Voita kotimaista kosmetiikkaa!

Päätetään teemaviikko tällä kertaa arvontaan. :)

Dermosil_Nature_arvonta

Dermosil tarjoaa Karkkipäivän lukijoille kaksi kappaletta Nature-sarjan tuotesettiä.

Setissä on sarjan bestseller-tuotteita:

 • Kasvovoide 50 ml
 • Puhdistusgeeli 100 ml
 • Porkkanaöljy (kasvoille ja vartalolle) 100 ml
 • Käsi- ja kynsinauhavoide 75 ml

 Dermosil_arvonta

Osallistut arvontaan kertomalla, mitä tykkäsit kotimaisen kosmetiikan teemaviikosta ja tuleeko itse käytettyä minkä verran suomalaisia kosmetiikkamerkkejä. Onko jokin kotimainen sarja johon erityisesti tekisi mieli tutustua?

(Vinkkejä otetaan samalla vastaan myös mahdolliselle kolmannelle teemaviikolle ^_^)

Osallistumisaikaa on tiistaihin 3. toukokuuta kello 24.00 saakka. Liitäthän osallistumiskommenttiisi myös sähköpostiosoitteesi sille varatulle riville.

Arvonnassa voittivat Laura ja Tuuli. Voittajiin on otettu yhteyttä.

Kommentit
 1. 1

  Jnita sanoo

  Suurin osa merkeistä oli sellaisia mitä en ole itse kokeillut, mutta ehdottomasti tahtoa olisi kokeilla vaikka kaikkia. :D Erityisesti Flow-kosmetiikka on ollut mielessä jo aiempaakin.

 2. 2

  Saara K sanoo

  Tykkäsin teemaviikosta, kuten kaikista sun jutuista :) EkoPharman vadelmavoiteen ostin sun blogin innoittamana, ja tykkään siitä paljon… ainoastaan purkin pumppumekanismi on jostain syvältä, ainetta menee hukkaan ihan turhaan :(

  • 2.1

   Sanni sanoo

   ainoastaan purkin pumppumekanismi on jostain syvältä, ainetta menee hukkaan ihan turhaan :(

   EkoPharma on kuulema saanut asiasta sen verran palautetta että ovat kai muuttamassa pakkauksia, ainakin lukijalleni Jontulle oli sanottu EkoPharmalta näin. Toivottavasti ei ollut vain sanahelinää, nuo pumput on tosiaan todella epätaloidellisia.

 3. 3

  Niina sanoo

  Mukava kuulla suomalaisen luonnonkosmetiikkatarjonnan kasvamisesta, hinnat ovat valitettavasti, vaikkakin ymmärrettävästi melko kovia

 4. 4

  Anne M sanoo

  Kiitos teemaviikosta! Haluaisin tutustua paremmin EkoPharmaan. Olet kirjoittanut siitäkin ja sen innoittamana kävin ekopharma tuotteilla tehdyssä kasvohoidossa. Toki suhtaudun avoimesti toisiinkin kotimaisiin merkkeihin:)

 5. 5

  hannna1 sanoo

  Teemaviikko oli todella onnistunut ja oli ihana huomata kuinka paljon tunnuit panostaneesi siihen :> Suosin kotimaista kosmetiikkaa aina kuin mahdollista, mutta en kuitenkaan ”vierasta” myöskään ulkomaisen kosmetiikan käyttöä.

 6. 6

  VMV sanoo

  Käytän mitä inspaa, en kotimaisia sen enempää kuin muitakaan. Viikkoa tuli seurattua, uutta ja tuttua. Kiitos :)

 7. 7

  Henna sanoo

  Tätä viikkoa olen odottanut. Pyrin ostamaan kotimaista kosmetiikkaa mutta haluaisin siirtyä luonnonkosmetiikkaan. Luonnonkosmetiikan merkkituntemukseni on vain surkea ja varsinkin kotimaisen suhteen olematon. Jotenka tämän viikon jutut ovat olleet kannaltani loistavia. Vielä pitää tutkia mistä kaikkia noita saa ostettua.

  Lisäksi linkkaukset vanhoihin juttuihin olivat myös hyviä. Olisiko muuten mahdollista saada tunniste ”kotimainen” juttuihin mukaan? Se voi toki olla aikaa vievää jos vanhoihin juttuihin laittaa myös tunnisteen mutta silloin saisi kaikki kerralla luettavakseen.

  • 7.1

   Sanni sanoo

   Olisiko muuten mahdollista saada tunniste ”kotimainen” juttuihin mukaan?

   Oikein hyvä idea, teen sen heti :) Tosiaan ihan kaikkiin vanhoihin juttuihin en varmaan saa tunnistetta mutta ainakin näihin teemaviikkojen juttuihin ja Lumene-postauksiin jotka löytää helposti hakusanalla :)

 8. 8

  KatjaK sanoo

  Mielenkiintoinen viikko oli ja paljon uusia tuttavuuksia itselleni. Pitäisi selvästikin enemmän ainakin testailla suomalaisia tuotteita. Tällä hetkellä käytöstä löytyy yksittäisiä Lumenen, LV:n ja Herbinan tuotteita.

 9. 9

  Julia sanoo

  Tykkäsin paljon teemaviikosta, uusia kiinnostavia tuotteita löytyi! Suomalaisista tuotteista tulee käytettyä Lumenea, XZ’ää ja Dermosilia.

 10. 10

  Susanna sanoo

  Aivan ihana teemaviikko taas! Innostuin kun huomasin, että nyt on taas tätä tarjolla. Kiitos! Musta on niin mahtavaa, että nostat esiin kotimaisia vaihtoehtoja erityisesti myös pienemmiltä merkeiltä. <3

  Anumatia lukuun ottamatta kaikki merkit olivat tuttuja. Davvin löysin itsekin pari kuukautta sitten työreissulla Lapissa. Harmi, ettei merkkiä mainosteta enemmän Suomessa!

  Noin puolet käyttämästäni kosmetiikasta on kotimaista, pyrin kasvattamaan määrää. Sattuisitko muuten tietämään, että minkä verran suomalaiset käyttävät kotimaista kosmetiikkaa noin niinkun prosentuaalisesti?

  Mellis on sympaattinen merkki, siitä olisi mukava lukea enemmän!

  • 10.1

   Sanni sanoo

   Sattuisitko muuten tietämään, että minkä verran suomalaiset käyttävät kotimaista kosmetiikkaa noin niinkun prosentuaalisesti?

   En yhtään, olisin kiinnostunut itsekin tuosta tiedosta :) Luulen, että Lumenella on kyllä aikamoinen siivu Suomen kosmemarkkinoilla.

   Kiitokset Mellis-vinkistä, kuulin merkistä ensimmäistä kertaa :) Niin näitä suomalaisia merkkejä vain riittää :)

 11. 11

  pööpö sanoo

  Teemaviikko oli todella kiva! Mukana oli merkkejä, joista en ollut koskaan kuullutkaan, ihana saada tietää kotimaisia luonnonkosmetiikkamerkkejä!
  Itse olen lähiaikoina käyttänyt Biozellia, XZ:taa ja Lumenea ja näytti hyllystä löytyvän myös yksittäiset purkit Flow:ta ja Dermosiliä.

 12. 12

  heli sanoo

  Teemaviikko oli kyllä ihana ja mielenkiintoinen. Kotimaista kosmetiikkaa tulee käytettyä jonkin verran silloin tällöin.

 13. 13

  Alcyone sanoo

  Todella mielenkiintoinen teema-viikko! Haluaisin enemmänkin käyttää suomalaista eko-kosmetiikkaa, mutta hieman liian kalliita ovat tämän hetkiseen elämäntilanteeseen :) Dermosilia oon kyllä käyttänyt ja tulen myös käyttämään (arvonnassa oleva porkkanaöljy vaikuttaa mielenkiintoselta). Eniten kiinostaisi kokeilla Eko Pharman ja Davvin tuotteita.

 14. 14

  maaku sanoo

  Teemaviikko oli kiinnostava, suomessa on yllättävän paljon erilaisia kosmetiikkamerkkejä. Itselleni tuttuja ovat edullisemmat kotimaiset merkit kuten Lumene, Herbina, Erisan ja XZ. Pyrin ihan tarkoituksella suosimaan kotimaista ihon- ja hiustenhoidossa ja tukemaan siten suomalaista työtä ja yrittämistä.

 15. 15

  martsuliini sanoo

  Hei! Temaviikko oli mielenkiintoinen. Tykkään suosia mahdollisuuksien mukaan kotimaista kosmetiikkaa. Harmi vain ettei cruelty-free sertifikaattia löydy kuin harvoilta, näistä lh-beauty käytössä ja Rabbit Maman teskikokoja kokeillut.
  Käytän juurikin Dermosilia, Lumenea, Herbinaa, LV:tä, Frantsilaa, Flowta, XZ:aa. Supermoodia haluaisin kokeilla tulevaisuudessa, niissä vain tuo hintaluokka astetta korkeammalla.
  Kiitos kivoista jutuista, saat tylsätkin aiheet heräämään kivasti kirjoitustyylilläsi eloon. :)

 16. 16

  hanneh sanoo

  Hyvä teemaviikko, kiitos! Paljon uusia merkkejä ja uutta tietoa – ja moni tuote päätyi ostoslistalle :)
  Kotimaisista käytössä niitä yleisimpiä Lumene, Herbina, LJG, Dermosil – tämän viikon jälkeen todennäköisesti myös moni muu.

 17. 17

  Emma V. sanoo

  Käytän kosmetiikkaa todella vähän, mutta suomalaista kyllä löytyy :) En oikein tykännyt teemaviikostasi, luen mieluummin eri aiheisia, yksittäisiä postauksia kuin postaussarjoja.

 18. 18

  Eevis sanoo

  Itselläni on tällä viikolla esitellyistä merkeistä säännöllisessä käytössä Flown mineraalipohja ja Frantsilan shampoo, satunnaisesti ostan muitakin juttuja kyseisiltä merkeiltä. Kaikki tän viikon uudetkin tuttavuudet vaikuttaa todella mielenkiintoisilta, etenkin Anumatia olisi kiva kokeilla!

 19. 19

  Laura sanoo

  Teemaviikko oli kyllä ihan loistava ja antoi paljon uusia vinkkejä! Itse käytän kaikenlaista kosmetiikkaa. Lumenea ja Dermosilia on tullut käytettyä lähinnä suomalaisista merkeistä.

 20. 20

  Paula sanoo

  Käytän Dermosiliä ja Lumenea!
  Ihan kiva oli lukea noista suomalaisista merkeistä.

 21. 21

  Laura K sanoo

  Kiva teemaviikko! Tuli paljon uutta tietoa ja vannoutuneena Lumenen käyttäjänä sain uusia ideoita. Harmikseni esittelyssä olevat merkit tuntuvat opiskelijan kukkarossa turhan hintavilta. Panostan arjessa erityisesti hinta-laatu -suhteeseen.

 22. 22

  hjh sanoo

  Teemaviikko oli ihan kiva, vaikkeivat kaikki merkit sinänsä sytyttäneetkään (ja eihän se varmasti ollut tarkoituskaan). Kotimainen kosmetiikka kuitenkin kiinnostaa paljonkin ja tykkään suosia suomalaista ainakin tietyssä määrin. Vakkarikäytössä mulla on joitakin Erisan-tuotteita, mm. geeliputsari ja yövoide sekä Ecopharman lakka-tyrnikasvovoide, johon olen totaalisen ihastunut.

  Teemaviikkoja saa mun puolesta tulla lisää :)

 23. 23

  Pauliina sanoo

  Tottakai pidin ja oli kiinnostavaa lukea itselleni tuntemattomista merkeistä. Toivottavasti nämä ja tulevaisuudessa monet muutkin luonnonkosmetiikkamerkit tulevat meille helposti saataville ja valtaisivat edes osan markkinoista.

 24. 24

  Petra sanoo

  Teemaviikko oli tosi mielenkiintoinen, tässä tuli kivasti infoa sellaisista merkeistä jotka ei itelle oo niin tuttuja :) Käytän Lumenen tuotteita paljon, mutta muutoin on suomalaiset tuotteet aika vähissä mun käytössä.

 25. 25

  Anu Roininen sanoo

  Kotimaisuus on nykyään minulle todella tärkeä tekijä. Varsinkin EkoPharman tuotteita haluaisin kovasti kokeilla.

 26. 26

  SiiriS sanoo

  Mielenkiintoinen teemaviikko ja hienoa, että nostat blogissasi näin näkyvästi suomalaisia kosmetiikka merkkejä. Näistä Supermood, Dermosil ja Flow olivat itselleni ainoastaan ennestään tuttuja joten paljon uusia ”tuttavuuksia” viikon aikana tuli. Supermoodia olisi mielenkiintoista koittaa, sen verran hintavia tuotteita kyllä ovat, että eivät opiskelijan budjettiin sovi. Dermosil on vanha tuttu ja heillä on paljon hyviä tuotteita, jotka itseltä aina kaapista löytyvät. Tätä Nature-sarjaa en ole kokeillut, lupaavilta tuotteilta kuitenkin vaikuttavat ja täytynee testata.

 27. 27

  Ann A sanoo

  Viikko oli kiva, paljon uutta tietoa. Aika vähän käytän kotimaisia tuotteita, Lumene tuttu.

 28. 28

  Saana sanoo

  Tykkäsin! Jihuu, hyvä Suomi! Liputtakaamme kotimaisen kosmetiikan puolesta ja tuetaan samalla suomalaista työtä. EkoPharma on minulle erittäin tuttu. Dermosilin luonnonkosmetiikka-sarja jäi kovasti kiinnostamaan ja sitä on päästävä kokeilemaan. :)

 29. 29

  Marikki sanoo

  Kotimaisen kosmetiikan teemaviikko oli todella mielenkiintoinen :) Mukavaa, että viime aikoina kosmetiikkabloggaajat on tuoneet esille kotimaisia merkkejä.

  Käytän kotimaisia kosmetiikkatuotteita jonkin verran. Tai aika paljonkin, en osaa määritellä :D Lähinnä ihan markettimerkkejä eli esim. Lumenea ja Herbinaa. Haluaisin testata jossain vaiheessa EkoPharman tuotteita.

  Olisiko mahdollista saada jossain vaiheessa teemaviikko apteekkikosmetiikasta? Olen tajunnut vasta viime aikoina kuinka paljon apteekeissa nykyään myydään kosmetiikkaa.

  • 29.1

   Sanni sanoo

   Olisiko mahdollista saada jossain vaiheessa teemaviikko apteekkikosmetiikasta?

   Oikein hyvä ehdotus, laitan korvan taakse :)

 30. 30

  Emma sanoo

  Pidin kovasti teemaviikosta. Itse olen vähän laiska kokeilemaan uusia tuotteita (ettei tule pettymyksiä, heh) joten on ihanaa kun joku kuratoi tarjontaa puolestani. Kotimaista tietysti suosin mielelläni, mutta em. syistä variaatiota ei ole kovin paljon: lähinnä käytän Lumenea ja kokeilumielessä muita merkkejä. Blogi on auttanut minua täsmäiskuissa uusiin tuotteisiin!Ehkä eniten kaipaisin eri ihotyyppien näkökulmaa tuotteisiin.

 31. 31

  Hilma sanoo

  Pyrin aina hankkimaan kotimaista kosmetiikkaa, Flow ehdoton suosikki :-)
  Tämä teemaviikko oli mielestäni ihana ja muistuttaa, ettei hyvää kosmetiikkaa tarvitse kaukaa ostaa!

 32. 32

  dahlia sanoo

  Kiinnostavia tuotteita ja merkkejä. Lumene ja dermosil käytössä. Nature-sarjan kasvovesi tuttu. Olen käyttänyt jo useamman pullon. Muut sarjan tuotteet testaamatta. Flow:lta testasin mineraalipuuterinäytteet, joista en löytänyt oikeaa sävyä. Anumati oli kiinnostava ja pakkaukset mieleeni.

 33. 33

  Laura sanoo

  Suosin mielelläni kotimaisia kosmetiikkatuotteita, mutta en ole mitenkään hirveän merkkiuskollinen ja vaihtelenkin sarjaa aina kulloisenkin tilanteen ja mielialan mukaan. Teemaviikko oli loistava idea! :)

 34. 35

  sanoo

  Teemaviikot on aina kivoja. Itse kiinnostuin EkoPharmasta ja Dermosilistä. Ei kyllä tuu äkkiseltään mieleen muuta kuin Lumene jota käytän paljon.. miten olis viikon meikit samalla luomiväripaletilla tai sitten neljällä valitsemallasi irtonapilla? Toki niin ,ettei paletissa ole sen sataa nappia :D Vähän kun muotiblogeissa on ollut että käyttää vaikka samaa mekkoa viikon.

  • 35.1

   Sanni sanoo

   miten olis viikon meikit samalla luomiväripaletilla tai sitten neljällä valitsemallasi irtonapilla?

   Kuulostaa hauskalta :) Mutta samalla pelkään, että tulos olisi kuitenkin tylsä eikä jaksaisi viihdyttää ihan kokonaista viikkoa. Mutta ehkäpä voisin tehdä tuollaisen yhtenä postauksena, eli kokoaisin yhteen postaukseen viikon meikit samalla luomiväripaletilla :) Ideaa :)

 35. 36

  Marianne sanoo

  Tykkäsin tästä teemaviikosta! Sain paljon uutta tietoa ja kiinnostus montaakin merkkiä kohtaan heräsi. En ehkä noista kuluneen menneen merkeistä osaa vain yhtä tiettyä sanoa mitä haluaisin kokeilla, mutta pitää harkita jonkun (muunkin kuin lumenen) kotimaisen tuotteen ostamista kun seuraavan kerran on tarvetta ostamiselle :)
  Lumenea enempää en ole tainnut kotimaista kosmetiikkaa käyttää. Mulle tärkeintä on tuotteen mahdollinen sopivuus mun hankalalle iholle, ei merkki tai valmistusmaa!

 36. 37

  Viva sanoo

  Tykkään itse tosi paljon suomalaisesta ja hyvältä vaikuttavasta laadusta, varsinkin kun on tullut nyt viime aikoina paljon juttuja joidenkin isompien merkkien ominaisuuksista ja aineista:/
  Tuollaset teemaviikot on kyl tosi hyviä, vähän herättelee siitä ainaisesta loreal yms kuplasta :D

 37. 38

  Henne sanoo

  Kotimainen kosmetiikka kyllä todellakin kiinnostaa! Käytän itse pelkästään luonnonkosmetiikkaa, ja kotimaisista merkeistä kokeilemiani on ainakin flow, dermosilin sertifioitu linja ja frantsila (oon käyttänyt kyllä vaan käsirasvaa ja hammastahnaa :D) Mulle kosmetiikassa kotimaisuutta tärkeämpää on kyllä luonnollisuus ja kasviperäisyys. Toki myös muut asiat on tärkeitä – tuoksut, tuntuma ja pakkaukset. Välillä ärsyttää olla näin ”aistiva” ihminen, kun toimivalla tuotteella pitäis mielellään olla myös aisteja hiveleviä ominaisuuksia.

  EkoPharmaa bongasin muuten eilen jopa täällä Jyväskylässä jonkun hoitolan ulkomainos-ständissä. Alkoi kyllä kiinnostaa. Näin sitä alkaa kiinnittää huomiota blogeissa näkyneisiin juttuihin :)

 38. 39

  sanoo

  Tosi kiva teemaviikko, koska kotimaisuus aina kiinnostaa, mutta itse en ainakaan ollut noista esitellyistä edes kuullut kaikista ja käyttökokemuksiakin löytyy oikeastaan kunnolla vain Dermosilista. Dermosilista tykkään kyllä! Nyt tekee tottakai mieli tutustua noihin kaikkiin esittelemiisi, oli meinaan niin kauniita pakkauksiakin, että jo ihan ne houkuttelevat. :)

 39. 40

  MariN sanoo

  Kiinnostava sarja, erityisesti kun itselleni oli entuudestaan tuttu vain Dermosil. Supermoodia haluaisin joskus kokeilla, saa nähdä raskinko hankkia esim. sen kehumasi seerumin!

 40. 41

  Vilma sanoo

  Tykkään näistä teemaviikoista hirveästi, sillä sinun kirjoittamana saa aina lukea todenmukaisen arvostelun tuotteista, eikä niinkään mainostekstiä:) Itse en ole vielä niin tuttu luonnonkosmetiikkabrändien kanssa, mutta hirveästi kiinnostaisi käyttää enemmän luonnollista kosmetiikkaa ja vielä suomalaista! Pitäisi rohkeasti vain mennä ja ostaa ja kokeilla:D

 41. 42

  inkku sanoo

  Käytän paljon Lumenea, jonka ainakin miellän suomalaiseksi. En oikeastaan ole varma, missä maissa osa käyttämistäni tuotteista on valmistettu!

 42. 43

  JaanaK sanoo

  Tykkäsin kovasti tästäkin teemaviikosta!
  Aiemmasta Kotimainen kosmetiikka -teemaviikostasi löysinkin itselleni uuden tuttavuuden, eli Lacto Linen.
  Näistä uusista kiinnostuin eniten Flowsta. Dermosiliä olen käyttänyt jo vuosikausia, mutta nämä Nature-sarjan tuotteet ovat jääneet kokeilematta. Nyt alkoi kiinnostaa erityisesti tuo porkkanaöljy.

 43. 44

  Paula sanoo

  Ehdottomasti tykkäsin teemaviikosta ja toki valitsen kotimaista jos se on mahdollista. Tällä hetkellä testissä EkoPharmaan tuotteet.

 44. 45

  Halejo sanoo

  Teemaviikko oli kyllä mieleeni, sillä kaipaisinkin arvosteluja kotimaisista hellävaraisista ihonhoitotuotteista! Nyt alkoi kiinnostaa juuri tuo Dermosilin Nature-sarja. Haluaisin esimerkiksi siirtyä luonnollisempaan kosmetiikkaan, jos vain tietäisin, mitkä tuotteet ajavat asiansa ja ovat hyviä herkälle iholleni. Etenkin aurinkorasvoista kaipailisin vinkkiä.

 45. 46

  Kaya sanoo

  Onnistunut teemaviikko taas kerran ^_^ Valitettavasti omat kokemukset noista tuotteista ovat hyvin vähäiset,joten vaikka ja mitä haluaisin päästä kokeilemaan, mutta eniten kiinnostaisi tuo Flow- sarja. :)

 46. 47

  neitiR sanoo

  Mielenkiintoista oli lukea ja sitä kautta tutustua, hienoa että toit kotimaisia merkkejä esille!:) Dermosilin monien muiden tavoin tiesin entuudestaan, mutta monia uusia merkkejä nousi kokeilulistalle!

 47. 48

  Sarkku sanoo

  Kiinnostava teemaviikko. En ole merkkiuskollinen, ajatuksena kannatan luonnonkosmetiikkaa. Hinta on ehkä se este, mutta toisinaan kiva satsata.

 48. 49

  Jenna O sanoo

  Erittäin ihana ja tärkeä teemaviikko! Todella paljon käytän kotimaista kosmetiikkaa ja tarkoitus olisi siirtyä täysin sen pariin. Näistä tuotteista Flow on uusi tuttavuus ja todella mielenkiintoinen sellainen!

 49. 50

  Aino sanoo

  Mielenkiintoinen teemaviikkoa! Itsellä käytössä Lumenea paljonkin ja satunnaisesti muitakin mm. Dermosilia ja Herbinaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.