Äärimmäisen seksikäs hedelmäliha. Näin vapaasti suomennettuna.

Kuten kerroin, olen alkanut tehdä tuttavuutta Yves Rocherin tuotteiden kanssa saatuani niitä testattavakseni kassillisen.
Ensimmäinen ja samalla minulle myös suurin askel oli, kun tartuin merkin mascaraan. 
Yves Rocherin mascaroiden kanssa myönnän kärsineeni pahasta asennevammasta. En tiedä, mihin olettamukseni on perustunut, mutta jostain syystä olen olettanut merkin mascaroiden kärsivän halpojen mascaroiden syndromasta, eli liian löysästä ja vetisestä koostumuksesta. Löysällä koostumuksella kun ei tuoda tuuheutta ja runsautta, joten miksi edes tarttuisin sellaisiin mascaroihin.
Sain kuitenkin kokeiltavakseni merkin Sexy Pulp Ultra Volume Mascaran (12,90€) kausilookin mukaisessa tyylikkäässä kultaisessa hylsyssä. Pakkaus näytti varsin houkuttelevalta ja kun vetäisin tuotteen harjan ulos, ei sekään ollut ollenkaan hullumman oloinen.
Harja nimittäin näytti juuri sopivan kookkaalta, mutta silti tarkkaa jälkeä tekevältä. Mascaran koostumus vaikutti sopivan voidemaiselta eikä ollenkaan liian löysältä eikä harja napannut itseensä liikaa massaa. Harjakset jopa näyttivät siltä, että ne erottelisivat ripset hyvin tuoden ripsiin kuitenkin hyvin massaa. Oho! 
Mascara osoittautui minulle täydelliseksi positiiviseksi yllättäjäksi.
Tässä ripseni ilman mascaraa:
 Ja tässä jälkeen:
Tässä vielä toinen ekstakerros lisättynä: 
Oh my, mä tykkään tästä!
Ripsivärin koostumus ei tosiaankaan ollut liian löysä ja sitä saattoi helposti kerrostaa sen silti erotellessä ripsiä. Kuvien ripsille ei ole edes näytetty ripsikampaa, jonka avulla lopputuloksesta tulee tietysti vieläkin huolitellumpi.
Paitsi että mascara siis pidensi, tuuheutti se myös hyvin. Mascara pysyi ripsissäni hyvin varisematta tai leviämättä ja oli muutenkin kaikin puolin sen verran mallikas tapaus, että se sai minut innostumaan kovasti paitsi Yves Rocherin mascaroista, myös merkin muistakin tuotteista. Ehkä olen missannut paljonkin, kun olen jäänyt niin etäälle tästä merkistä?
Nyt minua kiinostaakin tietää, millaisia mascarakokemuksia teillä on Yves Rocherin mascaroiden suhteen. Löytyykö merkiltä muita yhtä loistavia tapauksia?
Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Mun eka ripsivärini oli muinoin juuri Yves Rocher, joku vaaleanliilassa purkissa oleva superhalpis, ah 😀 Kaipa se yläasteen ekoissa diskoissa vältti, ei ole niin tarkkoja muistikuvia 😉

 2. 2

  sanoo

  Itsellä on myös vain huonoja kokemuksia Rocherin mascaroista. Ripset ei näyttäny miltään tai oli kamala poistaa, joten olen vältellyt. Tämä postaus kyllä herätti uteliaisuuden, sillä itselleni on haastavaa löytää hyviä mascaroita, jotka sekä pidentää, että vähän myös tuuhentais. Oon tykännyt Oriflamen Wonder Lash – ripsarista ja nyt sen seuraajana on Volume Million Lashes, joka ei ihan yllä Oriflamen tasolle. Mutta tuo Rocherin mascarakin alkoi kyllä kiinnostaa… Ehkä se on sitten seuraava ripsarihankinta?

 3. 4

  Anonyymi sanoo

  Tuo Sexy Pulp on parasta! Minun pikkuiset tyngätkin näyttää niiiiin hyvälle!

 4. 5

  sanoo

  Riippuu tietenkin käyttäjästä. Itse en esimerkiksi pidä tuon tyyppisistä ripsistä. Pidän mielummin lyhyistä ja tuuheista. En pidä kun yksittäiset ripset erottuu selkeästi. Yves Rochelilta minulla on Mascara volumen amplitud. Olen kokeillut myös couleurs naturen jota YR:ssä myydään Extra-Volume mascaraa. Itse en siitä niin pitänyt mutta voisi sopia jollekkin muulle.

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  Oi oon niin halunnut kokeilla tota. 🙂 Ihana sesonkihylsy. Itellä on tällä hetkellä se 360• maskara, mikä on kiva. ü tykkään siitä kyllä enemmän kesäkaudella, ku haen naturellimpaa lookia, mutta onhan sitä nytkin tullut käytettyä.

 6. 7

  sanoo

  Pinkissä hylsyssä oleva Couleurs Nature Lash Plumbing mascara (vedenkestävä) on aivan huippua – sain kerran ilmaislahjaksi, ja voisin ostaa täydelä hinnalla.. Lähenee jopa lemppariklassikko Lancome Definicilsin tasoa siistissä erottelussa ja tuuheuttavassa vaikutelmassa.

  • 7.1

   Anonyymi sanoo

   Samma här, tuo pinkkiputkilo myös vesipestävänä on ollut ihan tajuton huippu ja ilmaseksi sain!!

   Virven ripset näyttää upealle!! Ei kokkaireista nuhrua lähimaillakaan 🙂

 7. 8

  sanoo

  En ole noita maskaroita kokeillut, mutta…

  Minulta löytyy vinkki liian löysän ripsivärin ostajille: Älä levitä vetistä maskaraa ripsiisi tuotteen omalla harjalla, vaan ota avuksi ripsikampa, johon pyyhkäiset tököttiä ja kampaat sen sitten ripsiisi. Tulee muuten siisti jälki, vaikka ensin olinkin todella epäluuloinen kokeillessani sitä vellimäiseen ja kuituja sisältävään riksiväriin, jonka olin jo aikonut heittää pois.

 8. 10

  hiikka sanoo

  Minäkin vannon Lash plumbingin nimeen, mutta ihan tavis versiona. Sexy pulp tuppaa varisemaan pikkuisen 8h jälkeen… mutta molemmat tekee hyvää jälkeä. Tuo kullanvärinen oli kaiketi jouluksi tehty limited edition painos joka on samaa kuin tavallinen Las pulp, mutta pakattu hienoon kultaiseen tuubiin..?

 9. 11

  sanoo

  Mä ostin semmosessa pinkissä pakkauksessa olevan vedenkestävän ripsivärin ja en todellakaan tykännyt. Vedenkestävän pitäisi pystyä pitämään taivutus koko päivän, mutta sitä ei todellakaan tehnyt.. Joten roskiin meni se ripsari, omalla kohdalla hyödytön kun ei pysy kunnolla. Että ärsytti, enkä enää Yves Rocherilta osta ripsivärejä (enkä kyllä muutakaan kun siellä ei oikein mitään ole :D) !

 10. 12

  Cerp sanoo

  Yleisroskan ripsareista on tullut testattua muutamaa joskus, mutta viimeksi toosi kauan sitten oon ostanut jotain kyseiseltä merkiltä. Violetissa pakkauksessa ollutta tuuhentavaa mascaraa tuli käytettyä useampi tuubi putkeen, siinä oli harvinaisen hyvä hinta-laatu -suhde. Kyseiseltä merkiltä myös tummille silmänalusille tarkoitettu peitevoide ja syreenintuoksuinen suihkugeeli olivat lemppareita. Mutta koska lapsuudessani "yleisroska" oli perheemme käytetyin kosmetiikkamerkki, oon näin aikuisiällä kiertänyt liikkeet ja postimyynnit kaukaa. Pitäisköhän vähä ryhdistäytyä?

 11. 13

  sanoo

  Täällä on käyny samanlainen ennakkoluulopeikko. Oon kyllä käyttäny YR:n ripsareita sillon ekoina ripsiväreina, mutta joskus vuosi sitten mummo oli saanut ilmaisnäytteeksi tms sieltä ripsivärin ja tyrkkäsi sen minulle ja pettymys se oli, todella. Mutta toi näyttää kyllä TÄYDELLISELTÄ. Hyvä harja, hyvän kuulonen koostumus ja ainakin sun ripsissä tosi valloittavan näkönen 🙂 Muista YR:n tuotteista tykkään, mutta silmämeikit on jääny vähemmälle.

 12. 14

  sanoo

  Mua kans kiinnostaa että onko tässä hajusteita, sillä rocherin lakoissa on usein ollu ja se sitten aiheuttaa mulla päänsärkyä..

 13. 15

  Anonyymi sanoo

  Itsekin sain joskus ilmaislahjaksi pinkissä hylsyssä olevan ripsasin (nimi jossain aikaisemmissa kommenteissa). Yllätyin myöskin erittäin positiivisesti tästä. Hommasin saman riparin myös äidilleni, ja hänkin tykkää. 🙂

 14. 16

  M sanoo

  Kielipoliisista päivää! Parille kommentoijalle: se on PlumPing, ei Plumbing. Tuskinpa kukaan haluais ripsiväriä yhdistää putkimiehen hommiin… 😉
  Mutta asiaan! YR on mulle vähän sama kuin BS – kivan tuoksuisia suihku-/vartalotuotteita mutta meikit ei oikee jaksa innostaa jostain syystä. Ehkäpä sitä jonain päivänä ryhdistäytyy ja kokeilee niitä meikkejäkin 🙂

 15. 17

  sanoo

  Itellä käytössä jo kolmatta pakettia peräkkäin Yvesin Lash Plumping mascara. Oon ollu todella tyytyväinen, sopii mun ripsille täydellisesti. Pitää taivutukset, ei varise tai sotkeennu, tuuheuttaa sopivasti. Löytyy myös vedenkestävänä, tosin ei kokemuksia.

  Mun mielestä sun ripset näyttää hyvältä. Yleensä ne on vähän hauraan näköiset, mutta ton ripsarin tuoman volyymin ansiosta ne on aika muhkeat.

 16. 19

  Angi sanoo

  Sain itse kyseisestä maskarasta testerin Kauneus- ja terveys-messuilta tänä vuonna ja tietysti kokeilin. Rakastuin harjaan, se oli ihana, ja väri levittyi tosi kivasti, olin ihan että jes tätä lisää. Mutta kun kokeilun jälkeen poistin tavaran ja nukuin yön yli oli silmät sitten turvonneet lähes yhteen. Siihen jäi mun käyttö sitten, harmillista. 🙁

 17. 20

  Anonyymi sanoo

  Mä olen kokeillut yhtä Yves Rocherin ripsaria, sellainen sininen tuubi, muistaakseni nimeltään joku Yves Rocher 360 degrees tms. Se on tosi hyvää ripsaria! Erottelee, pidentää, tuuheuttikin ihan mukavasti ja pysyy hyvin eikä tuu klimppejä.

 18. 21

  sanoo

  Mulla on ollut merkiltä kokeiluversiona tuo pinkki Couleurs Nature Lash Plumbing mascara ja se ainakin oli tosi hyvää. 🙂 Jos tässä joskus innostuisi tilaamaan ihan täyskokoisen putkilon!

 19. 23

  Anonyymi sanoo

  Itse olen ollut todella tyytyväinen moniin Yves Rocher'n maskaroihin. Ovat sopineet minulle, tehneet näyttävää jälkeä ja hinta hyvä. Etenkin juuri se siniseen tiiviin pakattu, jota joku toinenkin kehaisi, oli huippu. Samoin olen pitänyt monista Lumenen maskarousta. Ripsarissa hyvää voi saada edullisestikin. Eikä kannata olla ennakkoluuloinen. Kosmetiikka on kallista ja halpatuotteet ovat monille se ainut vaihtoehto.

 20. 24

  Anonyymi sanoo

  Pitääpä käydä tuommoinen ostamassa 🙂
  Ihanat ripset ja silmät ja muutenkin olet niin kaunis 😀

 21. 25

  Anonyymi sanoo

  Erityisen vuokralainen hehkua paikan päällä kansallisooppera raili siekkinen tolonen elinkeinokeskus.

  Feel free to visit my web page :: pikavippia; ,

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *