Hei hei

d99ce7ba82d959e029f769f73805763aNyt olisi aika sanoa blogille heipat.

Uudet tuulet puhaltavat ja se tarkoittaa sitä, että ajanpuutteen vuoksi minun on luovuttava jostain vanhasta. Aikani ei vain tällä hetkellä riitä blogin säännölliseen päivittämiseen ja jätän sen nyt tauolle. Ehkä ei lopullisesti, mutta ainakin toistaiseksi.

Aloitan kuitenkin Facebookini ja Instagramini aktiivisemman päivittelyn, joten mikäli napakat tuotevinkit, inspiraatiokuvat tai kuulumiset edelleen kiinnostavat niin seurailkaa siellä! 🙂 Haluan edelleen jakaa teille inspiraatiota ja positiivisia ajatuksia meikkileikkien keskeltä. Myös kaikki vanhat postaukseni löytyvät jatkossa täältä K&T-sivustolta.

Kiitos teille kaikille ihanille seuraajilleni! Olette olleet suurin syy blogini ylläpitämiseen. <3 On ollut ilo auttaa teitä. Minulta saa aina tulla kysymään tuotteista jatkossakin! Ja kiitos K&T, tämä on ollut ihanin blogikoti. Kiitos kaikista näistä upeista kokemuksista ja mahdollisuuksista!

Kuulette minusta kyllä vielä. 🙂 Kuullaan ja nähdään! <3

Riina

Instagram @makeupriina

Facebook Make up by Riina

 

asd

b3f71b46c6eb5721c39818d62b484b80

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Sääli 🙁 Tykkäsin blogistasi ja meikkilookeistasi paljon! Blogissa on kyllä lähiaikoina näkynytkin ettet ole ehtinyt siihen panostaa ja ymmärrän asian täysin. Työn ja blogin tekeminen samaan aikaan + kaikki ylimääräiset projektit + se pelkkä arki on välillä aivan mahdoton yhdistelmä ja varsinkin kaiken ajan vievä. Mutta kiva että jatkat instagramissa niin alankin seurailemaan sua siellä! 🙂 tsemppiä uusiin tuuliin! 🙂

  • 1.1

   Makeupriina sanoo

   Kiitos kommentistasi ja ymmärryksestä! Niin se on, ihan mahdoton yhtälö ainakin minulle tällä hetkellä. 🙂 Katsotaan mitä pieni tauko tekee. Mukavaa että jatkat seurailua instagramissa, alan laittaa sinne ja Facebookiin nyt enemmän meikkilookkejani. 🙂 Mukavaa syksyä sinulle! <3

 2. 2

  Tine sanoo

  Harmi, mutta ymmärrän kyllä täysin. Olen saanut tosi paljon ideoita ja vinkkejä omiin meikkeihini, joten jatkan ilman muuta seuraamista muissa kanavissa. Hyvää jatkoa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *