Lapsen nimi ja vauva-arki

pojan jalatMeillä on listat valmiina ihanista lasten nimistä, mutta vieläkin tuntuu, että se oikea puuttuu. Siksi haluaisinkin teiltä vähän apua. Minunhan oikea nimeni on Johanna, joten nimikirjaimeni ovat aina olleet JK (Onneksi Jeren sukunimi alkoi samalla kirjaimella ;)) Ja Jeren samoin. Tästä ehkä itselleni on jäänyt pieni haave antaa myös lapsilleni J-kirjaimella alkava etunimi. Toinen nimi ollaan päätetty ja se tuli minulta kyllä suoraan sydämestä. Se on tuntunut täysin oikealta alusta asti, että minun kuuluu antaa se omalle pojalleni. Hänen toiseksi nimekseen tulee edesmenneen veljeni nimi, joka kuoli minun ollessa äidin vatsassa -Sebastian.

Ristiäisiä vietetään kesäkuun puolen välin tienoilla kotonamme, johon juuri pyysin Harjun Mikon laulamaan kitaran kanssa. Kuuntelin raskaana jo paljon biisiä Mä olen tässä (vaikka onkin rakkauslaulu, niin sopii mielestäni erittäin erittäin hyvin myös äidin/isän ja lapsen väliseen rakkauteen) ja se on yksi tärkeä kappale jo nyt meidän pojalle. Kerran hän on saanut älyttömät raivarit, ettei itkusta tullut loppua vaikka kokeiltiin mitä. Sitten minulla välähti ja laitoin Mikon biisin soimaan ja hän hiljeni mun syliin kuin sormia napsauttamalla ja nukahti. Käykää kuuntelemassa biisi täältä, jos ette tiedä mistä puhun.

Synnytyskertomuksen perään on tullut muutamia kyselyitä. Sen verran voin sanoa, että kaikki meni todella hienosti ja koko synnytyksestä minulla ei oikeastaan ole mitään huonoa kokemusta, päin vastoin. Synnytys oli normaali alatiesynnytys ja jouduin suuren ponnistamistarpeen takia ottamaan puudutuksen, koska silloin ei vielä saanut ponnistaa ja minä ja vauva oltiin eri mieltä 🙂 Onneksi puudutus auttoi siihen. En tiedä olisinko muuten ottanut sitä tai missä vaiheessa olisin sen halunnut, mutta tässä kävi näin. En myöskään halunnut synnyttää yleisimmässä asennossa, koska koin saavani lisää tilaa ja painovoiman apuun ponnistusvaiheessa.

Palautuminen on lähtenyt hyvin käyntiin itselläni, ei minulla ollut paikat kipeänä kuin muutaman päivän oikeastaan. Jostain syystä huonosta rasvauksesta huolimatta en saanut yhtään raskausarpea, joten vatsakin alkaa olemaan suhteellisen normaalin näköinen. Kuitenkin nämä ulkoiset asiat ovat mielestäni täysin toissijaisia asioita. Tärkeämpää on se oma vointi ja jaksaminen ja siitä on pidettävä huolta. Siihen auttaa tietenkin terveellinen hyvä ravinto, veden juonti ja ennen kaikkea uni. Nukun vähintään kerran päivällä ja yöt vauvan mukaan. Jere on ihan älyttömän hyvin mukana kaikessa, joka auttaa tietenkin paljon. Olen todella kiitollinen, että lapsellani on tuollainen isä ja minulla aviomies. Taas nousee todella suuri kunnioitus kaikkia äitejä kohtaan, jotka hoitavat vauvaa yksin.

Vauvasta haluatte varmaan myös tietää vähän. Hän oli täysin keskikäyrällä pituudessa ja painossa. Nyt hän on saanut kaksi viikkoisen neuvolapunnituksen mukaan painoa lisää syntymäpainoon nähden 646g (sairaalasta lähtöpainoon 804g) mikä on ilmeisesti erittäin hyvin. Mun maito siis näyttää riittävän.

Arki on muuttunut täysin täällä huushollissa. Ennen kun halusin mennä saunaan niin sinne sain mennä milloin tahansa. Pienet puolen tunnin päikkärit oli kiva ottaa kun pieni väsymys iski. Kahvi oli kiva juoda kuumana. 😉 Sain tehdä juuri sitä asiaa mitä milloinkin itse halusin. Nyt mun itsekkyys on riisuttu täysin ja mulla on ihana poika, jonka vuoksi voisin tehdä ihan mitä tahansa. Itseäni en unohda, mutta on upeeta, että mulla on uusi opettaja. nanna ja poika

Ehdotelkaa nimiä, eikä tarvitse alkaa J-kirjaimella. Uskon, että teistä voi olla suuri apu. Sen tietää sitten kun se oikea nimi tulee kohdalle 🙂

Nanna

Kommentit
 1. 1

  Pauliina sanoo

  Itse tykkään kovasti nimestä Jooa. 🙂 Myös Julius kuulostaa omaan korvaan ihanalta.

  • 1.5

   Elina sanoo

   Meillä on kolme poikaa J teemalla: Jimi, Jofiel ja Joose ❤ Jofiel nimi kannattaa googlettaa… Viisauden enkeli ❤

  • 1.9

   Riitta sanoo

   Onnea teille kaikille!
   Ensinnäiseksi mieleen tuli nimi Jeremias. Siinä on kaksi r-kirjainta niin kuin sukunimessäkin. Tänään iltapäivälehdessä luki, että vaarin nimi on Arto. Mitä jos vaarista muistuttaisi Atro, pieni muunnos Artosta? Sebastian on Nannan ehdoton valinta. Niinpä tässä ehdotuksia:

   Jeremias Atro Sebastian
   Jesper Atro Sebastian
   Jasper Atro Sebastian
   Jalmari Atro Sebastian
   Joras Atro Sebastian

  • 1.10

   isa sanoo

   Jasper 🙂 nimi on kehittynyt alunperin Kasper nimestä (caspar/ casper), caspar oli perimätiedon mukaan yksi kolmesta itämaantietäjästä, jotka toivat Jeesus lapselle lahjoja betlehemiin. Persialaisen nimen tulkinnaksi onkin esitetty ’aarteenvartija’. Sebastian taasen on alkujaan kreikkalais-latinalainen miehen etunimi. Nimi merkitsee Sebasten asukasta. Vanhalla ajalla Sebaste oli Vähässä-Aasiassa sijainnut kaupunki, jonka nimi tuli ’kunnoitettavaa’ tarkoittavasta kreikan kielen sanasta sebastos. 🙂

  • 1.13

   Jt sanoo

   Julius Sebastian
   Johan Sebastian
   Justus Sebastian
   Jan Sebastian
   Jens Sebastin
   Jacob Sebastian
   Jim/Jimmy Sebastian
   Jerry Sebastian
   Joakim Sebastian

  • 1.14

   Hulta sanoo

   Ehdottomasti Jaime, nimi on hyvin yleinen mm. espanjankielisillä alueilla, ja sointuu kauniisti. Hyvää jatkoa!

 2. 5

  R sanoo

  Laitan nyt näitä J -kirjaimella alkavia ensiksi.
  Julius, Joonas, Joona, Joel, Jooa, Jyri, Jeremia, Jouko, Jaakko, Jesper, Jalmari, Jimi, Juuso, Juuse, Jalo, Jyrki, Johan, Johannes.

  Löytyishän sitä montakin J -kirjaimella alkavaa , mutta tuossa nyt ensimmäisenä mieleen tulevia 🙂

  Tässä muutamia muita nimiä:
  Aleksi, Alvar, Atte, Benjam/Benjamin, Daniel, Elia, Erik, Frans, Hans, Kristian, Leo, Mattias, Nooa, Oskar, Okko, Pekko, Samuel, Tiitus.

 3. 7

  Kata sanoo

  Ehdottaisin nimeä Jaro. Nimi tarkoittaa kevättä ☺️ Harvinainen ja sopii toiseen nimeen hyvin.

 4. 9

  Eerika sanoo

  Jotenkin hän minun mielestäni ihan Juliuksen näköinen. Eli ehdotan nimeksi Julius.

 5. 10

  PK sanoo

  Musta J:llä alkavista nimistä tosi söpöjä on Jasper, Julius, Joel ja Joona. Tietty on näitä ihan tavallisiakin kuten Juho, Juuso, Jesse, Janne tms, mutta mun mielestä noi neljä ekaa on jotenkin tosi sulosia, sopisi varmasti myös teidän pojalle ja olis sellasia mitä miettisin oman lapsen kohdalla 🙂

 6. 11

  sara sanoo

  Ihanaa kuulla tuo pieni kertomus synnytyksestä. Itselleni tullut järkyttävä synnytyspelko, vaikka asia ei ole ajankohtainen vielä. Mutta nyt alan pikkuhiljaa huojentumaan, että kyllä siitä voi selvitä ja jotkut selviää jopa ihan hyvin! Toivon silti omaa lasta eniten, vaikka pelkäisinkin synnytystä! <3 Ja muutenkin tosi positiivisesti puhut asiasta! <3 Oma asenne vaikuttaa kyllä väsymyksenkin keskellä ihan varmasti.. 🙂 Ja toki hyvä fyysinen kunto on iso plussa! 🙂

 7. 12

  Jaana sanoo

  Ihana blogi ❤️ Nimiä pienelle: Jonne, Julius, Jonathan, Jare, Joose, Jeremias, Jimi, Jim siinä muutama

 8. 15

  Eveliina sanoo

  Onnea ihanasta pikkukarhusta Johan tai Johannes sopisi hyvin Sebastianin kaveriksi.

 9. 18

  Noora sanoo

  Onnea hirmuisesti pojasta! Tässä muutama mun omaan mieleenpainuvista nimistä: Jare, Jami, Joona, Jamin, Jami, Jussi, Jarkko, Jali, Joni, Joonas, Joose, Jooa, Jon

  • 18.1

   Annele sanoo

   Hei , Paljon Onnea Pienokaisen syntymästä koko Perheelle!

   Nimiehdotuksena tuli mieleeni Jeremia

 10. 22

  Katja sanoo

  Moikka! 🙂

  Itselleni tuli heti ensimmäiseksi mieleen, kun kuulin tuon JK nimikirjain homman, Joel Sebastian Karalahti.

 11. 25

  Minna sanoo

  Joel, Jeremias, Jasper, Joakim, Joonas.. Tässä lemppareita J-kirjaimeen sopivia 🙂 sitten Alex, Daniel, Noel ja Nooa ovat myös omia lemppareita! Sebastian on myös ihana nimi ja olisin ehdottanut sitä, ellei olisi jo valittuna 🙂

 12. 28

  Hanne sanoo

  Lämpimät onnittelut koko perheelle! Tyttärien äitinä oli kiva etsiä pojan nimiä 🙂 tässä muutama vaihtoehto (löytyivät: babble.com):

  Justus Sebastian
  Julius Sebastian
  Jesper Sebastian
  Jesse Sebastian
  Jim Sebastian
  Jan Sebastian
  Jonas Sebastian
  Jiri Sebastian
  Jiro Sebastian

 13. 31

  Jenni sanoo

  En tiedä miksi mutta mulla oli vahva fiilis että teidän pojan nimeksi sopisi Aleksi <3 myös Joel on kiva ja Juuse 🙂 Eliel,Eelis tai Eino?

 14. 34

  minna keskinen sanoo

  Hei Nanna!
  Onneksi olkoon uudesta pienestä perheen jäsenestä 🙂
  Minun mielestäni Joel on kaunis nimi ja sointuu poikasi toisen nimen kanssa, mutta omakohtaisesti annoin lapselleni nimen Krista , mietin monta päivää nimeä lapselleni , joka päivä katselin tyttöäni ja olin ihan hukassa että mikä lapselleni nimeksi…
  En tiedä mutta eräänä aamuna heräsin ja minulla oli nimi heti mielessä..ehkä olin nähnyt unta nimestä…joten silloin päätin tytöstäni tulee Krista Anneli, ja tuo toinen nimi tulee äidin puolen suvulta.

  Hyvää kesänjatkoa ja terveyttä ja onnea perheellesi 🙂

 15. 39

  Kiia sanoo

  Ihanan kuuloista vauva-arkea, nauti täysin rinnoin! <3 Nimiehdotuksia tuli mieleen ainakin Jasper tai Jesper, Julius sekä Joakim (miten hyvin sopisikaan päättämänne toisen nimen kanssa) 🙂 Ihanaa kesää!

 16. 41

  Lissu sanoo

  Aika suosittuja nimiä tällä hetkellä on: Jooa, Joona, Jeremiah, Joonas, Jaakko, Joel, Jami, Jerry, Joonatan… Etc. Kivoja nimiä löytyy paljon, toivottavasti tekin löydätte mieleisen. Se kannattaa muistaa että valitsi minkä nimen tahansa niin aina on joku jolla on jonkinlainen typerä kommentti nimeen Meillä ainakin pojan kohdalla kävi niin. Roopeksi kastettiin niin johan alkoi rosvo-roope/ roope-ankka vitsailut. Minua se ei haitannut koska olen aina pitänyt nimestä. Muut ajatelkoot mitä tahtovat.

 17. 42

  Amaa sanoo

  Niin paljon onnea vielä pienestä pojasta <3

  Mitenkäs olisi nimeksi Joel tai Noel?

  Ihanaa vauva arkea koko perheelle <3

 18. 45

  Suvi sanoo

  Mukavaa että jaksat kirjoitella kuulumisia tänne, näitä on kiva lukea!
  Nimi-ehdotukseksi mulla tuli heti mieleen Joakim..kuulostaa niin Karalahdelta!

  Onnea koko perheelle pienoisesta, ja kaikkea hyvää tulevaan!

 19. 48

  Tiia sanoo

  Julius Sebastian

  Joakim Sebastian

  Jonas Sebastian

  Jooa Sebastian

  Joel Sebastian

  Sebastian olisi etunimenäkin kiva.

  • 48.1

   Helena sanoo

   Jesse Sebastian…kuulostaa oikein hyvältä ja vähän ’kärppäläiseltä’…onhan Jerekin joskus pelannut Kärpissä!

 20. 49

  J sanoo

  Voi että mikä ihana nyytti <3 Itselläni on laskettu aika heinäkuussa, 6 viikkoa pitäisi jaksaa vielä odotella vähintään omaa pikkuista 🙂 Alkaa olla jo melko malttamaton olo, varsinkin kun näkee tälläisiä kuvia.
  Näytät kyllä todelta upealta etkä yhtään väsyneeltä, äitiys todella pukee sua <3
  Nimiä on ihana miettiä! Mielestäni kauneimmat nimet pojalle ovat Josua ja Jooa jos miettisin j:llä alkavia. Muuten kauniita ovat myös Benjamin, Anton ja Noel 🙂

 21. 57

  Suvi sanoo

  Olen jo pitkään pitänyt nimistä Joel ja Julius ❤. Myös Jooa on hieno nimi.

 22. 58

  terttu sanoo

  Joonatan. Kaunis suomalainen nimi, joka on sopii myös kansainväliseen menoon 🙂

 23. 60

  Ma sanoo

  Joel Sebastian. Oma 6kk ikäinen on Joel nimeltään en osaa muuta nimeä siis ehdottaa.
  Onnea ja iloa pienestä pojasta! Kahden pojan jälkeen paras neuvo oli nuku kun vauvakin nukkuu

 24. 61

  Taija sanoo

  Joel ☺ Ja aivan loistava kirjoitus taas sinulta Nanna. Kaikkea hyvää ja ihanaa vauva aikaa teille ❤

 25. 70

  Sari sanoo

  Miten olisi nimi Jasse – ei niin yleinen nimi. Oma 15-vuotias poikani on oikein tyytyväinen nimeensä – ihana sosiaalinen hyväsydäminen poika onkin .

 26. 78

  tiia sanoo

  Jiri, Joel, Joonatan, Jack, Jesse, Jasper… Siinä joitakin J-kirjaimella alkavia 🙂 Kyllä se oikea nimi sieltä vielä vastaan tulee 😉

 27. 81

  Tiia sanoo

  Hyvä vinkki on, että molemmat ottavat nimikirjan tai kalenterin käteen. Kirjoittavat paperille kaikki mieluiset nimet.
  Sitten vaihdatte listaa ja yliviivaatte toistenne listasta kaikki huonot pois.

 28. 82

  Ninni sanoo

  Julius, Jaakob, Jeremias, Benjam, Alexander, Jaaco, Jami, Jesper, Aleksi, Daniel, Jenrico, Henrico, Jacob, tässä muutama mieleen tullut nimi 🙂

 29. 86

  Christina sanoo

  Jasper on kiva nimi(meidän esikoinen on Jasper)Niitä on yllättävän vähän suomessa.Ja mietin myös pitkä Jackson nimeä Ku mäkin halusin nimenomaa ”J”:llä alkavaa nimeä 🙂

 30. 89

  Jorma sanoo

  Jyry on pojalle miehekäs nimi ja rimmaa isäukkonsa vierellä tyylikkäästi.

 31. 90

  Saija sanoo

  Heissan
  Miltäs kuulostaa JEDI tai JON? Molemmat ovat ranskalaisia pojan nimiä Tuo Jedi saattaa kuulostaa äkkiseltään oudolta, mutta makustelkaa

 32. 95

  Iida sanoo

  Meidän puolivuotiaan pojan nimi on Jooa. Rakastuin siihen nimeen heti, kun sen ekan kerran kuulin ja muutamasta vaihtoehdosta se sitten valikoitui vauvan nimeksi. Toinen nimi on vähän perinteisempi niin mun mielestä toi etunimi oli kiva kun oli tommonen ”uusi”. 🙂 Paljon onnea koko perheelle , nauttikaa vauva-ajasta! <3

 33. 96

  Anna sanoo

  Joonas tuli heti ekana mieleen ja sopis ihan mielettömän hyvin nimeksi pikkupoitsulle!

 34. 100

  Selja sanoo

  Moi Nanna!

  Mun mielestä Karalahteen käy kaikki seuraavat tosi hyvin:
  Jami, Jesper, Jesse, Jimi, Jiri, Joel, Jonne.

  Ja oikein paljon vielä onnea koko perheelle

 35. 101

  Riina sanoo

  Ihanaa kuinka teksteistäsi ja kuvistasi välittyy kaikki se onni ja ilo, mitä tämä pikkumies on elämäänne tuonut ja tuo tulevaisuudessakin. Rakkauden täyteistä arkea koko perheelle! <3

  Täytyy myös tarttua tuohon toiveeseen nimien ehdottamisesta! Löysin ruotsalaisen nimisivuston muutama päivä takaperin ja nyt luettuani tämän tekstin, tuli sivusto mieleen! Kokeilin sivustolta löytynyttä nimigeneraattoria, johon kirjoitin teidän vanhempien nimet ja lapsen sukupuolen. Hauskaa tässä oli se, että generaattori arpoi pojan nimen, joka alkoi J-kirjaimella! Sopivan kirjaimen lisäksi nimi on myös erittäin kaunis – Jesper.

 36. 102

  Iina sanoo

  J:llä alkavista nimistä Jooa ja Jesse on mielestäni ainakin todella ihania! Niin paljon onnea teille pienestä pojasta <3

 37. 103

  Johanna sanoo

  Jasper ☺ jos meille olisi tullut poika,oltais laitettu tuo nimi.

  Nimim. 2 pienen tytön äiti

 38. 104

  Sarita Jääskeläinen sanoo

  Tuli mieleen vähän erikoisempi nimi: Jarek, se on veljeni nimi. Toinenkin nimi, jota ei välttämättä kuule koko ajan: Jaro

 39. 113

  Aino sanoo

  Ite oon aina ollu innostunut Jerry-nimestä! ”Harmi” vaan että oma pikkuveljeni on nimeltään Jerry, niin en voi antaa sitä nimeä omille lapsilleni 😀

 40. 116

  Sini sanoo

  Ihastuin täysin Jami-nimeen kun mietimme omalle pojallemme nimeä 1,5 vuotta sitten ja Jamihan siitä tuli.

 41. 117

  chamimelon sanoo

  Meidän poika on Jaroel. Oli aikanaan toinen Suomessa tämän nimen saanut. Sen jälkeen niitä löytyy muutama enemmän. Ei montaa vieläkään. Kaunis, harvinainen ja ihan normaalin kuuloinen nimi.

 42. 118

  Netta sanoo

  Heippa Nanna, ja onnea perheen lisäyksestä. Mulla olisi kolme ehdotusta ja ne todellakin alkaa J:llä Jooa, Jiri ja Jonni

 43. 122

  henna sanoo

  Jooa, Jiro, Jerry ja Jan ovat omia suosikkejani <3 Listalla, jos meitä joskus pojalla muistetaan 🙂

 44. 128

  Birgitta Hjelm-Luontola sanoo

  Jonne on jalkapalloilijapoikani nimi ja sopisi lapsesi nimeksi minusta hienosti. Poikani pelasi ammattilaisena Saksassa, missä hänen pelikaverinsa antoi lapsensa nimeksi Jonne. Eli kansainvälinenkin nimi on.

 45. 129

  Annika Järvinen sanoo

  Hei Nanna! Onnea vielä vauvasta☺ Meillä suvussa on Jalo niminen poika. ☺ ihanaa kesää

 46. 132

  Joe sanoo

  Mun nimi ois poikana ollut Joe, mikä mun mielestä on suomalaisittainkin sanottuna tosi kiva ja erikoisempi nimi täällä, mut silti tommone versitaali että voi tosiaan muillakin kielillä sanoa ja väännellä ilman ongelmia 🙂

  • 132.1

   Jenny sanoo

   Poikamme nimi on Joe. Hyvin on suuhun sopinut ja päiväkodissa ei onneksi kaimoja ole

 47. 133

  Tintti sanoo

  Joa tai Joona. Nämä olivat myös itsellä mielessä aikanaan.
  Onnea koko perheelle!

  • 136.1

   Lapin mies sanoo

   Mikä näiasä Jooissa viehättää? Nimi on aika epäkäytännöllinen ja väkisin keksitty. Jos haluaa erikoisuutta niin ottaa vähän kansainvälisyyttä nimeen. Eiköhän tämänkin änäritähden nimi ole Jon, sointuu Suomessa, Eurooppassa ja Pohjois-Amerikassa 🙂

 48. 137

  jenna sanoo

  jimi,julius,jesper,jasper, joona, joonatan, jiri, jooa, jaakko, joel,joonas, joose, juha ja jose

 49. 138

  Anjuska sanoo

  JIri Sebastian…Jesse Sebastian…mikä nimi nyt oikealta tuntuu. On tosi kiva lukea blogiasi. Ihanan onnellista vauva arkea. Joskus se tuntuu…menee liian nopeaan ohi. Nauttikaa jokaisesta päivästä. Itkut kuuluu asiaan…mitä hän viestittääkään …kas siinä oppimista.

 50. 141

  Birgitta Hjelm-Luontola sanoo

  Lisäys edelliseen… poikani Jonne sai pojan 15.4. ja hänet kastetaan 5.6. Saa nähdä mikä nimeksi tulee. Onnea pienille ihanille pojille!

 51. 142

  Katriina sanoo

  Moikka! Ja paljon onnea ihanasta pojasta 🙂 <3 Ajatuksesi äitinä olosta ovat mielestäni kauniita ja luontevia, äitiys sopii sinulle 🙂 Ja tosi hienoa, että sinulla on kätilö-ystävä (jos oikein muistan, että kerroit niin? :)), häneltä olet varmasti saanut, ja saat apua ja tukea imetykseen 🙂 Hienosti vauvan paino olikin noussut! Ja mukavaa kuulla, että palautuminen on lähtenyt hyvin käyntiin! 🙂
  J-kirjaimella alkava, mielestäni kaunis pojan nimi on Julius 🙂 Ensimmäinen mieleeni tullut J:llä alkava nimi oli Jeremias, mutta liippaako liian läheltä isän nimeä 😀
  Oli mukava lukea kuulumisianne! 🙂

 52. 143

  Veera sanoo

  Jooa tai Joel!
  Voisin ehdottomasti kuvitella että antaisin jomman kumman nimen lapselleni 🙂

 53. 145

  Enni sanoo

  Juuse, joonatan, julius, jesse, joona.
  Ihanaa vauva arkea ja onnea pienestä Suuresta Jiistä 🙂

 54. 146

  anneli sanoo

  Tässä muutama vaihtoehto: Oliver, Joona, Jiri, Joa tai Jooa, Viljami, Juhana, Eeli, Daniel. Toivon mukaan tässä oli jotain nimiä jotka miellytti. 🙂

 55. 153

  . sanoo

  Mun on pakko kommentoida tuohon nimiasiaan, koska mulla tuli ihan hirveen vahva tunne että teidän poika vois olla Jooa… 😉 Se on mun mielestä kaunis nimi ❤ Totta kai teette itse päätöksen ja tiedätte mikä on juuri oikea nimi pojallenne, mutta ajattelin nyt kertoo jos tästä on jotain apuja… 🙂

 56. 154

  Unna sanoo

  Paljon onnea teille vauvasta! J alkuiset nimet on jostain syystä aina olleet mun lemppareita, oma veli mukaan lukien monet tärkeet ihmiset alkaa J:llä – varmaan siksi. Itse tykkään Joonatanista ja Jimistä, samoin Jonah/Jonathan ovat kivoja. Tosi ihanan toisen nimen oot valinnut!

 57. 155

  Piia sanoo

  Ensimmäisenä tuli mieleen Joel 🙂 ihanaa kesää teille vauva-arjen keskelle ja nauttikaa jokaisesta päivästä! 🙂

 58. 161

  Heidi sanoo

  Nooa, Noel tai Oliver oli mun vaihtoehtoja raskausaikana, kun oli pakko miettiä myös poikien nimiä sairaalan lappuja varten. Tyttöä toivottiin ja tyttö saatiin. ”Onneksi”, koska tietty tytön nimi oli mulla ollut jo vuosien odotuksen ajan mielessä.

 59. 162

  S sanoo

  Jasper, jami,jimi,jesse,alex ja jiri. Siinä ois muutama mielestäni nätti nimi 🙂 hyvää kesää sinulle!

 60. 168

  Jasmine sanoo

  Hei! Ajattelin tässä laittaa vähän nimi ehdotuksia 🙂 kun sinulla on tuo toinen jo tiedossa niin ensimmäiseksi nimeksi voisi sopia vaikka Joonas 🙂 Mietin myös nimeä Joonatan mutta se ei kyllä sovi tuon Sebastianin kanssa. Otanosaa veljesi poismenoo 🙁 <3

 61. 169

  Alexandra sanoo

  Jarco (lausutaan c K:na)
  Jaro
  Juun
  Jon
  Jokkum
  Jermu

  ..tässä muutama erikoisempi. Jannet ja muut varmaan tiedät jo. Nimi oli meille myös todella vaikea, vaikka toinen nimi selvä. Sen tietää onneksi sitten, kun se tulee ja sitä on saanut maistella hetken. Onnea teille !

 62. 171

  Dora sanoo

  Joakim, Jens, Joona, Joel, Jonas, Jesper 🙂 Onnea pienestä perheenjäsenestä <3

 63. 173

  Suvi sanoo

  Joona Sebastian ois tullu meidän pojasta Joona on ihana, perinteinen nimi. Mutta meille syntyi Jonna

 64. 174

  SIRKKU sanoo

  Johan Sebastian (Bach) Karalahti. No ei vaiskaan Werneri (tai Verneri) tai Lukas Karalahti sointuvat korvaani 😉

 65. 177

  essi sanoo

  Joakim on kaunis ja hieman erilaisempi nimi, ei tule joka paikassa vastaan 🙂 Mikko on pienestä naapurikunnastani kotoisin, ihanan jalat maassa tyyppi ja kovin herttainen. Biisi on kaunis! <3 hehkut ihanasti, onnellisuus todella näkyy! Ihanaa vauvantuoksuista vauva-aikaa teille! 🙂

 66. 179

  Venla sanoo

  Jusa, Justus, Junnu, Joel, Jooa, Juska, Jerry, Juuka
  Veikka, Urho,
  Rakastan nimien miettimistä niin oli pakko tulla kommentoimaan 🙂

 67. 181

  Enni sanoo

  Esikoisemme on Jooa. Kun löysin nimen,kummatkin rakastui siihen heti ja siitä ei tarvinnut enää keskustella. Silloin emme edes tienneet saammeko poikaa. 🙂

 68. 184

  Terhi sanoo

  Jos meille olisi syntynyt poika hänen nimeksi olisi tullut Justus!
  Onnea kovasti koko teidän perheelle!!

 69. 185

  Noora sanoo

  Onnea paljon vauvasta! Ehdottaisin pojan nimeksi Jasper, en tiedä pidättekö siitä mutta se voisi sopia Sebastianin kanssa eikä ole varmaan ihan yleisin nimi 🙂

 70. 188

  J.Peltonen sanoo

  Paljon onnea! Ihana pieni mies <3 Arvista sen verran, että raskausarvet eli pikkusiskon sanoja lainatakseni tiikerin raidat kannan ylpeänä mahassani. Hätäsektioon jouduttuani sydän äänten romahdusten vuoksi, huomasin että raskausarvet ovat pienipaha verrattuna leikkaus arpeen. Rakastan silti arpiani, ne muistuttaa aina pienestä ihmeestämme, jonka eteen kärsin ja tulen kärsimään ilomielin elämäni loppuun asti! <3 Täälläkin kirjoittelee Johanna, joka haluisi lapsensa nimen alkavan J:llä.
  Meille syntyi tyttö 3.5.2016 (3250g ja 48,5cm).
  Ristiäisiä vietettiin vapunpäivänä 1.5.2016 ja tytön nimeksi tuli Juulia Maria J. Äidiltä ja M. Isältä 🙂 neiti tottelee kotona enimmikseen nimeä julle 🙂
  Jos meille olisi tullut poika hän olisi ollut Matias tai Julius. Kekpaisiko Julius pienen ihmeenne nimeksi 🙂
  Ihanaa alkavaa kesää teidän perheellenne <3

 71. 193

  sanoo

  Oi mikä ihana pieni poika. <3 Kaikkea hyvää teille muuttuneeseen arkeen ja onnea uudesta pienestä opettajasta. 🙂

 72. 194

  sanoo

  Jonathan, Janne, Jesse, Jussi, Jimmy, Jerry ja Jeremias on J kirjaimella alkavia nimiä mitä mulle nyt ekana tuli mieleen 🙂

 73. 197

  mama sanoo

  Hei Nanna ja onnea pienestä pojasta koko perhelle.❤ meillä on Jerry niminen poika joten ehdotan Jerryä, sopivan harvinainen nimi.. muita vaihtoehtoja jake jiri jaako jaanus.

 74. 198

  Snowhite sanoo

  Moikka! Siis nyt mä oon aivan järkyttyny, oon aina luullu et Nanna on sun virallinen nimi!
  Miltäs Jaro kuulostaa? Mun sukulaispoika ristittiin hetki sitten Jaroksi, ja se oli mun mielestä tosi kiva, särmikäs nimi

 75. 200

  Heidi Salo sanoo

  Jonathan, Josper, Jesse, Jose, Julius, Joakim, Jaspar, Jeremias, Jeremia, Jiri 🙂 siinä nyt muutamia vaihtoehtoja.
  Omat suosikit olis varmaan Jonathan Jesse Sebastian Karalahti tai Joakim Sebastian Karalahti 🙂

 76. 202

  Kirsi Lemettinen sanoo

  Vanhin poikamme sai nimen erään jääkiekkoilijan mukaan, Jere Kaksi nuorempaa alkaa myös j-kirjaimella, Jasper ja Jonni. Siinä kaksi hienoa nimiehdotusta.

 77. 204

  Pikkumyy sanoo

  Joona, Joel, Joakim ainakin mun mielestä sopis Sebastianin kanssa ja ovat kauniita nimiä 🙂

 78. 205

  vieras sanoo

  Tässäpä muutamia nimiehdotuksia =)
  Joel
  Jaakko
  Jarkko
  Jami/Jani/Joni
  Janne
  Jesse
  Joona/Joonas/Joonatan
  Jussi
  Jalo
  Jasper/Jesper
  Jiri/Jori
  Jooa
  Juho
  Julius/Justus
  Juuso
  =)

 79. 207

  Ehdottelija sanoo

  Jos ulkomaiseen suuhun niin Jake, Jon, Jonny. Suomalaisista taas esim. Jalo, Jermu

 80. 212

  Maria sanoo

  Sinun nimestäsi Jo ja Jereltä loppu eli re ja silloin pojasta tulisi Jore 😉

 81. 218

  Jesse sanoo

  Moikka Johanna!

  Kattelin vkl aikana katsomosta Fitness päiväkirjoja ja huomasin IL:stä että kaipaat nimi-ehdotuksia niin uskaltauduin jopa osallistumaan tähän! 🙂

  Mä tuos mietin vähän poika vauvan nimeä niin miten ois Jope!? No eikä! 😀 ei tää oo leikin asia, vähän huumoria.
  Mulla on pyörinyt nyt mielessä Joel, Joakim, Jean, Jesse?

  Onneksi olkoon poikavauvan johdosta!
  Tsemppiä ja kaikkea hyvää!

 82. 219

  sanoo

  Hei! Lukiessani blogikirjoitustasi minulla oli kokoajan vain yksi nimi mielessä. En lähtenyt edes makustelemaan muita nimiä, vaan samallalailla kuin joskus hahmoja nimetessä (pyrin kirjailijaksi) sitä vaan joskus tietää henkilön nimen jo heti alussa, eikä sitä tarvitse sen enempää miettiä. Miten olisi siis Joel Sebastian? 🙂

 83. 220

  Tuire sanoo

  Voi kun on ihania niin äiti kuin poikakin! Mun mielestä Jimi tai Jiri ois tosi ihana nimi tuolle komealle hurmurille! Jos taas mennään J-kirjaimen ulkopuolelle niin Niklas tai Viljami ovat mun ehdottomia lempinimiä. Jokainen nimi on omalla tavallaan persoonallinen ja kaunis, joten toivon että täydellinen nimi löytyy pian!

 84. 221

  Leena sanoo

  Heti tuli mieleen poikanne nimeksi Jooa, jotenkin sopisi teidän perheeseen ja Sebastian nimen kanssa 🙂

 85. 222

  Anni sanoo

  Kauniita j:llä alkavia nimiä olisi esimerkiksi Jooa, Julius tai Jesper. Myös Niklas ja Henrik kivoja vaihtoehtoja. Kaikki nuo menisi ihanasti yhteen Sebastianin kanssa.
  Onnea ja iloa nimen etsintään ja teidän perheeseen!

 86. 223

  Nalle sanoo

  Paljon onnea ihanasta pallerosta Maailman ihanin asia Ehdotan pojan nimeksi harvinaista nimeä Jaro
  Nautinnollista vauva -arkea teille

  • 223.1

   Nalle sanoo

   Hui, tulipa typerästi kommentti näkyviin.. Laitoin hymiöitä lauseiden loppuun, mutta eivät näköjään näy, kun puhelimella kuva-hymiöt laitoin 😀

 87. 224

  Jonna sanoo

  Jos joskus poika tulee, haluaisin antaa nimeksi Julius, Jooa tai Justus. Myös Jonatan on yksi hyvä vaihtoehto. Meillä myös hassusti molempien nimikirjaimet JK ja tätä toivottavasti jatketaan lapsilla. 🙂

 88. 225

  Päivi Heikkinen sanoo

  Meidän 18 v kehitysvammainen autistipoikamme nimi on Jali. Tykkään kovasti nimestä.

 89. 227

  Amppu sanoo

  Ihana pieni poika! J-kirjaimella alkavia nimiä olisi esimerkiksi Johannes tai Jami. Asiasta toiseen.. laitoit kodistasi kuvia ja kyselisin nyt, että onko siitä tulossa seuraavaa osaa eli osa 5, milloin? On tietysti ymmärrettävää, että aika kuluu pientä poikaa hoitaessaa ja asialla ei ole mikään kiire☺ tsemppiä arkeen ja jaksamiseen

 90. 228

  Sanni sanoo

  Julius Sebastian ja Joona Sebastian kuullostavat ainakin mun korvaan tosi kivoilta! Tykkään kans ite Jasper/Jasperi nimistä 🙂 Ruotsin nimipäivä kalenterista löytyy muuten vaikka mitä nimiä, jos et oo viel käyny kurkkaas!

 91. 229

  Nnora sanoo

  Mielestäni Benjamin on ihana pojan nimi. En sitten tiedä sopiiko toisen nimen kanssa. Mutta myös Juho sopisi.☺ Voimia ja jaksamisia koko perheelle

 92. 233

  Iina sanoo

  Ihana ajatus tuo laulaminen pienen ristiäisissä, varsinkin kun kappaleella on toden teolla merkitystä jo nyt teidän pojan elämässä… <3

  Jasper/Jesper, Jimi, Joakim, Joel, Joa, Joona ovat omasta mielestäni kauneimmat J kirjaimella alkavat pojan nimet. Joel/Joa ehkä kaunein sun valitsemaan Sebastian nimeen yhdistettynä. 😉

  Ihanaa vauva-arkea koko teidän perhelle! 🙂

 93. 235

  heidi sanoo

  Meillä Jesper. Itekki halusin J:llä alkavan nimen ja Jesper oli hyvin luonnollinen valinta koska mieheni poika, rakas bonuslapseni on Kasper ❤ ja joonatania meille ei tule onneksi jälkimmäiset ovat tyttöjä

 94. 236

  Roosa sanoo

  Mielestäni esimerkiksi Julius ja Jesper ovat kivoja J:llä alkavia nimiä ja sopivat Sebastianin kanssa hyvin yhteen 🙂

 95. 237

  Elina sanoo

  Pakko sanoo ekaks et sä oot kyllä saanu Jeren puhkeamaan taas kukkaan!
  Ihana nimi toi Sebastian, antaisin myös omalle pojalleni nimeksi, mutta mieheni toinen nimi on Sebastian niin no katsotaan..
  J:llä alkavia nimiä.. Hmm. X Sebastian Karalahti? Jooa, Jonne, Janne, Juhani, Jarno, Jesper, Jasper, Joakim, Joel, Jim, Jesse, Joonatan, Jerry, Jeremias.. Ei keksi hyviä enempää. Kaikkea hyvää teille ❤️

 96. 243

  Satu jumisko sanoo

  Jarec sebastian karalahti
  Ja voin kertoo että tolla nimel ei oo suomes ristitty muita ku mun poika siis toi jarec nimi
  Mut tän kerran voisin antaa sen jollekkin muullekkinSpeciaalilapselle spessu nimi❤️

 97. 248

  Pia sanoo

  Leonel, ihana nimi. Ei päästy itse käyttämään tätä kun meitä siunattiin prinsessa Aidalla ja Lilialla<3

 98. 252

  anonyymi sanoo

  Mielestäni Julius ja Juho ovat kauniita nimiä. Oikein paljon onnea teille ja toivottavasti ’se oikea’ nimi löytyy!!

 99. 259

  Satu sanoo

  Mielestäni Jooa Sebastian Karalahti kuulostaa oikein hyvältä 🙂 tykkään myös nimistä Joel ja Julius ! Ja paljon onnea alkavalle vauvaarjelle ♡

 100. 260

  suvik sanoo

  Mulle tuli ihan ensimmäisenä mieleen nimi Jooa.
  Sopisi mielestäni hyvin myös tuohon toiseen nimeen (: toki on melko samanlainen sinun oikean nimesi kanssa, mutten voinut olla ehdottamattakaan. Vauvantuoksuista arkea perheellenne!

 101. 262

  anna sanoo

  Miten Jerome? Olisi hyvin lähellä Jereä, mutta kuitenkin oma nimi, sopii toisen nimen kanssa, kansainvälinen mutta kuitenkin helppo lausua joko suomalaisittain kuten kirjoitetaan tai sitten englantilaisittain tai ranskalaisittain, ihan miten vaan. Lempinimiäkin siitä saa väännettyä, jos haluaa.

 102. 263

  inga Jaskola-ihalmo sanoo

  Joakim oli itsellä mielessä mut meillä syntyi silloin tyttö eikä enempää lapsia oo tulossa.

 103. 267

  Isa sanoo

  Paljon onnea pienestä pojasta! Elätte aivan ihanaa aikaa. Itse sain tytön 7kk sitten, mutta pojalle olisin antanut nimeksi Joakim <3 Ihania nimiä mielestäni myös Joel, Jasper ja Jimi.

 104. 271

  K sanoo

  Kaunis tuo toisen nimen tarina, ja kaunis kappale. Kyyneleet vierii poskella, kun tuota kuuntelee :,) Nimistä; Joakim, Joel, Jusa, Joose, Jose, Julius 🙂

 105. 281

  Jenini sanoo

  Meillä on kans JK-perhe yhdellä tytöllä varustettuna 🙂 En oo ikinä niin aatellu nuita nimikirjaimia, mutta ku vahingossa sattu miehellekki samat nimikirjaimet ja tytölle kirjaimellisesti vahingossa tytöllekki J-alkunen etunimi ni oishan se aika kiva jos joskus saahaan lisää lapsia, että niilläki ois samat kirjaimet. Pojan nimenä oon viime aikoina rakastunu nimeen Jiri. Myös Jimi ja tuo teiän Jere ois kivoja 🙂

 106. 282

  SuvantoK sanoo

  Jaakkima
  Jaakko
  Jaakob
  Jaakoppi
  Jalmari
  Jalo
  Jami
  Jani
  Janne
  Jari
  Jarkko
  Jarmo
  Jarno
  Jaro
  Jasper
  Jere
  Jeremias
  Jesper
  Jesse
  Jimi
  Jiri
  Joakim
  Joel
  Johannes
  Joni
  Jonne
  Jonni
  Joona
  Joonas
  Joonatan
  Joonathan
  Joosef
  Jooseppi
  Jori
  Jorma
  Jouko
  Jouni
  Jousia
  Juha
  Juhana
  Juhani
  Juho
  Jukka
  Julius
  Jussi
  Justus
  Juuso
  Jyri
  Jyrki

  Siinä on Suomalaisia J-kirjaimella alkavia nimiä. Jos toinen nimi on Sebastian, niin jokin lyhyt nimi voisi toimia. Kuten Joni, Jami, Juho, Jani.

  Mutta jos haluatte erilaisemman ja vähän uniikin nimen, niin pidempi(mutta uniikki :D) Joonathan! Ehdottomasti.

 107. 286

  cata sanoo

  Onnea ihanasta pikkuisesta!
  Olin poikani kanssa tänään illalla puistossa. Siellä oli pikkupoika, jonka nimi oli Jamiel. Itse en ollut aikaisemmin kuullut tuota nimeä. 🙂

 108. 287

  TM sanoo

  Jali, Jalo, Gabriel, Benjamin, Jare, Juuso, Joona, Nooa, Noel, Sulo, Damien, Jyri, Jaden. Siinä muutama 🙂

 109. 288

  Jenna sanoo

  Jaakkima
  Jaakko
  Jaakob
  Jalmari
  Jalo
  Jami
  Jani
  Janne
  Jari
  Jarkko
  Jarmo
  Jarno
  Jaro
  Jasper
  Jere
  Jeremias
  Jesper
  Jesse
  Jimi
  Jiri
  Joakim
  Joel
  Johannes
  Joni
  Jonne
  Jonni
  Joona
  Joonas
  Joonatan
  Joosef
  Jooseppi
  Jori
  Jorma
  Jouko
  Jouni
  Jousia
  Juha
  Juhana
  Juhani
  Juho
  Jukka
  Julius
  Jussi
  Justus
  Juuso
  Jyri
  Jyrki

  Siinä ois jotain J:llä alkavia nimiä, toivottavasti ois jotain apua

 110. 291

  Hanna sanoo

  Mulle tuli heti mieleen Joel – alkaa kuin sinun nimi (Johanna) ja on ”jeremäisen” lyhyt ja ytimekäs 🙂 Joel Sebastian Karalahti – miltäs kuulostaa? 🙂

 111. 293

  Jasmin sanoo

  Jonathan
  Jimi
  Jesse
  Julius
  Jesper
  Ne tuli nyt ekaks mieleen! 🙂
  Onnea pikkuisesta❤️

 112. 296

  Tiia sanoo

  Apua tuli ihan yllätyksenä sun oikea nimi, oon aina luullu että se on Nanna :’D

  Ihana antaa toiseksi nimeksi merkityksellinen nimi<3 Sebastian on nimenä sointuvampi, joten etunimen pitäisi olla ns. tönkömpi nimi. Eli esim Joonatan Sebastian ei sovi yhteen, mutta taas Jonne Sebastian parempi. Tai ymmärsit varmaan tuon tönkömpi nimi pointin, en keksinyt muuta synonyymia:D Muita kivoja J-kirjaimella alkavia nimiä: Joona Sebastian, Jimi Sebastian, Jooa Sebastian, Jasu Sebastian.. Netissähän on paljon erikoisia J:llä alkavia nimiä, mutten tiedä haluatteko ennemmin tunnetumman nimen? mm. Jopi, Jeeli, Jemi, Jaime,Jirko,Jaani,Joose,Jenri,Jooel,Jusa,Jomi.. Huh nimiä on kyllä törkeen paljon, tiedä sitten kuinka monella on noita vähemmän tunnettuja nimiä. Onnea nimen valintaan 🙂

 113. 299

  Ella sanoo

  Joel Sebastian, Jesper Sebastian, Joonatan Sebastian, Lucas Sebastian, Oliver Sebastian, Hugo Sebastian, Casper Sebastian 🙂

 114. 300

  j3nni sanoo

  Onnea pienen pojan äidille ja koko perheelle ❤ Meidänkin perheessä molemmilla vanhemmilla J-kirjaimella alkava nimi ja kun esikoiselle valikoitui J:llä alkava nimi, pikkuveljen nimen alkukirjaimen valinta oli selkeä. Samoin toiset nimet päätettiin ennen etunimeä, toisista nimistä toinen on meilläkin Sebastian ja toinen isän suvussa kulkeva nimi ☺ Me pyöriteltiin mm. seuraavia nimiä: Jimi, Julius, Joel, Joona, Jiro. Pojasta tuli lopulta Jonne ❤

 115. 307

  Viivi sanoo

  Ehdotuksia nimeksi siis 🙂 Jooa, Jerome, Jimi, Justus, Jerry
  Ja muilla kirjaimilla: Eeli, Sisu, Aarni, Daniel

 116. 308

  Emma sanoo

  Minun ehdotukseni ovat:
  Mio Sebastian
  Jooa Sebastian
  Joel Sebastian

  Olet ihana! <3

 117. 313

  Oona sanoo

  Itselle korvaan Joakim tai Johannes kuulostaisi oikein kauniilta nimeltä pienelle:) kaikkea hyvää teidän arkeen <3

 118. 315

  Henriikka sanoo

  Jax Sebastian Jos mulle olisi syntynyt poika, olisi hän saanut nimekseen Jax, mutta ihana Cecilia tyttö syntyi
  Tai sitten Joa, Jeremi tai Zachris

 119. 317

  Nea sanoo

  Tässä joitain nimiehdotuksia: Jack, Nicolas, Jeremias, Julius

  Julius kuulostais aika hyvältä Julius Sebastian Karalahti.

 120. 318

  Marjo sanoo

  Hei! Luin blogikirjoituksesi, missä mietit J-alkuista nimeä pojallenne. Oma ehdotukseni ja minun oman poikani nimi on Jedi 🙂 Hän sai nimensä oikeastaan kahdesta syystä; hänen isänsä tunsi miehen, jonka nimi oli Jedi, tosin se kirjoitettiin jotenkin eri tavalla ja mieheni piti siitä nimestä ja toiseksi mieheni oli Tähtien sota-fani 😀 Paljon onnea perheellenne!
  Terveisin äiti vuosimallia -62

 121. 319

  Emma sanoo

  Miten olisi Joel? Olisi neljä kirjainta kuten Jeren nimessä ja musta Joel on nimenä kivan lyhyt ja ytimekäs, mutta kuitenkin ihanan pehmeä pienelle pojalle.

  Eli mun ehdotus on ehdottomasti Joel Sebastian.

  Toivottavasti löydätte Sen Oikean nimen!

  Yt Emma

 122. 322

  Jyrki Laaksonen sanoo

  Ehdotukseni on poikanne nimeksi Jyrki. Alkuun ärsytti, kun pojat alkoivat hokemaan Jyrki Jyrki älä tyrki mutta, kun tytöt alkoivat myöhemmin myös sitä laulamaan ja rallattamaan se ei tuntunutkaan ilkeältä vaan päinvastoin. Sekä on opettanut tärkeän taidoin: itseironian, ettei kaikkea voi eikä tarvitse ottaa vakavasti, se liittyy kaikkeen tekemiseen silti oma arvostus lähtee omasta nimestä. Se kertoo myös paljon kantajastaan. Ei voi suu mutrussa kulkea, kun nimi on Jyrki. Toki Jyrki nimenä on vanhentunut eikä ole enää suosittu.

 123. 326

  Q sanoo

  Jayden (Sebastian Karalahti) mätsäis mun mielestä aika hyvin! Sopivan kansainvälinen nimi myös olis 🙂
  Luca ja Enzo on mun mielestä myös kivoja nimiä.

 124. 328

  Terhi sanoo

  Pakko jakaa oman poikani nimi, joka on Sulo. Ei ala J -kirjaimella, mutta mielestäni aivan ihastuttava nimi. Itse pidän vanhoista nimistä 🙂
  Kaikkea hyvää sinulle ja perheellesi.

  Terveisin neljän pojan ja yhden tytön äiti.

 125. 329

  Tiia sanoo

  Meillä on pieni Jooa Viljami 10 kuukautta. Jooa on kaunis ja ihana nimi niinkuin poikammekin 🙂

 126. 330

  Sanna sanoo

  Meidän pojasta tuli Jake.. haluttiin J:llä alkava nimi.. reilut 300 löytyy Suomesta. Vähän harvinaisempi nimi, enemminkin lempinimenä ehkä tunnettu.

 127. 331

  Päivi Lampinen sanoo

  Jore
  Nimi koostuu JOhanna, kaksi ensimmäistä kirjainta ja JeRE kaksi viimestä kirjainta.

 128. 333

  Ninneli sanoo

  Jasu
  Junnu
  Jeppe
  Julle
  Josa, Jose
  Niiles
  Nippe
  Olle
  Ante
  Bente
  Jules
  Jussa
  Osku

 129. 335

  Julia sanoo

  Onnea vauvasta<3 Omaan korvaan mukavia pojan nimia ovat esimerkiksi Joni, Joel, Jesper ja Juho. Lisäksi esim. Arttu, Emil, Eetu, Robert (lempinimenä Roope) tai Richard (Riku) ovat kivoja!

 130. 338

  Nanna sanoo

  Juuse Sebastian
  Joonatan Sebastian
  Joacim Sebastian
  Jesper Sebastian
  Juli Sebastian

 131. 342

  Leena Piipponen sanoo

  Nimeksi ehdotan JORE. Ensimmäinen tavu Jo on alkuosa nimestä Johanna ja toinen tavu re on loppuosa nimestä Jere. Ei liene kovin yleinen nimi.

 132. 346

  Katriina sanoo

  Jami
  Jaroel
  Jarek ja Juska – aluks pidin outoina, mutta ehkä sittenkin hauskoja!

 133. 352

  Elle sanoo

  Onnea pojasta! Joose, Jooa, Julius ja Joel❤ mulla on pikkuveli joose ja on kyllä niin ihana poika

 134. 358

  Riitta Sipponen sanoo

  Pojan joukkueessa on Jason, nimi äännetään hänen tapauksessaan kuten kirjoitetaan. Minusta kaunis nimi ja äänneasultaan kaiketi aika harvinainen. Sopii hyvin sekä suomalaiseen että kansainväliseen ympäristöön.

 135. 364

  Noname sanoo

  Joel sopisi ihamasti Sebastianin kanssa yhteen omasta mielestä 🙂
  Tai Juliuskin on aivan ihana!

 136. 369

  Fredrika sanoo

  John on ihana nimi. Ei niin suomalainen. Enemmän kansanvälinen. <3 Jooa on myös ihana nimi vauvalle.

  John Sebastian ❤

 137. 376

  Kirsikka sanoo

  Joa Sebastian. Sebastian on kyllä kaunis nimi 🙂
  Mukavaa kesää teille vauvan kanssa!

 138. 378

  Sofia sanoo

  Jonathan
  Jean
  Jens
  Jakob
  Jarl
  Jan
  Jon
  Jeremias
  Onnea ihanasta pikku pojasta ja toivottavasti löytyy pojalle ihana nimi<3

 139. 381

  Krista sanoo

  Ihana ajatus Sebastian -nimen takana ❤️.
  Ehdotan etunimeksi:
  Jonni.
  Erikoinen, muttei kuitenkaan liian. Jonnista tulee ainakin itselle pelkkiä positiivisia mielikuvia.
  Tsemppiä nimivalintaan, varmasti valitsette oikean ja omannäköisensä nimen pikkukaverille.

 140. 382

  Sanna sanoo

  Neo Sebastian
  Joschka Sebastian
  Joacim Sebastian
  Mico Sebastian
  Michael Sebastian
  Joa sebastian

 141. 384

  siru sanoo

  Hei,
  Joakim tuntui jotenkin hyvältä kun luin nimipohdinnoistanne.
  Ihanaa vauva-aikaa teidän perherlle!

 142. 385

  Miia sanoo

  Minulla on kaksi poikaa: Julius Juho Jeremia ja Jesse Juho Joonatan. Molempien nimeen päätyi toiseksi nimeksi Juho isänsä mukaan☺ siinä J:llä alkavia pojan nimiä.☺

 143. 387

  Oona sanoo

  Johan
  Joosua/Joshua
  Jan
  Johnny
  Juan
  Justus
  Joakim
  Joose
  Joa
  Jacom
  Jimy
  johnie

 144. 395

  Helena sanoo

  Onnen Ihmeestä.

  Johan Sebastian

  Jan Sebastian

  Jyri Sebastian

  Kasimir Sebastian

 145. 396

  Marko sanoo

  Onnea Nanna ja Jere poikavauvasta! Jake Sebastian Karalahti kuulostaa kiekkomieheltä 😉

 146. 399

  Anni sanoo

  Ihan ekana tuli mieleen Joakim Sebastian, mutta Jooakin olisi aivan ihana ! Kaikkea hyvää elämäänne <3
  Toivoo Anni

 147. 402

  Noname sanoo

  Jos vähän erikoisempaa haluaa, niin Joonia ja Janiel on kivoja! Jeremias ja Jeremia myös

 148. 404

  Adele M sanoo

  Kun iltalehestä luin tän artikkelin, niin ihan ekana tuli mieleen JOEL SEBASTIAN KARALAHTI. Joel olis niin suloinen. Tai Jooa olis ihana kans :3

 149. 406

  JU sanoo

  Meiän poika sai pari viikkoa sitten nimeksi Nooa, meidän mielestä ihana nimi! J:llä alkavana myös Jooa on musta kiva!:)

 150. 407

  Salla sanoo

  Jeemi on mielestäni ihana nimi ja sointuu kauniisti yhteen Sebastianin kanssa☺️

 151. 409

  Sami Sundström sanoo

  Koska itse juuri katsoin leffan Vihreän timantin metsästäjät, nimi pojalle
  olisi sellainen kuin JESSE

 152. 411

  Marita sanoo

  Itselläni on kaksi poikaa ja keskimmäinen on Jon. Hänenkin toinen nimensä on Sebastian. Vanhempi poika on Joakim. Onnea vielä koko perheelle!

 153. 413

  Mari 84 sanoo

  Jalo Sebastian Karalahti
  tai
  Sisu Sebastian Karalahti

  Hyviä nimiä myös ominaisuuksina ja tulevaisuuden asenteena.

 154. 414

  Johanna Lahtinen sanoo

  Hei Nanna!
  Ehdotukseni nimeksi;
  Jymy Sebastian
  tai
  Joonatan Jere Sebastian

  t. Tupla-kaimasi Johanna, lempinimeltään Nanna 😀

 155. 415

  Julbba sanoo

  Veljeni nimi on Justus (: aluksi kuulosti kauhealta mutta siihen tottui äkkiä. Tarpeeksi erikoinen ! 🙂 ihana pikku justus näyttääkin ihan justukselta. Ei tule useasti vastaan ++

  (:

 156. 417

  Ninni sanoo

  Mä ehdotan Joel Sebastian tai Jesper Sebastian. Mielestäni ne on niin ihkut nimet ❤️ kaikkea hyvää teille

 157. 420

  Juulia sanoo

  Selasin vaihtoehtoja, ja Jamielia ei vielä ole mainittu 🙂 se olisi ihana nimi teidän pienelle prinssille!

 158. 425

  Nimen ehdottaja sanoo

  Serkun lapsen nimi on Joan joka sopisi hyvin myös teidän pikku vintiölle ☺ Jooa sekä Julius sopisi hyvin sebastia nimen seuraksi

 159. 426

  Elviira sanoo

  Jarone Sebastian Karalahti – aivan ihana mun mielestä!
  Onnea koko perheelle pienestä ihmeestä! Halit

 160. 427

  Almina sanoo

  Jan Sebastian
  Joel Sebastian
  Joosua sebastian
  Jarek sebastian
  Jooa sebastian

 161. 428

  Jenni sanoo

  Jonte olisi hieman harvinaisempi nimi, mutta kuitenkin suomalaiseen ”suuhun sopiva”.

 162. 429

  Kati sanoo

  Joel. Helppo lapsukaisenkin oppia sanomaan. Kaikkea hyvää pienokaisen, vanhempien, Ronjan ja läheisten elämään.

 163. 431

  Miia sanoo

  Heippa Nanna! Ja paljon onnea pienestä vastasyntyneestä <3 mä mietin kans kovasti mitä pojan nimiä haluisin antaa, mun mielestä kaksi todella kaunista J:llä alkavaa on Juuse ja Jonathan
  Juuse Sebastian Karalahti Ihana!
  Itselleni kuitenkaan ei alkukirjaimella ole väliä ja ollaankin päätetty että meidän esimmäisen pojan nimeksi tulee Tomas. Paljon tsemppiä vauva arkeen! Oot ihan mahtava ihminen

 164. 433

  He sanoo

  Oikean kunniakkaan isänmaallisesti Jean! Tai sitten vaikka Jaakob tai jokin tuon nimen variaatioista. Oli nimi mikä tahansa niin onnea vauvasta ja kiitos kun olet auttanut minua muuttamaan elämäni terveellisemmäksi <3

 165. 434

  Kaisa sanoo

  Jooa Sebastian
  Jerry Sebastian
  Jeeli Sebastian

  Emil Sebastian
  Noel Sebastian
  Nooa Sebastian
  Teo Sebastian

 166. 435

  Täti sanoo

  Puhkuen käy pustan poikki juna joka Joska-poikaa kuljettaa… Joska! Kuulostaa ihanalta.

 167. 437

  Lotta sanoo

  Jax!!

  Tai muita:
  Jeri, Justus, Joakim, Jonatan, Jalo, Jerri

  Paljon onnea vielä koko perheelle:)

 168. 443

  JOHANNA sanoo

  Meillä on J-perhe 🙂
  Pojat ovat Antti-Jussi ja Jasper, Janiel oli nimi jota pitkään fiilistelin. Tai Jose, ihan suomalaisittain lausuttuna.

  Onnea ihanasta pienestä ja vauva-arjesta! Maidon riittämättömyys on hiukan myytti, kun imetys lähtee sujumaan ja sitä jatketaan lapsentahtisesti, se ei tosta vaan naps lopu. Imetyksen tuki ry:llä on loistava ryhmä facebookissa,os tulee vaikka vaikeuksia.

  Iloisia ristiäisiä teille myös 🙂

 169. 446

  Jemilia sanoo

  Jiklas tai jikolas ovat erilaisia mutta harvinaisia jiklaksia on Suomessa 2 mun tietojen mukaa

 170. 450

  Sari sanoo

  Onnea pikku prinssin johdosta
  Jermu Sebastian Karalahti
  Ihanaa vauva arkea teille

 171. 452

  Emma sanoo

  Hei Nanna. Iloa ja onnea sinulle Jerelle pienokaisesta. Olettekin saaneet paljon nimi ehdotuksia jo, mutta ajattelin kertoa omat ehdotukseni: joel, julius, joonas, joonatan, jimi, jaakko, jesse. Mukavia kesäpäiviä koko perheelle.

 172. 454

  Pirkko Lähde sanoo

  Heips!
  Minulla on Jori ja Jaska pojat ja jos olis tullut vielä poika
  niin hänen nimi olis ollut Joel .
  Onnea koko perheelle …vauvat on ihania ja niiden tuoksu niiiiiiiin ihana .
  T. Pirkko

 173. 455

  Pipsa sanoo

  Julius sopisi teidän nimiinne, Johanna, Jere ja Julius. Jali ei myöskään ole huono.

 174. 456

  Josefiina Kataja sanoo

  Mun veljien nimet on Jesse, Jimi, Joonatan ja Joosua, mun mielestä ne on kaikki ihania :):)

 175. 458

  Roosis sanoo

  Itse pidän hieman erikoisemmista nimistä, kunhan ei mene nyt sitten IHAN yli. Eli J:llä alkavia voisi olla esim. Jaako, Jose, Jali, Joshua ja Juska. Näissä kanssa se hyvä puoli, että jos lapselle sattuisi tulemaan jonkinasteinen ärrä vika, niin ei sitten ole r-kirjainta etu- ja sukunimessä 😀

 176. 464

  Jaana sanoo

  Meiltä löytyy kaksi poikaa, Joonatan ja Jeremi Joonatan on esikoiseni ja on saanut nimensä Veljeni, Leijonamieli-sadun mukaan. Luin nuorempana sadun ja päätin jo silloin, että jos saan joskus pojan, hänen nimekseen tulee Joonatan. Pikkuveljen nimi löytyi myös helposti. Olen aina pitänyt Jeremy-nimestä, joten muokattiin se vain suomalaiseen muotoon
  Ihania hetkiä vauvan kanssa ❤

 177. 468

  Saara sanoo

  ”Jonni”
  tuli heti mieleen! Ehkä se muistuttaa jotenkin hauskalla tavalla Nannan nimeä!

  On kyllä totta, että poikien nimissä on paljon vähemmän variaatioita kuin tyttöjen nimissä, jos haluaa jotain persoonallista!

 178. 469

  Terhi sanoo

  Mites olis teidän molempien nimistä yhdistettynä Jore (Jo= JOhanna ja Re= JeRE)

 179. 470

  Minna sanoo

  Anteeksi mutta onko se ”Jooa” suomessa joku villitysnimi??? Kamala!!! Ja kaikki antaa sen ehdoksi, en voi ymmärtää!
  Ilman muuta poika on Jeff! (Jeffrey) Tuleva jääkiekkoilia ja nimi jää muistiin heti; Jere Karalahden poika Jeff. Sopii niin hyvin NHL ligan myös.
  Muuten ois Max, Leo, Johan ehdolla. Onnea koko perhelle!

 180. 471

  yksimammavaan sanoo

  Mulla on 4v poika joka sai nimekseen Jiri Sebastian. Jiri ja Jooa nimet on semmoisia josta olen aina pitänyt. 🙂

 181. 474

  Tiina sanoo

  Siskon poikien nimet: jens, jason ja joakim. Aika nättejä. oman esikoiseni kolmas nimi on myös sebastian. ❤️ jonathan ja jeremias myös kivoja. Sulle on tullukin nimi ehdotuksia, että eiköhän näistä joku kuulosta hyvältä.

 182. 475

  Marika sanoo

  JERKO! Kuullostaisi vieläpä ihan tulevalta jääkiekkoammattilaiselta: Jerko Karalahti! 🙂

 183. 476

  Marja sanoo

  Onnea pienestä pojasta! Ehdotan nimeä Jooa. Itselläni on 16 kk vanha Jooa-poika 🙂

 184. 480

  Thora sanoo

  Jetro on harvinainen nimi. 9 vuoden aikana ei ole tullut kuin yksi toinen Jetro vastaan, oman pojan lisäksi:)

 185. 482

  Peikkorukka sanoo

  En ehdota nyt nimiä, koska varmaan kaikki ( ja ainakin kaikki J-aikuiset on varmasti jo täällä ehdotettu ). Mutta kannattaa miettiä mikä kuulostaa hyvältä myös aikuisena. Minkä nimisen esim. presidentin tms. voisitte kuvitella joku päivä olevan. Tai mikä nimi sopisi myös CV:hen joku päivä. Ja myöskin, mikä nimi sopii hiekkalaatikolla huudettavaksi. 😀
  Meillä miehen kanssa karsiutui näillä vinkeillä aika monta nimeä pois tältä kohta ulkoistuvalta tyypiltä…tuli siitä sitten presidentti tai roskakuski, niin nimi ainakin on hyvä. 😀

 186. 484

  Essi Jurva sanoo

  Jocka. Joko lausuten [joska] tai kovalla ceellä vähän kuin [jokka] 🙂

 187. 487

  aakk sanoo

  Ensimmäisenä tuli mieleen Jooa tai Joel. Oma ehdoton lemppari on kuitenkin Joel Sebastian Karalahti. Lyhyt ja ytimekäs pitkähköjen toisen nimen ja sukunimen kanssa, toimii ulkomailla ja taipuu suomen kielessä (Jooaa paremmin). Ei myöskään liian lähellä Johannaa tai Jereä (kuten esim. Jare), mutta sopii loistavasti niidenkin kanssa yhteen.

 188. 494

  Terttu sanoo

  Lisäys aiempaan kommenttiini… Meidän lapset ovat Ronja ja Joonatan. Sopivat kauniisti yhteen ja kehuja on paljon saatu lasten nimistä… Teillekin passaisi Ronjan kaveriksi Joonatan 🙂

 189. 497

  Jennaj sanoo

  Ehdotan nimeksi Jaro, Joa tai Johnny. Joka tapauksessa onnea pojan syntymästä <3

 190. 501

  Julia sanoo

  On hän kyllä suloinen poika ❤️ Nauti joka hetkestä, kohta jää vauvavaiheet taakse.

  Niin ja niitä nimiehdotuksia kun pyysit: Jimi, Jori, Jiri, Joel, Jo(o)nas, Joakim, Jaan, Justus, Jesse tai Joona 🙂

 191. 505

  Katariina sanoo

  JUMI, tämä nimi löytyy väestörekisteristä joten on hyväksytty nimi mutta harvinainen 🙂
  Eräs tuttavani muutti poikansa nimeksi JUMI, pojan oikea nimi oli alun perin Juhani-Mikael muistaakseni…isoveli oli aina sanonut veljeään Jumiksi joten muutos oli luontainen.

  Niin ihania kuvia teistä, tulee mieleeni omat yhteiset ekat kuukauden poikani kanssa joka on nyt 1,5 vuotta…niin ihmeellistä ja ihanaa aikaa…jokainen päivä täyttä rakkautta <3

 192. 506

  Kristiina sanoo

  Jon Sebastian Karalahti 🙂 Jooa ja Joel ovat myös kivoja nimiä, mutta taitavat olla tosi suosittuja nykyisin.

 193. 508

  Evemaria sanoo

  Joona tai Jore (johannasta ”Jo” ja Jerestä ”Re” )
  Ihanaa vauvantuoksuista arkea.

 194. 510

  JOHANNA sanoo

  JAAN SEBASTIAN KARALAHTI tai sitten JOOA tai JOONATAN….toi JAAN olisi hyvä….ei massanimi, ei r kirjainta, lyhyt pitkään sukunimeen 🙂

 195. 512

  Linda sanoo

  Juuse , Joose , Jarek , Jan , Jon , Jonni , Jonne, Joakim .
  Eeli , Edvin, Oula , Patrik

 196. 513

  Jouni Jääskö sanoo

  Meidän vanhemmat antoivat lapsille nimet, Jaana, Jouni ja Johanna.

 197. 514

  Laura sanoo

  JERI on mun mielestä kiva ja yksinkertainen, eikä tuu joka paikassa vastaan 🙂

 198. 517

  Mia sanoo

  Mielestäni pojan nimeksi sopisi Joel, Juho tai Juuso. Vaikka kaksi jälkimmäistä aika yleisiä ovatkin. Tsemppiä vauva-arkeen koko perheelle!

 199. 520

  Jani sanoo

  Se ois Jirko. Ei yleisin, mut ei myöskään mikään eksoottinen kummajainen.

 200. 521

  Mimmi sanoo

  Jetro, Jethro, tarkoittaa, ylhäistä, korkeaa,korkea-arvoista.
  Jetro Sebastian Karalahti

 201. 522

  Inga sanoo

  Jonathan , Jeremiah, Jimi, Jimmy, Jake, Jason, Andreas, Bruno, Tobias, Nikke, Niclas/Niklas…

  Minusta kuulostaisi ihanalta: Bruno Sebastian Karalahti 🙂

 202. 523

  Lotta sanoo

  Itse ehdottaisin nimiä:
  Joni Sebastian
  Jooa Sebastian
  Joel Sebastian
  Juuso Sebastian

 203. 524

  Bertta sanoo

  Jamiel Sebastian Karalahti 🙂 Tai sitten Joel Sebastian Karalahti. Nämä ovat ehdotukseni. 🙂

 204. 525

  Hanna sanoo

  Ihana lukea Nanna sun blogia ja fitnesspäiväkirjat sarjassa oot ihan ehdoton suosikki! Hyvinvointi kun om niin paljon muutakin kun treenaamista ja hyvinvointi suorastaan huokuu susta ja Jerestä ja on ihan silmin nähtävissä. Aurinkoista kesää teidän perheelle ja jaksamista arkeen nyt pienen vauvan kanssa. Alkuun varmasti uuden opettelua, äitiys on kaikista tärkein työ!

  • 525.1

   nannakaralahti sanoo

   Moikka Hanna,

   Voi kiitos paljon <3 Ihana kuulla!

   Täällä opettelut kovassa vauhdissa, äitiys on vaan jotain niin hienoa <3

   Kaikkea hyvää sinne, ihanaa kesää ja hyvää juhannusta 🙂

 205. 527

  E sanoo

  Pikkuveljeni nimi on Joel Kristian. Mielestäni se on kaunis nimi ja Joel Kristian Karalahti kuulostaa hyvältä mutta jos toiseksi nimeksi tulee Sebastian niin ei Joel Sebastian Karalahtikaan kuulosta pahalta

 206. 532

  Lily sanoo

  Meillä on kolme lasta ja kaikkien nimet alkaa V-kirjaimella.. kolmannen kohdalla mietittiin pitkään ja hartaasti että alkaako hänenkin nimi Veellä, ja yhtäkkiä, viikko ennen ristiäisiä se nimi löytyI!
  Että kyllä se nimi sieltä kolahtaa..
  Mutta tässä nyt muutama idea;
  Joosa, Julius, Jasper, Justus…

 207. 533

  Inkku sanoo

  Onnea perheelle!
  Katselen mielelläni kastettujen nimiä lehdistä ja viime vuonna meillä päin eräs poika sai nimekseen Jamiel, kutsumanimi eittämättä Jami. Ehkä tässä olisi nimi teidänkin pojalle?

 208. 540

  Sari sanoo

  Joona sointuu kivasti isosiskon nimen kanssa 🙂

  Pidän myös Jonnesta. Tosiäijän nimiä nämä molemmat 😀

 209. 553

  Tatti sanoo

  Hei! Oikea nimi varmasti löytyy:) Tässä yksi tapa miettiä lapsen nimeä: http://www.behindthename.com/ -sivustolla kerrotaan, mitä nimet tarkoittavat. Itseäni helpotti nimen valinta, kun halusin antaa nimen, jolla olisi joku tietty merkitys.

 210. 554

  meibii sanoo

  HEI, tässä ihania nimiä!!
  Akseli Onni Sebastian
  Aatos Onni Sebastian
  Jalmar Sebastian
  Joosua Sebastian
  Joose Alvar Sebastian

 211. 557

  Johanna sanoo

  Jaksatkohan näin kaus edes lukea mutta historiallinen nimi Junius. Juontaa juurensa Antiikin Roomaan. Joten Junius Sebastian Karalahti.

 212. 558

  ~Sanna~ sanoo

  Josa olis hieno nimi. Nimi bongattu yhdestä lapsuuden lempparipiirretystä. 🙂

 213. 560

  Lauraantinoja sanoo

  Hyvä Nanna Karalahti
  Kiitän sinua meitä tavallisia ihmisiä,olimmepa sitten Fitnes -ihmisiä tai emme,
  kohtaan osoittamastasi luottamuksesta poikasi nimiasiassa.Mielestäni useimmat Jo- Ju- alkuiset nimet ovat jo hiukan kuluneita.osa on kankeita,pitkiä ja vanhanaikaisia.
  Poikasi nimen tulisi olla lyhyt,ytimekäs,helppo lausua ja kirjoittaa. Koska miehesi
  Jeren nimessä on vain 4-kirjainta,ehdotan poikanne nimeksi

  JANNE SEBASTIAN KARALAHTI
  Hänen nimikirjaimensahan tulisivat olemaan JK, 1 ja 2 etunimi eivät riitele keskenään ja lisäksi isän ja pojan etunimet erottuvat toisistaan.

 214. 562

  Mari sanoo

  Justus, samalla ’just us’ :). Jos haluatte vielä korostaa tuota niin Justus Onni Sebastian. Meidän esikoisella tuosta kaksi ensimmäistä nimeä. 🙂

 215. 563

  ari vikman andersson sanoo

  Ajattelin näin. Nanna ja Jere – pojan nimeksi sopisi Nare.
  Nare Karalahti kuulostaa aika hyvältä.
  Onnea teille ja vauvalle.

 216. 565

  Matilda sanoo

  Joonatan, Jonatan, Joakim, Joona, Jonni, Jami, Jooa.. rakkaalla lapsella on tunnetusti monta nimeä ☺

 217. 566

  Jii sanoo

  Jasu, Jontte, Juri, Jamir, Jake, Jamell, Jami/Jamy, Jared, Jerico, Jona/Jonah, Jorell

 218. 569

  Margit sanoo

  Jokin lyhyehkö rimmaisi parhaiten tuohon Sebastianiin. En kaikkia jaksa lukea, joten varmasti samoja ehdotuksia:

  Jonny, Jonni, Jesse, Joel, Jori, Jare, Jimi, Jarre, Jaakko, Jalo, Jani, Joonas, Jore, Justus, Jimmy

 219. 571

  Tanja Myllylä sanoo

  Ehdottaisin nimeä: Jesper Sebastian 🙂

  Jesper on muunnelma nimestä Jasper mutta tarkoittaa ”aarteenhaltijaa”

  Paljon onnea vielä koko perheelle ja pienelle ihmeelle. ❤️

 220. 574

  Kristin sanoo

  ei viitsinyt lukea kaikkia ehdotuksia, mutta tässä

  Jeeko – keksitty ihan ite
  Joska – tutun pojan nimi

 221. 576

  J sanoo

  Joonas on ihana nimi. Ihanaa on myös sun terve suhtautuminen äitiyteen ja palautumiseen, se huokuu sun postauksista. Susta tulee viisas äiti. Paljon onnea vielä teille kaikille! <3

 222. 577

  Leena sanoo

  Ebdotukseni on Jens. Je tulee Jerestä, N tulee Nannasta ja s on genetiivi eli Jens =Jeren ja Nannan

 223. 579

  Päivikki sanoo

  Itselläni oli aikoinaan sama ongelma, nimi piti alkaa J:llä. Pojastani tuli Jaki Niki Sebastian .

 224. 580

  Paula sanoo

  Löysin tällaisen ihanan pojanpalleroisen nimen kuin Lassi-Jussi 🙂 Kuinka se sointuisi teidän perheenne tarpeisiin ?

 225. 581

  Mummonmummo sanoo

  Jim Sebastian Karalahti
  Jimi Sebastian Karalahti
  Jan Sebastian Karalahti
  Joose Sebastian Karalahti

 226. 582

  Mimmi sanoo

  Jetro Sebastian Karalahti
  Jetro/Jethro tarkoittaa ylhäistä,korkeaa,korkea-arvoista

 227. 587

  Jonsbe sanoo

  Hurjasti onnea perheenlisäyksestä! Jooel on mielestäni kaunis nimi ja hieman erikoisempi 🙂

 228. 591

  Marja Kinnunen sanoo

  NOIN NIMEKKÄIDEN VANHEMPIEN ESIKOISELLE EHDOTAN NIMEKSI

  JYLY SEBASTIAN tai JALO SEBASTIAN

  Näissä on voimaa kuin vanhemmissaan.

 229. 595

  Evelyn sanoo

  Nämäpä tuli mieleen; Ihan ensimmäisenä JERRY Sitten muita:
  Jaani, Jeeli, Joel ja Jooa. Myös Joska on kiva, hiukan erilaisempi nimi.

 230. 601

  Ansti sanoo

  Onnea pienestä ihmeestä ! Jalmari Sulo Sebastian on hyvä nimi Nauti vauva ajasta, se on niin hirmuisen lyhyt! T. Kolmen äitee

 231. 607

  Elisa sanoo

  Lämpimät onnittelut koko perheelle! Mitä jos antaisitte pojalle kolme etunimeä. Melkeinpä kaikki suosikkinimeni olivat mainittuina jo edellä – Jaania en huomannut. Mahdollisesti olette nimen jo päättäneetkin. Mutta tässä muutama ehdotus: Jimi Jaani Sebastian, Jesper Jerry Sebastian, Johannes Jere Sebastian. Hyvää jatkoa! Kiitos todella mukavista kirjoituksistasi.

 232. 608