Tervetuloa seuraamaan blogiani!

Pitkän harkinnan jälkeen päädyin kirjoittamaan omaa blogia. Käsittelen täällä erityisesti urheiluun ja hyvinvointiin liittyviä asioita. Niinkuin kuvasta näkyy synnytän esikoiseni näinä hetkinä. Maailmani siis muuttuu aikalailla hyvin pian ja tulen kertomaan täällä myös odotusajasta ja äitiydestä.

Minulla on vahva urheilutausta yleisurheilun, jalkapallon ja ringeten parista. Tänä päivänä kilpaurheilu on taakse jäänyttä elämää, mutta urheilusta on tullut minulle elämäntapa ja tärkeä osa yleistä hyvinvointiani. Tarkoitukseni on päästä mahdollisimman hyvään kuntoon mahdollisimman pian synnytyksen jälkeen.

Opiskelen parhaillaan personal traineriksi ja tulevaisuuden haaveenani on hyödyntää koulutustani ja omia kokemuksiani auttaakseni muita kohti kokonaisvaltaisesti parempaa oloa.

Matkustelu, muoti ja kauneus ovat lähellä sydäntäni, joten luvassa on myös postauksia reissuista, asuista ja kauneudenhoidosta.

_PPL0558 (1)

Kommentit
 1. 4

  mamyy sanoo

  Onnea toukan odotukseen ja blogiin 🙂 Odotan innolla tulevia tekstejäsi. Kaikkea hyvää teille !
  T:tosi fani

 2. 5

  Dori sanoo

  Moi Minttu!

  Minua yllätti paljon kun luin, että avasit blogin, mutta olen iloinen siitä. Se on tosi hyvä idea!
  Toivon, että voidaan tietää susta enemmän blogin kautta, ja saadaan nähdä muutamaa kuvaa vauvastasikin joskus 🙂

  Sä olet tosi nätti ja sulla on kaunis masu. Toivottavasti synnytys tulee menemään hyvin ja saatte ihanan vauvan! 🙂

  Kaikkea hyvää sulle, vauvallesi ja perheellesi!
  Toivottavasti kuullaan susta taas pian!

  Dori, Unkarista

 3. 7

  Karhunvadelma sanoo

  Mielenkiintoinen blogi! Matkustelu,urheilu,hyvinvointi,äitiys 🙂

 4. 10

  sanoo

  Tervetuloa blogimaailmaan! Blogi on erinomainen keino avata ajatuksia, myös itselleen 🙂 Tsemppiä synnytykseen ja tulevien muutosten haltuunottoon!

 5. 13

  Sara sanoo

  Onnea tuoreille vanhemmille!
  Olet kyllä niin kaunis! 🙂 Mikä on sun lemppari tuoksu/hajuvesi? 🙂 Entä suosikki hiustuotteet? Esim. shampoo, hoitoaine ja jotkin muotoilutuotteet? 🙂

 6. 17

  myllymamma sanoo

  Paljon onnea koko perheelle. Rakkaus kasvattakoon teidän perheestä yhden suuren sydämen!

 7. 19

  Minna sanoo

  Onnea pienokaisesta vanhemmille! Ihaillen seurannut koko teidän yhteisen taipaleen, kuinka hienosti julkisuuden otat. Olet selvästi lyhyessä ajassa kasvanut elegantiksi vaimoksi, joka muistaa myös sen terveen nöyryyden. Miehesi saa olla ylpeä sinusta, koska sinun kauttasi myös hänen myönteinen julkisuudenkuva on kasvanut räjähdysmäisesti meidän tavallisten joukossa..