841

En ole hankkinut suuresti rakastamiani Diorin viisikoita itselleni enää pariin vuoteen, mutta nyt sain yhden sellaisen ihanuuden äidiltäni.

Diorin kevään lookkipaletti 841 Garden Roses on himottanut minua kovasti, mutta olen tyynen viileästi pysynyt siitä kaukana. Ihanainen äitini on tiennyt tämän ja hankkikin paletin minulle mieltäni piristämään iloisena yllätyksenä!

Yllätys todellakin oli mieluinen, sillä paletti on vaan aivan uskomattoman kaunis!

Tiedättekö, millaisen taistelun sain itseni kanssa käydä, että edes raaskin koskea paletin pintaa ensimmäistä kertaa!

Sainkin kovasti tolkuttaa itselleni, että vaikka paletti kuinka oli kuin koru, oli se samalla myös käyttötavaraa ja ostettu minulle siksi, että käyttäisin sitä ja nauttisin siitä. Jos näin ihanan luksuskosmetiikkatuotteen jättäisi käyttämättä, olisi se vasta ihan järjetöntä rahan haaskausta!

(En tosin pääse siitä mihinkään, että minulle tulee aina huono omatunto, kun joku muu ostaa minulle jotain kalliimpaa. Kalliit jutut on aina parasta ostaa itse, jolloin ei tarvitse koskaan potea huonoa omaatuntoa kenenkään muun lompakon vuoksi kuin oman lompakkonsa.)

Kuka muu päätyi omistamaan tämän uskomattoman kauniin ja keväisen paletin?

Entäpä mikä on teidän suhtautumisenne kalliimpiin lahjoihin? Saatteko niitä mielellänne vai aiheuttavatko ne huonoa omaatuntoa?

Kommentit
 1. 1

  Anonyymi sanoo

  Saan mielelläni kalliita lahjoja, jos tiedän antajalla olevan siihen hyvin varaa ja jos lahja on jotain toivottua. Muuten saattaa kyllä tulla huono omatunto.

 2. 2

  Anonyymi sanoo

  Heh mulle tulee kyllä huono omatunto jo vähän halvemmistakin lahjoista, vaikka mitään syytä ei olisi.. 😀 Mutta ihana paletti, postaisitko joskus paletilla tehdyistä meikeistä kuvia? 🙂

  -Chatte

 3. 4

  sanoo

  Oi, sinä olet saanut tuon ihanan paletin. Olen himoinnut tuota samaista tuotetta jo jonkin aikaa 🙂 Kaunnishan se on mutta käyttötavaraa joten maltahan sutia sitä luomiin. 🙂

 4. 5

  sanoo

  Toi paletti on kyllä mielettömän kaunis ja mustakin tuntuis vaikealta pilata kaunis kuviointi 😀 On mukavaa saada kalliimpia lahjoja, mutta joskus ne voi tosiaan aiheuttaa vähän huonoa omatuntoa jos tuntuu, ettei itsellä ole niin paljon annettavaa.

 5. 6

  sanoo

  On se vaan kyllä kaunis! Mutta järjen ääni sanoo että se on a) liian kallis ja b) sävyt ovat hieman liian vaaleita/pastellisia :/

  olen aika huono ylipäätään toivomaan lahjoja (en jostain syystä vain kehtaa!), joten olen todella immarreltu jos saan jotain arvokkaampaa! Huono omatunto tulee siloin, jos en pysty ostamaan itse jotain yhtä kallista "vastalahjaksi" 🙁

 6. 7

  sanoo

  Mummoni 67v oli ostanut itselleen Dior Garden Clutchin! Kateudesta vihreänä ihastelen sitä, se on niin kaunis.. Itsekin mietin, että miten jotain niin kaunista raskii käyttää, mutta käyttötavaraahan se on 🙂 Sama mummoni osti minulle joululahjaksi Dior Addict 2 hajuvesisetin ja olin ihan hämilläni niin kalliista ja ihanasta lahjasta!

 7. 8

  Jessica sanoo

  Ostin tuossa äskettäin sen Lumenen kosteusnaamion sun suosituksesta (kiitos!!) ja se on ollut mainio tuote kosteuttamaan mun pintakuivaa ihoa. 🙂

  Ongelma nyt onkin se, että mun täytyy käyttää sitä _joka päivä_ (käytän sitä samalla tavalla kuin sä, eli yli yön). Tän lisäks sekotan sitä joka aamu mun päivävoiteeseen. Muuten mun otsalle, nenälle ja poskille tulee niin pahoja kuivia läikkiä, ettei meikkivoide voisi edes teoreettisestikaan näyttää hyvältä, vaan se kerääntyy niihin pieniin kuiviin "hiutaleisiin" iholla. Eli tästä päästäänkin kysymyksiini: voiko tän tuotteen näin paljosta käytöstä olla muuta haittaa kuin sen nopea loppuunkuluminen (lähinnä sitä mietin, kun en käytä tätä niin kuin puteli käskee :D) vai onko sulla suositella mulle mitään muuta tähän kuivuuteen?

  Ja niin, käytän mun ihonpuhdistuksessa vain Erisanin tuotteita ja juon paljon vettä. 🙂

  Jos sulla on aikaa tähän vastata, niin mitä suurin kiitos! Ja vaikka ei olisikaan, niin kiitos silti kaikista mahtavista neuvoista, mitä olet täällä meille jakanut! 🙂

 8. 9

  Anonyymi sanoo

  Ot, mutta saakohan Katajannokan kaupasta ostaa myös näytteitä Paula's Choicen tuotteista?

 9. 10

  sanoo

  Mä olin nuorempana kauhea kalliiden tuotteiden panttaaja olipa ne itse ostettuja tai saatuja. Ihme minkä tunnelatauksen sitä saakaan luotua johonkin kosmetiikkatuotteeseen ja pahimmassa tapauksessa tuote menee pilalle sitä jemmaillessa.

  Tuo paletti saattaisi aiheuttaa traumoja nykyisellekin minälle kun siinä on tuo kuviointi, ei tietäisi mistä kohtaa sitä yrittäisi hipaista ettei kuvio kärsi. Mulla ei vielä toistaiseksi ole ollut yhtään kauniisti pintakuvioitua pressattua tuotetta, joskus kai sekin on koettava 🙂

 10. 12

  sanoo

  Upea paletti, värit varmasti sopii sulle hyvin!!

  Olen ihastellut myös näitä, ja ostinkin New Yorkista Garden Clutchin (002 Granville Garden). Ostin myös useamman vuoden kyttäämisen jälkeen elämäni ensimmäisen viisikon, Incogniton (030). 🙂 Tää sun blogis on niin hyödyllinen, löysin reissustani myös DKNY:n Cozyn. 🙂

 11. 13

  sanoo

  Palettihan on todella kaunis, värimaailma keväisen heleä.
  Mutta jostain kumman syystä mulle tulee tosta kuvioinnista mieleen saippua…sellaiset tosi kauniit mutta suht turhakkeet "koristesaippuat" joita joskus lahjapakkauksissa myydään.
  Laita vain luomillesi niin muutkin saavat nauttia Diorin keväästä!

 12. 14

  Anonyymi sanoo

  Tuo paletti on kovin kaunis. En kuitenkaan ole päätynyt sitä omistamaan.

  Itseäni ainakin imartelee hieman jos tiedän että lahjaksi saamani juttu on ollut kovinkin kallis, mutta vielä enemmän oikeastaan ärsyttää varsinkin jos se osottautuu turhaksi. Tiedän, että sillä rahalla olisi saanut vaikka mitä muuta..

  Se, kannattako ostaa lahjaksi mitään kovin kallista, riippuu paljon lahjan saajasta. Hänen periaatteistaan ja ehkäpä joskus myös varallisuudestakin.

 13. 15

  S sanoo

  Todella kaunis paletti kyllä, ehkei kuitenkaan ihan mun tyylinen, diggaan enemmän maanläheisistä väreistä luomilla.

  Ja mitä kalliisiin lahjoihin tulee.. Lahjan hintaahaan ei saa kertoa, tosin sen selvittäminen ei nykymaailmassa kovin vaikeaa ole 😀 ehkä ennemmin kalliin lahjan pyytäminen on vaikeaa, kun sen vastaanottaminen.. Tässä taannoin pyysin äidiltäni joululahjaksi erästä Hackmanin aterinsettiä, kun en ollut tietoinen sen hinnasta. Saatuani kuulla sen maksavan jo toistasataa euroa, yritin kauheasti perua koko lahjatoiveen ja tyytyä vapaavalinnan aterimiin 😀

 14. 18

  sanoo

  Tyytyväisenä olen sitä käyttänyt jo jonkin aikaa. Sopii hyvin kevääseen. Yleensä mietin tarkempaan kaikkia kosmetiikkaostoksiani, mutta kun netissä näin kuvan, oli paletti pakko tilattava. Keskellä oleva violetti on niin upea, varsinkin kun sitä ottaa kostealla siveltimellä. Minullekin tuotti vaikeuksia aloittaa luomivärien käyttö. Itseasiassa musta tuntuu siltä, että paletti ei olisi edes ollut niin himottava, jos siitä ei löytyisi noita kukkia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *