Viisikymppiset

Huhtikuussa ei juhlita pelkästään Karkkipäivän viittä vuotta.

Sanni_ja_MrKarkkipaiva

Tässä kuussa tulee myös kuluneeksi 10 vuotta siitä, kun herra Karkkipäivä ja minä totesimme, että kai tässä nyt sitten seurustellaan.

Ja herra itse täyttää pyöreitä.

MrKarkkipaiva_ja_Sanni

Paljon on nähty ja koettu kymmenen vuoden aikana. On asuttu kaukana toisistamme, lähellä toisiamme, koettu niin hyviä kuin huonojakin aikoja.

MrKarkkipaivaProtected

Mr Karkkipäivä t-paidassa, joka oli ensimmäinen joululahjani hänelle.

Mies on järjestänyt minulle vuosien varrella toinen toistaan sympaattisempia yllätyksiä. 26-vuotissynttäreilläni hän ilmestyi täysin odottamatta oveni taakse Ahvenanmaalla suuren My Little Pony -pehmolelun kanssa (asuimme tuolloin vielä 600 kilometrin päässä toisistamme ja mies oli kertonut olevansa synttärieni aikaan kiinni jossain työprojektissa).

Kerran hän toi konsertin luokseni, kun en itse päässyt keikalle (kyseessä oli Mondo Canen keikka Ilosaaressa ja olin ollut asiasta järjettömän harmissani). Mies etsi netistä saman kiertueen keikkatallenteen, poltti keikan DVD:lle, tuli Ahvenanmaalle, kaatoi hyvät viinit laseihin ja istutti minut sohvalle – ja laittoi keikan pyörimään.

ToCopenhagen

Nyt pääsin vihdoin itse järjestämään yllätyksen. Ostin lennot Kööpenhaminaan ja vien miehen syntymäpäiväillalliselle hyvään ravintolaan. Minne, se on vielä salaisuus. :)

Sain pidettyä matkan salaisuutena maaliskuun puoliväliin saakka, mutta sitten oli pakko paljastaa kun mies alkoi jo itse suunnitella ohjelmaa synttäriviikolleen. Onnistuin kuitenkin tekemään paljastuksestakin yllätysmomentin. Vietimme viime kuussa maisteluillan ravintolassa. Olin toimittanut ravintolaan edellisenä päivänä käsin tekemäni kutsun Kööpenhaminaan, jonka tarjoilija viehkosti ojensi miehelleni alkudrinkkien yhteydessä. Miehen ilme oli näkemisen arvoinen hänen avatessaan kuoren…! :)

Lähdemme matkaan huomisaamuna.

Hyvää viisikymppistä meille! :)

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Oi, ihanaa! <3 Meillä tulee kanssa kesällä kymppi täyteen ja miehelläni taisi tulla tammikuussa samat vuodet täyteen kuin Mr. Karkkipäivällä (jos laskin oikein). Ja mun blogilla femma syksyllä hehe. Juhlavuosi!

  Minä onnistuin tammikuussa mieheni synttärinä muiluttamaan hänet Köpikseen niin, että kohde selvisi vasta lentokentällä. :D

  • 1.1

   Sanni sanoo

   Hihii, voi mikä sattuma Myy! :) Ja olenpa kade kun sait yllärin pidettyä h-hetkeen saakka..! ^_^

   • 1.1.1

    Ansukuli sanoo

    Minulta meni tämä matikka ihan ohi! Otsikkona on viisikymppiset, ja vielä mainitaan, että blogi on 5-vuotias, ja herra täyttää pyöreitä. Onko se sitten 40, jos ei huomioida tuota blogin ikää, ainoastaan tuo 10 vuoden yhteinen taival…. Ei siinä muuta, paljon onnea teille!! :)

    • 1.1.1.1

     Sanni sanoo

     Blogin synttärit ei liity tämän postauksen otsikkoon :) Viittasin niihin vain kun olin niistä tuossa aiemmin maininnut. :)

  • 2.1

   Sanni sanoo

   Olisipa joku ”jännempi” tarina kerrottavana, mutta ihan perinteisesti ravintolassa tapasimme :) Ja ei, ei ollut rakkautta ensi silmäyksellä XD Tiesimme toisemme jo osittain aiemmista yhteyksistä.

 2. 3

  sanoo

  Oo mielettömästi onnea teille! <3 Minulla ja kihlatullani tuli juuri toissapäivänä viisi vuotta täyteen. :)

  Ravintolapostausta kieli pitkällä odotellessa. ;)

 3. 5

  Maria E. sanoo

  Lämpimät onnittelut teille molemmille!
  Kaunis pari olette (kuntoiluharrastus näkyy olevan yhteinen :)) eikä se mr. voi muutenkaan pöhkömpi olla, kun olet 10 vuotta hänen kanssaan viihtynyt. Kiva, että jaksatte huomioida ja yllättää toisianne, sellainen helposti jää pidemmässä suhteessa.

 4. 7

  sanoo

  Voi vitsi, mulla on noin kaks viikkoa aikaa keksiä jotain kivaa synttärilahjaksi poikakaverilleni. Ei aavistustakaan mitä se vois olla, kääks :D

 5. 10

  candycane sanoo

  Hauskaa reissua teille! Oletko muuten itse teettänyt tuon paidan vai mistä löysit moisen? :D

  • 10.1

   Sanni sanoo

   Oletko muuten itse teettänyt tuon paidan vai mistä löysit moisen? :D

   Ostin tyhjän t-paidan ja painoin tekstin itse :)

 6. 11

  Jenni Emilia sanoo

  Jee, perästä tullaan Köpikseen, tosin parin viikon päästä! Hyvä jos ehdit vinkata missä kannattaa käydä esim. syömässä :) Eka kerta itelle siellä!

  Onnea monin kerroin :)

 7. 12

  Salla sanoo

  Onnittelut teille ja tervetuloa Köpikseen! :)Mulla tuli just 10v. täyteen asumista täällä.

 8. 15

  Annakaisa sanoo

  Voi että, ihanaa reissua teille ja onnea Mr. Karkkipäivälle! Hassua sillä törmäsin sinuun ja mieheesi juuri eilen kaupungilla ja mietin hetken uskaltaisinko tulla moikkaamaan ja kertomaan, että olen lukijasi, mutta en loppujen lopuksi sitten tohtinut, kun teillä oli miehesi kanssa juttu kesken. Tänään sitten harmittelin omalle miehelleni autossa, että olisi kuitenkin pitänyt uskaltaa sanoa jotakin :D No ehkä toisella kertaa :)

 9. 17

  mussu sanoo

  Ihanaiset onnittelut teille molemmille! Tässä sitten paljastuukin samalla blogin ikähaarukka, sillä juuri vietimme 25v. hääpäivää, ja ihan hupakoita olemme edelleen:)

 10. 18

  sanoo

  Hihii, paljon onnea! Huippuja tuollaiset yllätykset ja huomioimiset. :) Köpis-postauksia odotellessa nyt sitten vain!

 11. 20

  Meu sanoo

  Onnittelut! <3

  Minä ja omani ollaan nuorempia kuin te, mutta perässä tullaan – tänä kesänä napsahtaa täyteen 9 vuotta yhteistä tallustelua. Alkuaikoina asuttiin myös olosuhteiden pakosta kaukana toisistamme, ja vähän tässä välissäkin, mutta jännästi se vain vahvistaa. Lähettelin miehelle epäsäännöllisen säännöllisesti kirjepostia noina aikoina, nykyään tuntuisi vähän pöljältä kun samassa osoitteessa majataan, mutta jaa – ehkäpä pitää joskus taas kokeilla? Kukapa estääkään!

  Ja ai että, tulin itse äskettäin Tanskan reissulta (tosin kohteena oli mökki meren rannalla, pikkukylän lähellä <3 ), ja lähtisin kyllä saman tien takaisin jos vaan voisin. ^_^ Rakastan tuota maata, ihmiset on niin hyväntuulisia ja eri tavalla rentoja, suloista arkkitehtuuria ja eurooppalaista tunnelmaa, ja se leipä…! Ehkä ihan hyvä etten asu tuolla, luulen, että tällä leipäaddiktion tasolla söisin itseni palloksi noin viikossa. :D

  Hauskaa reissua!

 12. 21

  Tuli sanoo

  Oi, ihanan sympaattinen postaus! Onnea todellakin teille! :) Ja asiasta toiseen, haluaisin kiittää vielä puuropostauksesta, kokeilin eilen jakamaasi jugurttisydänpuuroa ja teen sitä heti tänään uudelleen! :D En olisi ikinä löytänyt ohjetta Lunnin blogista, joten kiitos! :)

 13. 23

  jennileena sanoo

  Onnea teille!

  Meilläkin tulee miehen kanssa tänä vuonna 10 vuotta yhdessä oloa täyteen. Hauska sattuma, minäkin annoin ensimmäisenä joululahjana mustan t-paidan, johon itse painoin/maalasin tekstin.

  • 23.1

   Sanni sanoo

   Hauska sattuma, minäkin annoin ensimmäisenä joululahjana mustan t-paidan, johon itse painoin/maalasin tekstin.

   :)

 14. 24

  sanoo

  Teilläkin mies pääsee yllätysmatkalle, ihanaa :)!

  Meillä meinasi kanssa yllärimatka spoilaantua, kun mies oli jo suunnitellut omia synttäreitään ja yritäppä siinä sitten keksiä miksi noin puolet päivän ohjelmista pitäisikin peruuttaa tai järjestää vasta myöhemmin :P. Tenniksen peruuttaminen oli suurin työ ja tuska, keksin lopulta heittää että ei voida mennä harrastamaan hikiliikuntaa kun olen varanut meille ajan pariskuntatatskaan (nimikirjaimet tai joku värssy molemmille en muista mitä sepitin) ja samana päivänä ei voi liikkua ja hikoilla. Miesraukka meinasi saada halvauksen ja sydänkohtauksen samaan aikaan :I :’D. Minä musteella tuhrittu olisin innolla ojentamassa raajoja neulan alle, miehelle tatuoinnin ottaminen olisi varmaan se viimeinen teko maailmassa…? Lopulta piti paljastaa että puijausta oli koko homma ja oikeasti mennään vaan koko perheen voimin aamupalalle hienoon paikkaan ja no puijaustahan sekin lopulta oli :)

  • 24.1

   sanoo

   Se piti vielä sanoa, että reissuaamuna herättäessäni mieheni ylös (pakkasin sen matkatavarat yöllä salaa) ja heittäessäni hänelle matkalaukun ja ilmoittaessani että noni meneppäs hakemaan kassakaapista passi niin tyyppi ei edes uskonut että mennän reissuun! Naureskeli vain että tämä on taas joku puijausjuttu tai että mennään maksimissaan päiväksi johonkin hotelliin Suomessa. Mies hoitaa meillä aina matkavaraukset, maksut, asiakirjat yms niin eihän tämmöinen töhö nyt ole voinut mitään matkaa järjestää x) Olen myös aina joko just in time tai vähän myöhässä niin mies oli jo siitäkin ihan paniikissa kun piti mennä ihan minun ajoituksieni mukaan koska eihän hän tiennyt päivän aikatauluista mitään. Mutta hei ajoissa oltiin silti kaikkialla :D

   • 24.1.1

    Sanni sanoo

    Mies hoitaa meillä aina matkavaraukset, maksut, asiakirjat yms niin eihän tämmöinen töhö nyt ole voinut mitään matkaa järjestää x)

    ^_^ You showed him!! :D

  • 24.2

   Sanni sanoo

   ja yritäppä siinä sitten keksiä miksi noin puolet päivän ohjelmista pitäisikin peruuttaa tai järjestää vasta myöhemmin :P

   Hehheh :)

   Lopulta piti paljastaa että puijausta oli koko homma ja oikeasti mennään vaan koko perheen voimin aamupalalle hienoon paikkaan ja no puijaustahan sekin lopulta oli :)

   Ahhahaa loistavaa ^_^

 15. 25

  Tiltu sanoo

  Onnea teille kolmelle :)
  Yllärilahjat on parhaita! Varsinkin elämyksinä :)
  Mun ystävälläni synttärit erään ison tapahtuman aikana, johon olemme isommalla porukalla menossa. Yllärinä me kuitenkin ollaan varattu vip-liput ja ystävämme luulee ja on maksanut oman osuutensa normaalilipuista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.