolla huollon tarpeessa eli kun tuon kolmannen viikon kohdalla aloin niitä vähän reippaammin ottein käsittelemään, olivat viimeisetkin karvat viikossa irti. Eli kun käytät vaikkapamascaraa, öljypitoista silmämeikinpoistoainetta ja puhdistusmaitoa niin kyllä ne varmasti viikossa ovat lähes täysin jo irronneet (lähtötilanteena siis se, että muutenkin alkaisi olla jo huollon paikka). 🙂

 44. 46

  Anonyymi sanoo

  Hei!
  Olen itse käyttänyt ripsipidennyksiä nyt noin puoltoistavuotta, ja olen ihan älyttömän tyytyväinen… paitsi että nyt on muutamien viikkojen ajan silmissä ollut rähmää aamuisin, alkoi sillä tämä silmäoireilu että luomet alkoivat kutista ja vähän turposivatkin – jotenkin liitin asian siihen että laitoin iltamenoon luomiväriä. Mutta kutinaa jatkui ja nyt on enää tuota aamurähmää – olenkohan voinut tulla vähitellen allergiseksi näille ripsille? En tajua miten voin näistä kylläkään luopua. Silmät aamulla punoittaa ja rähmii, mutta sitten asettuvat. Mutta jok aaamu sama juttu nyt! Toki on tämä flunssakausikin menossa, mutta silti… vai voisko olla pidentynyttä silmätulehdusta? Arvon tässä että meniskö lääkäriin vai odottelisko että asettuisi itsekseen… Kellään kokemusta tällaisesta?

 45. 47

  Anonyymi sanoo

  Moi, Nyt on tullut markkinoille uusi ripsimerkki jonka ammattilaisia löytyy vasta Joensuusta, mutta sivustolla on kattavasti oikeaa tietoa ripsipidennyksistä ja siitä miten niiden kuuluisi kestää ja miltä niiden kuuluisi näyttää, lueskelkaas täältä http://www.lashlovers.fi 🙂

 46. 48

  Anonyymi sanoo

  Moi! tiiätkö kun noitten ripsienpidennysten kanssa voi laittaa sellaset timantit silmän ulkonurkkaan, niin saiskohan niitä ilman että on pidennykset? HELP 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *