Voita Urban Decay Primer Potion

Voita maailman paras silmämeikinpohjustaja: Urban Decayn Primer Potion.

UDPP_Sin_IMG_0085

Tuttavallisemmin ”UDPP” on yksi blogissani eniten suosittelemiani tuotteita, ja se mullisti aikoinaan oman luomivärielämäni.

UDPP oli 2000-luvun puolivälissä ensimmäisiä todellisia kulttistatuksen saavuttaneita the luomivärinpohjustajia. Nythän loistoyksilöitä löytyy moneltakin merkiltä, mutta minulle juuri UDPP oli se merkitsevä virstanpylväs. Se jakaa meikkielämäni aikaan, jolloin pidin asiaankuuluvana ilmiönä että meikki on liejuuntunut luomivakoon iltapäivään mennessä enkä kuvitellut että muunlaista todellisuutta onkaan, ja aikaan, jolloin meikki pysyy hievahtamatta kellon ympäri.

UDPP on todellakin mineraalimeikkipohjan ohella suurimman ahaa-elämyksen aikaansaanut meikkituote elämässäni. Tulen aina olemaan uskollinen Urban Decayn Primer Potionille. Olen muuten kirjoittanut UDPP:stä Karkkipäivässä ensimmäisen kerran elokuussa 2009 kun olin pitänyt blogia vasta neljä kuukautta..! :)

UDPP_Sin_IMG_0068

Tänään minulla on ilo arpoa teille tällainen taianomainen pötkylä sävyssä Sin.

Kun itse aloin käyttää Primer Potionia sitä ei ollut kuin värittömänä, läpikuultavana Original-versiona, mutta hyvin pian rinnalle ilmestyivät tämä helmenhohtoinen Sin ja mattainen, lämmin nuden sävy Eden.

Alkuperäisen jälkeen tulleet versiot eroavat Originalista ennen kaikkea peittävyydellään ja tasoittavat myös oikein kirjavan ja punoittavan silmäluomen ihon niin että päälle levitetyn luomivärin sävyt toistuvat mahdollisimman uskollisina.

Tällä hetkellä Primer Potioneita on pysyvässä valikoimassa viisi eri sävyä sekä värittömät Original ja hoitava Anti-Age Primer Potion. Anti-Agen koostumus on erilainen ja se on tarkoitettu ikääntyneille, ryppyisille luomille. Aika ajoin kokoelmassa piipahtaa myös limited edition -sävyjä, lämmin beige Fix on viimeisin sellainen. (En tiedä saako sitä Suomesta..?)

UDPP_Sin_IMG_5543

UDPP Sin

Metallinhohtoinen Sin on UDPP-sävyistä Minor Sin -pikkusiskonsa ohella sellainen, joka käy itsessäänkin upeasta nude-luomiväristä. Pohjustuskäytössä vaalea, hohtava nuderoosa Sin sopii ihanteellisimmin ruskeiden, persikkaisten, roosan ja liilan sävyjen alle.

Ja siis tämän kesto… Kun pesin pois kuvaamaani swatchia, se ei hievahtanutkaan tavallisella palasaippualla. Ei myöskään nestemäisellä saippualla. Vasta huolellinen pyyhintä vanulapulla ja silmämeikinpoistoaineella sai Synnin liukenemaan. Nämä siis todellakin kestävät. Meikki ei liukene UDPP-pohjustuksella saunassakaan, testattu on.

UDPP_Original_Sin_IMG_0087

Urban Decay Primer Potion

Itse käytän edelleen vanhaa kunnon Originalia. Hylsykin kun on violetti niin… ^_^ <3

Pakkaukset ovat päivittyneet sen jälkeen kun viimeksi ostin oman UDPP:ni ja kuvassa on edellisen ”kauden” tuubi.

*

Jos et vielä ole kokeillut Urban Decayn legendaarista silmämeikinpohjustajaa, nyt olisi mainio tilaisuus koettaa onneaan. (Vaihtoehtoisesti voi tietysti kävellä Sokokselle ja ladata 23 euroa tiskiin ja poistua pohjustajaa rikkaampana :) Ei, Sokos ei sponsoroinut tätä arvontaa ^_^ mutta se on ainoa kauppa Suomessa josta Urban Decayta voi ostaa :) Edit. D’oh – näköjään nykyään myös Stockalta ^_^))

Osallistut arvontaan kertomalla, kuulutko silmämeikinpohjustajan käyttäjiin ja onko sinulla aiempaa kokemusta UDPP:stä.

Osallistumisaikaa on sunnuntaihin 9.7. kello 24.00 saakka.

Jätäthän kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi sille varatulle riville.

Edit. Arpaonni suosi nimimerkki Kukkaa, onnea :) Voittajaan on otettu yhteyttä.

Kommentit
 1. 1

  Merikilppari sanoo

  Ostin kaksi vuotta sitten Ranskasta juuri ton violetin UDPPn ja se on edelleen käytössä. Mun on melkein pakko pohjustaa luomet, sillä mulla on niin pitkät ripset että jos laitan ripsaria ja ripset osuvat luomiin niin ilman pohjustajaa helposti rasvoittuvaan ihoon jää jäljet :D

 2. 3

  Suvi sanoo

  En ole käyttänyt kumpaakaan, mutta olen jo pitkään halunnut kokeilla. Olisi aivan mahtavaa voittaa!! :)

 3. 5

  TiinaH sanoo

  Käytössä on ollut tuo Urban Decayn original, joten olisi kiva päästä kokeilemaan Sin-sävyä :)

 4. 9

  Hennaj sanoo

  Käytän silmämeikin pohjustajaa päivittäin. Arkisin töissä en käytä luomiväriä mutta itselläni on pitkät ripset, joten luomet on pakko pohjustaa, muuten ripsiväri sotkeutuisi yläluomille. UD:stä on kokemusta vain meikinkiinnityssuihkeesta, joka onkin ollut oikein hyvä :)

 5. 10

  tuija sanoo

  Harvoin meikkaan kunnolla ja silloin käytän lumenen pohjustajaa. Olisin kyllä tämän tarpeessa. K
  Käyttäisin itse tai antaisin lapsenlapselleni, joka aloittaa syksyllä tämän alan opinnot .

 6. 11

  Henna sanoo

  Käytän silmämeikin pohjustusvoidetta. Nuorempana en sitä tarvinnut mutta nykyään ilman sitä luomiväri liikkuu pois paikoiltaan ja silmänrajaus katoaa jonnekin. Kuitenkaan UDPP:tä en ole kokeillut. Oma pohjustusvoiteeni on Sephorasta.

 7. 12

  Minna sanoo

  Todellakin kuulun silmämeikinpohjustustuotteen käyttäjiin :) ostin ensimmäiseni ja vielä ainoan Lumenen valikoimasta, ja koin todella ”herätyksen” meikin keston kanssa. Silmäluomeni rasvoittuvat nopeasti eikä mikään luomiväri pysynyt kunnes käytin tätä, ihan mahtavaa :) tuota UDn tuotetta on niin hehkutettu että on varmasti toimivaa, se seuraavaksi testiin

 8. 13

  Maaju sanoo

  Kuinkahan monta pohjustajaa lojuu kaapissa eikä yksikään pidä lupaustaan. Tätä olisi mukava kokeilla :)

 9. 15

  Anamaya sanoo

  Olen käyttänyt erilaisia pohjusteita mutta en näitä. Ostolistalla kyllä ovat :)

 10. 16

  Vive sanoo

  Käytän juurikin UDPP:ia! Ihan paras tuote, meikki pysyy tosi nätisti. Olen käyttänyt tätä jo useamman vuoden ja väittäisin jopa löytäneeni sen sinun blogisi avulla. :) Kiitos!

 11. 17

  Janica sanoo

  Mulla on muutamakin pohjustaja, kaikki halppismerkeiltä, ja essence on osoittautunut parhaaksi. UDPP:stä ei ole kokemusta hinnan takia, mutta ai että, olishan se kyllä aika mahtavaa jos tosiaan saunat sun muut kestäisi. :D

 12. 19

  sarita sanoo

  Joku simämeikinpohjustaja on joskus ollut testissä mutta tällä hetkellä en käytä. UDPP:stä ei ole kokemusta.

 13. 21

  Rebecca sanoo

  Original ja Eden on käytössä ja hyväksi havaittu, joten Sin mielellään myös kokeiluun.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.