MAC Pro Stockholm

No niin, kosmetiikasta intoilevat lukijat, joilla on suunnitteilla reissua Tukholmaan! Minulla olisi jaossa teille yksi uusi pyhiinvalelluskohde: vasta avattu MAC Pro -myymälä!

mac-pro-stockholm-biblioteksgatan-1

Kävin viime viikolla kurkistamassa, miltä Biblioteksgatanille juuri avatussa MAC Pro -myymälässä näyttää.

mac-pro-stockholm-biblioteksgatan-1-2

Tähän heti alkuun on liene parasta mainita, että en ole minkään sortin MAC-asiantuntija. Olen siitä harvinainen kosmetiikka-addikti, että olen jopa tietoisesti suorastaan vältellyt merkin tuotteita ihan vaan siksi, että minun ”gotta catch ’em all” -pokemonluonteellani on vain ollut tietoinen ja fiksu päätös pysyä erossa merkistä, joka suoltaa uusia tuotekokoelmia jatkuvalla syötöllä. Muuten olisin ollut konkurssissa jo aikoja sitten.

mac-pro-stockholm-biblioteksgatan-1-14

Toisin kuin monet muut bloggaajat, en osaa nimetä merkin viimeaikaisia kokoelmia tai tiedä omaa ”MAC-meikkivoidesävyäni”, jonka tietäminen vaikuttaisi olevan monen mielestä suorastaan yleissivistykseen kuuluvaa tietoa.

mac-pro-stockholm-biblioteksgatan-1-15

En siis ole paras tyyppi kertomaan, miksi MAC Pro -myymälässä pitäisi käydä, mutta kun sellainen nyt kerran tänne kotihuudeille  on vihdoin tullut ja arvaan teidän joukossanne olevan monia, jotka tietävät, miksi siellä pitäisi käydä niin halusin jakaa teille tiedon sen olemassaolosta.

mac-pro-stockholm-biblioteksgatan-1-5

Periaatteena on kuitenkin käsittääkseni, että Pro-myymälässä on superlaaja tuotevalikoima, joka käsittää paitsi ”tavalliset” MAC-tuotteet myös ammattilaiskäyttöön tarkoitetun MAC Pro -linjan.

mac-pro-stockholm-biblioteksgatan-1-10

Pro-linja sisältää enemmän värikkäitä tuotteita, jotka eivät vetoa tavallisiin keskivertokuluttajiin  suuresti, mutta joille on kysyntää ammattilaispiireissä.

mac-pro-stockholm-biblioteksgatan-1-12

Pro-tuotteita voi kuitenkin ostaa myymälästä ihan kuka tahansa, eli ei tarvitse olla meikkialan ammattilainen saadakseen väriä elämään.

mac-pro-stockholm-biblioteksgatan-1-4

Uusi myymälä näytti ihanalta ja tietysti hyvin varustetulta. Uusimman Nutcracker Sweet Collection -kokoelman inspiroimana sisustettu myymälä suorastaan huusi kokoelman teeman ja värin tunnelmaa ja onkin mielenkiintoista käydä katsomassa, miltä myymälä näyttää tämän kokoelman jälkeen.

mac-pro-stockholm-biblioteksgatan-1-6

Olen tämän syksyn aikana itseasiassa kuitenkin testaillut muutamia MACiltä blogikokeiluun saamiani tuotteita ja löytänyt useita uusia suosikkeja, joten minua jopa pelottaa hieman lompakkoni puolesta, että uusi myymälä on auennut aivan konttorimme lähelle…

mac-pro-stockholm-biblioteksgatan-1-3

Jos siis olette piipahtamassa Tukholmassa ja suunnittelette käyntiä keskustan Sephorassa, niin tämä saman kadun varrella oleva MAC Pro -myymälä kannattaa käydä kurkistamassa myös!


Seuraa myös näissä: Facebook / Instagram / Bloglovin’

Benefitin suosikkituotteet

Kirjoittelin ennen joulukuuta omista joulukalenteripohdinnoistani ja koska näin aikuisena koen, että saan syödä suklaata muutenkin ihan koska haluan ja miten paljon haluan (ja ehkä vähän liikaakin ja liian useinkin), on perinteinen suklaakalenteri vaihdettu tänä vuonna kosmetiikkakalenteriin – tai oikeastaan kalentereihin, sillä niitä on jopa kaksi.

Kosmetiikkajoulukanterit

Päädyin tilaamaan Lookfantasticin JÄTTIMÄISEN joulukalentin, jolla oli hintaa muistaakseni noin 80 euroa ja joka sisälsi tuotteita yli 300 euron arvosta. Lisäksi sain ihanana yllätyksenä L’Oréalilta aivan mielettömän joulukalenterilaatikon, joka sisältää 24 L’Oréal Paris -meikkituotetta. (Maltoin mieleni sen Decléorin kalenterin kanssa sitten kuitenkin…)

(En ala päivittelemään teille luukkukohtaisesti, että mitä minkäkin luukun takaa ilmestyi, vaan nostan mielummin vaan myöhemmin blogissa esiin tuotteita kokeiltuani niitä ja tultuani siihen tulokseen, että minulla on niistä jotain sanottavaa.)

Minkä suhteen sen sijaan en malttanut mieltäni oli tämä ”kalenteri”:

Benefit Girl O'Clock Rock Bestsellers

Tukholman Sephoran hyllyillä keikkui nimittäin tämä Benefitin laatikko, jota en voinut vastustaa. Kyseessä ei varsinaisesti ole joulukalenteri, sillä tässä on vain 12 luukkua eikä tätä edes kutsuta joulukalenteriksi vaan ihan vaan tuotesetiksi.

Benefit Girl O'Clock Rock Bestsellers

Boksissa on kuitenkin 12 numeroitua luukkua ja aivan erityistä tässä laatikossa on se, että se alkaa aina avattaessa laulaa. Ihan oikeasti!

Benefit Girl O'Clock Rock Bestsellers

Laatikon sisältä pärähtää ilmoille musiikki ja laatikko laulaa sen takakanteen painettujen sanojen mukaisesti mieslauluaan neljän säkeen ja 12 miehen verran. How cool is that?!?

Benefit Girl O'Clock Rock Bestsellers

Ajattelin ensin, että käytän tätä ihan puhtaasti vain satunnaiseen itseni palkitsemiseen ja avaan yhden luukun aina silloin kun kaipaan rankan päivän päätteeksi jotain pientä piristystä.

Benefit Girl O'Clock Rock Bestsellers

Arvaamattakin kuitenkin selvää, että ensimmäisen luukun kotona avattuani avasin heti sen perään myös kaikki loput 11 muutakin luukkua. En vain voinut vastustaa kiusausta.

Benefit Girl O'Clock Rock Bestsellers

Tällainen merkin suosikkituotteet yhteen kokoava laatikko on minusta aivan mahtava juttu.

Benefit Girl O'Clock Rock Bestsellers

Benefit on kiinnostava tuotemerkki, mutta en ole ostanut siltä montaa tuotetta, sillä en ole varsinaisesti tarvinnut niitä.

Benefit Girl O'Clock Rock Bestsellers

Olen kuitenkin ollut ihan suunnattoman utelias kokeilemaan merkin tuotteita ja kun kaikki suosikit oli nyt koottu yhteen (ihan mielettömän ihanaan) laatikkoon, oli se kätevää kotiuttaa itselleen.

Benefit Girl O'Clock Rock Bestsellers

Kosmetiikkaseikkailijana kun en todellakaan tarvitse niitä täysikokoisia tuotteita vaan mielummin tutustun tuotteisiin tällaisten riittoisten matkakokojen kautta.

Benefit Girl O'Clock Rock Bestsellers

Settiin oli koottu todella hyvä valikoima tuotteita, joista vain kaksi oli minulle entuudestaan tuttuja ja löytyi jo meikkikätköistäni.

Benefit Girl O'Clock Rock Bestsellers

Olisi ihanaa, jos useampi merkki tekisi tällaisia vastaavia settejä, joiden avulla pääsisi tutustumaan niihin merkin suosikkituotteisiin ja löytämään jopa uusia lemppareita.

Benefit Girl O'Clock Rock Bestsellers

Innostuin todella paljon muutamasta kalenterin tuotteesta, mutta koitin malttaa mieleni, etten sudi niistä ihan jokaista kerralla kasvoilleni ja säästelen niiden kokeilua vaikka edes houkutellakseni itseni aamulla helpommin sängystä ylös.

Benefit Girl O'Clock Rock Bestsellers

Jäänkin innolla odottamaan, löytyykö laatikon tuotteiden joukosta uusia lemppareita ja teen teille postaksia niistä parhaista löydöistäni.

Benefit Girl O'Clock Rock Bestsellers

Erityisen ihanaa laatikossa oli nimittäin se, ettei se sisältänyt yhtäkään tuotetta, joka olisi saanut minussa aikaan ”njääh, onpas tylsä” -reaktion.

Benefit Girl O'Clock Rock Bestsellers

Tässä yhteydessä olisikin kiva kuulla, mitkä ovat teidän Benefit-suosikkituotteitanne. Merkillä kun on melkoisesti maailmalla hypetettyjä tuotteita enkä itse sen hyllyn edessä oikein edes tiedä, että mihin niistä tarttuisin ensimmäisenä…

Benefit Girl O'Clock Rock Bestsellers

Mitä Benefit-suosikkeja teillä on?


Seuraa myös näissä: Facebook / Instagram / Bloglovin’