90210RANGE

Kesä on kirkkaiden ja pirteiden värien aikaa, mutta tämän postauksen lakka sopii niin kesään kuin syksyn ruska-aikaankin.

Wet ’n Wildilta blogin kautta saamani 9.0.2.1.Orange on kaunis oranssi lakka, joka suorastaan hehkuu kynsillä.

Glitterisen shimmerinen oranssi pinta on hillityn bling bling ja näyttää aivan upealta varsinkin näin kesäaikaan.

Fast Dry -laatuinen nopeahkosti kuivuva lakka levittyi kynsille hyvin ja peitti hyvin (kynsillä kaksi kerrosta), minkä lisäksi se osoittautui myös melko kestäväksikin.

Lovin’ it!

Kuka muu tykkää? Löytyykö teiltä Wet ’n Wildin kynsilakkoja? (Saatavilla mm. Seppälöistä.)

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ostin kesäkuussa kaksi Wet N Wild lakkaa, ovat ensimmäiseni tältä merkiltä. Toinen on glitterhilelakka ja toinen pinkki. Tykkään! Hintalaatusuhde kohdillaan. Plussaa todellakin siitä, et kuivuu nopeasti ja on helppo levittää.

 2. 2

  sanoo

  Noita pitäisikin kokeilla jahka saan kynteni ensin jonkinlaiseen lohkeilemattomaan muotoon.
  Noitakaan ei varmaan ole hinnalla pilattu?

 3. 3

  sanoo

  Minä! Wettiksen lakat ovat ihania! 😀

  Tuotakin olen himoinnut, mutta tulin siihen tulokseen, että en kuitenkaan käyttäisi oranssia kynsilakkaa hirveästi plus ostokiellossakin olen, koska yritän epätoivoisesti säästää vähän rahaa. ;D

 4. 6

  Anonyymi sanoo

  LÖYTYY!
  Lovin'em.
  Itseasiassa tuo sama oranssi, keltainen ja kulta. Sekä ei fast dry versioina erilaisia hileitä. Pikku hiljaa olen kauppareissulla Seppälästä niitä haalinut. Eivät ole hinnalla pilattuja ja laatuakin on ihan riittävästi. Paljon enemmän kuin monissa muissa halpislakoissa (ja meikeissä, niistäkin tykkään)
  -vanilla

 5. 8

  Minä vaan... sanoo

  Mulla on kanssa tuo lakka, ja voin kertoa että jos on vähänkään pidemmät kynnet niin se 2 kerrosta ei riitä mihinkään.. Ihana lakka silti <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *