Violetti gaalalook

Päivän violetti gaalalook (+ viimeisin violetti hiussävy):

(Olen menossa illalla Inspiration Blog Awardsiin)

meikki_051116_img_4183

Silmämeikissä kuusi luomiväriä. Päällimmäisenä tietysti suuri rakkaus Urban Decay Tonic <3

meikki_051116_img_4178_2

meikki_051116_img_4182

meikki_051116_img_4187

Tämä on tällainen nopea junassa naputeltu postaus…. ^_^

     crazycolor_img_4087

Viimeisin testaamani violetti hiusväri on Crazy Colorin Violette. Oli ostettava sinisempää sävyä, kun Color Mask Paintin Deep Purple osoittautui liian puneravaksi, kuten pelkäsinkin.

Crazy Colorin Violette on todella sininen violetti, juuri sitä mitä hain. Ensimmäisellä kokeilukerralla sekoitin joukkoon muutaman pisaran Color Mask Paintin Purple Rain -sävyä, ja tuloksena oli tällainen aavistuksen räikeä violetti, joka on nyt menossa poispäin siitä ponipastellista jollaista mieluiten pitäisin. Mitähän sävyjä seuraavaksi miksaisin että pääsisin takaisin poniliilaan…. :)

No, väreillä leikki on ihan hauskaakin ^_^

idmeikki_051116_img_4196

Illan lookista kokonaisuudessaan mahdollisesti lisää kuvia huomenna :)

Kommentit
  • 1.1

   Sanni sanoo

   Ehkä mä pääsen siihen vielä takaisin… ^_^ Se Sinin värjäämä oli kyllä ihan kaunein <3

  • 3.1

   Sanni sanoo

   Ei hitto nähdä taaskaan, harmittaa kun taaskaan en pääse tulemaan :/

   Miten tää ”trendi” vain jatkuu, höö… Jossain on nyt päätetty että Tiian ja Sannin ei kuulu kohdata, tai jos he ovat samassa paikassa samaan aikaan, he missaavat silti toisensa… Eikös näin juuri käynyt jossain pippaloissa?

   Jospa se päivä joskus tulee että päästään ihan kunnolla näkemään ja jutskaamaan :)

 1. 4

  VerdeL sanoo

  Hienot on häivytykset :-)
  Itse tykkään näyttävämmästä juhlameikkityylistä, mutta se ei ole Suomessa kovin ”in”. Vetäisin tuohon vielä kullanhohdetta johonkin jos oisi mun naama. Mutta minua ei kyllä olekaan koskaan meikistä kehuttu ;-)
  taiteellisista lahjoista kyllä. Meikkaus on minulle vain piirtämisen ja maalaamisen jatketta.

  Olen vain kerran ollut gaalassa ja meni suuresti energiaa ulkonäön ja vaatteiden miettimiseen. Jännitti, että mitä muilla on päällä jne. Jännittääkö sua?
  Vietä ihana ilta!

  • 4.1

   Sanni sanoo

   Vetäisin tuohon vielä kullanhohdetta johonkin jos oisi mun naama. Mutta minua ei kyllä olekaan koskaan meikistä kehuttu ;-)

   Kulta ja liilahan ovat mitä kaunein yhdistelmä :) Kyllä mä ainakin tuollaisesta meikistä kehuisin ^_^ Itsekin käytän tätä yhdistelmää usein, paitsi en nyt kun on viileän sävyinen tukka. Olen pitänyt meikinkin kauttaaltaan viileänä.

   Jännitti, että mitä muilla on päällä jne. Jännittääkö sua?

   Kyllä, mua jännittää joka kerta kun on joku tällainen gaalajuttu, koska en ole pukeutumisjutuissa mukavuusalueellani. En tykkää enkä osaa luontevasti pukeutua ”hienosti” ja tuottaa aina vähän stressiä kun pitää valita gaala-asu. Luotan 99-prosenttisesti yksinkertaisiin pikkumustiin tai cocktail-mekkoihin jotka eivät erotu massasta, helpoin ratkaisu mulle ^_^

 2. 5

  Kristina sanoo

  Kannattaa kokeilla sekoittaa vähän Color mask paintin Royal blueta joukkoon jos joku violetti suoraväri tuntuu liian punertavalta :) Sillä saa hyvin taitettua sävyä kylmenpään.

  • 5.1

   Sanni sanoo

   Kiitos vinkistä :) Noissa Color Mask Painteissa on ainakin hyvää niiden vahva pigmenttipitoisuus, tarttuu hyvin hiukseen :) Sieltä kun olisi löytynyt jo valmiina sekoituksena laventelinen liila niin olisi ollut täydellistä :)

  • 6.1

   Sanni sanoo

   Hmmm… sivu vaikuttaa jonkun robotin tekemältä, kieli ihan kummaa kökköä eikä missään mitään tietoa kuka ylläpitää sivua… en siis voi edes ottaa yhteyttä ja pyytää poistamaan luvatta käytetty kuva… :/

 3. 7

  Jenni sanoo

  Mulla tuo lila colormask veti blondiksi raidoitetun tukan tosiaan kirkkaan fuksian väriseksi :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.