Ysäridiskoilua chihujen kanssa

Vietän koti-iltaa chihujen kanssa. Meillä on tylsää ja kulutamme aikaa leikkimällä Photo Boothilla ja kuuntelemalla kultaisia tanssihittejä 90-luvulta.

Tuntevatkohan blogin 14-20 -vuotiaat lukijat tämän biisin…? ^_^ Ihan hullua ajatella että moni blogin lukija ei ollut edes syntynyt silloin kun tämä biisi oli hitti. Kyllä sitä vaan on vanha….

Saturdaynight0 Päätöntä menoa Totin kanssa.

Saturdaynight5

Saturdaynight3

Saturdaynight4

Saturdaynight6

4 x Viivi & Sanni.

Tämä biisi vuodelta 1991 on edelleen yksi suurimpia suosikkejani tanssilattialla. Aivan mahtava!! Ajan hammas ei ole pilannut tätä klassikkoa yhtään.

Huomaan että Crystalillahan on muuten todella suttuinen ja huonosti tehty meikki videolla.

C+C Music Factoryn videot tanssivine muskeliäijineen on niiiin huvittavia.

Vaan kenelle aukeaa tämä läppä…? ^_^ Minut tämä ainakin saa aina totaalisesti repeämään.

Hyvää illanjatkoa…. Ainiin – huomenna on muuten Viivin syntymäpäivä! Pikku-nöpöläinen täyttää 3 vuotta ja on mamin mukaan luvannut leipoa meille sen kunniaksi juustosarvia. :)

Kommentit
 1. 3

  lenorca sanoo

  Aivan ihania kappeleita :D Täytyy myöntää et ollu vasta 6-vuotias ton saturday night:in hitteytymisen aikaan, mut muistan sen kyl ala-asteen ajoilta kuulleeni. :)

 2. 4

  keijukainen sanoo

  Dididadadaa! Just sopivan psykedeelinen postaus aamuyön tunnelmaan :D Nyt soi loppuyön best of the 90s päässä :D

 3. 5

  laura sanoo

  vuosimallia 87 ekat biisit tunnen hyvinkin, mutta vika oli ihan outo.. näähän ei edes oo minnekkään kadonneet kun kaikki amikset soittaa 90-luvun hittejä oli ikää sitten 15 tai 32 :)

 4. 6

  sanoo

  Hahaa, minä olin niin innoissani kun huomasin, että tuo Whigfieldin Saturday Night löytyi eräältä vastikään Huuto.netistä ostamaltani 90-dancekokoelmalevyltä. Nyt se löytyy sitten kännykkäni soittolistaltakin. Ihan huippua! :D

 5. 7

  ::D sanoo

  Ahahha,sai nauraa. En tosin tiennyt aluksi pitäiskö olla peloissaan..( päätön ratsumies.. Crystalin sotkuinen meikki..)

  Ja HIENOSTI photashopattu tuo 3, 4 ja 5 kuva <3 <3 ::D

  • 7.1

   Sanni sanoo

   PhotoBooth tekee suoraan tuon kuvien efektin… :p emmä osaa juurikaan käsitellä kuvia. :D

 6. 8

  Lillinen sanoo

  Heeeei, ei me kakskymppiset nyt NIIN nuoria olla. :D Me on synnytty vuonna -90. Eli on eletty kyllä ihan koko ihana 90-luku. Ihanaa aikaa, ihanaa musiikkia, kaikki nuista olin kuullut. Baariinkin, kun lähden, valitsen kaikkein mieluiten paikan, jossa saa tanssia 90-luvun hittien tahtiin, siinä on itselle jokin aivan erityinen nostalgia arvo (80-luvusta kun ei ehtinyt nähdä vilaustakaan).

  Kuvittelenko minä vain, vai ”vanheneeko” musiikki nykyään nopeammin? Kun noita ysärihittejä kuuli koko 90-luvun, ja nykyään puoli vuotta pinnalla ollut on jo vanha ja kulutettu. Nykyään ei osata edes tehdä enää tuollaisia hyvänmielen biisejä. Onnea Viiville!

  • 8.1

   Sanni sanoo

   Joo, tottakai tajuan että olette syntyneet ja täten myös eläneet 90-luvulla, mutta jos olit 1-vuotias Crystal Watersin hitin aikaan ja 2 tai 3 kun Whigfieldin ”Saturday Night” soi MTV:llä, niin et varmaankaan muista niitä ihan niiltä ajoilta…? Sitä tässä lähinnä tarkoitin. :)

   Mulla ei ainakaan ole mitään muistikuvaa mitkä biisit oli hittejä kun olin 4 tai 5, tai edes 6. Aloin rekisteröidä populaarimusiikkia ehkä ala-asteen toisella tai kolmannella luokalla.

 7. 9

  sanoo

  Oijoi <3

  Ysäri herättää niin kauheesti aina muistoja <3
  Kaikki biisit oli muistopommeja, ja vika kuulostaa ihan Raptorilta :P

 8. 10

  SC sanoo

  Olen 20 ja muistan hämärästi tuon ensimmäisen biisin, se on varmaan soinut autoradiossa lapsuuteni aikana. Ja hei, ysärillä kaikilla oli suttuinen ja huonosti tehty meikki ;)

 9. 13

  Muru sanoo

  Aaahahaa mikä postaus :D Pakko ihan sanoa kiitokset tästä 90-luvun populaarikulttuurin pienestä esittelystä, itselle ysäreitä musiikkeineen edustaa lähinnä spaissarit (yääääääk), Nirvana, Apis ja sen sellaiset (ikää 20, ei mitkään Crystalit sano mitään :D)… Itse asiassa toi Crystal Watersin biisi oli niin hyvä, että piti kuunnella enemmänkin (niin hyvä, että viikon kestänyt Dio muistoissamme -putki katkesi ja se on jo aika paljon :D) Ja noi kuvat on hillittömiä… Parhautta ;)

  • 13.1

   Sanni sanoo

   Loistavaa jos joku löysi Crystal Watersin tän postauksen kautta! :) Tuota biisiä saattaa vieläkin kuulla baareissa, ihan siis ilman mitään 90’s revival-teemaakaan. On vaan niin pätevä tanssibiisi.

 10. 14

  sanoo

  Viivi näyttää tuossa yhdessä sekamelskasävyisessä kuvassa ihan kuin sillä olisi auringolasit, cool dog -chihu :).

 11. 17

  Elina sanoo

  Aaaahahaa tuo Rico Suave :D En moista biisiä oo koskaan kuullutkaan, vaikka elin nuoruuteni juurikin tuolla kultaisella 90-luvulla. Osasin nuo videoltakin tutut tanssimuuvit mielestäni loistavasti ja esitin niitä ylpeänä kotibileissä. Juuri tuo ihme jalan nosto/polven koukistus ja ”paikallaan hiihtäminen”. Voi luoja niin nyt nolottaa! Kuinka coolia on lojua krokotiiliuimapatjalla uimapukuisten misujen pyöriessä ympärillä. Toi oli niin paras video, kiitos siitä! Ja permis etuheittoineen löytyi myös täältä :)

  • 17.1

   Sanni sanoo

   Joo, toi Gerardo on täyttä nolouskultaa! ^_^ Videolle on vaan pakko nauraa ihan kippurassa, uskomatonta että on ollut aika jolloin tuollaiset muuvit ja habitus on olleet cooleja… :D

 12. 18

  Hanna sanoo

  Tuli tuosta Gucci Accentista mieleen että kaapistani löytyy sellainen vieläkin . (:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.