Video: mineraalimeikkipohja

Ei hyvää päivää että videon tekeminen voi olla hankalaa..! ^_^ Siis mun yrityksistä kuvata a) mineraalimeikkipohjaa ja b) lempiposkipunia olisi saanut varsinaisen komediapätkän jonnekin Putoukseen… Kaikki mikä vaan voi mennä pieleen, myös meni pieleen. :D

Yhdellä kerralla Photo Booth jymähti kesken videoinnin, toisella kerralla sekoilin niin pahasti sanoissani että ei mitään järkeä ja kolmannella kerralla taas mikki ei ollut päällä. Kerran taas unohduin höpöttämään videolle niin pitkäksi aikaa että Photo Boothin aikaraja ylittyi (rajana ilmeisesti 10 minuuttia…?) ennenkuin sain kaiken purkkiin.

Ei ole kyllä minua luotu tällaisen tekniikan käyttöön… :P Mutta kaikkein harmillisinta on se, minkä vuoksi en ole videopostauksia koskaan oikein halunnut tehdäkään. Minä en osaa olla luonteva kameran edessä. Vaikka olisin kuinka iloisella mielellä, niin videolla näytän tympääntyneeltä ja jotenkin ylimieliseltä. :( Surullista, kun persoonani on oikeasti kaikkea muuta. Olisi ihanaa näyttää siltä että hymy oikein tarttuu…!

Mutta tulipahan nyt tämä tehtyä, ja ei muuta kuin eetteriin. Kuvista näette, millainen meikki oli valmiina.

Ainiin, mun kulmakarvojen synkkä tummuus johtuu siitä, että olin just kestovärjännyt ne… Menee aina pari päivää ennen kuin sävy tasoittuu.

Mineraalimeikkipohjan levitys from Sanni Karkkipäivä on Vimeo.

Kun mä tuossa videossa puhun kasvojen ”rajoista”, niin tarkoituksena oli varmaankin sanoa että levitän aurinkopuuteria kasvojen reunoille… ^_^

 

Meikkipohjassa käytetyt tuotteet:

Lily Lolo Ooh La La -poskipuna, Lavera Sun Light -aurinkopuuteri, Lily Lolo Blondie -meikkipohja, Lily Lolo Nude-peiteaine, Pure Luxe You Glow Girl -hohtopuuteri ja Estee Lauder Double Wear -peiteaine.

Välineet: Everyday Minerals -poskipunasivellin (tätä mallia ei myydä enää), MAC #187 -skunkkisivellin, Coastal Scentsin C224-peiteainesivellin, Bare Mineralsin minikabuki ja The Body Shopin kabuki.

Kommentit
 1. 1

  Juuli sanoo

  Hei mietin tässä, että jos ihossa on paljon peitettävää esim aknearpia niin missä järjestyksessä meikkipohja tehdään kun on käytettävissä lily lolon meikkivoide blondie, sama peiteväri ja vielä se vihertävä peiteväri? Ja viimeiseksi tietenkin viimeistelypuuteri. Kiitos paljon ihanasta blogista :))

 2. 2

  Hemsku sanoo

  Tilasin muutaman Lily Lolon pohjan sävytesterin, tänään hain postista ja nyt tulin tsekkaamaan miten niiden kanssa nyt kannattaisi toimia kun muistin että oot tällaisen videon tehnyt! Saas nähdä millasen naaman kanssa huomenna lähden ovesta ulos… Mutta tumpelo-meitsiltä siis kiitos hyödyllisestä videosta!

  • 2.1

   Sanni sanoo

   Saas nähdä millasen naaman kanssa huomenna lähden ovesta ulos…

   Hih, käys kertomassa sitten miten sujui..! ^_^

 3. 3

  sanoo

  OLIPAS HYÖDYLLINEN VIDEO!:D Kiitos vinkeistä, erityisesti nuo sivellinjutut ja minne mitäkin puuteria/hohtoa/punaa kannattaa laittaa tulivat tarpeeseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.