Laihtuminen. Voisiko siinä onnistua?

KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Alku.fi

Laihdutus, koska tammikuu. Tällä kertaa ”ihan tosissaan”, koska tammikuu.

Olen kirjoittanut painonhallinnasta, hyvinvoinnista, treenaamisesta työkseni kohta 10 vuoden ajan. Kirjoja, blogeja, kolumneja, lehtijuttuja. Yksi asia toistuu aina, varmasti ja poikkeuksetta. Se, että tammikuussa laihdutetaan.

Alkuvuoden laihdutus eroaa esimerkiksi huhtikuun kesäkuntoon tavoittelusta sikäli, että tammikuussa ollaan ”tosissaan” ja halutaan ”ihan oikeasti nyt viimeisen kerran” laihtua. Kunnes sitten, no, huhtikuussa, laihdutetaan niitä samoja kiloja. Ja elo-syyskuun vaihteessa myös. Kuulostaako yhtään tutulta?

Mitäkö tämä tarkoittaa?

Se tarkoittaa sitä, että vimmatusta, jatkuvasta, ympärivuotisesta laihduttamisesta huolimatta onnistuminen näyttää olevan hankalaa ja harvinaista. Syitä on monia, ja ne on helppo ymmärtää.

Yksi on se, että asiasta on tehty niin vaikeaa ja mahdottoman oloista. Sitä, että onnistuminen vaatii rahkaa, ananasta, leseitä ja aamujuoksuja. Ei se sitä vaadi.

Minä niin toivoisin, että jokainen laihtuisi JO ja juuri sen verran kuin haluaa. Se ei ole niin vaikeaa, kuin monesti kuvitellaan.

Meidän Alku starttaa myös tammikuussa, enkä yhtään liioittele, jos sanon että se on helppo tapa pysyvään onnistumiseen. Sen voi kuulla ja nähdä meidän osallistujilta suoraan. Nainen, joka on laihduttanut 29 kiloa, sanoo näin:

”Vaikeaa? Tässä ei mikään!”

Eli kyllä, se jokavuotinen haaste voisi olla aika helposti ratkaistu. Entä jos kokeilisit?

Mitä luulet, olisiko kiva todeta huhti-toukokuussa, että ei tarvitsekaan ottaa sitä ”nesteenpoistoa” tai detoxia tai pikabikinidieettiä, koska onnistuit jo. Tekisitkö sen nyt, itseäsi varten?

Vilkaise meidän päivitetyt sivut, löydät sieltä osallistujien kokemuksia ja kuvia. Täydensin sivuille muutakin uutta. Nyt kun valmennuksia on tehty 1,5 vuotta, sitä voi jo kertoa asioista ja tuloksista eri tavalla kuin aikaisemmin. Niinhän se menee, että asiakkaiden tulokset ratkaisevat. Ja niitä, jos mitä, on paljon. 🙂

Olipa se viisi, 10, 15, 20 tai 30 kiloa, ne voi saada pois, eikä se ole edes hankalaa.

Valmennuksen hinta on 89 € / 6 viikkoa, joka ei mielestäni ole paljon silloin, kun puhutaan loppuelämän muutoksesta.

Jos haluat laihduttaa viimeisen kerran, tule mukaan!

alku_kukka

Ei kommentteja.

Trackbacks

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *