Tämän hetken suosikkilakat – Ciate London Gelology

*Sis. mainoslinkkejä

Olin jo pidemmän aikaa jotenkin vain ajautunut tyypiksi, joka ei enää käyttänyt kynsilakkaa. Kynteni olivat viimeisten parin vuoden aikana olleet paljaina suurimman osan ajasta enkä vain jotenkin jaksanut innostua niiden lakkaamisesta.

Pikkuhiljaa kiinnostus kynsien lakkaamiseen on kuitenkin taas palannut viimeisten kuukausien aikana huomattuani, kuinka mieltä piristävä juttu omaa silmää miellyttävällä sävyllä lakatut kynnet ovatkaan.

Ciate London Gelology

Eräs ihana, mieltäni kovasti piristänyt lakkapariskunta on tämä Ciatén kaksikko, jonka sain merkin ruotsalaiselta maahantuojalta kokeiluuni. Gelology-geelikynsilakkojen täyteläiset sävyt ja peittävät koostumukset on tehty pitkäkestoisiksi ja päällyslakan kanssa te luovat kynsille kolmiulotteisen, geelilakkausta jäljittelevän pinnan.

Ciate London Gelology

Ciatélta löytyy valikoimastaan myös meikkituotteita, mutta kynsilakat ovat se juttu, josta merkin taival on alun perin lähtenyt. Ciatén takana on englantilainen Charlotte Knight, joka avasi 21-vuotiaana Irlantiin Dublinin ensimmäisen kynsibaarin. Nainen on tullut tutuksi muotinäytösten takahuoneista ja hän on useiden julkkisten suosikkimanikyristi.

Ciate London Gelology

Merkin kynsilakoissa on ihanaa paitsi sävyvalikoima ja laadukkaat koostumukset myös loistavasti suunnitellut lakkapullot. Pulloissa on erityisen pitkä korkki, josta saa lakattaessa hyvän otteen, minkä ansiosta niillä on entistä helpompaa saada aikaan loistava lopputulos. Kynsilakkojen sivellin on minun makuuni juuri sopivan napakka ja siinä on sopivan kokoinen harjaspää.

Ciate London Gelology

Oma lakkaihastukseni Ciatéen lähti tästä kynsilakasta. Gelology-linjan Iced Frappe -sävy* on jotenkin vaan niin täydellisen nude, mutta se ei silti ole täysin huomaamaton. Harmahtava lakka on sopivan liila, jotta se antaa kynsille sävyä, mutta silti niin kevyen sävyinen, että sitä voi käyttää oikeastaan missä tahansa ja milloin tahansa.

Ciate London Gelology

Tykkään räväytellä pinkeillä huulilla, mutta kynsissäni suosin usein kevyitä sävyjä, joita on kiva katsella, mutta jotka eivät pomppaa silmiini jatkuvasti ja aiheuta jopa lopulta kyllästymistä. Tämä on juuri sellainen helppo lakkasävy, jota voisin käyttää kynsissäni vaikka jatkuvasti ilman, että kyllästyisin siihen koskaan.

Ciate London Gelology

Joskus on kuitenkin kivaa lakata kynnet sävyllä, joka pomppaa omiinkin silmiin jatkuvasti ja jonka katselu piristää päivää. Karkkisen pinkki Kiss Chase* on nimenomaan sellainen sävy. Tällä lakattuja kynsiä katsoessa ei voi olla hymyilemättä, minkä vuoksi tämä onkin myös aivan ässä lakka varpaankynsiä talvella lakatessa. Onko oikeasti montaakaan helpompaa tapaa piristää mieltä kuin kirkkaan pinkit varpaankynnet keskellä talvea!

Ciate London Gelology

Olen pitänyt näiden kynsilakkojen laadusta todella paljon ja varsinkin kestävyytensä puolesta ne ovat aivan loistavia. Lakat eivät tosiaan itsessään ole mitenkään geelimäisen kiiltäviä, mutta varsinkin päällyslakan kanssa ne näyttävät upeilta. En ole itse tosin käyttänyt lakkoja Ciatén oman päällyslakan* kanssa vaan ihan vaan tavallisella pikakuivattavalla päällyslakalla kuorrutettuna, mutta homma on toiminut hyvin niinkin.

Ciate London Gelology
Ciaté on minusta merkkinä todella kiinnostava ja kiehtova. Sen tuotteet tuntuvat jotenkin jopa lähes selektiivisen kosmetiikan tapaiselta luksukselta, mutta silti helposti lähestyttäviltä eivätkä niiden hinnatkaan hirvitä. Olen ihastunut oikeastaan jokaiseen merkiltä kokeilemaani tuotteeseen, joten olen varsin varma, että tulen jatkamaan tuotekokeilujani sen parissa enemmänkin.

Ciate London Gelology

Oletteko te tutustuneet Ciatén kynsilakkoihin tai muihin merkin tuotteisiin?

Ciaté-tuotteita myy Suomessa eleven.fi.*

Ylivoimaisesti paras nestemäinen mattapuna: Clinique Pop Liquid Matte Lip Colour + Primer

Jep, mattapunat ovat in, mutta jokainen, jonka huulilla on taipumusta kuivumiseen tietää, etteivät ne välttämättä ole se parhain tuote omaan meikkiin. Nyt minulla olisi kuitenkin jaossa yksi tuotevinkki niille, joiden huulilla on taipumusta kuivuuteen, mutta jotka eivät silti tahtoisi pysytellä erossa tästä trendistä.

Clinique Pop Liquid Matte Lip Colour

Sain PR-toimistolta kokeiltavakseni Cliniquen uusia Pop Liquid Matte Lip Colour + Primer -huulipunia, joiden nestemäinen koostumus yhdistää sekä intensiivisen sävyisen huulipunan että sen kestoa parantavan, huulille pehmeän tunteen ja tuotteen loistavan levittyvyyden takaavan pohjustajan.

Clinique Pop Liquid Matte Lip Colour

Myönnän ajatelleeni nämä nähdessäni, että jaahas, taas yksi merkki tuo markkinoille nestemäisen mattapunan – ihan kuin näitä ei olisi jo tarpeeksi. Vedin kuitenkin vähättelevät ajatukseni saman tien takaisin kokeiltuani punia huulilleni. Löysin nimittäin uuden mattalempparini!

Clinique Pop Liquid Matte Lip Colour

Cliniquen mattapunissa on ohut ja kevyt koostumus, joka levittyy huulille tarkasti niiden tavallista pulleammalla applikaattorilla. Vaikka punat kulkevat mattapunien nimellä, eivät ne ole missään tapauksessa kuivan mattaisiksi muuttuvia, vaan jättävät huulille heleältä näyttävän, täyteläisen sävyn. Ne eivät siis kiillä kuten huulikiillot, mutta eivät silti myöskään kuivu huulilla täysin.

Clinique Pop Liquid Matte Lip Colour

Sain kokeiltavakseni kaksi sävyä: 04 Ripe Pop ja 05 Sweetheart Pop ja varsinkin 04 Ripe Pop valloitti minut välittömästi.

Clinique Pop Liquid Matte Lip Colour

Kirkkaanpunainen sävy näytti kasvoilla niin raikkaalta ja pirteältä, että jo sen levittäminenkin sai aikaan hyvän olon. Kokeiltuani tätä ensimmäisen kerran elin sen jälkeen valehtelematta viikon ajan käyttäen päivittäin huulillani vain tätä punaa, sillä rakastan sen luomaa lopputulosta niin kovasti.

Clinique Pop Liquid Matte Lip Colour

Tämä oli jälleen niitä sävyjä, joiden pariksi riitti vain meikkipohja, huolitellut kulmat ja ripsiväri. Se, että saatoin käyttää tätä mattapunaa huulillani viikon ajan päivittäin kertonee myös hyvin siitä, ettei tämän koostumus ollut ollenkaan liian kuiva. Moni mattapuna muuttuu huulilla päivän aikana kuivuutensa vuoksi epätasaisen rosoiseksi ja alkaa jopa lohkeilla, mutta tämä mattapuna pysyi huulillani kauniina pitkään. Koska puna ei ole täysin kuivanmattanen, jää sitä juodessa kupin reunaan hieman, mutta silti tämän kesto on huulilla aivan loistava.

Clinique Pop Liquid Matte Lip Colour

Sävy 05 Sweetheart Pop oli sekin ihana. Pidän pinkeistä huulipunista, mutta tämä oli syvyytensä vuoksi jo hieman sillä rajalla, etteikö se mennyt jo luumun puolelle. Sävy oli kuitenkin niin upea, että tunsin oloni siinä todella hyväksi ja kotoisaksi. Harmi vaan, että se kilpaili aluksi niin kovassa seurassa punaisen kaverinsa rinnalla, että jäi siksi hieman kakkoseksi ja maltoin ottaa sen arkikäyttööni vasta seuraavalla viikolla…

Clinique Pop Liquid Matte Lip Colour

Kuten näkyy, ei punassa tosiaan ole mitään suoraa kiiltoa, mutta silti se ei näytä kuivan mattaiselta. Minusta nämä Cliniquen nestemäiset mattapunat olivat ehdottomasti parhaita lajityyppinsä edustajia, joita olen kokeillut, eli näille lähtee minulta todella, todella suuri suositus ja voi olla, että lankean itsekin vielä hankkimaan yhden lisää…

Clinique Pop Liquid Matte Lip Colour

Ovatko nestemäiset mattapunat saaneet teidät innostumaan? Mikä on oma suosikkinne?

Clinique Pop Liquid™ Matte Lip Colour + Primer -mattapunilla on hintaa n. 27 euroa.