Värikästä halpaa ja kulttituotekopioita – Viva La Diva!

Bongasin eilen Kicksistä ketjuun rantautuneen uuden ruotsalaisen halpameikkisarjan, Viva La Divan. Innostuin muutamista tuotteista niin paljon, että ryntäsin takaisin kotiin hakemaan kameraa ja palasin ottamaan kuvia – ja tekemään muutaman salamaihastusostoksen!

Tuotteet, jotka kiinnittivät huomioni ensimmäisenä eivät suinkaan olleet värikkäät luomivärit ja kynsilakat, vaan selkeät kopiot kahdesta Viva La Divan maanmiehen, Make Up Storen, kulttituotteesta.

Saanko esitellä: Make Up Store Tri Brow -kulmaväripaletti (20€), ja Viva La Divan vastaava (8€).

Swatcheista ei juuri sävyeroa huomaa.

Ja toinen ”knock-off”: Make Up Store Cover All -peiteainepaletti (30€) ja Viva La Divan vastaava (9€).

Sävyt ovat jälleen niin identtiset, että swatcheista ei juuri pysty sanomaan missä MUS loppuu ja VLD alkaa. Näiden peittävyydessä ja koostumuksessa on kuitenkin eroa. VLD:n peiteaine tuntuu kevyemmältä ja voidemaisemmalta (ja sanalla sanoen miellyttävämmältä), siinä missä MUS on vahamaista ”jankkia” (ja näin ollen myös peittävämpää). VLD on varmasti kuitenkin mieluisa vaihtoehto opiskelijakukkarolle.

Tässä muutama random-swatch kiinnostavista luomiväreistä. Näitä en kuitenkaan (ainakaan vielä) ostanut. Pikaisella swatchailulla voin todeta, että luomivärien laatu vaihtelee; osa on murenevia ja jauhomaisia ja osa taas kiinteämpiä ja pigmenttisempiä.

Kynsilakoissa löytyy….. Tässä kuvia minua houkuttavista sävyistä.

 

 

….mutta voivoivoi. Tämä logo. :( Tiedätte, kuinka paljon brändien visuaalinen ilme merkitsee minulle, ja kuinka paljon kiinnitän huomiota jopa fonttiin. Viva La Diva on epäonnistunut surkeasti tässä asiassa. Mikä tämä fonttivalinta on olevinaan? Marilou Bion tyyliin, minulle tulee mielikuva lapsille designatusta sarjasta. Melkein pelkästään tämä logo saa minut miettimään pitkään haluanko näin lapsellisen näköisiä meikkejä kokoelmaani – vaikka tuote olisi kuinka hyvä.

…noooo mutta! Öhm. Logo ei nyt sitten loppujen lopuksi estänyt minua tekemästä muutamia hankintoja! ^_^ Nämä huulikiillot löysivät uuden kodin Casa Karkkipäivästä. Ihania, mehumaisia, glitterittömiä kiiltoja. (Ja kyllä niitä kimallekiiltojakin löytyy niiden ystävile).

 

…ja nämä huulipunat! Apua, tuo violetti on juuuuri sellainen violetti huulipuna jota olen aina etsinyt!!

Swatchasin liikkeessä myös tummanvioletin Kharma-sävyn, jota en sitten päätynyt ostamaan koska se on liian tumma tyyliini.

Very Violet <3 (Hassusti ”palanut” tuo kuva…..)

Bubble <3

Ainiin, ja niitä hintojakin voisin varmaan mainita kun halpismerkistä on kyse. Luomivärinapit ovat 6€, huulipunat 7,50€, huulikiillot 7€ ja kynsilakat 5,50€. Muiden tuotteiden (esim. kasvotuotteet) hintoja en muista.

Mitä mieltä olette? Onko Suomen markkinoilla jo tarpeeksi näitä halpismeikkisarjoja (Wet’n’Wild, Miners, Rimmel, mitä näitä nyt on…), vai vieläkö on tilaa uusille yrittäjille?

Kommentit
 1. 1

  Mustanaamio sanoo

  Nappasin tänään tuon VLD:n peitevärinapin mukaan, tarkoitus on niitä iänikuisia silmänalusia peitellä. Tässä mietin että tuleeko peiteväri meikkipohjan alle vai päälle? Käytän ohuesti Lumenen mineraalimeikkipuuteria.

  Minua kiinnostaisi lukea myös perusjuttuja arpien tai isompien ihovirheiden peittämisestä.

 2. 2

  Saara sanoo

  Kommentoin tänne vanhaan postaukseen, että kiitos tuon Viva la Divan esittelystä! Ostin tuon peitevoiteen, ja täytyy sanoa että toimii! En ole kokeillut MUS:in vastaavaa, mutta tuolla 30€ hinnalla ei kovin himota kokeillakaan, jos tämäkin kerran toimii :)

  Itse voisin Mustanaamiolle vastata, että minä laitan ohuesti meikkivoidetta ja sitten tuota peiteainetta. Kiva ettei tarvii meikkivoidettakaan laittaa niin paksua pakkelia, vaan voi täsmäpeittää ne näkyvimmät kököt ihosta :)

 3. 3

  sanoo

  Viva La Diva on mun suosikkini. Hyvää laatua ja kirkkaita, kauniita värejä. Ei musta ainakaan verrattavissa Rimmeliin etc. vaan ihan omaa luokkaansa. Viva La Diva pelaa väreillä ja karkkimaisuudella kun esim. Rimmel tekee ns tavanomaisempaa. :)

 4. 4

  GinGin sanoo

  Mä oon kokeillut tähän mennessä Viva La Divan huulipunia ja tykkään kovasti.

  Sävyjä on ladasta laitaan ja valikoimasta löytyikin upea, hileetön, kylmänpinkki sävy.

  Ostan varmasti uudestaan ja voisin kokeilla vähän erikoisempia sävyjä, koska laatu on ainakin itselle riittävä, eikä hintakaan kirpaise.

 5. 5

  Jonna sanoo

  Olen vasta alkanut lukemaan blogiasi, mutta olen tosi ihastunut tähän ! Blogisi on tosi selkeä ja monipuolinen ja olen saanut täältä jo tähän mennessä runsaasti ideoita. Aion varmasti lukea blogiasi jatkossakin. :)

 6. 7

  20 sanoo

  Viva la diva on yksi omista suosikeistani meikkimerkkeinä, juurikin hyvän hinta-laatusuhteen vuoksi, mutta noista isoista luomivärinapeista en tykkää kyllä yhtään. Niiden pigmenttisyys ei ole lähelläkään viva la divan luomiväripalettien värejä ja ne vain tuntuvat katoavan luomilta päivän mittaan. Myöskään vaaleimmat kynsilakat kyseiseltä merkiltä eivät ole makuuni, väri ei yleensä näytä siltä miltä se vielä purkissa näyttää. Ja huulipunat levittyvät helposti, mutta toisaalta niinkin hyvin, että puolentunnin päästä omistatkin jo huulipunaviikset… :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.