Zuii-arvonta

Höpönassuset! Nyt teillä on tilaisuus voittaa aamulla postaamani Sleeping Beauty -lookin avaintuotteet, eli luomivärit Jade ja Rose Mist, poskipuna Mango sekä huulipuna Sheer Peach.

Ja ihan siis uudet kappaleet Jolielta, ei näitä mun saamia! ^_^

Zuii_arvontatuotteet

Osallistut arvontaan jättämällä kommenttilaatikkoon jonkun Karkkipäivä-muiston, eli jotain mitä sinulle on vuosien (tai kuukausien, viikkojen – miten kauan nyt olet Karkkipäivää lukenut :D)) varrella jäänyt blogista mieleen. :) Laita viestiin myös sähköpostiosoitteesi sille varattuun kenttään.

SleepingBeauty_look_puolikas

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 26.5. klo 21.00 saakka.

Tätä lukiessanne olen Maarianhaminan Alandicassa katsomassa stand-up-komedian Suomi-Ruotsi -”maaottelua”. Go team Suomi, go! :)

Kommentit
 1. 1

  Tytti sanoo

  Minulle harvoin jää mitään yksittäistä asiaa mieleen, mutta usein muistan lukeneeni jostain asiasta täältä ja käyn sitten palauttamassa sitä mieleeni. Tietenkin myös saatan hakea innoitusta jostain meikistä ja yleensäkin vähän rohkeutta erikoisempiin juttuihin, varsinkin aiemmin. Ehkä jotain kirjoitustavastasi jäi kuitenkin mieleen, sillä aikoinaan tunnistin sinut asiakkaanasi ollessani ensin puheista ja sitten vasta katsoin silmämeikkiä ja nimilappua. :-P

  • 1.1

   Sanni sanoo

   sillä aikoinaan tunnistin sinut asiakkaanasi ollessani ensin puheista

   Oho..! :)

 2. 2

  Pikku-Akka sanoo

  Löysin karkkipäivän ystäväni vinkkaamana pari vuotta sitte. Karkkipäivä on ainoa kosmetiikkaan painottuva blogi, jota seuraan, ei ole ollut aihetta lukea muita blogeja..täältä löytää kaiken tarvittavan ja enemmänkin. Kiitos Sanni sinulle tästä blogista :). Tämä on ihan parasta A luokkaa. Kosmetiikan ohella mieleeni on ollut sinun ”avautumiset”. Terkuin toinen perfektionisti.

 3. 3

  Anna sanoo

  Mä oon tykänny erityisesti sun vähän syvällisemmistä postauksista ja siitä että sun blogi ei oo kaupallisen materialistinen vaan tässä sun touhussa on järkevä pohja. Ja todellakin huomaa että fiksu nainen tätä blogia kirjoittaa! Kiitos siis siitä että jaksat kirjoittaa tätä blogia, on nimittäin ehdoton lemppari sinä ja sofie olette parhaat!:)

 4. 4

  Hantta sanoo

  Värikkäät silmämeikit, sun kynnet ja My Little Pony -postaukset ovat sellasia persoonallisia juttuja, jotka tulevat mieleen aikalailla ekana Karkkipäivää ajatellessa. :) Myös matkapostaukset ovat olleet kivoja.

 5. 5

  saya sanoo

  Mieleen on jäänyt sun ihanat meikkitutoriaalit, ja erityisesti oon saanut paljon vinkkejä ja inspiraatiota erilaisiin silmämeikkeihin :)

 6. 6

  Maa sanoo

  Lily Lolo ja muut mineraalijutut silloin kauan sitten. Muistan kun ne oli ihan uusia, enkä millään uskaltanut tilata meikkivoidetta netistä. Rohkaisusta kokeilin ja edelleen sudin niitä joka aamu. Kiitos. :)

 7. 7

  lillyen sanoo

  Pidän paljon aihevalinnoistasi ja tavasti kirjoittaa, esim tuotepostauksissa löytyy kaikki tarvittava inci-listoja myöten :)Myös aitoutesi koskettaa..

 8. 8

  Kankee sanoo

  Aito, lämmin, ystävällinen, tarmokas, innostunut, innostava, jalatmaassatyyppi. Blogin pitäjä siis.

  Luonnonkosmetiikka alkoi kiinnostaa jo vuosia sitten, mutta äly vaan ei oikein siitä viidakosta mitään tajunnut. Mutta sitten kun eksyin tänne tutkimaan iki-ihanaa Ahvenanmaa pläjäystä, sain aimo tietopaketin luonnonkosmetiikasta.

  Tässä pinnallisuuden ja merkkivaatemaailman myllerryksessä olet ihanan aito ja lämmin bloggaaja.

 9. 10

  Adia sanoo

  Löysin sun blogin sattumalta muutamia kuukausia sitten googletellessa erilaisia meikkivinkkejä :) Sä jäit hyvin mieleen ja palasinkin tänne aina uudestaan, johtuen sun aidosta ja pirteästä tavasta kirjoittaa ja esittää asiat.

  Tää blogi on todellakin antanut mulle hyviä vinkkejä kosmetiikkaan liittyen :>

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.