194: No More Ms. Heavy User?

Minäpä en olekaan enää mikään pahimman luokan hevi juuseri kosmetiikan suhteen!

Suurta ylpeyttä rinnassani tuntien tahtoisin esitellä teille muutaman jemmoistani vasta otetun kuvan ja vertailla niitä aikaisempiin kuviin.

Selailin läpi vanhoja postauksiani ja nauratti kyllä kovasti. Vielä helmikuussa olin sitä mieltä, että näillä kahdella kuvalla on ratkaiseva ero:

Siis ihan tosi, ei mitään eroa! Olen ollut polleana siivotusta kaapista, joka on siivouksen jälkeen ihan yhtä täynnä ja sekava kuin ennenkin…

Tältä kaappi näyttää nyt:

Tässä voi jo sanoa olevan selkeä ero aiempaan! Ihanaa, ettei kaappi enää tursua läjäpäin tuotteita, kun kaikkea ei tarvitse yrittää ängetä sinne.

Tässä postauksessa esittelin walk-in cosmetic closetini, jossa oli hieman täyttä. Katsokaapas tilannetta nyt:

Kaikki tukkatuotteet (muutama on kyllä kylpyhuoneessa käytössä).

Kaikki alle 200 kynsilakkaa, jotka mahtuvat nyt näihin kolmeen telineeseen. Mahtavaa! Helmikuussa minulla oli vielä lakkavitriini, jossa kaikki yli 300 lakkaani majailivat. Ja vielä pari päivää sitten minulla oli tuolla samalla kuvassa olevalla hyllyllä pari ylimääräistä laatikkoa, joissa majaili 100 kynsilakkaa…

Ja hei ennen kaikkea kaikki ihonhoitotuotteeni, tuoksuni yms. muutamaa kylpyhuoneen kaapissa olevaa putiloa lukuunottamatta! Erityisesti tätä kuvaa katselen rinta rottingilla. Tavaroiden määrä on vähentynyt ihan huimasti!

Meikkipuolellahan mennään jo muuten siinä vaiheessa, että ihan kaikki mahtuu kahteen laatikkoon:


Ihan mieletöntä alkaa olla tavallinen kosmetiikan suurkuluttuja superhamsterina olon jälkeen!
Katselen eteenkin noita meikkikuvia näytöltäni henkeäni haukkoen. Kuinka pieneen tilaan kaikki meneekään, voiko tämä edes olla todellista? (Okei, pienuuteen voi myös vaikuttaa se, että katselen kuvia pienen söpön vaaleanpunaisen läppärini 8,9 tuumaiselta näytöltä, mutta kyllä tässä nyt on varmasti muustakin kyse…)

Ja kun ottaa huomioon, millainen tilanne oli vielä pari vuotta sitten, on edistys aivan käsittämätön.

Tässä linkkejä muutamiin aiempiin postauksiin, joissa näkymät olivat hieman toisenlaiset:

Lakon aloitus
Kuvaa komerosta
Lisää kuvia komerosta
Vielä lisää kuvia komerosta
Ja yhä lisää kuvaa komerosta
Kuvaa komerosta ja meikkilaatikoista

Joku muuten kyseli vähän aikaa sitten peloissaan, että alkaako blogini olla nyt lopuillaan kun projekti on jo noin hyvällä malilla. Vastaukseksi kaikille muillekin huolestuneille voin kertoa, että ei. Paitsi että tavaraa on vielä vaikka kuinka, on minulla myös vaikka kuinka paljon sanottavaa tuotteista ja sitäkin enemmän on olemassa uusia, kokeiltavia tuotteita, joista tahdon päästä raportoimaan. Sitten kun jonain päivänä koittaa se hetki, ettei minulla ihan tosi ole mitään ylimääräisiä tuotteita, niin mietiään uudelleen, onko minulla yhä vielä paljonkin sanottavaa kosmetiikasta. Siihen päivään voi kyllä vielä mennä tovi…

Olisi muuten mielenkiintoista tietää, kuinka kauan te olette seuranneet kaappieni tyhjentymistä ja blogiani?

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Löysin blogisi kolmisen viikkoa sitten ja koukutuin niin,että luin läpi kaikki postaukset kommentteineen päivineen.Olen muuten suunnitellut ostavani kokeeksi tuon Natural Coden silmämeikinpoistoaineen.Suositteletko?

 2. 2

  sanoo

  Toukokuun alusta asti oon seuraillu blogiasi. Tosi kivoja postauksia teet ja kirjoitat kivasti.:) Hyviä vinkkejä oon saanu paljon.

 3. 3

  sanoo

  En ole kovinkaan kauaa seurannut blogiasi tai tiennyt sen olemasta olosta, mutta sanotaan et löysin tieni tänne noin 3-4 viikkoa sitten? Tosin olenkin lukenut sitten kaikki merkinnät kuin kirjaa illat pitkät 😛 Nyt kyl seuraan päivittäin uusia postauksia ja innoisani seuraankin! Tykkään tästä ihan hirveästi..!! Nim. toinen kosmetiikkabimbo

 4. 4

  Anonyymi sanoo

  Hienoa ja ennen kaikkea nopeaa edistystä! 🙂

  Itse olen maalis-huhtikuun vaihteesta seuraillut blogiasi päivittäin. 🙂

 5. 6

  Anonyymi sanoo

  Löysin blogisi vasta tänä kesänä mutta koukkuunnuin heti. Löysin niin KÄSITTÄMÄTTÖMÄN monia hyviä kosmetiikkavinkkejä, että koukkuunnuin alle viikossa! Siitä asti olen seurannut blogiasi päivittäin, mikään ei pelasta paremmin tylsää työaamua. Kirjoitustyylisi on mukava ja tekstiäsi on hauska lukea, kirjoitit sitten mistä aiheesta tahansa. Ethän lopeta koskaan? 🙂

 6. 7

  Anonyymi sanoo

  OI! Vähänkö oot hyvin edistynyt, mieti, pian saat mennä aina ostamaan tuotteen kun edellinen loppuu, hyvähyvähyvä! : ) Olen seurannut blogia hmm.. Melko alkuvaiheista, mutta ennen seuraamisen aloittamista luin kaikki vanhat postaukset läpi. ( niitä ei ollut tosin kertynyt kuin ehkä alle 10

 7. 8

  Anonyymi sanoo

  Aika hienoa :D. Itse aloin seuraamaan blogiasi ihan ensimmäisen kuukauden kohdalla, kun siihen linkin näin jollain foorumilla (oisko ollu joku hiusfoorumi tai vastaava). Mutta ihmeitä voi näköjään tapahtua, eli onnea ja tsemppiä jatkamiselle, kyllä sitä vielä joskus saadaan uusi huulikiiltokin ostaa :D.

  Ostin muuten sun suosittelemana FLE:n ja oon kans aika rakastunut. Mulla on luonnostaan aika pitkät ja tuuheat ripset, mutta kun tuota sutii niin lopputulos on kyllä aika lähellä niitä ripsarimainoksia. Eikä edes paakuta, kliimaa ripsiä yhteen tai varise päivän aikana kuiviin… Kaiken huippuna se, että lähtee helposti pois kevyellä kasvojenpuhdistusemulsiolla, mutta kestää jopa pienen tihkusateen valumatta poskille. Nipistäkää mua :D.

 8. 9

  sanoo

  Onnittelut onnistuneesta kosmetiikkavarastojen kohtuullistamisesta! Melko alusta olen projektia seurannut, ja toivon myös ettei ihan heti blogin loppu häämötä.

 9. 10

  sanoo

  Helmikuun alusta, kun lukijoita oli vasta ihan kymmenkunta! Ainoita blogeja, joiden seuraaminen on mulle ihan ehdotonta.

 10. 11

  sanoo

  Seurasin blogiasi ensimmäisestä postauksesta alkaen, mutta välillä lukeminen jäi vähemmälle. Ihanaa huomata, kuinka projekti edistyy!

 11. 12

  Anonyymi sanoo

  Olen seurannut blogiasi melkein alusta asti, olisiko ollut toinen tai kolmas viikko menossa sinulla silloin, kun ensimmäisen kerran luin. Blogisi on tätä nykyä yksi suosikeistani, kirjoitat todella hyvin ja sopiva huumorinpilke silmäkulmassa. Olen myös löytänyt monta hyvää uutta tuotetta omaan käyttööni suositteluistasi. Suuret kiitokset siis sinulle! 🙂

  T: Phanta

 12. 14

  sanoo

  Mä olen seuraillut sun blogia kuukauden verran. Luin sun kaikki postaukset jopa läpi !

  Tämä taitaa muuten olla ensimmäinen kerta kun kommentoin tänne… 😀

 13. 15

  Pistaasi sanoo

  Alle kuukauden, mutta heti alussa luin blogisi alusta loppuun ja jatkossakin tiirailen mielenkiinnolla 🙂

 14. 16

  Anonyymi sanoo

  Luin ensimmäisen kerran blogiasi kun olit kirjoittanut vasta ensimmäisen postauksen, jotenkin googlen kautta vahingossa osui kohdalle. Tykkäsin välittömästi aikuisesta (mutta kuitenkin leikkisästä) kirjoitustyylistäsi, ja tietysti blogin "aiheesta" ja päälle vielä ihanana sosiaalipornona tirkistelykuvia kosmetiikkakaappeihin, kauhistelin miesystävän kanssa kilpaa ;D Innolla jäätiin molemmat odottamaan jatkoa ja onneksi oletkin kovin ahkerasti päivittänyt, blogisi lukeminen kuuluu lähes jokaiseen päivääni. (parinkymmenen muun blogin ohella, mutta blogilistan listasta valitsen tämän aina ensimmäisenä lukuun !)

 15. 17

  Saara sanoo

  Hei. En kyllä tarkkaan osaa sanoa, kauanko on blogiasi tullut seurailtua… Ei ihan alusta, mutta melkein. 😉
  Mutta pakko sanoa, että tämän takia oon innostunut paljon enemmän kaikesta ihanan tyttömäisistä jutuista! Kynnet ja niiden koristelu on mun heikko kohta. Nytkin on kynsissä ensimmäinen ranskalainen manikyyri ikinä! Ja itse tein 🙂 Ilman mitään teippihössötyksiä, jos nyt vähän kehun itteäni niin oon tämmösessä pikkunäpertelyssä HYVÄ 😀
  Tilasin Konadeja (keksinkö ihan uuden taivutusmuodon :D?), ja _monta_ kynsilakkaa, Tigejä ymsyms. noilta suosittelemiltasi sivuilta. Myös irtopuuteriin tutuistuin ja havaitsin paljon toimivammaksi kun kivipuuteri.
  Catwalkin Curls Rock hiuslakka on ihan täydellinen tämmösille vähän luonnonkiharille hiuksille, ja se tuoksu!

 16. 18

  maritus sanoo

  Itse olen seurannut lähes alusta asti. En kyllä tarkkaa päivää muista, mutta nopeasti sai luettua silloin vanhatkin postaukset. Ja tämä on kyllä ollut kaikista koukuttavin blogi aikoihin! Tykkään todella paljon.

  Ja hei! Toi tavaroiden tilanne näyttää jo upealta! Seuraava muuttokuorma tulee olemaan paljon kevyempi 😀

 17. 19

  sanoo

  Huimaa edistystä kyllä on tapahtunut! Blogisi innostamana ryhdyin itsekin kunnolla siivoamaan kosmetiikkavarastojani, joihin on parin vuoden aikana erään firman konsulttina olemisen myötä kertynyt yhtä jos toista. Nyt lähtee kaikki eteenpäin ja jätän vain ne tuotteet, jotka oikeasti aion käyttääkin. Tosin Konadin kitin oston myötä varastot ovat yllättäen alkaneet täyttyä erivärisistä kynsilakoista..

  Löysin blogisi täysin sattumalta jonkin googletuksen yhteydessä muistaakseni huhtikuussa. Se työpäivä kuluikin sitten aiempien postausten lukemisessa ja siitä eteenpäin tämä on kuulunut päivittäisiin rutiineihini. Monta hyvää vinkkiä olen blogistasi saanut ja oppinut vaikka mitä uutta 🙂 Seuraavaksi lähtee täälläkin testiin mineraalimeikit..

 18. 20

  mii sanoo

  Ihan melkein alusta asti olen seurannut 🙂 Veikkaisin, että ehkä helmikuussa eksyin tänne ja siitä asti blogi on ollut valehtelematta lempparini.
  Tosi hienoa, että olet onnistunut karsimaan kokoelmiasi noin paljon, ja sekinn on hyvä, että lukemista riittää vielä tulevaisuudessakin. Olen lukenut kaikki postaukset noin kolme kertaa, paitsi uusimpia en.
  Pidän etenkin siitä, että postauksia tulee tiuhaan tahtiin ja vastaat myös kommentteihin hirmuisen nopeasti. Eikä kirjoitustyyliäsikään voi huonoksi kutsua, ei todellakaan.
  Voisin vielä jatkaa kehuja aika pitkään, mutta ehkä se tapahtuu jossain toisessa viestissä tai sitten lähetän fanipostia. :))
  Kiitos!

 19. 21

  sanoo

  Ihan ensimmäisesta kuukaudesta asti on tullut seurattua, en varmasti ihan ekaa viikkoa, mutta toisella muistaakseni 🙂

 20. 22

  Anonyymi sanoo

  Hei!

  Olen seurannut blogiasi jostain päivästä 100 lähtien, eli ihan alusta en ehtinyt mukaan. Löysin blogiin sattumalta, ja seurasin sitä alkuun muutamien päivien välein. Luin tietenkin kaikki jo siihen mennessä kirjoitetut jutut yhteen putkeen. Sitten blogisi kyllä koukutti ja siitä lähtien olen seurannut sitä päivittäin =) 🙂 😀

  Voiko blogiin syntyä riippuvuutta, no ilmeisesti voi! Olisi hyvin-kovin-erittäin sääli, jos blogisi loppuisi tuotteiden loppumiseen, eli jatkoa kaivataan jo nyt!!!

  Ihanin piirre blogissasi on se, että jaksat kirjoittaa päivittäin. Eihän se mikään ehdoton kriteeri ole, mutta muutaman päivän, tai esim kokonaisen viikon tauko blogissa on mitä tehokkain lukijakarkotin.

  Minkä tahansa blogin kirjoittajalla on vastuu ylläpitää päiväkirjaansa nimen mukaisesti päivittäin, koska suuri osa lukijoista odottaa uusia uutisia päivittäin ja tulee niitä etsimään blogiin. Sinä hoidat tämän homman omassa blogissasi hienosti, eli Isot Halit ja kiitokset siitä!

  Tv: Anni

 21. 23

  Anonyymi sanoo

  Hei Golden Girl! Näin ensiksi sanoisin että vau, kylläpäs sitä kamaa ON lähtenyt. Olen myös iloinen että myit ihania lakkojasi pois! 😉

  Löysin blogisi toukokuun paikkeilla ja heti yhdessä päivässä luin kaikki vanhatkin postaukset läpi, koska blogisi oli niin mielenkiintoinen! 🙂

  Toivottavasti et lopeta bloggailua piiitkään aikaan!

 22. 24

  HeidiH sanoo

  Olen seurannut melkein alusta asti. Kertaakaan en ole vielä kommentoinut, mutta tämä on minun mielestäni hyödyllisin blogi, mitä olen koskaan lukenut!
  saan hyviä vinkkejä ja neuvoja kosmetiikan suhteen ja olenkin neuvonut tämän blogin pikkusiskolleni ja kavereilleni 🙂

 23. 27

  Mmie. sanoo

  Löysin blogisí noin päivän 10 kohdalta ja silloi jo luin blogisi kokonaan.

  Ja täytyy sanoa, että mahtavaa "työtä" olet kyllä tehnyt. Ihan kaikki ei tuohon pystyisi. Onnea 😀

 24. 28

  sanoo

  Kiitos kaikille tähänastisista kommenteista! Varsin mielenkiintoisia lukea, vaikken jokaiseen henkilökohtaisesti vastaakaan (ei mitään kysyttävää yms.). 🙂

  Ellu66: Jos tykkäät geelimäisistä poistoaineista niin sitten voin suositella. Itse en tykkää yhtään, sillä tuntuu, että tällä saa rääkättyä silmät kuolleiksi tätä pyöritellessä. Olen siis ehdottomasti nestemäisten fani. 🙂

  Ja ihanaa muuten kuulla, mihin kaikkiin tuotehömpötyksiin olen saanut teidät mukaan! 😉

 25. 30

  Emma sanoo

  Mie oon lukenut ihan alusta asti! Pari tuotetta oon ottanutkin kokeiluun ja tosi kiva on lukea jos löytäisi uusia ihastuksia. Ite oon vaan niin laiska etten oikein jaksa panostaa meikkaamiseen ja hiustenlaittoon kuin pari kertaa viikossa, joten purkit ei vähene ihan niin roimaa tahtia.

  Täytyy mainita, että varsinkin aurinkosuojapalopuheesi teki vaikutuksen ja kipitin heti ostamaan kosteusvoiteen suojakertoimella.

 26. 31

  sanoo

  Huhtikuun alusta olen seurannut kirjoituksia. Blogisi kuuluu ensimmäisiin mitä olen edes kunnolla lukenut!

 27. 32

  Anonyymi sanoo

  Hei! Olen seurannut blogiasi kuukauden verran. En muista miten blogiisi ensimmäisen kerran eksyin, mutta luin siltä istumalta arkistosi läpi, eli aloitustilanteesi on minulla vielä hyvässä muistissa 🙂 Onneksi olkoon siis, ja suurkiitos mineraalimeikkipostauksesta! Innostuin sen kautta tilaamaan Lily Lolon mineraalifoundationia ja olen aivan myyty. t. A

 28. 33

  sanoo

  Löysin blogisi helmikuussa, muutaman postauksen jälkeen, ja olen sittemmin seurannut aktiivisesti (bloggerin kautta). Huimaa vautia olet pulloja ja purkkeja saanut tyhjenemään! Ja blogi on huippu! 🙂

 29. 34

  sanoo

  Vau, hienosti olet saanut tavaraa menemään! Jonkun aikaa olen jo blogiasi lukenut ja täytyy kyllä sanoa, että tämä on yksi parhaimmista! Tosi paljon hyödyllisiä vinkkejä löytää täältä ja olet innostanut minutkin testailemaan uusia kosmetiikkatuotteita ainaisten samojen sijaan 🙂

  Olisin vielä kysynyt sinulta, kun olet netistä tuotteita tilannut, että oletko tilannut painepakkauksia esim. hiuslakkaa tms.? Jostain luin, että toimitus niissä olisi tavallista pidempi, koska ne täytyy lähettää meriteitse lentokoneen sijaan. Onko kokemusta asiasta?

  Terkuin, Riina

 30. 36

  sanoo

  alusta asti 🙂 oon saanut paljon hyviä vinkkejä tuotteiden suhteen! Sun toimesta tilasin Bare Minerals aloitussetin. Olin kyllä jo aijemmin tuota miettinyt, mutta sun postaus kyseisestä meikistä vasta sai mut toimeen. Ja voi että oon ollu supertyytyväinen 🙂 seuraavaksi pitää varmaan kipaista apteekkiin ostamaan sitä sinkkipastaa 😛

 31. 37

  ShoeGal sanoo

  Wow mikä edistys ! Etenkin kylpyhuoneen kaappi näyttää ihan epätodellisen "tyhjältä" 😀

  Blogiisi taisin eksyä joskus maaliskuussa, ja siitä lähtien tätä on päivittäin tullut tiiviisti seurattua 🙂

 32. 38

  sanoo

  Mä löysin blogisi muistaakseni maaliskuussa ja siitä asti kyllä seurannu tiiviisti miten lakko edistyy. Ja hienostihan se on sujunut! 🙂

 33. 40

  kaisa sanoo

  minä olen seuraillut blogiasi aikas alusta alkaen, ehkäpä noin 30. päivän paikkeilla aloitin (?) 🙂
  sinä päivänä kun tänne löysinkin niin oli pakko sitten lukea kaikki jo ilmestyneen postaukset 😉 kommentoinnin tosin aloitin vasta vähän myöhemmin..
  mutta täytyy minunkin vielä erikseen kiittää, sillä olen löytänyt monia ihania tuotteita sinun vinkkejesi avulla!<3 ja minun kynsilakkapakkomielteeni on myös sinun blogistasi lähtöisin.. 😉

 34. 41

  Anonyymi sanoo

  Päivästä 35 alkaen. Koukutuin heti blogiisi ja luin samana päivänä aikaisemmatkin merkinnät. Jokapäiväiseksi rutiiniksi on muodostunut blogisi lukeminen, kiitos tästä sinulle ♥

 35. 42

  sanoo

  Minä törmäsin blogiisi joskus kevään puolella, en nyt tarkkaan muista milloin ja ihastuin heti 😀

  Siinä sitten vietin joitakin kuukausia lukien tämän läpi, ja joskus pari viikkoa sitten sain kaiken vihdoin luettua! Nyt on ihanaa aina odotella uutta postausta 🙂

  Ja piti muuten sanoa vielä, kun taannoin neuvoit minua odottamaan baremineralsejen kanssa, että kyllä alkaa kasvot pikku hiljaa tottua, ei kiiltele enää läheskyyn yhtä paljon kuin ensimmäisinä päivinä 🙂

 36. 43

  sanoo

  Vau, kosmetiikkatilanteesi näyttää tällä hetkellä erittäin hyvältä! 🙂 Itsekin kuulun niihin lukijoihin, jotka ovat löytäneet tiensä tänne vasta kuukausi tai pari sitten, mutta lukeneet arkistotkin läpi mennen tullen. Sen lisäksi että luen uudetkin postaukset päivittäin, tapanani on jonkin tuotteen loppuessa käydä täällä hiukan kuikuilemassa ja virkistämässä muistia, olisitko vinkannut jostain hyvästä tuotteesta tai ehdottomasti teilannut jonkin tietyn merkin. 🙂

  Voi apua, mulle ei ole tullut mieleenkään ajatella mitä sitten joskus tapahtuu kun et ole enää hukkumassa kaikkiin tuotteisiisi. Olen jotenkin vain kuvitellut, että tottahan sä jatkat bloggaamista mutta ehkä keskityt suurimmaksi osaksi kaikkien uusien kivojen tuotetuttavuuksien testaamiseen ja arviointiin! Mutta ehkä tämä huoli ei ole ajankohtainen aivan ihan vielä… 😉

 37. 45

  Anonyymi sanoo

  Helmikuussa löysin tämän ja heti aloin lukemaan aktiivisesti 🙂 Tämä on vain niin paras.

 38. 46

  Mii sanoo

  Olen seurannut blogiasi melkein alusta asti, vain pari postausta oli siinä vaiheessa, kun tänne eksyin erään foorumin kautta. Ja joka päivä käyn lukemassa, jos tulee netittömiä päiviä, niin luen aina kerralla putkeen uudet postaukset.

  Tuotteita en niinkään ole blogin innoittamana ostanut, tai no ne ihanat crocsin ballerinat, jotka ovat päässeet tällä viikolla töissä testiin ja ovat tosi hyvät. Kauneusvinkeistä käyttöön on jäänyt kaulan rasvaaminen, eipä jostain syystä ollut tullut aiemmin mieleeni.

 39. 47

  lion sanoo

  Heinäkuussa löysin blogin,ja olen kyllä kaikki lukenut läpikin.. Kiva lukea uusista tuotteista, vaikkei itse niin paljon meikkaakaan. Tohon blogin lopettamiseen;toivon ettei pitkään aikaan sillä tämä on suosikkejani, ja onhan sulla mm.luomivärejä ihan kiitettävästi 😉

 40. 49

  Saana sanoo

  Löysin blogin kun se oli vasta ihan aluillaan, olit tehnyt ehkä 3 postausta. Koukkuun jäin heti 😀

 41. 50

  Vakkarilukija sanoo

  Heippa. Olen lukenut blogiasi toisesta postauksesta lähtien. Tää on hyödyllisin blogi Suomen naisille! Sun kirjoituksista on iloa monille. Itse aloin nyt vasta 30-vuotiaana rasvaamaan koko kroppaa ja kaulaa neuvojesi innoittamana.

 42. 51

  Joa sanoo

  En ole lueskellut kauan, enkä mitenkään päivittäin, mutta kun tulen tänne, luen kaikki lukematta jääneet postaukset (: Kaikkia en vielä ole onnistunut lukemaan, enkä varmasti pystykkään.

  Onkos ihana vaaleanpunainen miniläppärisi Acerin? 😀 Nimittäin itseltäni löytyy sen merkkinen vaaleanpunainen ihanuus <3

 43. 52

  Mavadry sanoo

  Mavalan Mavadry tulee ihan ensimmäisenä mieleeni tuotteista, joita oon tämän blogin vuoksi uskaltanut kokeilla 🙂 Se on itelläkin nykyään ehdoton lemppari!

 44. 53

  sanoo

  Heips GG,
  onnittelut hienosta saavutuksesta, huima ero!! Tuli varmasti sullekin hyvä mieli 🙂 Mulla on tosin ongelma vähän päinvastainen, sun blogin takia mun himaan (niinku monen muunkin lukijan) on raahautunu yks jos toinenkin tuote jota en ennen edes tiennyt tarvitsevani (ainakaan useampana kappaleena) ja ylimääräistä tilaa ei alunperinkään ollu, aarrgghh! Mutta ihanaa myös!

  Mä oon seurannu sun blogia kesäkuusta alkaen (luin myös kaikki aiemmat merkinnät) ja ajattelin seurata sitä monen monta vuotta 😉

 45. 54

  sanoo

  vitsit, en enää muista kuinka kauan olen lukenut. Nykyään luen kommenttibokseja myöten (ja tarkistan päivittäin oletko postannut tai onko tullut uusia kommentteja) sillä tosi monesti kommenteissakin on tosi hyödyllisiä vinkkejä kun kysellään ja sä vastaat. Tuntuuko susta ikinä muuten niihin kysymyksiin vastaillessa että olisit tuonut "töitä kotiin?"

  (En meinannut tänään uskaltaa mennä liikkeeseen josta bongasin sinut aikaisemmin. Pelkäsin että pidät ihan hirveänä stalkkerina. (; menin kuitenkin.)

 46. 56

  Pipsa sanoo

  Ihan alusta asti oon lukenu ja aion lukea jatkossakin. Oon sun ansiosta paljon kiinnostuneempi kosmetiikasta ku ennen :)Kiitos kaikista hyvistä neuvoista joita täältä on saanu!

 47. 57

  Anonyymi sanoo

  ihan ensimmäisestä viikosta tähän asti olen lähes joka päivä seurannut. huhhuh ei ole kyllä näin pitkän ajan aikana tajunnut kuinka paljo on varastosi pienentyneet! nyt kun vertailee vanhoja ja uusia kuvia niin muutos on todella suuri

 48. 58

  sanoo

  RiinaR: Itse en ole painepakkauksia tilannut, mutta moni on tosiaan kertoillut, että toimitusaika on huomattavasti pidempi. Voi siis mennä 3-5 viikkoa ja joiskus jopa enemmänkin ennen kuin tuote tulee kotiin.

  Anonyymi: Nuo tämän postauksen nykykuvat ovat komeronäkymääni sillä erotuksella, että komerooni mahtuu nykyään muutakin ja olen leikannut ylimääräiset tavarat pois. 🙂
  Veetin karvanpoistoaine sulattaa siis vain ihon pinnalla näkyvän osan karvasta. Jos se menisi karvan tyveen nystyyn asti ja ihon alle, olisi se aika tappotavaraa ja vaarallistakin. Karvan katkaiseminen ei vaikuta mitenkään sen kasvunopeuteen, sillä karvaa tuottavalla nystyllä ei ole hajuakaan siitä, mitä ihon pinnalla on tapahtunut eikä se näin ollen laita karvaa kasvamaan yhtään normaalia nopeammin. 🙂

  Joa: Acerpa hyvinkin, aivan mieletön söpöläinen. Hankin tämän alunperin siksi, koska pöytäkoneen omistaessani lähes aina kotiin tullessani wannabe-insinööri hakkasi omaa läppäriään ja joku minun konettani ja tuota pelailua jatkui tuntitolkulla. Näin pieneltä näytöltä he eivät jaksa alkaa pelejään tihrustaa ja tällaisen käyttäminen on muutenkin kuulemma epämiehekästä. Ovelaa. 😉

  g: Käy vaan ahkerasti. Uskon, että siellä asioidaan kyllä muistakin syistä kuin vain minun bongaamismahdollisuuteni vuoksi. 😉

  Kiitos taas kaikille kommenteista, jotka kaikki luin ilolla läpi, vaikken jokaiseen niihin laittanutkaan vastausta ja hymynaamaa! 🙂

 49. 59

  sanoo

  Äiti suositteli blogias joskus helmi-maaliskuussa, siitä asti ollaan oltu koukussa. Jutellaan sun suosittelemista tuotteista, ja äiti on ostanu niistä muutamia. Ollaan oltu tyytyväisiä :—D Ollaan myös mietitty, että lopetatko blogin vuoden lopussa. (toivottu, ettet !) Ihan mahtavaa kun äiti tulee himaan ja sanoo: "Hei luitko ostolakkoa, ostin tänmitä se suositteli…" :—D ! Kiitos oikeesti hullun hyvästä blogista ! Kosmetiikkakirppiksiin en oo ehtiny jaolle, ehkä ens kerralla (jos sitä ees noin pienill varastoilla enää tulee.)
  :–) t. Meri ja äiti

 50. 60

  sanoo

  Löysin blogisi huhtikuussa ja koukkuun jäin – päivittäin, joskus jopa useamman kerran päivässä käyn täällä kurkkimassa uusia kirjoituksia 🙂

  Ja voi hyvä tavaton mitä tämä on tehnyt lompakolleni 😀 Aina kun olet saanut yhden tuotteen loppumaan tai hehkutat jotain tuotetta hyväksi – saattaa hyvinkin olla että seuraavana päivänä olen ostamassa sitä itselleni.

  Ja hyvä tietää että olemassa on muitakin Dior-fanaatikkoja (jopa pahempia kun minä itse :D). Muilla on säästötilit opiskelua tai asuntoa varten, minulla on säästötili Dior-kokoelmaa varten O.o'

 51. 62

  sanoo

  Main kommenttia en julkaise hänen tietämistään syistä, mutta kommentoin siihen kuitenkin:
  Osuit aivan oikeaan, olet kyllä ollut tarkkana. 🙂
  En ole itse perehtynyt ennen Mineralissiman meikkipohjiin, mutta sisältö kyllä näyttäisi ihan hyvältä. Kuulen todella mielelläni kokemuksia sarjan tuotteista, joten tulethan kertomaan kokeiltuasi! 🙂

 52. 63

  ausku sanoo

  Mä olen seurannut tätä aika alusta asti. Itselläni on niin vähän eri kosmetiikkatuotteita, että olin hyvin häkeltynyt siitä miten jonkun komerossa voi olla tuollainen tavarapaljous. Ja mietin, että miten monta ihmisikää niiden tuotteiden kuluttamiseen menee 🙂

  Mutta eniten tässä blogissa tykkään pitkistä ja kuvailevista postauksista, joista saa hyviä käytännön vinkkejä. Ja epäilemättä joidenkin tuotteiden suosittelu on vaikuttanut omaan ostopäätökseen..

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *