Viva La Divalta ”köyhän miehen” Naked-paletti

Kävin eilen Kicksissä, ja mitä silmiini osuikaan! Hyvin tutun oloinen paletti. Ruotsalainen halpismerkki ja törkeän hyvistä huulipunistaan tunnettu Viva La Diva on juuri lanseerannut oman versionsa Urban Decayn huippusuositusta Naked-paletista. 12 sävyn paletti kantaa nimeä Nudie.

VLDNudie

Kuva Purity

VLD:hän on vähän niinkuin kosmetiikkamarkkinoiden Henkkamaukka tai Zara, se nuuhkii trendit ja kopsaa kalliimpien merkkien suositut tuotteet. Olen aiemmin kertonut teille VLD:n loistavista kulma- ja peiteainepaleteista, joiden inspiraationa (tai miksi sitä nyt haluaa kutsua :D) ovat olleet Make Up Storen suositut kulma- ja peiteaine-triot.

UDNaked2

Kuva Veronica Glam

Blogeissa Nudiesta ei ole vielä hirveästi ehditty kirjoitella, sillä se on sen verran tuore tapaus. Asiakkaat ovat kuitenkin sen näköjään hyvin löytäneet, sillä minun lähi-Kicksistäni paletti oli jo lopussa. Ihana Purity on esitellyt Nudien blogissaan swatchien kera pari viikkoa sitten, käykäähän kurkkaamassa jos swatchit kiinnostavat.

Purity vertaa Nudieta Naked 2-palettiin, ja hyvin samankaltaisiltahan ne näyttävät. :) Nudie-paletilla on hintaa n. 20€ ja Nakedin saa netistä n. 45€:lla (Suomessa näitä ei edelleenkään käsitykseni mukaan myydä).

Naked2_Nudie_comparison

Nudie-paletin kuva Purity, Naked-paletin kuva Daisy Meadow

Onko joku Karkkipäivän ajan hermolla olevista lukijoista jo ehtinyt kotiuttaa Nudien? Osaako joku verrata laatua Nakediin? Purity ainakin näkyi tykkäävän Nudien laadusta, sävyt ovat hänen mukaansa pehmeitä, pigmenttisiä ja kauniisti levittyviä yhtä ruskeaa lukuunottamatta.

Kommentit
 1. 1

  NG sanoo

  Onko tuo lähes suoranainen plagiointi ihan laillista? kai se sitä on, jos ei kerran meikkipaletit ole mitään copyright-kamaa… eikä sävyjä voi patentoida. Silti: kun kerran Marimekollekin tuli ongelmia kopioinnista, eikö sitten meikkifirmoja koska samat säännöt?

 2. 2

  sanoo

  Nyt ei voi muuta sanoa kuin OMG! Oon jotenkin aina kuvitellut että Viva la Diva ei oo kauheen hyvä, johtuu varmaan niiden purkkien ulkonäöstä. Mutta nyt kiitos siun, haluun Nudien ja Viva la Divan huulipunia, kulmapaletin ja peiteainepaletin ja ja ja kaikki! :D Äkkirikastumista odotellessa…

 3. 4

  sanoo

  Olin ostamassa Sephorasta Nakedia, mutta loppu oli sielläkin (Pariisissa). ostin sitten Sephoran oman version http://www.sephora.com/it-palette-nude-P379937?skuId=1519891 ja olen tyytyväinen. Täytyypä käydä katselemassa ja kokeilemassa tuotakin versiota.

  Oikeastaan kalliita tuotteita voisi kutsua ”köyhän miehen” -tuotteiksi. Nehän köyhdyttävät. Eli jos haluaa pitää kiinni varallisuudestaa, kannattaa ostaa halvempia vaihtoehtoja :D

  • 4.1

   Sanni sanoo

   Oikeastaan kalliita tuotteita voisi kutsua “köyhän miehen” -tuotteiksi. Nehän köyhdyttävät.

   :D :D :D

 4. 5

  Tiia sanoo

  Mietin samaa kuin NG. Mutta toisaalta, onhan L’Orealillakin AINA tuotteidensa takana vähintään 25 vuoden tutkimustyö ja kymmeniä patentteja;D Aina. Niitä ei niin vaan kopioidakaan!

  Imagon plagiointi lienee vähän moniselitteinen juttu. Varsinkin kun raaka-aineet ja kosmetiikka seokset ja purkit ja purnukat tulevat muutamilta valmistajilta, niin ehkä samanlaisia pakkauksia on joka tapauksessa mahdoton välttää. Tai ehkä joku suuri jenkkiläinen kosmetiikkatalo ei pidä niin merkittävänä, että joku halpis ruotsalainen merkki on kopionut sen tuotteita? Vaikka taitaa se UDkin kotimaassaan mennä semihalpis kategoriaan imagoltaan?

  Luin tuon kulma- ja peiteaine postauksen äsken ja mun mielestä oli jännä, että lähes kaikki kommentoijat ovat pitäneet logoa lastentarhaan suunnattuna ja vastenmielisenä. Ei mulle tullut lainkaan sellainen fiilis. Mutta ehkä en vaan osaa ottaa kosmetiikkaa riittävän vakavasti…

  • 6.1

   Sanni sanoo

   Kyllä näitä nudepaletteja piisaa :)

   Jotenkin hassua, kun nudemeikit ovat AINA olleet in, ja nudesävyjen palettejakin on aina ollut, mutta sitten kun UD keksii vähän niinkuin ”brändätä” nudekonseptin NAKEDillaan, niin johan räjähtää potti. :)

   • 6.1.1

    Tiia sanoo

    Hei!!! Vähän niin kuin BB. Sävyttäviä päivävoiteita on aina ollut, mutta kukaan ei ole aiemmin keksinyt tehdä niistä trendiä!

 5. 8

  riikka sanoo

  Just haaveilin Sephorassa tuosta Naked 2:n paletista, mutta en sen suolaisen hinnan takia kuitenkaan ostanut. Seuraavan kerran kun Kicks osuu kohdalle, niin taitaa tämä tyttö napata tuon Nudien mukaansa! Ehkä tämä Viva La Diva onkin mun seuraava lemppari kosmetiikassa, ennen kun olen sen kiertänyt aika kaukaa, juurikin tuon JÄR-KYT-TÄ-VÄN ulkomuotonsa takia :D Kiitos siis vinkistä!:)

  • 8.1

   Sanni sanoo

   juurikin tuon JÄR-KYT-TÄ-VÄN ulkomuotonsa takia

   Kyllä, pakkaukset ja logot on jotain niin hirveää että huhhuh, mutta onneksi tuo Nudien design ei näytä niin pahalta ^_^

 6. 10

  Tiia sanoo

  Mun täytyy kyllä varmaan tilaisuuden tullen mennä kauhistelemaan noita pakkauksia ihan livenä, koska ainakaan kuvista en onnistu bongaamaan ihan sellaista kamaluutta, mitä kymmenet kommentoijat kuorossa toistavat.

  Nämä ovat mielestäni tosi jänniä ilmiöitä. Tykkään tutkia juuri esim erilaisia pakkauksia ja mainoksia (ei siis mitenkään pelkästään kosmetiikan osalta) ja miettiä millaiseen yleisöön ne mahtavat vedota tai eivät vetoa.

  Jos MAC ei olisi uskonto, joku voisi yhtä lailla kyseenalaistaa heidänkin erilaiset sarjakuvahahmo tmv lanseerauksensa. Tai miksi esim Lush on onnistunut luomaan sellaisen imagon kuin on. Vaikkei sarja missään nimessä ole mitään oikeata luonnonkosmetiikaa, mutta ei toisaalta myöskään tarhaikäisille suunnattua muovailuvahaa, niin kuin joistain tuotteista voisi päätellä, jos ei yhtään tietäisi mitä ne ovat…

  Samoin esim UDPP alkuperäinen pakkaus on oikeastaan aika kökkö. Krumeluuria kaunokirjoituslogoa myöten ja silti siitä tuli kulttituote.

  Entäpä hiustuotemerkki Rich:n överikrumeluurius? Monenko mielestä se on mautonta ja monenko mielestä ylellistä?

  Viva la diva voi olla tyhmä nimi. Wet’n wild on vielä tyhmempi, eikä esim Urban Decaykaan mitään kärkisijaa pitele. Mutta eikö silti ole kaikista typerintä, ettei keksi merkilleen mitään nimeä, vaan antaa sille oman nimensä, Christian Dior? Toki ymmärrän, että alkuperäiset Diorit, Versacet ja Chanelit ovat halunneet ihmisten tietävän kenen suunnittelijan tuotanto on kyseessä…

  • 10.1

   Sanni sanoo

   No mites tää logo vaikka tyylikkäine fontteineen? :)

   Ja ne hylsyissä olevat kimallestrassit…*bleurgh* Mutta tokihan nuo on makuasioita :D

   • 10.1.1

    Tiia sanoo

    ;D hieno on! Ei vais. Sarja ei ole lainkaan mulle tuttu, joten en osaa sanoa, kuinka halvalta näyttää livenä.

    Mielestäni tuo fontti fonttina on ihan hauska. Ei se varsinaisesti hengi mitään laadukasta kosmetiikkaa, vaan enemmänkin sellaista henkkamaukka tasoa. Mutta mä en jotenkin jaksa ymmärtää, miten tuo yksi yksittäinen logo kaikkien övereiden joukossa on joutunut niin suurissa määrin silmätikuksi.

    Ethän muuten vaan ole missannut sarjan muita logoja http://www.vivaladiva.se/logotypes_vivaladiva.html? ;D

    Mun mielestä tuo fontti on hauska. En tosin yhtään tiedä missä sitä käyttäisin… Ehkä syntymäpäiväkutsussa… lastekutsuille:)

    Mä en vaan osaa suhtautua kaikkeen riittävän vakavasti…

    • 10.1.1.1

     Tiia sanoo

     Mä olen just se kelkasta pudonnut täti, josta trenditietoiset teiniporukat kuiskii selän takana ”…kato tota…”;)

     En haluaisi pukeutua kauttaaltaan mihinkään tuksuröyhelöihin, mutta ei mua silti hävettäisi vetää laukusta överipinkki hilestrassiglitteri huulipunahylsyä tai puhelinta tmv.

     Ihmiset olis varmaan keskimäärin onnellisempia, jos kaikkien elämässä olisi hippunen enemmän hileitä ja värejä;)

    • 10.1.1.2

     Sanni sanoo

     Ethän muuten vaan ole missannut sarjan muita logoja

     Valitettavasti en :D

     Joo mutta tosiaan, ”kauneus on katsojan silmässä”. Mä jaksan aina ihmetellä halvannäköisiä fonttivalintoja, kun eihän se fontti varsinaisesti mikään ihan hurja lisäkustannus ole pakkausmateriaaliin tai joihinkin muihin pakkausteknisiin yksityiskohtiin verrattuna :D Kyllä jokaisella firmalla varmasti on varaa tyylikkääseen grafiikkaan ^_^ No, tätä mieltä minä ainakin olen. Mutta varmastikin Viva La Divankin kohdalla on niin, tuo kyseinen fontti ON monen mielestä tyylikäs, ja siksi se on valittu.

     • 10.1.1.2.1

      Tiia sanoo

      Mä en tiedä. Ei se minunkaan mielestäni tyylikäs ole. Missään nimessä. Mutta ehkä sarja on yrittänyt jotain leikkimielistä imagoa?!

      • 10.1.1.2.1.1

       Anna sanoo

       Tuotehan voi olla ihan tarkoituksella halvan näköinen, jos halpa hinta on olennainen osa tuotteen imagoa. Onhan esim. Ryanairin mainonta aika hirveää(no, ehkä vähän kaukaa haettu vertailukohta, mutta silti…)Ehkä liian tyylikäs halpistuote vaikuttaisi jotenkin epäilyttävältä, mauttoman näköinen halpis on ”rehellisempi”.

       • 10.1.1.2.1.1.1

        Tiia sanoo

        Meinasin kommentoida vanhaan Marilou Bio postaukseen, mutta en pystynyt. Siellä ei ole tätä ”lomaketta” kommenttien lopussa lainkaan ja yksittäisten kommenttien perässä normaalisti näkyvän harmaan ”VASTAA” palkin tilalla on pelkkä viiva. Eli samalla tapaa kuin joskus uudemmissakin postauksissa.

        Joka tapauksessa tilasin Marilou Bio voiteita hyvinvoinnista ja olen muutaman kerran käytellyt yövoidetta ja tykännyt. Tajusin vaan juuri, että niissä purtiloissa on käytetty samanlaista ”lapsekasta” koukero fonttia;)

        • 10.1.1.2.1.1.1.1

         Sanni sanoo

         Siellä ei ole tätä “lomaketta” kommenttien lopussa lainkaan ja yksittäisten kommenttien perässä normaalisti näkyvän harmaan “VASTAA” palkin tilalla on pelkkä viiva

         Ei siis mä en jaksa enää… x_x Olen laittanut tuosta ja muista ongelmista Hannulle jo miljoona meiliä ja hän on sanojensa mukaan ne joka kerta korjannut, ja sitten ne vain palaa… Alan jo oikeasti uskoa että blogi on jonkun pahan hengen riivaama. :( Miten nuo asetukset VOI vain itsekseen muuttua. S-y-v-ä h-u-o-k-a-u-s.

         • 10.1.1.2.1.1.1.1.1

          Tiia sanoo

          No hei, tietotekniikka on just tälläistä. Mä teen näitä juttuja työkseni ja oikeasti joskus joku, mikä on satavarmasti korjattu tuhat kertaa, ei vaan toimi, koska jotkut tähtikuviot ovat väärässä asennossa;D

          • 10.1.1.2.1.1.1.1.1.1

           Tiia sanoo

           Mä voin ainakin luvata, etten enää mainitse sulle havaitsemistani tietotekniikan bugeista, jottet vallan masennu ja vaivu epätoivon alhoon;D

          • 10.1.1.2.1.1.1.1.1.2

           Sanni sanoo

           Ne tähtikuviot vois nyt alkaa järjestymään..! :D

 7. 11

  pt sanoo

  Kenellä ei ole Kicksiä lähellä, niin vinkiksi että Nelly.fi myy myös kyseistä merkkiä, tosin tuota palettia ei vielä löytynyt mutta luulisi ilmaantuvan hyvinkin pian tuonne :)

 8. 12

  Ronja sanoo

  Ompas identtisen näköinen paletti tosiaan :D Oman naked 2 knock offini olen tilannut MUA:lta ja siitä maksoin vajaat 5€ ja toimii loistavasti!

 9. 14

  Chatte sanoo

  Bongasin paletin kyllä jo Linda Hallbergin blogista, mutta swatcheja ei hän ollut postannut. Mutta nyt tsekkasin ne, ja näyttääpä hyvältä! Naked 2 on ollut pitkään ostoslistalla, mutta en ole sitä ostanut vielä, koska omistan Naked 1 paletin. Heheh, taidankin suunnata Kicksiin pikimmiten!

 10. 15

  Katie sanoo

  Miten voikaan luomiväripaletti näyttää noin houkuttelevalta… Jos voisin perustella itselleni yhdenkin neutraalisävyisen paletin lisää, niin en epäröisi hetkeäkään :D En käytä luomivärejä edes hirmu usein, joten täytyy tyytyä kuolaamaan täältä ruudun takaa :) Käyttökokemuksia ja meikkipostauksia odotellaan innolla, mikäli päädyt Nudieta joskus testaamaankin :)

  Ps. Tuo Viva La Divan fontti jaksaa huvittaa. AINA. Käytin tuollaista fonttia joskus ala-asteikäisenä syntymäpäiväkutsuissani!! Silloiseen estetiikan tajuun kyllä tuntui vetoavan, mutta enää en ole ihan yhtä vakuuttunut.. :D

 11. 16

  Mawia sanoo

  Ohhoh! Täytyykin heti käydä tuo hakemassa. Aioin jo antaa periksi halulleni mennä ostamaan tuo törkeän kallis Naked, mutta tuon hinta näyttää paljon paremmalta :)

 12. 17

  :) sanoo

  ARfgh toi VlD:n kopiointi on kyllä niin törkeää :D ei sillä, tykkään kovasti peiteainetriostaan sekä kulmaväritriosta (jotka ovat yllättäen pöllitty MUS:lta). Naked-paletin jo omistan ja kakkospaletista olen haaveillut, mutta ei vaan raaski pistää rahoja kuitenkin melko samantyyppiseen palettiin… Tähän kehtaisikin vielä investoida, jos laatu on hyvä. Toi nimikin on jo niin samantyyppinen että hohhoijakkaa :P

 13. 19

  Mira sanoo

  Onko sulla vieä jäljellä niitä Lumenen natural coden geelimäisiä silmämeikinpoistoaineita mitä hamstrasit joskus jotain 20 purkkii kerralla? :)

 14. 20

  Laura sanoo

  Mikä ihanan koukuttava blogi sinulla on!:)Aamun paras hetki aina lukea postauksiasi ja sinulta saa hyviä silmämeikkivinkkejä! ;>

  Mulla olis kysymys liittyen vähän edellisen postauksesi kommentteihin. Käytän itse bareminerals-meikkipohjaa ja mietin, että millaists primeria voisin mineraalimeikin kanssa käyttää? Kun niissä tuppaa olemaan kaikissa silikonia. Jos käytän silikonipitoista pohjustajaa, tekeekö se tyhjäksi mineraalimeikkipohjan hengittävyyden?

  Toki tuo BM pärjää ilmankin pohjustajaa mutta joskus olisi hyvä saada hieman extra”pitoa” alle ;)

  • 20.1

   Sanni sanoo

   Käytän itse bareminerals-meikkipohjaa ja mietin, että millaists primeria voisin mineraalimeikin kanssa käyttää?

   Voit käyttää esim. Baren Mineral Veiliä, sitä suositellaan levitettäväksi myös meikkipohjan alle erityisesti rasvoittuvalle iholle imemään talia.

   Kun niissä tuppaa olemaan kaikissa silikonia.

   Näinhän se on. Baren Oil Control primer oli alunperin silikoniton, mutta senkin koostumus sitten muutettiin silikonilliseksi. Käytännössä en ole törmännyt tuon original-Oil Controlin jälkeen yhteenkään meikin kestoa lisäävään primeriin jossa ei ole silikonia, sillä silikoni ON se aine joka kiinnittää meikin. :) Ihon sävyä heleyttäviä primereita saattaa löytää silikonittomina, mutta niiden ideana on tosiaan vaikuttaa ihon sävyyn, ei niinkään tehdä meikistä pitkäkestoisempi.

   Jos käytän silikonipitoista pohjustajaa, tekeekö se tyhjäksi mineraalimeikkipohjan hengittävyyden?

   Ei se välttämättä hengittävyyteen vaikuta, mutta miedontaa tietysti huomattavasti mineraalien hoitavaa vaikutusta kun ne eivät pääse kosketuksiin puhtaan ihon pinnan kanssa.

 15. 21

  Ansku sanoo

  Wow, taidan kotiuttaa Nudien minäkin. Naked2 ollut tähtäimessä, mutta jos tämän laatu on edes melkein yhtä hyvä (ja näyttäisi arvioiden mukaan olevan), niin welcome! :)

  Saanko kysyä tyhmän kysymyksen: miten ne mineraalit oikein hoitavat ihoa, mikä on mekanismi? Miten kosmetiikassa määritellään mineraali? Eihän mineraali kemiallisena käsitteenä ole mikään automaattisesti iholle hyvksi oleva aine, korkeintaan inertti parhaassa tapauksessa. Eihän puuterimainen mineraali iholle levitettynä imeydy, eikä se myöskään sisällä vettä tai muita kosteuttavbia aineita. Ei kai se kalvoakaan muodosta, jos se kerran hengittää, ja silloinhan se ei estä kosteutta karkaamasta? Kemistin aivoni menevät solmuun ;)

  Käytän toisinaan Lily Lolon mineraalipohjaa, ja vaikka melko tyytyväinen siihen olenkin, tuntuu se kuin iholla olisi ylimääräinen ”kerros”, ja . Hoitavaa vaikutusta en ole havainnut, vaan koen sen lievästi kuivattavaksi.

  • 21.1

   Sanni sanoo

   Saanko kysyä tyhmän kysymyksen: miten ne mineraalit oikein hoitavat ihoa, mikä on mekanismi?

   Saat esittää, mutta en ikävä kyllä osaa vastata. :) Minulle on koulutuksissa kerrottu, että mineraalit ”tasapainottavat” ihoa. (Tasapainottaminen: rasvaisella iholla talintuotanto rauhoittuu, kuivalla iholla taas kosteudensitomiskyky lisääntyy, epäpuhtaalla iholla epäpuhtaudet vähenevät ja tulehdukset rauhoittuvat.) En osaa sanoa millä lailla tämä tasapainotus tapahtuu, sillä mineraalithan eivät kuitenkaan käsittääkseni imeydy ihoon vaan jäävät pinnalle ainakin mineraalimeikkituotteissa. (Voiteissahan niitä on sitten eri molekyylikoossa jossa saattavat imeytyäkin.) Varmasti olisinkin vähintään skeptinen mineraalien hoitavuuden suhteen meikkituotteissa, mutta koska oma ja lukuisien muiden kokemus vahvistaa niiden hyödyn iholla, niin uskon siihen 100-prosenttisesti. Olen omin silmin todistanut monia ihomuutoksia asiakkaiden kasvoilla töissä ja nähnyt muutoksen myös omassa ihossani. Ja mihinkään muuhun en elämässä luota yhtä paljon kuin oman havainnon välittämään tietoon. :)

   Miten kosmetiikassa määritellään mineraali?

   Varmastikin ihan samalla tavalla kuin yleisestikin. :) Luonnollisestikaan kaikilla mineraaleilla ei ole hoitavia = tasapainottavia vaikutuksia, vaan kosmetiikassa käytetään niitä mineraaleja joilla on havaittu iholle edullisia vaikutuksia. Käsittääkseni esimerkiksi sinkki kuuluu tunnetuimpiin, sitähän käytetään laajalti erilaisten iho-ongelmien hoidossa (ihottumat, akne, ärtynyt iho).

   Valitettavasti en osaa asiaa tämän enempää valottaa, siihen tarvittaisiin varmaankin vähintään estenomin tutkinto. :) Mutta kuten todettua, olen asiassa empriirisen tiedon varassa. ^_^

   • 21.1.1

    Tiia sanoo

    Mä veikkaan, että ainakin osa mineraalien ”hoitotehosta” perustuu juuri siihen, ettei meikkipohjasta imeydy mitään ihoon, eikä se myöskään muodosta kalvoa, jonka alla hiki ja lika päivät pitkät muhivat… Lisäksi se ehkä puhdistuu iholta helpommin illalla laiskemmankin puhdistajan toimesta.

    Moniko esim 15-25-vuotias vaihtaa mineraaleihin markettimeikkivoiteesta? Varmaan aika moni, jolloin ihon kunto varmasti paranee heittämällä muutaman pykälän. Ja tietty lienee myös aiheellista miettiä, millaisina kerroksina sitä peiteaine, meikkivoide, puuteri-naamiota on aiemmin käytetty ja miten hyvin se on iholta iltaisin poistettu.

    Mullakin Lolon pohja ärsytti ja kuivatti aluksi. Pohja pitää kosteuttaa, jos se näyttää jauhomaiselta. Lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota siihen, millä sen levittää. Veikkaan, että mun ongelmat johtuivat isolta osin liian raa’asta kabukista ja/tai riittämättömästä kosteutuksesta meikin alla.

    En ole estenomi, enkä kemisti. Enkä edes kovin suuri meikki-intoilijakaan. Kunhan pohdin turhuuksia…

    • 21.1.1.1

     Sanni sanoo

     Mä veikkaan, että ainakin osa mineraalien “hoitotehosta” perustuu juuri siihen, ettei meikkipohjasta imeydy mitään ihoon, eikä se myöskään muodosta kalvoa, jonka alla hiki ja lika päivät pitkät muhivat…

     Hyvä pointti :) Eli hoitovaikutus ei sinänsä välttämättä tulekaan ainesosien vaikutuksista ihossa, vaan siitä miten ne EIVÄT vaikuta –> imeydy, tee kalvoa, tai muutakaan. Eli hyöty iholle tulisikin mineraalien ihoneutraaliudesta? Tosin en mä tiedä imeytyykö joku sinkkivoidekaan (sehän on kunnon jankkia), ja silti se auttaa ihoa.

   • 21.1.2

    Ansku sanoo

    Kiitos vastauksesta! :)

    Olen täysin samaa mieltä, että jos vaikutus on myönteinen, ei mekanismilla sinänsä ole väliä. Empiirinen kokemus on tärkein, jos jokin rauhoittaa/tasapainottaa/kosteuttaa, niin tuote on silloin hyvä ja sopiva.

    Ettei mineraalien ”tasapainottava” vaikutus sitten perustuisi juuri tuohon inerttiyteen (mikä sana ;). Kun iho on ensin kosteutettu hyvin, ja päälle levitetään reagoimaton mutta hengittävä mineraalikerros, iho saa levätä ja olla rauhassa, melkein kuin siinä olisikin pelkkä kosteusvoide. Olen usein kauhistellut sellaista tyyliä, että nestemäisiä/voidemaisia tuotteita kerrostetaan iholle useita. Nehän pakosta sekoittuvat ainakin jossain määrin.

    • 21.1.2.1

     Sanni sanoo

     Mä joudun tunnustamaan etten ymmärtänyt tuota sanaa ’inertti’ sun edellisessä kommentissa ^_^ Mutta nyt huomaan että tarkoititkin ihan samaa kuin mistä Tiiakin tuossa kirjoitti. :)

 16. 22

  Aurora sanoo

  Heippa Sanni! Löysin blogiisi reilu kuukausi sitten ja sen jälkeen arkiaamuni töissä ovat aina alkaneet kahvikupposen ja Karkkipäivän merkeissä – ja olen nauttinut joka hetkestä :D Siispä kiitos mielenkiintoisesta blogista ja kauniista kuvista :)

  Oonkin jo tovin odotellut, että joku kirjoittaisi Nudiesta. Saako kysyä, mistä Kicksistä paletin bongasit? Itse pyörähdin viikko sitten Itiksen Kicksissä, mutta eipä ainakaan heillä ollut tuota vielä valikoimissa.. tai sitten oli jo ehtinyt loppua. Ja tiedätkö muuten mahtaako ko. paletti jäädä Viva la Divan valikoimiin pysyvästi vai onko vaan joku kausijuttu (ei kai) ?

  • 22.1

   Sanni sanoo

   tiedätkö muuten mahtaako ko. paletti jäädä Viva la Divan valikoimiin pysyvästi vai onko vaan joku kausijuttu (ei kai) ?

   Purityn blogissa luki että paletti olisi osa Stairway to Heaven -kokoelmaa, mutta osa kokoelmatuotteista jää aina pysyvään valikoimaan ja uskoisin että näin olisi myös Nudien kohdalla (ainakin se olisi VLD:lle epäilemättä taloudellisesti kannattavaa ;), jättihän UD:kin Nakedin perusvalikoimaan). Mutta varmaa tietoa minulla ei asiasta ole.

  • 22.2

   Tarabel sanoo

   Hei, tänään kävin itse hakemassa Nudien Itiksen Kicksistä. Ne oli ”jemmattu” ihan alimmalle hyllylle, muutama sinne vielä jäi. Äkkiä vaan hakemaan ;) On muuten hyvän tuntuinen paletti, kaikki värit vaikutti kivoilta.

 17. 23

  sanoo

  Mulla on Viva La Divalta 48-sävyinen luomiväripaletti, ja se on pelastanut ties kuinka monta illanviettoa sävyvalikoimallaan ja erinomaisilla pigmenteillä. Naked tai Naked 2 on ollut jo tovin haavelistallani, mutta tuo Nudie tarjoaisi kyllä aika mielenkiintoisen vastineen sille.. Pitäisi päästä jossain livenä vähän swatchailemaan :P

  • 24.1

   Sanni sanoo

   onkohan VLD:N logoon haettu mallia Juicy Couturesta

   Vaikutteita on ainakin saatu… ;)

 18. 25

  Kuorotipu sanoo

  Pakkohan se oli kotiuttaa, hintaa Kicksissä huikeat 16,20 euroa. Vielä kun pääsisi kotiin testailemaan :)

  • 25.1

   Sanni sanoo

   Oho, ai se oli peräti niin halpa..! Minäkin tietty kysyin hintaa mutta mieleen jäi jostain syystä vain ”n. 20 euroa” :D

 19. 26

  Terhi sanoo

  Olin kotiuttanut edellisenä päivänä Nudien Kicksiltä. Helsingissä ainakin rautatieasemaa vastapäätä niitä oli monta pinossa, mutta tosiaan.. jemmattuina alahyllylle.
  Tein tuossa itsekin swatchit käteen ja ihan samoihin sävyihin ei kuitenkaan päästä. Snakebiteä vastaava sävy on todella kova, ja siitä on vaikeaa saada väriä tarpeeksi.
  Muuten hyvin menee yksiin ja tästä tulee se matkapaletti, koska rakastamani Naked-paletteja en raski mukana kuljettaa ettei mun beibeille vaan mitään käy :D
  Olen kyllä todennut, että mikä vaan luomiväri pysyy hyvin ja näkyy, jos pohjustaja on oikea (MadMinerals, UDPP tms), KUNHAN väri on sellainen, että pigmenttiä irtoaa. Osa halpiksista on todella kovia ja väriä saa hangata napista.

 20. 28

  sanoo

  Pakko. Saada. :o

  Oon jo jonkin aikaa kaipaillut hyvää luonnollisten sävyjen luomiväripalettia ja tuossa se taitaa sitten olla! Nyt ei voi kuin toivoa, että noita olisi jäljellä vielä paikallisessa Kicksissä!

 21. 30

  sanoo

  Kiitos tämän siun postauksen, kävin eilen ostamassa itelleni Nudien :) Oon tosi tyytyväinen ainaki ekan kokeilun jälkeen! Ja tuli mieleen muuten, että olikohan ne siun Kicksistä loppu, vai oliko niitä laitettu vielä esillekään? Mikkelin Kicksissä ei näkyny missään Nudie-paletteja, kysäsin myyjältä ja se sano ettei niitä oo laitettu vielä periaatteessa näytteille myyntiin, kyllä se laatikosta miulle kaivo Nudien ja omakseni sain <3

  Lainasin tästä postauksesta omaan blogiini kuvaa, linkitin Karkkipäivän siihen tietenkin :) Toivottavasti et pahastu!

  • 30.1

   Sanni sanoo

   kysäsin myyjältä ja se sano ettei niitä oo laitettu vielä periaatteessa näytteille myyntiin

   No onpas erikoista…! ^_^ Ei ne tuotteet kaupaksi piilosta käy! :D Ja sehän on jokaisen myymälämn tarkoitus: myydä. ;)

   Ja tuli mieleen muuten, että olikohan ne siun Kicksistä loppu, vai oliko niitä laitettu vielä esillekään?

   Oli lopussa, juttelin asiasta kahden myyjän kanssa.

   Toivottavasti et pahastu!

   En pahastu lainkaan :) Kiva kuulla että tykkäät paletista!

 22. 31

  Vilma sanoo

  Itsekin huomasin tämän uutukaisen lähimmässä Kicksissä. Alunperin olin ajatellut ostavani siskolleni Naked Basics paletin Beautybayn kautta (n.25€). Kysäisin myyjältä myykö Kicks Urban declayta ja kerroin paletista. Hän esitteli minulle Nudien ja nyt se odottaa kauniissa paketissa joulua :) Todella monet ovat tykänneet, aavistuksen huonommin kuulemma pysyy luomella kuin ”alkuperäinen”, mutta huomattavaa eroa ei juuri ole. Hintaakin oli vain n. 16€! Toivottavasti jouluna vastassa on leveä hymy <3 Ja ehkäpä minäkin saan sitä välillä lainata ;)

 23. 33

  Mari sanoo

  Huomasin muuten tänään KICKS:issä tämän kakkosversion..! Mietinkin että onko kakkonen tulossa kun omassani lukee Nudie ONE.. Onko siitä tulossa esittelyä tänne? :)

   • 33.1.1

    Mari sanoo

    Siellä tosin ei ollut muuta kuin testeri, mut siellä se oli. Kotona aloin jo epäilemään että mitä oikein näin kun google ei antanut mitään tuloksia kakkososasta, ei kuvien eikä tekstituloksien muodossa. Viva La Divan sivuilta tosin löytyi vähän tietoa siitä.. Ihme, ettei KICKS ollut mainostanut sitä, kun ykkösestökin tuli valtava hittituote..!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.