Blotterazzi – maailman parhaat kiillonpoistolaput

Kun keväällä kerroin kosmetiikka-alalla työskenteleville tutuilleni kesälomareissustani Japaniin, oli jokaisen reaktio lähes poikkeuksetta aina sama: ”Muista sitten ostaa erilaisia kiillonpoistopapereita sieltä!”

Siitä huolimatta, että matkustin kiillonpoistopapereiden paratiisimaahan en kuitenkaan ostanut reissultani yhden yhtä kiillonpoistoarkkia. Olin nimittäin juuri ennen reissuani saanut sopivasti blogikokeiluun tuotteen, joka teki kaikista kiillonpoistolapuista totaalisia turhakkeita.

Blotterazzi

Viimeaikoina kovasti rakastamani Beautyblender on nimittäin paljon muutakin kuin kulttimaineeseen noussut meikkisieni tai must have -poskipunasieni. Sain nimittäin kokeiltavakseni merkin Blotterazzi-kiillonpoistosienet, jotka ovat olleet tämän kesän hittituote käsilaukussani – varsinkin näillä helteillä!.

Blotterazzi

Blotterazzi-tuotepakkaus sisältää kaksi litteää meikkisientä, joilla on helppoa ja nopeaa painella kasvoilta rasvaisuus ja kiiltely pois päivän aikana. Sienet on valmistettu samasta materiaalista kuin Beautyblender, mikä tarkoittaa, että ne imevät kuivina mielellään iholta kosteutta ja rasvaisuutta itseensä. Sieniä voi käyttää yhä uudelleen ja uudelleen ja kun ne muistaa aina silloin tällöin pestä ovat ne todella pitkäikäisiä ja käteviä kavereita.

Blotterazzi

En itse oikeastaan koskaan lisää päivän aikana kasvoilleni puuteria, mutta painelen kyllä silloin tällöin kiiltoa pois vessapaperilla tai käsipaperilla naistenhuoneessa käydessäni. Kiinnitän jo aamulla meikkipohjani sen verran reilulla määrällä puuteria, ettei lisäpuuterille ole päivän aikana tarvetta, vaan haluan lähinnä vain saada sen mahdollisen kasvojen t-alueelle ilmestyneen rasvaisuuden helposti pois.

Blotterazzi

Blotterazzien materiaali onkin omiaan imemään iholta kiiltoa ja rasvaisuutta ilman, että lapuilla painelu sotkee meikkipohjaa. Kesäaikaan ne ovat myös kaikessa imeväisyydessään kätevä apu silloin, kun kasvoilla alkaa pukata hikeä.

Olen kantanut koko kesän aina käsilaukussani kompaktia, peilillistä Blotterazzi-rasiaa ja taputellut kiiltoa ja hikeä pois kasvoilta milloin missäkin tilanteissa aina yhtä erinomaisella menestyksellä.

Blotterazzi

Yhä uudelleen ja uudelleen käytettävät Blotterazzi-laput ovat minusta aivan mielettömän käteviä ja täydellinen valinta niille, jotka etsivät kiillonpoistolappuja puuteripaperien sijaan. En voisi kuvitellakaan, että käyttäisin näiden sijaan kertakäyttöisiä lappuja!

Blotterazzi

Koska Blotterazzit ovat minusta oikeasti jokaisen naisen must have -tuote varsinkin näillä kesäkeleillä, kun puuteria ei edes huvita olla lätkimässä hien sekaan, sain teille jaettavaksi ihan huippuhyvän tarjouksen eleveniltä.

Koodilla OSTOLAKOSSA  saa nimittäin eleveniltä -15% alennusta paitsi Blotterazzeista myös ihan mistä tahansa muista normaalihintaisista tuotteista!

Koodi on voimassa kuun loppuun asti eli 31.7., joten nyt kannattaa pomia sinne ostoskoriin myös ne muutkin tuotteet, joita on tehnyt mieli!

Muita Blotterazzi-faneja?

 


Joko luit nämä postaukseni?

Beautyblender Jippo Ostolakossa Hevosöljy Ostolakossa Suosikkimeikit nyt Ostolakossa

Esittelyssä Japanin suosituin kuorintatuote

Shoppaillessani Tokiossa japanilaista kosmetiikkaa halusin keskittyä nimenomaan niihin kulttituotteisiin, joihin Japanissa oltiin hulluina. Sen verran monta kosmetiikasta kiinnostunutta ihmistä tuohon maahan kuitenkin mahtui, että supersuosituissa tuotteissa oli pakko olla jotain taikaa!

Cure Natural Aqua Gel

Yksi ostoksistani oli lähes jokaisesta japanilaisesta kempparista löytyvä kuorintatuote, joka on niin suosittu, että niitä myydään kuulemma yksi joka 12 sekunti! Tuote on saanut myös Amazonissa aivan valtavan määrän positiivisista palautetta, mikä kertoo myös siitä, että sitä ostetaan paitsi Japanissa myös muualla maailmassa.

Varsin reilun kokoiseen pulloon pakattu Cure Natural Aqua Gel on todella hellävarainen kuorintatuote, joka eroaa selvästi meilläpäin tunnetuista rakeellisista kuorinnoista ja sopii eroavaisuutensa ansiosta myös herkälle iholle.

Cure Natural Aqua Gel

Kirkasta geeliä levitetään puhdistetulle ja kuivalle kasvojen (tai mikä ettei myös vartalon) iholle reilu määrä (kookkaasta ja edullisesta, Tokiossa reilusti alle kymmenen euroa maksaneesta pullosta riittää kyllä tavaraa), jonka jälkeen sen annetaan vaikuttaa muutama sekunti.

Tämän jälkeen alkaa action. Geeliä aletaan hieroa sormin iholla kevyesti, jolloin se muuttuu maitomaisen sameaksi ja kuoriutuu iholta murusina, joiden kerrotaan nappaavan mukaansa kuollutta ihosolukkoa.

Cure Natural Aqua Gel

Googlettelun perusteella valtaosa käyttäjistä uskoo, että kaikki irtoavat muruset ovat kuollutta ihosolukkoa, mutta vaikka ajatuksen voikin tavallaan ymmärtää ei se silti tietenkään pidä täysin paikkaansa.

Itse tuotehan ei tietenkään vaan katoa yhtäkkiä jonnekin, vaan se kuivuu iholla ja tarttuu toki varmasti kuivuessaan kuolleeseen ihosolukkoon, jolloin tuotteen mukana irtoaa kuollutta ihosolukkoa. Iholle hieroessa se muodostaa hellävaraisen pehmeitä murusia, jotka myös irrottavat kasvoilla (tai vartalon iholla kuorintaa sillä käyttäessä) ihosolukkoa erittäin hellävaraisesti mekaanisen kuorinnan rakeiden tavoin.

Cure Natural Aqua Gel

Tuotetyyppinä tämä ei tietenkään ole meidänkään markkinoillamme aivan uusi, sillä vastaava on nähty mm. V10Plus –sarjan valikoimassa. Aasiassa nämä rakeettomat, vastaavan tyyppiset ”murukuorinnat” ovat hyvin suosittuja ja tämä kategoriansa myydyin tuote on kerännyt aivan valtavan määrän kehuja.

Sen hellän koostumuksen ylistetään kirkastavan, heleyttävän ja pehmentävän ihoa sekä jopa ehkäisevän sen tukkeutumista (kaikki nämä ovat toki kuorintatuotteen luonnollisia vaikutuksia) ja täytyy myöntää, että ihanan hellästi tämä toki ihon kuoriikin ja lopputulos on loistava.

Cure Natural Aqua Gel

Pidän siitä, kuinka hellävaraisesti tuote alkaa kasvojen iholta rullautumaan. Sitä ei tarvitse hangata eikä ihoa tarvitse venytellä voimalla, sillä tuote alkaa kuoriutua iholta kuin itsestään. (Minulle on jäänyt traumoja kosmetologikoulun aikaisista vastaavista, kuminmurumaisesti hangattaessa irrotettavista kuorinnoista, joiden irrottaminen vaati ihon napakkaa pingotusta ja pitkäjänteistä taistelua.)

Cure Natural Aqua Gel

Ihosta tulee tuotteen jäljiltä suorastaan natisevan puhdas, mutta todellakin pehmeä, heleä ja ihana. En sanoisi, että tästä tuli omaa ehdotonta suosikkituotettani, mutta pidin tästä kuitenkin kovasti ja ihastuin ajatukseen, että kuorisin jatkossa ihoni tämän tyyppisillä tuotteilla rakeisten tai perinteisten rakeettomien kuorintojen sijaan.

Kasvojen kuorinta

Jos joku kiinnostui tuotteesta, voi sitä tilata itselleen helposti esimerkiksi eBaysta, jossa tuote näyttää olevan myynnissä useilla, sitä jopa varsin valtavat määrät myyneillä myyjillä. Japanissa se on yhtä yleinen tuote kauppojen valikoimassa kuin meillä Rexonan deodorantti, joten aitoa tavaraa löytyy varmasti.

Cure Natural Aqua Gel

Kiinnostaisiko Japanin myydyin kuorintageeli?


Joko luit nämä postaukseni?

Pixi GLow Getters Ostolakossa Japanilaiset tuotteet Ostolakossa Ajaisinko Parran Ostolakossa