3 loistavaa sivellintä meikkipohjan tekoon + arvonta

Kaupallinen yhteistyö: Cailap

Ihastelin teille viime viikolla Cailapin juuri lanseeraamia ja blogikokeiluun kesällä saamiani silmämeikkisiveltimiä. Cailapilta tuli kuitenkin ulos kokonainen joukko muitakin meikkisivelimiä, jotka ansaitsevat hetkensä parrasvaloissa.

Cailap meikkisiveltimet

Paitsi että Cailap toi myyntiin joukon uusia suteja, kuului porukkaan myös meikkipohjan tekoon tarkoitettuja siveltimiä, jotka näyttivät niin kauniilta ja tuntuvat niin sileiltä ja pehmeiltä, etten voinut olla tekemättä niiden kanssa tarkempaa tuttavuutta – siitäkin huolimatta, että ne veivät minut itseasiassa mukavuusalueeni ulkopuolelle.

Cailap meikkisiveltimet

Kuten tiedätte, on minusta kuoriutunut paitsi ovaalisiveltimien myös erään erityisen meikkisienen superfani eikä meikkipohjani ole enää aikoihin syntynyt ilman niitä. Olen myös jo vuosia julistanut uskollista rakkautta puuterivipoille puuterisiveltimien sijaan ja kääntynyt pensselinheiluttajasta sienellä töpöttelijäksi myös poskipunien puolella. Tämä kolmikko soti siis kaikkea minulle tututtua ja turvallista vastaan, mikä toisaalta teki sen kokeilusta entistäkin kiinnostavampaa.

Cailap meikkisiveltimet

Kehuin jo viimeksi hieman siveltimien muotoiltua vartta, joka miellyttää paitsi silmääni myös sormiani. Siveltimistä saa nimittäin sen ansiosta poikkeuksellisen hyvän otteen, sillä sormet asettuvat useimmissa siveltimissä kuin itsestään juuri sopivasti tuohon kaaren kohdalle.

Cailap meikkisiveltimet

Cailapin meikkivoidesiveltimessä oli hieman pidemmät karvat kuin monissa muissa meikkivoidesiveltimissäni, minkä lisäksi sen harjakset eivät olleet erityisen jämäkät tai tiiviit. Ne olivat kuitenkin meikkivoidesiveltimelle tyypillisesti synteettisestä karvasta valmistetut ja erittäin hyvin leikatut, minkä ansiosta meikkivoide levittyi niillä kasvoille kauniisti ja tasaisesti.

Siveltimen muotoiltu kärki mahdollisti tarkan levityksen nenänpielien sekä silmänalusten alueella ja sai minut muistamaan, miksi hyvä meikkivoidesivellin voikin olla oikeastaan hyvä vaihtoehto meikkivoiteen levitykseen.

Cailap meikkisiveltimet

Painelen meikkipuuterin kasvoilleni normaalisti samettisella vipalla, sillä ihoni kiiltää todella helposti ja vipalla painellen lopputulos on mattaisempi kuin siveltimellä sipaistessa, mutta toki myös puuterisemman näköinen. Cailapin puuterisivellin valloitti minut yllätyksekseni kuitenkin kovasti, sillä siinä oli aivan uskomattoman ihanat ja pehmeät harjakset, jotka levittivät puuterin kasvoilleni täydellisesti.

Sivellin oli sopivan kookas, mutta sen synteettiset harjakset olivat sen verran pehmeät, löysät ja sileät, että ne levittivät puuterin kasvoilleni erinomaisen mattapinnan luoden. Lopputulos näytti luonnollisen kevyeltä, mutta tuntui silti mattaiselta. Pidän itse eniten moderneista synteettisistä siveltimistä, sillä niillä ei ole mitään tekemistä 90-luvun karkeita ja jäykkää karvaa olevien synteettisten siveltimien kanssa eikä niitä käyttäessä tarvitse miettiä, mistä karvat ovat tulleet.

(Cailapille lähtee muuten suuri plussa siitä, että itseasiassa KAIKKI uuden sivellinkokoelman siveltimet ovat synteettistä karvaa.)

Cailap meikkisiveltimet

Myös porukan kolmas sivellin hurmasi minut, sillä viistoharjaksisen poskipunasiveltimen pehmeät karvat oli leikattu niin loistavasti, että ne häivyttivät poskipunan kasvoilleni täydellisesti. Pehmeytensä ja kokonsa vuoksi sivellin sopii täydellisesti myös korostus- ja varjostustuotteiden levitykseen.

Hoen aina, että minusta poskipuna näyttää parhaalta silloin, kun ihoa katsellessa saa arvailla, onko poskilla luonnostaan niin heleä sävy vai onko kyse vain poskipunasta. Huonolla siveltimellä lopputulos ei koskaan jää arvailun varaan, sillä häivyttymättömät läikät paljastavat paljon, mutta kun siveltimessä on pehmeät, iholla kauniisti liukuvat harjakset ja hyvä muotoilu kuten tässä siveltimessä, näyttää lopputulos lähes väkisinkin hyvältä.

Cailap meikkisiveltimet

Näitä kolmesta oli siis todellakin haastajiksi tämän hetkisille suosikeilleni ja blogissa on välillä erittäin mukavaa hypätä sen oman mukavuuskuplan ulkopuolelle muistaen, että joukossanne on varmasti niitä, joiden makuun nämä apuvälineet ovat omia suosikkejani enemmän. Näille lähteekin siis suuret suositukset, mikäli joku on kaipaillut hyvää meikkivoide-, puuteri- tai poskipunasivellintä.

Cailap meikkisiveltimet

Ilokseni Cailap halusi myös ilahduttaa teitä ja antaa minulle blogiarvontaan yhden sivellinsetin, joka sisältää nämä kaikki kolme meikkisivellintä (arvo yht. n. 47,70 euroa)!

Voit osallistua arvontaan kertomalla kommenteissa, millä itse yleensä levität meikkivoiteen, puuterin ja poskipunan. 

Arvontaan voi osallistua 4.9. asti ja voittajalle ilmoitetaan sen voitosta sähköpostitse.

Cailap meikkisiveltimet
Sormet, sieni vai sivellin?


Joko luit nämä aiemmat postaukseni?

Blending poof Ostolakossa Cailap silmämeikkisiveltimet Ostolakossa Hassut meikkisiveltimet Ostolakossa

Kommentit
 1. 1

  Lellu sanoo

  Levitä meikkivoiteen sormilla ja siveltimellä puuterin. Siveltimenä puuterille minulla on juurikin Cailapin unemanpehmeä, mutta vaihtoa kaipaava puuterisivellin koska sillä alkaa olemaan jo liian useita vuosia käyttöä takana. Kestäviä ovat! 🙂

 2. 2

  annnikan sanoo

  Kuulostaapa hyvältä! Itse olen tottunut levittämään meikkivoiteen ihan vaan sormin ilman apuvälineitä, mutta olen pohtinut siveltimen hankintaa jo pitkään. Irtopuuterin sudin kasvoille siveltimellä, mutta kivipuuteri ja vippa ovat välttämättömiä mattapinnan saamisessa etenkin t-alueella. Poskipunankin levitän vain puuterisiveltimellä – tuollainen viistoharjaksinen taitaisi toimia siinä hommassa kuitenkin paljon paremmin 🙂

 3. 3

  Reeta sanoo

  Levitän meikkivoiteeni käsin, mutta olen alkanut haaveilemaan beautyblenderista. Siinä taas toisaalta sen puhdistamiseen kuluu ehkä liiankin paljon aikaa. Puuterin levitän siveltimellä ja poskipunaa en käytä.

 4. 4

  Tine sanoo

  Meikkivoiteen levitän sormin (tai silloin tällöin sienellä), puuterin vipalla ja poskipunan siveltimellä. Tunnustan, etten ole ikinä kokeillut levittää meikkivoidetta siveltimellä! En raaski ostaa sivellintä, jos se sitten tuntuukin oudolta.

 5. 5

  Ada sanoo

  Kaikki muut levitän siveltimillä, paitsi meikkivoiteen sormin. Vois testata taas pitkästä aikaa sivellintä myös meikkivoiteen kanssa 😀

 6. 6

  Sirkku sanoo

  Meikkivoide sienellä mutta puuteri ja poskipuna vipalla. Uudet välineet kiinnostaa kovasti.

 7. 8

  Aurinkoinen sanoo

  Meikkivoiteen levitän sienellä, mutta puuterin ja poskipunan siveltimellä.

 8. 9

  sanoo

  Meikkivoiteen ja puuterin kohdalla luotan BeautyBlenderiin, poskipuna tarvitsee ehdottomasti siveltimen! 🙂

  Näitä Cailapin siveltimiä pitää ehdottomasti käydä jossain vaiheessa tsiigailemassa, vaikuttavat kyllä todella lupaavilta! 🙂

 9. 10

  Heli Heinonen sanoo

  Meikkivoiteen sormin, puuteria en käytä ja poskipunan sille tarkoitetulla siveltimellä.
  Merkkejä on useita.

 10. 11

  Petra sanoo

  Meikkivoiteen levitän aina beautyblenderillä, puuterin ja poskipunan sitten siveltimillä. Nämä postauksen siveltimet on kyllä nätin näköisiä 🙂

 11. 14

  Rt sanoo

  Osallistun arvontaan. Meikkivoiteen levitän sormin, puuterin vipalla ja poskipunaa en millään, sillä en sellaista käytä. 🙂

 12. 15

  Elli sanoo

  Oon ihan hävettävän laiska meikkaamaan kunnolla, mutta joskus tekee mieli panostaa ja silloin naamalle päätyykin yleensä koko oma (pieni) meikkiarsenaali. Meikkivoide levittyy beauty blenderillä, johon aikoinaan ihastuin, kun testasin kaverin omistamaa. Meikkivoide levittyi ja näytti paljon nätimmältä, kuin sormilla levitettynä. Tästä onkin naureskeltu tuon saman kaverin kanssa, että on siinä eroa levittääkö meikkivoiteen samalla tavalla kuin naamarasvan, vai käyttääkö asiaan tarkoitettua tuotetta… 😀 Puuterin kanssa tykkään minäkin käyttää vippaa, lopputulos on paljon kivempi. Ja poskipuna puolestaan siveltimellä, tosin siihenkin pitäisi ehkä hankkia joku parempi kapistus kuin mikä nyt on käytössä, voisi vaikuttaa lopputulokseen.

 13. 16

  Miude sanoo

  Meikkivoiteen levitän beauty blenderillä, puuterin joko vipalla tai siveltimellä (riippuen puuterista ja toivotusta lopputuloksesta), poskipunan siveltimellä.
  Kiitos oivallisesta ja mielenkiintoisesta blogista. 🙂

 14. 17

  sanoo

  Meikkivoiteen levitän sormin, kaikki muut siveltimellä:)

  Katselin Cailapin uusia siveltimiä CM:ssä. Kivan värisiä.

 15. 18

  jensu sanoo

  Meikkivoiteen levitän oikeastaan aina sormin. Sivellinkin löytyy, mutta sormin levitys tuntuu nopeimmalta ja luonnollisimmalta. Puuterin levitys hoituu vipalla ja poskipuna siveltimellä.

 16. 20

  Tiffany sanoo

  Meikkivoiteen levitän sormilla, puuterin (helmipuuteri) isolla kabuki-sudilla ja poskipunaa en sitten käytäkään 🙂 Tarviis varmaan hankkia sieni meikkivoiteelle, koskaan en muista sitä hommata.

 17. 21

  Juuli sanoo

  Ostin jo toisen halpis-beautyblenderini, joten sillä onnellisesti levittelen meikkivoiteeni 😀 Oikeaan sieneen en aio ainakaan juuri nyt laittaa rahaa, terveisiä köyhältä opiskelijalta. Puuterin laitan rasian mukana tulevalla vipalla ja joskus levitän sitä lisää siveltimellä, poskipunaa en oo koskaan käyttänyt.

 18. 22

  Heinz sanoo

  Meikkivoide munalla ehdottomasti! Samoin valokynä. Muut huiskimalla 🙂 Periaatteessa kaikki nestemäiset blenderillä ja jauhemaiset sitten sutien.

 19. 24

  Jenni sanoo

  Meikkivoiteen levitän sormin, sillä ne on niin helppo pestä, ne on aina mukana, eikä ne jätä raitoja 😀 Puuterin laitan alaluomelle puuterivipalla mutta muuten huiskin isolla ja pehmeällä puuterisiveltimellä. Poskipunan levitän erittäin huonolla, vanhalla ja karkealla siveltimellä, koska en oo saanu ostettua uutta 🙁

 20. 25

  Viivi sanoo

  meikkivoiteen levitän tietenkin beautyblenderillä, puuteria ja poskipunaa tykkään laittaa real techniquesin siveltimillä.

 21. 26

  Noora sanoo

  Meikkivoiteen levitän real techniquesin sienellä, puuterin sekä poskipunan siveltimillä 🙂

 22. 27

  HannaB sanoo

  Oi, tosi kauniita siveltimiä! 🙂
  Meikkivoiteen levitän sienellä, muut tuotteet siveltimillä.

 23. 28

  Susse sanoo

  Ihanan näköisiä siveltimiä! Levitän meikkivoiteen yleensä beautyblenderillä tai kicksin bb-siveltimellä, poskipunan tavallisella viistopäisellä siveltimellä ja puuterin kanssa suosin itsekin vippaa rasvoittuvan ihon kanssa:)

 24. 29

  Jetta sanoo

  Meikkivoiteen levitän sienellä tai käsin kun sitä käytän. Meikkipuuterin levitän joko vipalla tai siveltimellä – joka tosin on jo aikansa nähnyt! Poskipunaa en ole hetkeen käyttänyt kun posket punottaa herkästi muutenkin. 😀 Olisi ihana kokeilla taas ottaa se osaksi rutiinia.

 25. 30

  Ellu sanoo

  Meikkivoide menee aina sormin (oon universumin laiskin pesemään siveltimiä, enkä sit pysty käyttämään niitä ”likasia” :D), puuteri Ecotoolsin isolla puuterisiveltimellä ja poskipuna semmosella ecotoolsin pienemmällä siveltimellä 🙂 Oon vähän tämmönen Ecotools-fani, jotain muuta olis kuitenkin kiva saada kokeiluun 🙂

 26. 32

  sanoo

  Meikkivoide levittyy minulla yleensä sormin, ja joskus meikkimunalla, jos se sattuu olemaan puhtaana. Puuteri ja poskipuna menevät omilla siveltimillä. Tosi kauniita nämä uutuudet 🙂

 27. 33

  Elzu sanoo

  Käytän usein cushion-meikkivoidetta, mutta muulloin käytän kertakäyttöisiä sieniä tai Real Techniquesin jämäkkää päästä pyöristettyä sivellintä, jonka nimeä en muista. Samaa sivellintä käytän myös puuterin levitykseen tai toisena vaihtoehtona H&M:n valtavaa puuterisivellintä, jonka varsi on lähtenyt irti. Poskipunani levitän H&M:n kaksipäisellä siveltimellä, jonka toinen pää on tarkoitettu poskipunalle ja toinen meikkivoiteelle. Littanaa meikkisivellintä en käytä,koska se jättää näkyvät raidat naamalle.

 28. 34

  Emma V. sanoo

  Meikkaan lähinnä käyttäen sormiani ja jos minulla olisi ohuempia siveltimiä, tekisin varmasti silmämeikinkin 🙂

 29. 36

  Saii sanoo

  Käytän Lily Lolon meikkipuuteria ja levitän sen pienellä (ilmeisesti tarkoitettu oikeasti poskipunaan) kabukiharjalla. Poskipunan levitän myös kabukiharjalla, isolla ja pehmeällä!
  Näyttää kivoille nuo Cailapin siveltimet, tarvitsisin kyllä vähän lisäystä omiin siveltimiin 🙂

 30. 37

  Mandi sanoo

  Meikkivoiteen levitän joko sormin tai siveltimellä, riippuen siitä onko siveltimen pesuun aikaa 🙂 Puuterin levitys aina siveltimellä, koska jälki on mielestäni tasaisempaa niin.

 31. 38

  Sannukka sanoo

  Meikkivoiteen levitän aina Beautyblenderillä, aivan loistava pieni ihme <3 puuterin ja poskipunan levitän siveltimillä, lukuunottamatta voidemaista poskipunaa, jonka myös töpöttelen paikoilleen Beautyblenderillä. 🙂

 32. 39

  sanoo

  Meikkivoiteen ja joskus puuterinkin laitan sillä kuuluisalla sienellä. Käytän myös ecotoolsin puuterisivellintä.

 33. 40

  sanoo

  Meikkivoiteen levitän Sigma F80 Flat Kabuki meikkivoidesiveltimellä ja/tai Beautyblenderillä. Poskipunan levitän YSL:n tai Diorin poskipunasiveltimellä ja puuterin Cailap by Mariela Sarkima puuteriseiveltimellä tai RealTechniquesin vastaavalla. Oikein tarkkaan kerrottuna. 😀 Toimivat työvälineet ovat tärkeä osa meikkauksen iloa. <3 Pesu-urakkaa helpottaa kun on pari kappaletta kaikkea.

 34. 41

  Maiju S. sanoo

  Pääosin käytän meikatessani siveltimiä. Jos meikkipohja syntyy nestemäisellä meikkivoiteella, käytän meikkisientä. Sormia en juurikaan käytä, se tuntuu niin likaiselta puuhalta.

 35. 44

  Jenski sanoo

  Meikkivoiteen olen jonkin aikaa levittänyt ohuesti siveltimellä, ja jälkeenpäin käyn vielä kasvot läpi beautyblenderillä. Paitsi jos haluan peittävämmän pinnan meikkivoiteeltani, niin käytän pelkkää BB:ä.

  Puuterin levitän siveltimellä, mutta käytän sitä melko vähän. Taas jos haluan jotain superia, käytän BB:ä myös puuterin kanssa! Toimii!

  Poskipuna menee ihan halpis henkkamaukan siveltimellä. Ei kyllä mikään paras vaan joudun usein häivyttelemään enemmän kuin haluaisin… En vain saa itsestäni irti etsimään hyvää poskipunasivellintä 🙂

 36. 45

  Sara sanoo

  Meikkivoiteen levitän sormin, välillä myös sienellä. Puuterin vipalla ja poskipunan siveltimellä 🙂

 37. 46

  -R- sanoo

  Levitän meikkivoiteen tasapäisellä siveltimellä pyöritellen, puuterin siveltimellä ja myös poskipunan siveltimellä 🙂 Uudet siveltimet tulisivat tarpeeseen.

 38. 47

  Sanna.Wang sanoo

  Käytän mineraalimeikkipohjaa, eli kabukilla levitän pohjat. Jos meikkaan nestemäisillä/voidemaisilla tuotteilla, yleensä käytössä koko sormet tai jonkinlainen meikkisieni.
  Puuteri laitetaan isolla puuterisiveltimellä tai tasapäisellä siveltimellä ja poskipuna viistopäisellä siveltimellä.

 39. 48

  Minni sanoo

  Levitän kaikki meikit siveltimillä, mutta uusillekin olisi vielä tilaa. Pesen siveltimet melko usein, koska ihoni on vähän ongelmainen, enkä halua pahentaa tilannetta likaisilla välineillä. Joten uudet siveltimet olisivat tervetulleita, niin ei tarvitsisi miettiä pesun ajankohtaa, kun olisi puhtaat ja kuivat aina odottamassa 🙂

 40. 49

  Akame sanoo

  Meikkivoide menee sormin naamaan. Irtopuuteri siveltimellä ja kivipuuteri vipalla. Poskipuna ei ole koskaan ollut mun juttu, joten sitä en levitä millään. Olen kyllä miettinyt, että voisi meikkivoiteen levitystä kokeilla siveltimellä sekä beaty blenderillä 🙂

 41. 50

  Katja sanoo

  Meikkivoiteen levittelen ensin siveltimellä vähän sinne päin ja sen jälkeen tasoitan bb:llä. Päälle puuteri isolla puuterisiveltimellä. Kesän ajan olen suosinut voidemaista poskipunaa, joka levittyy sormin.

 42. 51

  Jensku sanoo

  Jos meikkivoidetta laitan,levitän sen sormin. Puuteria laitan vipalla. Poskipunaa en käytä juuri sen takia että pelkään övereitä! Tämä kolmikko tulisi tarpeeseen! (:

 43. 52

  ulppis sanoo

  meikkivoide menee nykyisin beautyblenderillä, puuteri ja poskipuna siveltimellä

 44. 53

  Ella sanoo

  Meikkivoidetta en koskaan ole levittänyt siveltimellä, vaan joko sormin tai sienellä. Nykyään käytössä on beauty blender. Puuteri levittyy aina siveltimellä. Poskipuna ei ole päivittäisessä käytössä, mutta myös sen levittämisessä käytän sivellintä.

 45. 54

  Alisa sanoo

  Siis ai vitsit kun osuiskin onni kohdalle! Mulla on iki-iki-ikivanhat ja surkeat siveltimet, mutten jostain naurettavasta syystä ole raaskinut ostaa uusia. Ja kohdallani puhutaan siis varmaankin 15 vuotta vanhoista siveltimistä… Voi luoja, sanoinko ton just ääneen 😀 Mutta todella kauniit uudet siveltimet Cailapilla ja onhan noi nykyajan siveltimet varmasti vähän eri luokkaa 😀

 46. 55

  Hanna sanoo

  Meikkivoide Beauty Blenderillä, puuteri puuterisiveltimellä ja poskipuna poskipunasiveltimellä 🙂

 47. 57

  Suvi sanoo

  Meikkivoiteen levitän sormin ja tasoittelen bb:llä. Puuteri levittyy isolla siveltimellä, samoin korostukset ja varjostukset myös siveltimillä.. Syystä tai toisesta en ole tullut ostaneeksi tuota meikkivoidesivellintä (koska en raaski 😀 ) Myös loput meikkipohjaan käytettävät silveltimet kaipaisivat kiireesti päivittämistä 🙂

 48. 58

  Maarit sanoo

  Meikkivoide pisaranmuotoisella meikkisienellä (merkki vaihtelee), puuteri kabukilla ja poskipuna poskipunasiveltimellä 🙂

 49. 59

  sanoo

  Nyt on niin ihana arvonta, että pakko osallistua! 🙂 Levitin ennen meikkivoiteen sormin, mutta viimeaikoina olen ihastunut siveltimiin. Meikkivoiteen levitän siis siveltimellä, puuteriin käytän vanhanaikaisesti vippaa ja poskipunat ja muut siveltimellä 🙂

 50. 61

  Emilia sanoo

  Levitän kaikki meikit siveltimillä. En kovin orjallisesti noudata siveltimien käyttötarkoituksia, vaan käytän sitä mikä tuntuu kivalta esim. puuterisivellintä poskipunalle. Nuo Cailapin siveltimet ovat kyllä ihanan värisiä!

 51. 62

  Bambu sanoo

  Kylläpä olisi tarvetta varsinkin tuolle vinolle poskipunasiveltimelle! Meikkivoiteen levitän sormin, puuterin vipalla ja poskipunan siveltimellä.

 52. 63

  henriiiika sanoo

  Meikkivoide levittyy sormin, mineraalipuuteri kabukilla ja poskipuna äidiltä perityllä ikivanhalla harvalla, lörpällä poskipunasiveltimella 😀

 53. 65

  siru sanoo

  Olen viime vuosina käyttänyt oikeastaan vaan mineraalimeikkipohjaa ja se levittyy Body shopin kabukilla. Poskipunalle ja satunnaiselle puuterille käytän Ecotoolsin siveltimiä. Tuo Ecotoolsin puuterisivellin on ihanan pehmeä, sillä voisi sivewllä kasvoja pidempäänkin. 🙂

 54. 66

  Marianne sanoo

  Meikkivoiteen levitän nykyisin beautyblenderillä. Puuterin ja poskipunan siveltimellä 🙂

 55. 67

  Minna sanoo

  Olen todennut että meikkivoiteen saan parhaiten laitettua sormin. Muuten käytän siveltimiä.
  Mukana arvonnassa 🙂

 56. 68

  Anni sanoo

  Mä laitan meikkivoiteen aina beautyblenderillä, puuterin siveltimellä (tällä hetkellä käytössä ecotools) ja poskipunan laitan myös siveltimellä (tällä hetkellä käytän xobeautyn sivelllintä). Tosi kauniin näkösiä nää uudet cailapit!

 57. 69

  Emma sanoo

  Meikkivoiteen levitän sormin, ja puuterin, aurinkopuuterin sekä poskipunan siveltimellä ja vieläpä samalla siveltimellä, joten näille olisi kyllä käyttöä. 😀

 58. 70

  sanoo

  Meikkivoide sienellä, puuterin sen mukana olevalla vipalla ja poskipunan hankinta on vasta mietinnässä – kuin myös se millä sitä levittää. Tässäpä ois ainakin hyvä vaihtoehto, kotimaisuudesta iso plussa.

 59. 71

  Heli sanoo

  Meikkivoiteen levitän yleensä käsin, välillä Beauty Blenderillä. Puuerissa olen suosinut sutia, mutta nykyisessä puuterissani on niin hyvä vippa että nyt tulee käytettyä sitä. Poskipunassa suosin sivellintä, sillä onnistun parhaiten.

 60. 72

  salla sanoo

  Meikkivoiteen levityksessä beutyblender on ollut kovassa käytössä, sivellintä en ole koskaan kokeillut. Muuten meikki syntyy siveltimillä

 61. 73

  Kata sanoo

  Onpas kauniita siveltimiä! Meikkivoiteen levitän nykyisin mieluiten Real Techniquesin Miracle Spongella, mutta myös saman merkin Expert Face Brush on ihan loistava! Puuterille ja poskipunalle mun suosikit tulevat Ecotoolsilta, sillä ne ovat aivan uskomattoman pehmeitä ja juuri sopivan mallisia omaan makuun.

 62. 74

  Tiia sanoo

  Meikkivoide siveltimellä (olisiko peräti cailapin tai iberon sivellin käytössä tällä hetkellä?) ja puuteri duroyn vipalla tai h&m poskipunasiveltimellä ja poskipuna AINA duroyn soveltimellä (olisi mielenkiintoista nähdä onko cailapista haastajaksi).

 63. 75

  Miiu sanoo

  Meikkivoide levittyy kasvoille näillä ikuisuuksia kaupan olleilla kolmiosienillä. Puuteri siveltimellä, joka ei ole ihan noin pöyheä kun Cailapin ja poskipuna myös siveltimen tyngällä, koska varsi on hukkunut matkan varrella johonkin

 64. 77

  Eebue sanoo

  Meikkivoiteen sienellä tai sormilla, puuterin ja poskipunan siveltimellä. 🙂

 65. 78

  Mira sanoo

  Meikkivoiteen levitän Beauty Blenderillä ja puuterin sekä poskipunan siveltimellä. 🙂

 66. 80

  Tiia sanoo

  Mineraalimeikki kabuki- ja luomivärisiveltimillä, meikkivoide ja peiteaine sormin. Poskipuna viistopäisellä siveltimellä ja puuteri vipalla. Iso, pehmeä puuterisivellin on ollut etsinnässä, jolla voisi ylimääräiset puuterit huiskutella pois!

 67. 81

  Resus sanoo

  Meikkivoiteen levitän beatyblenderin halppiskopiolla, puuterin ja poskipunan siveltimillä, jotka nekin jotain aikansa eläneitä halppiksia 😀 jälki ei siis välttämättä oo paras mahdollinen niillä..

 68. 83

  sallikki sanoo

  Meikkivoiteen levitän Real Techniques’n expert face brush -siveltimellä, puuterin ja poskipunan Ecotoolsin siveltimillä. Kiva täydennys tulisi näistä, helpottaisi pesupäiviä, kun olisi toiset siveltimet varalla ☺

 69. 84

  Paulineeva sanoo

  Meikkivoiteen levitän sormin ja useinkin manaan silmänalusien ja nenänpielien kanssa nuhratessani. Pitäisi varmaan itsekin kokeilla sivellintä, voisi osoittautua positiiviseksi yllätykseksi. Puuteri päätyy iholle puuterin mukana tulevalla sienellä. Ei siitä sen enempää

 70. 85

  Anne R sanoo

  Levitän meikkivoiteen sormilla, puuterin vipalla ja isolla siveltimellä ja poskipunan siveltimellä (voidemaisen sormilla).

 71. 86

  Taru/MissAria sanoo

  Hyvät välineet tulee tarpeeseen meikkiä tehtäessä. Itsellä kun on välillä niin ongelmallinen iho että mikään meikki ei näytä hyvältä. Meikkivoiteen levitän yleensä ihan normaalilla sienellä, puuterin vipalla ja poskipunan siveltimellä.

 72. 87

  Suvivee sanoo

  Meikkivoiteen olen levittänyt vähän vaihtelevasti joko sormin tai beauty blenderillä. Poskipunalle minulla on ollut jo usean vuoden ajan sama Duroyn sivellin joka on palvellut hyvin mutta alkaa jo vedellä viimeisiään…Puuterin levittämiseen etsin vielä sitä oikeaa, siihen on tullut vaihtelevasti käytettyä vippaa, kabukia ja sivellintä.

 73. 88

  Lily sanoo

  Levitän kaikki kolme siveltimillä, oikeastaan hyvin samankaltaisilla kuin nuo. Paitsi mun poskipunasivellin on halpislaatua ja sillä saa kyllä ”kivat” viirut aikaisiksi 😀 Muuten olen suosinut Ecotoolsia. Hyvä laatu, ekologisuus ja halpa hinta.

 74. 89

  sanoo

  Yleensä olen aina levittänyt meikkivoiteen sormin, mutta viime aikoina Beauty Blender on luikerrellut tiensä mun päivittäiseen käyttöön, vaikka olin niin varma, etten koskaan siihen haksahtaisi 😀 Eli vastaan yleensä sormet, nykyään myös BB-sieni!

  Just tänään viimeksi mietin, että pitäisi päivittää sivellinkokoelmaa, joten tämä arvonta tuli kuin tilauksesta. Tosin näillä osallistujamäärillä tuskin arpaonni osuu kohdalle, mutta kokeilenpa silti, kun en yleensä arvontoihin niin usein osallistu 🙂

 75. 90

  Silbaboallu sanoo

  Onpa ajankohtainen arvonta! Meikkivoiteen levitä sienellä ja aurinkopuuterin tuuhealla siveltimellä.

 76. 91

  Sari sanoo

  Meikinpohjustusvoiteen levitän sienellä, meikkivoide sormilla, puuterin vipalla. Poskipunan ja varjostukset kahdella eri siveltimellä, mutta siveltimeni on nyt niin huonot, että tulee laitettua vähän puuteria päälle kun häivytys ei näillä kunnolla onnistu.

 77. 92

  Sara sanoo

  Meikkivoide levittyy perinteisesti sormi ja puuteri hyvällä vipalla (Sensain mukana aikanaan tullut). Ainoastaan poskipunaa varten olen varannut erillisen siveltimen, mutta niitä onkin jopa kaksi. 😀

 78. 93

  Waterlily sanoo

  Käytin pitkään Shiseidon meikkivoidesivellintä, toimii loistavasti. Nyt on käytössä Beauty Blender ja piti hankkia vielä Micro Mini kaveriksi – tämä setti toimii myös loistavasti.

 79. 94

  Sini sanoo

  Meikkivoiteen taputtelen iholle kostutetulla meikkisienellä, puuterin ja poskipunan levitykseen käytän siveltimiä. Hävettää edes sanoa kuinka vanhoja kyseiset siveltimet jo ovat…

  Olen lukenut blogiasi jo monta vuotta, mutta tämä lienee ensimmäinen kerta, kun kommentoin. Joten pakko sanoa tähän vielä, että Ostolakossa on loistava blogi. Postaukset on ihan omaa luokkaansa, tykkään todella sun tavasta kirjoittaa ja lähestyä asioita. Ihailen myös valtavasti sun sinnikkyyttä ja määrätietoisuutta! Kumpa itselläkin olisi elämässä yhtä selvät sävelet. Kaikkea hyvää sulle jatkossakin 🙂

 80. 95

  Marsa sanoo

  Flat top siveltimellä tai meikkimunalla! Suurella siveltimellä puuteri ja poskipuna real techniquesin blush brushilla 🙂

 81. 97

  Jenni sanoo

  Meikkivoidesiveltimiä olen kokeillut lukuisia, mutta kaikkein eniten tykkään vaan käyttää omia sormia. Sitten tasoittelen lopputulosta ja peitevoiteita beautyblenderillä. Puuteriin ja poskipunaan käytän siveltimiä.

 82. 98

  Anna Banana sanoo

  Meikkivoidetta en käytä. Varjostuksiin ja voidemaisiin poskipuniin käytän meikkisientä tai sormia. Puuterimaisiin tuotteisiin käytän sivellintä.

 83. 99

  Katja sanoo

  Meikkivoiteen ihan sormilla, puuterin joko vipalla tai siveltimellä tai vähän sekä että ja poskipunan siveltimellä. Mulla on muutama hyvä poskipunasivellin, ei kunnollista puuterin levitykseen ja meikkivoidesivellintä en ole koskaan edes kokeillut!

 84. 100

  Jonna sanoo

  Oon tosi kokeilunhaluinen ja vaihtelen meikkien levitysvälineitä usein, viimeaikoina olen laittanut meikkivoiteen perinteisellä meikkisienellä ja sit puuterin ja poskipunan siveltimillä. Joskus vedän mutkat suoriksi ja levitän kaiken beautyblenderilläPuuterin baking tosin pitää aina sivellä siveltimellä pois.

 85. 101

  Mari sanoo

  Meikkivoide: Ovaali siveltimellä / Beauty Blenderillä, poskipuna: puuterimainen siveltimellä, muut BB:llä, puuterikin joko BB:llä tai useimmiten siveltimellä..

 86. 102

  Elise H. sanoo

  Meikkivoiteen levitän ihan sormin, ja puuterin ja poskipunan siveltimellä. Siveltimeni ovat luvattoman vanhat ja huonot, joten mukana ollaan arvonnassa 🙂

 87. 103

  Sirpa sanoo

  Meikkivoiteen levitän melkein aina sormin taputtelemalla joskus sienellä. Sivellintä en ole vielä kokeillut. Puuteria varten on kyllä jo vaihtoa kaipaava suti ja poskipunaan on vuonna nakki ja muussi hankittu H&M suti. Olisi varmaan aika päivittää kaikki siveltimet ja sudit tälle vuosisadalle 😉

 88. 104

  Marja Suutari sanoo

  Levitän kaikki siveltimillä. Joskus olen levittänyt meikkivoiteen sormilla, mutta sivellin on lemppari. 🙂

 89. 108

  Meeru sanoo

  Arkisin neikkivoide tulee levitettyä sormin, mutta spessumpiin tilaisuuksiin käytän sivellintä. En tosin tuollaista litteää, vaan tiiviimpää ja pyöreää sivellintä, jolla töpöttelen meikkivoiteen paikalleen. Puuterin, varjostukset, korostuksetja poskipunan levitän aina siveltimellä. Rrrrakastan sitä tunnetta, kun pehmeä sivellin hivelee kasvoja

 90. 110

  Monsku sanoo

  Vuosien meikki- ja mineraalipuuterien käyttämisen jälkeen oon löytänyt meikkivoiteet uudelleen, saatuani käsiini kunnon siveltimet. Lempparimerkkini on Real Techniques, mutta muitakin löytyy. Meikkipohjan levitän stippling brushilla (en tiedä onko sillä suomenkielistä nimeä) tai bufferilla, molemmilla saa aikaan kauniin, peittävän, kestävän mutta silti luonnollisen lopputuloksen, bufferilla hieman peittävämmän. Halutessani skarpit ja voimakkaat varjostukset käytän myös viimeksi mainittua. Puuterin levitykseen käytän suurta, löysäharjaksisista sivellintä, tosin uusi sellainen on juuri haussa entisen vedellessä viimeisiään. Tuo Cailapin versio näyttäisi olevan oikein kelpo ehdokas siihen hommaan. Uudelle poskipunasiveltimellekin olisi käyttöä, joten tämä paketti tulisi mulle kyllä tarpeeseen. 🙂

 91. 111

  Mari sanoo

  Nyt just ostin siveltimen meikkivoiteen levitykseen. sitä ennen olen käyttänyt sormia. Hämmästyttävää, miten paljon parempi loputulos siveltimellä tuleekaan! Uudet olisi silti poikaa. eteenkin poskipuna-ja puuterisiveltimet ovat tulleet tiensä päähän. Näitä cailapin uutuuksia olen himoinnut muissakin kokoluokissa, ovat hankintalistalla…

 92. 112

  Sonja sanoo

  Yleensä levitän meikkivoiteen beautyblenderillä, mutta näitä haluaisin ehdottomasti kokeilla! Joskus kokeilin siveltimellä meikkivoiteen levittämistä mutta taisi olla surkea sivellin kun jälki oli ihan kamalaa…

 93. 113

  Piia sanoo

  Meikkivoiteen jollain blender-kopiolla, poskipunan siveltimellä ja puuterin pakkauksen mukana tulleella vipalla. En ole juuri koskaan kokeillut erilaisia siveltimiä niin en vielä usko että ne vaikututtavat lopputulokseen, jos voitan, niin toki mielipiteet voivat muuttua.

 94. 114

  Coconut sanoo

  Meikkivoiteen levitän yleensä Beauty Blenderillä ja puuterin isolla siveltimellä. Puuteriset poskipunat levitän siveltimellä ja voidemaiset sormin ja häivyttelen sitten BB:llä.

 95. 116

  Ripi sanoo

  Meikkivoiteen levitän sormilla, satunnaisen poskipunan siveltimellä. Puuteria en juurikaan käytä, vaikka sellainen kaapista löytyykin. Tällaiselle kädettömälle meikkaajalle kunnon siveltimet tulisi kyllä tarpeeseen. 🙂

 96. 117

  Sanna sanoo

  Meikkivoide levittyy sienellä tai sormin, jostain syystä en ole kokokaan edes kokeillut sivellintä .. Puuteri ja muut ”kuivat meikit” on siirtynyt iholle aina siveltimillä, tosin puuteria saatan laittaa rasiasta kasvoille ensin vipalla otsalle ja nenälle, josta levittelen isolla siveltimellä ohueksi kerrokseksi. Kauniita on muotoilultaan Cailapin uudet siveltimet 🙂

 97. 118

  sanoo

  Useimmiten meikkivoide ja myös puuteri t-alueelle tulee levitettyä BeautyBlenderillä, mutta joskus laiskana/kiireessä levitän meikkivoiteen sormin ja puuterin Morphen siveltimellä. Poskipunan levitän aina Morphen siveltimellä, enkä ole kyllä koskaan huomannut, että millään siveltimellä levitettynä jäisi rajoja tai poskipuna pistäisi mitenkään silmään. Voi kyllä olla, että asiaan vaikuttaa enemmän käyttämäni poskipunan pigmenttisyys, tai siis sen puute. 😀

 98. 119

  kynsieläin sanoo

  Kaikki jauhemaiset tuotteet meikkipohjaa myöten ”pullasudeilla”, joita mulla on kymmenkunta eri paksuista. Ecotoolseista on tosin useampikin varsi irronnut kuivuuttaan, joten menetyksiäkin on ollut 🙂

  Nestemäiset meikkipohjat teen usein meikkimunalla, mutta toisinaan sellaisella tasapituisilla harjaksilla varustetulla isolla pyöreällä siveltimellä. Tuollaista litteää en ole meikkivoiteelle koskaan käyttänyt, vaikuttaa kiinnostavalta.

  Missä Cailapeja myydään? Stoccalta tai Sokokselta en ole löytänyt.

 99. 120

  petra sanoo

  Meikkivoiteen levitän sormilla ja aurinkopuuterin, poskipunan siveltimellä.

 100. 121

  Helmi sanoo

  Meikkivoide levitetään sormilla, puuteri vipalla, aurinkopuuteri siveltimellä ja poskipuna siveltimellä.

 101. 122

  Lara sanoo

  Meikkivoide levittyy useimmiten sormenpäillä, mutta välillä myös ikivanhalla meikkivoidesiveltimellä joka toimii edelleen. Puuteri levittyy ehdottomasti pelkästään siveltimellä.

 102. 123

  Veera T sanoo

  Cailapin siveltimet kiinnostavat, joten olen mukana arvonnassa!
  Meikkivoiteen levitän yleensä viistopäisellä siveltimellä tai sitten Real techniquesin meikkisienellä. Puuterin ja poskipunan levitän siveltimellä, kaikki siveltimeni ovat hankittu eBaysta ja ne ajavat asiansa oikein hyvin

 103. 124

  Krista sanoo

  Meikkivoide ja puuteri levittyvät kumpikin beautyblenderillä – lopputulos on tasainen ja luonnollinen eikä pintakuiva ihoni näytä lainkaan niin puuteriselta korpulta, kun tuotteen painelee iholle kostealla sienellä! Poskipuna menee joko tuon tyyppisellä angled cheek brush -siveltimellä tai Real Techniques contour-siveltimellä, voidemaista voi joskus sorminkin blendailla.

 104. 125

  Kuorotipu sanoo

  Nestemäisen meikkivoiteen levitän joko sienellä (beautyblender) tai siveltimellä (Shiseido, Kicks). Mineraalipohja menee Ecotoolsin kabukilla ja sävyttävä päivävoide ELFin skunkilla. Puuteria varten käytössä on Ecotoolsin valkoharjaksinen puuterisivellin ja poskipunalle/aurinkopuuterille/varjostukselle/korostukselle on sekalainen seurakunta eri kokoisia ja muotoisia siveltimiä fiiliksen mukaan käytettäväksi 🙂

 105. 126

  Empe sanoo

  Meikkivoiteen levitän sormilla, puuterin rasiassa tulevalla vipalla ja yhtään poskipunaa enkä sivellintä edes omista. Olen siis ihan vauvankengissä näissä asioissa. Olen kyllä katsellut erilaisia sivellinsettejä, joilla tälläinen tumpelo pääsisi alkuun. Jos nämä voittaisin, menisin heti ostamaan poskipunan ja aloittaisin harjoittelut.

 106. 127

  Tiltu sanoo

  Nyt on käytössä enimmäkseen mineraalimeikit joten kabuki on kovassa käytössä. Meikkivoide levittyy yleensä sitten Beautyblenderillä. Puuterin töpöttelen kasvoille löysällä isolla sudilla, jolla myös pyyhkäisen ylimääräiset pois. Poskipunalle on käytössä viistopäinen sivellin.

 107. 128

  Kissanainen sanoo

  Silloin kun käytän meikkivoidetta, niin monesti tulee sormin levitettyä. Jonkinlaisen meikkivoidesiveltimen omistan, mutta koen sormien olevan nopeammat ja en jaksa aina pestä sivellintä 😀 Yleensä käytän enemmän meikkipuuteria, sen levitän mukana tulleella vipalla, joskus sienellä ja joskus puuterisiveltimellä. Aurinkopuutrin laitan siveltimellä

 108. 131

  Minde sanoo

  Puuterin ja poskipunan levitän aina siveltimellä. Sen sijaan meikkivoiteesta riippuen käytän joko sormia, sivellintä tai bb:ä.

 109. 132

  Malla sanoo

  Meikkivoiteen levitän sormin. Puuterin taputtelen vipalla. Poskipunan laittamiseen käytän siihen tarkoitettua sivellintä. Haluaisin oppia enemmän siveltimien käytöstä!

 110. 133

  Anna sanoo

  Yleensä meikkivoide tulee levitettyä sormin, pitkäkestoisempaa lopputulosta haettaessa viimeistelen vielä beautyblenderillä. Puuterin painelen ensin nenälle ja silmänalusille vipalla, muille kasvoille suurella siveltimellä. Poskipuna levittyy joko sormin (voidemaiset) tai siveltimellä (puuterimaiset).

 111. 134

  Hanne sanoo

  Meikkivoiteen levitän skunkkisiveltimellä (joka osoittaa jo tuhoutumisen merkkejä :/), puuterin isolla puuterisiveltimellä ja varjot, poskipunan ja korostukset viistopäisellä. Nyt olen alkanut kiinnittään silmänalusia kuivalla beautyblenderillä ja valkoisella puuterilla. Tulee tosi kiva pinta.

 112. 135

  leau sanoo

  Meikkivoide/concealer levittyy sormin silmien alle, mineraalimeikkipuuteri kabuki-siveltimellä ja poskipuna puuterisiveltimellä. En ole ostanut erityisempiä siveltimiä pitkään aikaan, ja olenkin aika tarkkaavainen kuluttamisen kanssa. Monitoimisuus on valttia! (^.^)

 113. 136

  Petra sanoo

  Meikkivoiteen levitän beautyblenderillä, puuterin vipalla ja poskipunan siveltimellä 🙂

 114. 137

  Pinja sanoo

  Meikkivoide levittyy beautyblenderin kaltaisella sienellä, puuteri ja poskipuna menee siveltimillä.

 115. 138

  Sanni sanoo

  Meikkivoiteen levitän yleensä tasapäisellä siveltimellä, jos on aikaa tai juhlavampi tilanne niin bb:llä. Käytän lähes aina voidemaista varjostusta ja poskipunaa, ne levitän yleensä sormin, joskus beutyblenderillä jos jaksan panostaa. Peitevoiteen kanssa olen rakastunut skunkkisiveltimeen ja puuterin kanssa käytän jättikokoista kabukia.

 116. 139

  KassuTassu sanoo

  Nuo siveltimen vaikuttavat todella hyviltä!

  Meikkivoiteen levitän sienellä, puuterin vipalla ja sitten käyn kasvot läpi siveltimellä. Poskipunan levittämiseen käytän sivellintä.

 117. 140

  Hannaleena sanoo

  Meikkivoiteen levitän sormilla, se vaan on niin nopeaa! Vaikka kyllä uskon, että parempi lopputulos kunnon siveltimellä syntyisi. Puuterin töpöttelen puuterisiveltimellä, poskipunan sipaisen kulmasiveltimellä. Highlighterin levitän viuhkasiveltimellä.

 118. 141

  sanoo

  Meikkivoiteen levitän yleensä joko sormin tai morphen M439 siveltimellä ja sen jälkeen taputtelen kasvot vielä läpi beautyblenderillä. Puuteri levittyy morphe brushes E3 siveltimellä ja poskipunaan aivan paras sivellin on E4! 🙂 olis kyllä kiva päästä testataamaan jotain muitakin siveltimiä kuin morphen! Vertailun vuoksi 🙂

 119. 142

  Susanna sanoo

  Levitän kaikki oikeastaan siveltimellä, puuteriin kabukityyppinen, poskipunaan viistopäinen ja meikkivoiteeseen kehumasi hammasharjaa muistuttava sivellin tai töpsötin sivellin miksi sitä nyt sitten sanotaankin 😀

 120. 143

  Iina sanoo

  Meikkivoide beautyblenderillä tai sormin, puuteri ecotoolsin puuterisiveltimellä ja poskipuna real techniquesin poskipunasiveltimellä 🙂

 121. 145

  Maikkis sanoo

  Jos käytössäni on mineraalimeikkipohja niin silloin käytän kabukia, voiteen kanssa sientä. Puuterin olen levittänyt vipalla ja poskipunan isolla siveltimellä.

 122. 146

  Ancela sanoo

  Meikkivoiteen levitän beautyblenderillä, puuterin ecotoolsin puuterisiveltimellä ja poskipunan real techniquesin poskipuna siveltimellä

 123. 147

  Anna sanoo

  Meikkivoiteen levitän sormin tai meikkimunalla. Puuterin vipalla tai siveltimellä ja poskipunan siveltimellä.

 124. 148

  Taina sanoo

  Minä levitän meikkivoiteen ihan vain sormin ja puuterin vipalla, tosin tuommoinen puuterihuisku houkuttelisi kovasti! Poskipunaa varten käytän sivellintä.

 125. 149

  Mönkkeli sanoo

  Meikkivoide sormin, puuterin puuteri husikulla ja poskipunan myös siveltimellä. Päivitystä toki kaipaisi nuo kaikki ;). ^_^

 126. 150

  Riina sanoo

  Levitän meikkivoiteen sormin, mineraalipuuterin kabukilla.
  Meikkimunaa en ole vielä oppinut käyttämään, vaikka sellainen meikkipussista löytyykin…

 127. 151

  Janita sanoo

  Meikkivoiteen levitykseen olen käyttänyt joko H&M:n muistaakseni BB-voidesiveltimeksi kutsuttua kaveria tai stippling-tyyppistä sutia. Viimeistely nykyisin aina ihanalla Beautyblenderillä. Poskipuna levittyy hieman kolmiomaiseen muotoon leikatulla Ecotoolsin siveltimellä, aurinkopuuteri joko vahvempaan varjostukseen pienellä viistoon leikatulla poskipunasiveltimellä tai luonnollisemmin isolla, tiiviillä aurinkopuuterisiveltimellä. Puuterille pöyheä sutinsa myös. Vaihtelu voisi kyllä virkistää 🙂

 128. 152

  Tiina sanoo

  Olen löytänyt meikkimunat,vaikka pitkään olin epäileväinen..mutta enpä sen jälkeen ole juuri siveltimiä käyttänyt.Puuterille ja poskipunalle kylläkin:-)

 129. 154

  Mia sanoo

  Käytän beautyblenderiä meikkivoiteen levittämiseen ja puuterit ja poskipunat tupruttelen isoilla pyöreillä siveltimillä. 🙂

 130. 155

  Eve sanoo

  Meikkivoide Joel Blascon luonnonkumi meikkisienellä. Puuteri Real Technigues puuterisiveltimellä ja poskipunan H&M:stä ostetulla poskipunasiveltimellä. Parempia ei ole vielä löytynyt mutta mielelläni ottaisin uusia tuulia mukaan meikkihetkiin!!!

 131. 156

  sikkuralla sanoo

  Meikkivoiteen levitän beautyblenderillä, poskipuna ja puuteri omilla siveltimillään.

 132. 157

  Linda sanoo

  Meikkivoide ja monesti puuterikin tulee nykyään levitettyä kostealla meikkisienellä. Ei paljon kiinnosta edes beautyblendereitä kokeilla kun tulee perus kolmiosienelläkin niin kiva tulos! Joskus myös tulee levitettyä meikkivoide stippling tyyppisellä siveltimellä, mutta mielestäni sienellä saa rakennettua peittävyyttä helpommin. Monesti myös juuri ne meikkivoide ja puuteri on niitä tuotteita, joita tulee maalattua naamaan monellaisella välineellä yhtäaikaa toisiaan täydentämään :). Poskipuna aina siveltimellä! Tai nojoo… sillon kun on tullut oltua laiskana siveltimien pesun kanssa niin on viimiset päivät nitkuteltu meikkisienillä ja sekin on ihan kiva tapa mutta siveltimen se yleensä vaatii.

 133. 158

  Minde sanoo

  Meikkivoiteen levitän sormin ja beautyblenderillä, puuterin kabukisiveltimellä ja luomivärit perussiveltimillä.

 134. 159

  Virve sanoo

  Meikkivoiteen levitän sormin, tasoittelen meikimunalla (feikkiversio mutta aivan täydellinen!), puuteri ja poskipuna siveltimellä (:

 135. 160

  Emma sanoo

  Meikkivoiteen levitän sormin, puuterin siveltimellä ja poskipunan siveltimellä tai sormin. Meikkaan mielelläni paljon sormin (myös esim. luomiväri), koska jälki on siten luonnollinen ja ”välineet” helppo pestä. Erityisesti puuterin ja poskipunan levityksessä arvostan kuitenkin laadukkaita siveltimiä!

 136. 161

  Hannele sanoo

  Näyttävät kyllä hyviltä siveltimiltä 🙂 Levitän meikkivoiteen usein sormin arkena, huolellisemmin tärkeämpiin juttuihin meikatessa beautyblenderillä. Puuteri ja poskipuna aina siveltimellä. 🙂

 137. 162

  Tiia-Maria K sanoo

  Meikkivoiteen töpöttelen aina beauty blenderillä, ennen sitä siveltimellä. Puuteri ja poskipuna on aina mennyt siveltimellä, joskus tosin taputtelen puuterin t-alueelle vielä erikseen vipalla.

 138. 164

  Pipo sanoo

  Meikkivoiteen levitän sormin, en tiedä onko jälki paras mahdollinen, mutta sormin saan sen levitettyä nopeiten. Puuterin ja poskipunan levitänkin sitten samalla puuterisiveltimellä, sillä en ole raaskinut investoida kunnolliseen poskipunasiveltimeen.

 139. 165

  Nea sanoo

  Itse levitän meikkivoiteen beautyblenderillä, jota ei vaan voita mikään, puuterin levitän lumenen irtopuuterin mukana tulevalla vipalla ja poskipunan duroyn poskipunasiveltimellä.

 140. 166

  Ida-Lotta sanoo

  Meikkivoide BB:llä tai RT Miracle Spongella, puuteri vipalla tai RT löysällä puuterisiveltimellä, ja poskipuna MACin 168:lla tai Kicksin Angled Blush Brushilla. Nestemäiset ja ColourPopit RTn Stippling Brushilla.
  Kokeilua odottaa myös BB Blush-muna!

 141. 167

  Henna sanoo

  Meikkivoiteen kanssa käytän sormia, puuterin kanssa vipaa ja poskipunan kanssa sivellintä. Harkitsen vipan vaihtamista siveltimeen koska sen kanssa voisi tulla kevyempi jälki.

 142. 168

  Kintsu sanoo

  Nykyään käytän meikkivoiteen levitykseen beauty blenderiä, puuterit ja poskipunat siveltimellä. Nuo siveltimet ottaisin mielelläni vastaan 🙂

 143. 169

  A.k.v sanoo

  Meikkivoiteen laitan lamcomen siveltimellä-kallis enkä tyytyväinen. poskipuna sivellintä- minulle mieleistä- olen etsinyt vuosia-löytämättä .Puuterin huiskin vipalla ja liiat pölyt jollain isolla siveltimellä.

 144. 170

  Laura sanoo

  Meikkivoiteen levitän Beautyblenderillä, puuterin painelen vipalla ja poskipunan sipaisen kabukisiveltimellä.

 145. 171

  Vive sanoo

  Meikkivoide ja puuteri EcoToolsin siveltimillä, uusi poskipunasivellin on hakusessa! Siveltimien suosija siis kuitenkin olen kaikissa kolmessa.

 146. 172

  Milla Nieminen sanoo

  Meikkivoiteen levitän sormilla, vaikka siveltimenkin omistan. poskipunan aivan liian pienellä siveltimellä jolla herkästi tulee töpsäytettyä kunnon nukkeposket. Puuterin täpsyttelen myöskin vipalla, koska ihoni on taipuvainen kiiltelyyn ja käytän irtopuuteria. Kiinnostuin kyllä todella tuosta puuterisiveltimestä.

 147. 173

  Saana sanoo

  Sieni menee sormet+beauty blender kombolla, puuteri ja poskipuna ecotoolsin siveltimellä 🙂 siveltimet tosin ovat hiljalleen jo tiensä päässä, tulosta ei saa yhtä vaivattomasti kuin ennen.

 148. 174

  Henna73 sanoo

  Meikkivoidetta en yleensä käytä ja poskipuna levittyy isolla siveltimellä

 149. 175

  Iida sanoo

  Meikkipohjaa tehdessä levitän iholle ensin sormin oranssin peitevärin Isadoran paletista silmänalusille ja vihertävän värin couperosa-laikkujen päälle, sitten taputtelen iholle meikkivoiteen kämmenselän kautta beauty blender-sienellä ja puuteroin päälle irtopuuterilla vippaa käyttäen. En oikein osaa käyttää poskipunaa – en sitten tiedä onko syynä menneisyys teinigoottina jolloin naama piti olla pakkeloitu valkoiseksi, vaiko juurikin tuo couperosan aiheuttama punoitus nenänpielissä ja poskipäillä – mutta aurinkopuuteria käytän! Aurinkopuuterin pyörittelen paikoilleni ecotoolsin kabukilla ja teen sillä myös kevyet varjostukset jotka häivyttelen pois. Ehkä bilemeikkiin saatan tehdä tarkempirajaiset varjostukset ihan siveltimellä. Sormin tulee myös kevyesti pyyhittyä highlighteriä tuosta ensimmäiseksi mainitusta paletista poskipäille, nenänvarteen ja amorinkaaren ylle. Kuulostaa hirveän monimutkaiselta 😀

 150. 176

  Anna sanoo

  Puuteri & poskipuna aina siveltimillä, kun taas meikkivoide meikkisienellä, mutta sivellintäkin olisi jännä kokeilla! 🙂

 151. 177

  Hennaj sanoo

  Meikkivoiteen tuputtelen aina paikoilleen pinkillä beauty blenderillä, puuteriin käytän We care iconin puuterisivellintä ja poskipunan levitän Real Techniquesin Bold metals collectionin tapered blush siveltimellä 🙂

 152. 178

  lion sanoo

  Meikkivoiteen laitan sienellä, siis sellaisella kolmionmallisella. Puuteri menee vipalla ja poskipuna viistopäisellä siveltimellä.

 153. 179

  mses sanoo

  Onpa kiinnostavia! Olen viimeaikoina käyttänyt meikkimunaa, vippaa ja siveltimiä.

 154. 180

  Tiina K sanoo

  Levitän kaikki meikit siveltimillä mutta olen tässä viime aikoina pohtinut että pitäisiköhän vihdoin kokeilla muitakin vaihtoehtoja 😀

 155. 181

  TyttiM sanoo

  Meikkivoide beaty blenderillä <3 , puuteri ja poskipuna siveltimillä. Tosin tykkään enemmän tuosta puuterisiveltimen mallista ja tavasta levittää, joten sillä menee myös poskipuna 😉

 156. 182

  Hanipupu sanoo

  Meikkivoiteen levitän real techniquesin expert face siveltimellä,puuterin levitän jollain tiheällä mineraalimeikkisiveltimellä ja poskipunan real techniquesin blush siveltimellä.joskus saatan myös käyttää meikkivoiteeseen bb kopiota mutta olen todennut sen aika raskaaksi töpöttää koko naama:D

 157. 184

  Kristiina sanoo

  Siveltimet tulisivat todellakin tarpeeseen! 🙂
  Levitän meikkivoiteen yleensä sormin tai Kicksin meikkivoidesiveltimellä, joka on jo uusimisen tarpeessa. Puuterin levitän irtopuuterin mukana tulevalla vipalla. Poskipunan levitän isohkolla siveltimellä, joka sekin on nähnyt jo parhaat päivänsä…

 158. 185

  SeSilja sanoo

  Sormilla tai beauty blenderillä levitän, mutta olisi ihana kokeilla näitä siveltimiä! 🙂

 159. 186

  Tiina sanoo

  Meikkivoide sormin tai sienellä, puuteri siveltimellä ja poskipuna myöskin.

 160. 188

  miss suzy sanoo

  Meikkivoiteen levitän ensin sormin ja sitten täydennän peittävyyttä sekä häivytän rajoja beatyblenderillä. Puuterin ja poskipunan levitän siveltimellä.

 161. 190

  Kristiina sanoo

  Meikkivoide/ sävyttävä kosteusvoide sormin, poskipuna siveltimellä, puuteria en käytä ( hui )

 162. 191

  Kepa sanoo

  Meikkivoide BB:llä, puuteri siveltimellä. Odottelen pakettia, joka sisältää ovaalisiveltimiä kokeiluun. 🙂

 163. 192

  Kikaltsu sanoo

  Meikkivoide tulee edelleen levitettyä sormin, ei vain olevinaan ole aikaa muuhun 😀 Poskipunaa varten todennäköisesti tarvitsisin uuden siveltimen, samoin kuin puuteria varten, mutta toteutusta vailla siis…

 164. 194

  Ebe sanoo

  Meikkivoiteeseen käytän nykyään melkein pelkästään Beautyblenderiä, vaikka tahtoisin kokeilla laadukasta sivellintä taas! Ennen käytin Kicksin sivellintä (ja muistelisin ostaneeni sen sun hehkutusten perusteella, mutta en ole ihan varma :D) johon kyllästyin, tai sormia, mutta nyt taas kaipaisin oikein laadukasta meikkivoidesivellintä! Puuteria en kuivaihoisena käytä ollenkaan ja poskipuna menee jollain edullisehkolla poskipunasiveltimellä, siihenkin kaipaisi jo vaihtelua 🙂

 165. 195

  Jenna sanoo

  Meikkivoiteen beautyblenderillä tai hieman rikkinäisellä siveltimellä poskipunat ja puuterit kabukilla.

 166. 196

  Marjo sanoo

  Meikkivoiteen levitän yleensä beauty blenderillä, puuterin taas vipalla.

 167. 197

  Jeni sanoo

  Meikkivoide levittyy Beautyblenderillä, muut siveltimillä (ei koskaan niillä pakkauksesta valmiinatulevilla)

 168. 198

  Netta sanoo

  Meikkivoiteen levitän beautyblenderillä, puuterin joko siveltimellä tai vipalla ja poskipunan siveltimellä 🙂

 169. 199

  Pauliina sanoo

  Meikkivoiteen levitän yleensä sormilla, puuterin ja poskipunan siveltimillä 🙂

 170. 200

  Jenna O sanoo

  Meikkivoiteen olen levittänyt ihan sormin tai sitten meikkisienellä. Minulta löytyy muoviset siveltimet muun meikin sutaisuun ja lopputulos on sitä itseään. Olen vähän miehelle vihjaillut, jos synttärilahjaksi saisin vihdoin kunnon siveltimet.

 171. 201

  V sanoo

  Levitän meikkivoiteen, puuterin ja poskipunan kaikki siveltimillä. Olen metsästänyt minulle sopivaa sivellinsarjaa, katsotaan kuinka käy 🙂

 172. 202

  Sennu sanoo

  Itse en ole mikään sivellinhifistelijä. Meikkivoiteen levitän sormin (silloin harvoin kun sitä käytän) ja puuterin vipalla. Korostustuotteen levitän ikivanhalla kabukilla, joka on tarkoitettu mineraalimeikille 😀

 173. 203

  Sannak sanoo

  Meikkivoide menee useimmiten ihan sormin, harvakseltaan siveltimellä. Käytän yleensä meikkipuuteria niin sen levitän vipalla. Puuterisiveltimeni on ihan kauhea ja kipeästi uusinnan tarpeessa. Poskipunasivellin on sekin vanha, mutta laatuun kun sijoitti, niin tämän kanssa on pärjännyt.

 174. 204

  Saara P sanoo

  Meikkivoide levittyy beauty blenderillä, puuteri elfin powder brushilla tai kabukilla ja poskipunan levitykseen ostin jokin aika sitten ihastuttavan real techniquesin blush brushin! Se tosin ei matkoilla ole kovin idyllinen vaihtoehto kun varsi on kovin paksu. Näitä olisi ihana päästä kokeilemaan!

 175. 208

  Heidi sanoo

  Meikkivoide sormin, puuteri siveltimellä tai vipalla hieman fiiliksen mukaan ja poskipuna siveltimellä 😀

 176. 209

  Emppu sanoo

  Meikkivoide menee yleensä kasvoille sormin, puuteri vipalla ja poskipuna jo ehkä elämänsä parhaat päivät nähneellä siveltimellä. Tämä setti olisi aika huikea voittaa siis!

 177. 211

  PauliinaN sanoo

  Kuulun porukkaan ”kaikkea kokeiltu” eli kaapeista löytyy jos jonkinlaista sivellintä. Tämän hetken pitkään suosiossa ollut kombo on meikkivoide sormin, puuteri isolla Real Techniques by Samantha Chapman-siveltimellä (ihanat harjakset mutta ennen kaikkea kätevää, että sivellintä voi säilyttää pystyssä!), ja poskipuna isolla harvahkolla tasapäisellä siveltimellä (taitaa olla alkunperin tarkoitettu meikkivoiteen levittämiseen, mutta soveltuu mielestäni hyvin melko luonnollisen värisen irtoposkipunani levittämiseen). Ja eikun uusia kokeiluun! 🙂

 178. 212

  Tuulia sanoo

  Useimmiten levitän meikkivoiteen sormin ja mahdollisesti töpöttelen kostealla sienellä lopuksi. On tarkoitus opetella levittämään myös sienellä ja siveltimellä mutta en ole harjoitellut tarpeeksi, että lopputulos olisi sellainen että tuntisin itseni itsevarmaksi siinä. Yksi cc-voiteistani muuttuu liian tummaksi mikäli levitän sen sormin, imeytyy hyvin tehokkaasti sieneen jos yritän levittää sen sillä joten täytyisi todella opetella etenkin siveltimien käyttöä.

 179. 213

  Ronjamiranda sanoo

  Meikkivoiteen levitän beauty blenderillä ja puuterin vipalla, poskipunasta en ole sopivaa sävyä vielä löytänyt joten sitä en käytä. 🙂

 180. 214

  Annastiina sanoo

  Meikkivoide menee rennosti sormin. Puuteri ja poskipuna siveltimellä kauniimman lopputuloksen saamiseksi. 🙂 mikäli onni ei suosi arvonnassa, aion suunnata lähimpään kauppaan ja ostaa kokeiluun cailapin siveltimet

 181. 215

  Hannii sanoo

  Meikkivoide Beauty Blenderillä ehdottomasti. Puuteri nykyään myös BB:llä, ainakin yksi irtopuuteri jonka omistan. Kivipuuterit vielä siveltimillä. Aiemmin käytin sivellintä, mutta tuntuu, että puuteri pakkautuu tunkkaiseksi pakkelikerrokseksi siten. Poskipuna menee siveltimellä.

 182. 217

  idaelisa sanoo

  Meikkivoide sormin, puuteri vipalla ja poskipunaa en käytä. Poskipunasivellin menisi tässä tapauksessa contourin tekoon. 🙂

 183. 218

  Irene sanoo

  Meikkivoiteen ja peitevoiteet levitän kasvoille suoraan sormilla, mutta kaikkeen muuhun käytänkin sitten siveltimiä! 🙂

  Cailapin silmämeikkisilvetimet ovat muuten ihania, mutta nämä kasvoille tarkoitetut silvetimet ovat ihan uusi tuttavuus!

 184. 220

  Sonja sanoo

  Meikkivoiteen laitan meikkisienellä. puuterin ja poskipunan laitan siveltimillä.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *