Maailman tunnetun persikkainen poskipuna? – Milani Baked Blush Luminoso

*Sis. mainoslinkin

Yksi maailman kenties tunnetuimmista persikkaisista poskipunasävyistä on Milanin Baked Blush Luminoso.

Milani Baked Blush 05 Luminoso

Älkää välittäkö, jos ette olleet kuulleet tuotteesta siitä huolimatta aiemmin – en minäkään nimittäin ollut ennen kuin pääsin töiden kautta tekemään tuttavuutta Milani-merkin tuotteisiin noin vuosi sitten. Kuulin Luminososta vasta silloin ensimmäistä kertaa ja pikkuhiljaa minulle selvisi kyseessä olevan must have -sävyn, joka löytyy useimpien meikki-intoilijoiden kokoelmista.

Milani Baked Blush 05 Luminoso

Luminoso on heleän persikkainen sävy, joka imartelee lämpimiä ihonsävyjä. Olen kuullut sävyä verrattavan Narsin kulttimaineessa olevaan Orgasm-sävyyn, mutta en itse rinnastaisi näitä toisiinsa, sillä Orgasm-sävyn juttu on nimenomaan sen taitava sekoitus pinkkiä ja persikkaa, minkä ansiosta se sopii lähes kaikille ihonsävyille, mutta Luminoso on puolestaan selkeästi lämpimän persikkainen.

Milani Baked Blush 05 Luminoso

Milani Baked Blush -poskipunissa on minusta loistava koostumus. Niistä irtoaa sopivasti sävyä ja ne häivyttyvät iholle kauniisti. Luminosonkin kanssa voi lähteä todella kevyestä ja luonnollisesta häivähdyksestä, jota pystyy sitten syventämään tuotetta lisäämällä.

Milani Baked Blush 05 Luminoso

Pidän itse eniten luonnollisen kevyestä lopputuloksesta, joten minulle riittää varsin pieni sipaus Luminosoa tuomaan iholle heleää hehkua ja kuulasta sävyä.

Milani Baked Blush -poskipunat on pakattu muovirasiaan, jonka alakerrassa asustaa peili ja poskipunasivellin. Mukana tuleva poskipunasivellin on minusta kuitenkin laadultaan melko kamala kovine ja jäykkine harjaksineen, jotka ovat todella halvan oloiset, joten suosittelen ehdottomasti levittämään poskipunan paremmalla ja pehmeämmällä siveltimellä, jotta lopputulos näyttää kauniilta. Sivellin onkin minusta ainoa asia tästtä poskipunassa, joka huutaa tuotteen halpuutta, sillä muuten tämä hyvin edullinen poskipuna on kyllä täysin verrattavissa kalliimpiin kilpailijoihinsa.

Milani Baked Blush 05 Luminoso

Oma Luminosoni on saatu töiden kautta eleveniltä kokeiluun. En varsinaisesti tarvitsisi poskipunia, mutta minua houkuttelisi silti osaa vielä hieman kylmempi 03 Berry Amore sekä raikkaan pinkki 01 Dolce Pink. Sävyistä löytyy hyvät swatchit täältä.

Milani Baked Blush -poskipunilla on elevenillä hintaa 13,40 euroa.*

Milani Baked Blush 05 Luminoso

Joko teillä on Luminoso tai joku muu Milanin Baked Blush?


Joko luit nämä postaukseni?

beautyblusher-beautylender feikkikosmetiikka-turvallista milani-color-statement-lipstick

Superhelppo varjostussivelin silmämeikkiin: Sigma E40 Tapered Blending Brush

*Sis. mainoslinkin

Minusta ei ole pikkutarkkaan nyhväämiseen. En askartele, en leivo hienoja jälkiruokia tai kykene piirtämään edes tikku-ukkoa. Olemattomat kädentaitoni ja malttamaton kaikkimullehetinyt-luonteeni näkyvät myös kosmetiikan käytössäni.

Esimerkiksi silmämeikin on oltava valmis hetkessä ja helposti. Minua ei kiinnosta räpeltää sävyjä paikoilleen pitkään vaan tahdon, että ne häivyttyvät yhteen helposti ja hetkessä. Hyvä häivytyssivellin, joka toimii myös varjostussävyjen levityksessä on minulle ehdoton juttu ja onnekseni elämäni täydellisin sellainen on tainnut juuri löytyä.

Sigma Beauty E40 Tapered Blending Eyeshadow Brush

Omistukseeni päätyi nimittäin töiden kautta sattumalta Sigman E40 Tapered Blending Brush -häivytyssivellin. Olin harkinnut supersuosittujen Sigma-siveltimien hankkimista jo pitkään, mutta koska en varsinaisesti tarvinnut yhtäkään sivellintä, olin jättänyt niiden shoppailun suosiolla väliin. Kun tämä sivellin sitten oli töissä tyrkyllä ota jos tahdot -tarjouksella, niin en voinut hillitä itseäni.

Sigma Beauty E40 Tapered Blending Eyeshadow Brush

Sivellin on ollut suomalaisen verkkokauppamme ylivoimaisesti myydyin meikkisivellin, joten olin tottakai utelias sitä kohtaan. Olisiko se oikeasti niin mieletön vai onko se suosittu vain siksi, että se on Sigma?

Sigma Beauty E40 Tapered Blending Eyeshadow Brush

Vastaus pohdintaani selvisi välittömästi sivellintä kokeiltuani. Kyllä se nimittäin oli ihan mieletön. 

Koska olen ripeä ja suurpiirteinen silmämeikin tekijä en jaksa asetella tummempia varjostussävyjä luomelle erillisellä siveltimellä ja häivytellä niitä sitten vielä toisella. Tahdon yhden siveltimen, johon voin suoraan ottaa varjostussävyäni ja levittää sen luomivakooni valmiiksi pehmeän utuisena. Jos tahdon voimakkaamman efektin niin kerrostan tuotetta sitten vain lisää.

Sigma Beauty E40 Tapered Blending Eyeshadow Brush

Sigman häivytyssivellin on juuri sopiva tällaiseen toimintaan. Sen pitkät ja pöyheät harjakset ovat sopivan löysät, minkä ansiosta luomivärit levittyvät sopivan kevyinä ja häivyttyvät kauniisti. Tuntuu, että tämän kanssa on suorastaan mahdotonta edes epäonnistua, sillä tämä on niin helppo ja hyvä lopputulos tulee kuin luonnostaan parilla sipaisulla.

Minusta tämä on aivan täydellinen häivytyssivellin ja ymmärrän nyt täysin, miksi niin moni on hankkinut sen. Tämähän on suorastaan must have -tuote jokaiseen meikkipussiin!

Sigma Beauty E40 Tapered Blending Eyeshadow Brush

Sigman cruelty free -sivellin on valmistettu synteettisestä SigmaTech® Fibers -karvasta, joka on ihanan pehmeää. Sigman siveltimiä myy Suomessa eleven.fi ja tämä ihana häivytyssivellin löytyy täältä*.

Sigma Beauty E40 Tapered Blending Eyeshadow Brush

Onko teillä Sigman siveltimiä?


Lue myös nämä postaukset:

BareMinerals meikkivoidesivellin Hyvät silmämeikkisiveltimet Millä siveltimet pitäisi pestä