Vuosiarvonnan voittaja ja bannerimietteitä

Noniin! Kerrankin suoritin arvonnan saman tien osallistumisajan umpeuduttua! ^_^ Random.org toimi tuttuun tapaan onnettarena ja melkein 1200 osallistujan joukosta Randomin luku osui nimimerkkiin Viivitys! :) Onnittelut Viivitykselle! Toivottavasti läjästä löytyy jotain mieleistä! :)

Voitto2013

Sitten sellaista asiaa näin vuoden alkuun, että mites tuo minun banneri..? Taitaa olla kiistatta blogimaailman vanhimpia bannereita – ei tule ihan heti mieleen toista boggaajaa jolla olisi ollut sama banneri kohta neljä vuotta..!
karkkipaiva_bannerit

Karkkipäivän vanhoja bannereita vuosilta 2009 ja 2010.

Mietinkin, että olisikohan jo korkea aika vaihtaa se… Toisaalta olen siihen hurjan kiintynyt ja se on jotenkin niin karkkipäivä, mutta toisaalta vaihtelukin voisi virkistää. Mitä mieltä olette? Myöntääkö joku olevansa jo umpikyllästynyt tikkaripälliin..? Onko bannerilla lopulta paljon väliä? Sisältöhän blogissa on tärkein.

Kommentit
 1. 1

  Viivitys sanoo

  Vähän myöhäinen sytytys tulla tänne kiittelemään, kun arvontavoittokin on jo haettu postista! Mutta kiitos kuitenkin, hieno palkinto! Ainoastaa Tangle Teezer löytyy ennestään, muut tuotteet ovat uusia tuttavuuksia. Pari kynsillakkaa pääsi jo testiin (monivärikynnet, kun en osannut päättää mitä kokeilla ensin). Muista tuotteista varsinkin Carrot Cream ja hiusöljy kiinnostavat arvioidesi perusteella kovasti.
  Bannerikysymys onkin hankala, kun en tiedä mitä tulisi tilalle! Vanha on hieno, mutta olisiko uusi vielä hienompi!? Jään odottamaan mihin ratkaisuun päädyt :).

 2. 2

  sanoo

  Normaalisti tykkään kyllä uusista bannereista blogeissa, mutta en kyllä tahtoisi Karkkipäivän tikkaribannerin vaihtuvan! Se on vain niin nerokas, kaunis ja niiiin Karkkipäivää :) Se oli muuten yksi mihin Karkkipäivässä ihastuin, kuva on vain niin täydellinen :) Korkeintaan fontin soisin vaihtuvan, mutta siihen se saisi mun puolesta jäädä :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.