2in1 by Lumene (yksi niistä)

Olen maininnut eräässä postauksessa ohimennen yhdestä uusimmasta suosikkituotteestani, mutta ajattelin pyhittää sille vielä oman postauksensa.

Lumenen Arctic Aqua -linjaan on jo jonkun aikaa sitten tuotu voiteiden rinnalle ihana lisätuote: 2in1 Kosteuttava ja Tasoittava Tehohoito.

Tuote on ohuen geelimäinen seerumi, joka tulee pumpulla varustetussa tuubissa. Pakkaustapa on loistava, sillä se takaa tuotteelle ilmatiiviyden!

Tuote sisältää nimenomaan ihoa kosteuttavia aineita (esimerkiksi hyaluronihappoa) ja on aivan mieletön apu kuivuuden kanssa taisteleville. Tehohoidon koostumus on hieman täyteläinen ja mikäli tuotetta laittaa hieman reilummalla kädellä (kuten itselläni on usein taipumusta tehdä…), voi ihon pinta jäädä hieman tahmeahkoksi. Oikean annostelun kuitenkin löytää helposti kokeilemalla ja itse laitan tätä päivällä hieman vähemmän ja yöllä taas hieman enemmän.

Tuote on siitä mukava, että se tosiaan sopii niin päivä- kuin yökäyttönkin. Ohut koostumus on sopivan ohut tuomaan lisäkosteutusta päiväkäytössä, mutta sopivan tehokas myös yökäyttöön.

Tuote on tehohoito, joka on tarkoitettu käytettäväksi oman kosteusvoiteen alla. Itse olen kuitenkin kuivasta ihostani huolimatta saattanut käyttää tätä välillä yksinäänkin päiväkäytössä, mutta tämä on lähinnä ollut silloin, kun olen esimerkiksi lomaillut hiostavan kuumassa Dubaissa. Rasvoittuvalla, mutta pintakuivalla iholla tämä voisi kuitenkin mahdollisesti toimia myös yksinäänkin päiväkäytössä jatkuvastikin käytettynä.

Tuotteen nimi on Kosteuttava ja tasoittava tehohoito, mutta mitä tämä sitten tasoittaa?

Nimellä haetaan sitä, kuinka tuotteen tuoma tehokas kosteutus myös tasoittaa ja häivyttää ihon pinnalla näkyviä, kuivuudesta johtuvia hienoja juonteita. Usein tehokas kosteutus voikin olla yllättävä apu ihon pinnassa näkyviin pieniin juonteisiin!

Ostin itse yhden ensin ja sain myöhemmin Lumenelta toisen, joten nyt minulla on ollut omat kappaleet niin töissä laivalla kuin kotonakin.

Jos iholla siis on pientä kuivuutta, johon kaikki lisäapu olisi tervetullutta, suosittelen kokeilemaan tämän ihanuuden!

35 ml tuubilla on hintaa noin 14,90 euroa ja tuote on osoittautunut todella riittoisaksi.

Onko joku muu kokeillut tämän? Mitä olette tykänneet?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Ei ole kokemusta mutta lähtee kyllä samantien kokeiluun! Kiitos. Kokeilin itse tosi pitkästä aikaa Nuxen suosittua Crème Fraîche® Concentrée de Beauté Suractivée:ta ja jostain syystä mun iho tykkää tästä aivan hulluna. Joitakin vuosia sitten kokeilu osoittautui pettymykseksi, mutta uusintakokeilu osoittautui todelliseksi yllättäjäksi nimittäin tämä tuote on aivan mielettömän hyvä kosteuttaja rutikuivalle ja herkälle iholleni! Mikä parasta, naama ei ala tästäkään huolimatta kiiltelemään ollenkaan. Juonteet ovat madaltuneet, hilseilevän kuivat kohdat on poissa ja iho näyttää terveeltä. Suosittelen!

 2. 2

  sanoo

  Juuri heitin oman tuubini roskiin, tyhjänä siis 🙂 Mutta ei kyllä auttanut minun ihooni! Hain jotain tehohoitoa, joka soveltuisi nuorelle iholle ja kosteuttaisi, ja tämä kyseinen tuote kuulosti juurikin siltä. Mielestäni tämä ei kosteuttanut ihoani lainkaan, tuntui että geeli vain imeytyi/haihtui pois, eikä ihossa ollut mitään eroa :/ Niinkuin geelimäistä vettä olisin vain läiskinyt ihooni, ilman mitään tuloksia. Ei ollut mun juttu ollenkaan 🙁

 3. 3

  Inga sanoo

  Ostin tämän, koska pidän sarjan silmänympärysvoiteesta, mutta tämä tuote rullautui iholta pois jos sen päälle levitti mitään muuta. Käytin tuotetta niukasti, odotin pitkään sen imeytymistä, mutta ongelma ei poistunut. Olisin kovasti halunnut pitää tästä, mutta joku ei vaan toiminut.

 4. 4

  rilla sanoo

  Tämä ei nyt liity tuohon Lumenen tehohoitoon, mutta luin jonkun iänikuisen vanhan postauksesi BareMineralsin tuotteista. Suosittelit ostamaan heidän get starter kitinsä, mitä olen itsekin miettinyt jo jonkin aikaa.

  Mietin vain, että uskaltaako kyseistä kittiä tilata Feeluniquelta (maksaa siellä 41,65£/54.15e, netistä kaivoin esille tiedon, että Feelunique ei sijaitse EU:ssa, vaikka jossain Brittein saarten lähellä onkin…), se taitaa mennä tulliin koska kitin hinta ylittää sen 45 euron rajan.

  Yritin googletella, mutta en oikein saanut selvyyttä siitä, että kannattaako ns. tulliuhan alla ostaa tuotteita ulkomailta, kuinka kalliiksi menee. Yksittäinhän noiden kitissä olevien tuotteiden ostaminen menee jo turhan suuriin lukuihin, eikä tuota kittiä voi tietenkään tilata osissa, jotta välttäisi tullimaksut… 😀 Osaatko sanoa näistä asioista mitään tietämättömälle? Anteeksi, että pidän sinua kävelevänä tietotoimistona. 😀 Ajattelin vain, että jos olet itsekin aikoinaan ko. kitin tilannut, niin osaisit ehkä kertoa noista tullijutuista jotain. 🙂

  • 4.1

   Tytti sanoo

   En ole Virve, mutta itse olen tilannut starter kitin LookFantasticistä ja muuta kosmetiikkaa Beauty Baysta, josta muistaakseni löytyy myös Bare Mineralsia. Molemmat sijaitsevat Englannissa (eivätkä siis Jerseyn saarella), joten ei tarvitse miettiä tulleja. Hinnoissa ei muistaakseni ole suuria eroja.

  • 4.2

   Anonyymi sanoo

   Tämän blogin sivupalkissa lukee näin:

   "Look Fantasticista, Fragrance Directista, HQ Hairista, BeautyBaysta ja Garden.co.uk:sta voit tilata rajoituksetta, mutta muisssa manitsemissani kannattaa pitää tilauksen ja mahdollisten postikulujen yhteissumma alle 45 euron, sillä muuten voit joutua maksamaan kosmetiikasta verot Suomessa(23%)."

  • 4.3

   sanoo

   Rilla: Ainakin Strawberry.netistä tulevien pakettien päällä lukee tilauksen yhteissumma -> tulli näkee heti pitääkö verottaa. En tiedä muista sivuista miten tekevät. Tuosta 54 eurosta (+postikulut) siis joutuu maksaa n. 10-15 e ylimäärästä. Tullilta tulee kotiin kirje ja ohjeet, voit maksaa ne verot netissä. Ainakin mun kokemuksella siellä on ollut todella nopeaa ja ystävällistä palvelua.

  • 4.4

   rilla sanoo

   Kiitos paljon kaikille vastauksista! 🙂 Virvellekin varmaan mukavaa kun omat lukijat vastaavat toisilleen 🙂 nyt uskallan tilata sen starter kitin, olen jo pitkään halunnut kokeilla mineraalimeikkipohjaa, Suomessa tuppaavat olemaan vain niin kalliita, että kiva kun ulkomailtakin uskaltaa tilata. Iso kiitos teille! 🙂

 5. 5

  sanoo

  Täällä on kokeiltu normaalin kosteusvoiteen alla päiväkäytössä. Tuotteen nimen perusteella odotin tehokkaampaakin kosteutusta, mutta kyllä tämä jonkun verran auttoi asiaa. Geelimäisyydestä tulee tunne, että se toimii lupauksensa mukaan ihon epätasaisuuksien tasoittajana. Omassa hintaluokassaan ihan ok tuote, mutta jos kaipaa todella tehokasta kosteutusta, niin ehkä tämä ei ole juuri sitä varten.

 6. 6

  sanoo

  Täällä on kokeiltu normaalin kosteusvoiteen alla päiväkäytössä. Tuotteen nimen perusteella odotin tehokkaampaakin kosteutusta, mutta kyllä tämä jonkun verran auttoi asiaa. Geelimäisyydestä tulee tunne, että se toimii lupauksensa mukaan ihon epätasaisuuksien tasoittajana. Omassa hintaluokassaan ihan ok tuote, mutta jos kaipaa todella tehokasta kosteutusta, niin ehkä tämä ei ole juuri sitä varten.

 7. 7

  sanoo

  Täällä on kokemusta normaalin kasvovoiteen alla päiväkäytössä. Nimen perusteella odotin tehokkaampaakin kosteutusta, mutta kyllä tällä jotain vakutusta on. Geelimäisyys luo tunnetta ihon epätasaisuuksia tasoittavasta vaikutuksesta. Mielestäni ihan ok tuote omassa hintaluokassaan, mutta ei mikään superkosteuttaja kuitenkaan.

 8. 8

  sanoo

  Ajattelin kokeila yövoiteeksi kun hikoilen kuumien aaltojentakia.Ihoni on normaali mutta alkaa nykyään kuivua hieman hikoilun takia

 9. 9

  Anonyymi sanoo

  Heimooi!
  Minulla olisi toive, voisitko ottaa postauksen aiheeksi näin kesän kunniaksi suojakertoimelliset voiteet (esim: meikin alle laitettavat?) Huomasin että olet aikaisemminkin postannut aiheesta, mutta varmaan on tullut taas uusia ja parempia tuotteita markkinoille! Mahtava blogi, kiitos siitä :)- Katja

 10. 10

  sanoo

  Muutkin ovat tainneet sanoa, että tuote rullautuu helposti kasvoilta, jos sitä laittaa liikaa. Siksi käytänkin sitä lähinnä iltaisin, kun en ole levittämässä päälle meikkiä. Ostin tehohoidon siksi, kun talvella ihoni alkoi ensimmäistä kertaa rasvoittuvassa elämässään osoittaa kuivumisen merkkejä. Aloitin samalla uuden kosteuttavan kosteusvoiteenkin, joten varsinaista tehoa en vielä tiedä. Nyt kuitenkin siirryin kevyempään kesäkosteusvoiteeseen, joten ainakin siirtymävaiheessa uskon tuosta olevan paljon hyötyä, vaikka mitään supervaikutusta en olekaan sillä huomannut olevan. Kyllä se ehkä pehmentää kasvojen pintaa, mutta minusta tuntuu ennemminkin, että geeli on jättänyt hennon kalvon iholle. Noh, kohtapahan näen kun kuvaan astuu kevyt kosteusvoide 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *