Vappumeikki

Vappumeikissä pitkästä aikaa sateenkaarta.

Vappumeikki4

Vappumeikki3

Meikki Manly 120- ja Urban Decayn Deluxe-paleteilla. Luomilla keltaista, vihreää, turkoosia, violettia ja pinkkiä.

Vappumeikki

Poskilla MAC Pleasantry ja huulilla Lord & Berryn Fucsia-puna.

Vappumeikki2

Vappumeikki6

Vappumeikki5

Tänä aamuna mulla meni ihan virallisesti hermo tekoripsien kanssa. Mä luovutan. En mä vaan opi niitä koskaan laittamaan, ihan sattumalta on saattanut joskus onnistua. Irtotupsut kyllä menee, mutta ei kokonainen ripsinauha. Yritin kaksi tai kolme kertaa, ja liimaa oli lopulta kaikkialla; lavuaarissa, sormissa, lattialla, matossa ja ripset liimautuneet yhteen. Oikeasti se aamuinen hetki olisi käynyt johonkin ”surkuhupaisimmat kotivideot” -ohjelmaan jos joku sen olisi sattunut kuvaamaan.

Hyvää vappua kaikille, ja toivottavasti teidän juhlaripset asettuu hieman sujuvammin! :)

(Huomenna luvassa kiva arvonta!)

Kommentit
 1. 2

  ella sanoo

  ”She’s a rainbow!” :) Mukava nähdä tällainen meikki pitkästä aikaa. Hauskaa, miten hurjan pinkki huulipuna ja muikean vihreä peruukki silmämeikkiin sopivat, vaikka normaalisti en voisi kuvitella niiden sointuvan yhdessä juuri mihinkään :D Hauskaa vappua!

 2. 3

  malla sanoo

  kokeile vaik aluks niin et leikkaat puoliks sen ripsinauhan, sit kun sen laitto sujuu hyvin ni sen jälkeen onki ihan helppoa alkaa laittamaan sitä koko nauhaa.
  koska kun on tarpeeks hyvä ripsinauha sitä ei huomaa et se on leikattu puoliks :D
  silleen mä ite opettelin noitten laiton!

 3. 4

  Heli sanoo

  I-H-A-N-A! Perjantai on munkin karkkipäivä, jota juhlistin kelta-pinkki-lila-meikkiyhdistelmällä :)

 4. 5

  Himpula sanoo

  Ihana meikki ja hiukset! :)
  Muuten, kun laittaa sisärajaukset,
  niin mulla aina on sit silmät täynnä sellasia mustia kökköjä :/
  Miten sen vois laittaa ”oikein”? : )

  • 5.1

   Sanni sanoo

   Kokeile venyttää ihoa hieman silmän alta kun laitat alasisärajauksen, siis niin että luomi irtoaa vähän silmämunasta. Yläsisärajauksen kanssa niin ei voi tietenkään oikein tehdä, mutta yritä olla osumatta kynällä silmään. :)

 5. 6

  sanoo

  Hei, osaisitko muuten auttaa sellaisessa pulmassa, että mulla ei pysy kajalit sisäluomella. Joskus kun laitan mustaa kajalia siis nimenomaan siihen luomen sisäpuolelle, se ei ole siinä enää parin tunnin päästä. Voiko se olla vaan siitä, että mun silmät vetistää tosi paljon?

  • 6.1

   Sanni sanoo

   Pysymisongelma liittyy usein kajalin merkkiin ja laatuun, sillä kaikki kajalit eivät pysy yhtä hyvin. Minulla esimerkiksi ei pysy kiitettävästi kuin MACin Smolder-kajal.

 6. 7

  sanoo

  Ripsien liimaamisessa auttaa, kun liiman antaa kuivahtaa ensin 20-30 sekuntia niin että siitä tulee vähän tahmaisempaa (ainakin esim. DUO-liima toimii näin). Tämän jälkeen ripset asettuvat paljon nätimmin paikoilleen. Laitan itse ne ensin ikään kuin lepäämään omien ripsien päälle, josta sitten pinsettien avulla painelen ripset kiinni. Tässäkään vaiheessa ei ole vielä kiire, yllä mainittu liima kun kuivuu melko hitaasti (tarttuu kyllä kiinni hyvin, kun on ensin malttanut vähän odottaa). Niin, ja pään kallistaminen reilusti taaksepäin on helpottaa myös.

  Nuo kaksi juttua ovat itselläni tehneet ripsien laitosta huomattavasti helpompaa, jospa niistä olisi apua. Ripsinauhan paksuus/jäykkyys vaikuttaa myös. Ripset, joissa on vain ohut läpinäkyvä silikoninen(?) ripsinauha, ovat aina helpompia kuin paksulla mustalla nauhalla varustetut.

  Sateenkaarimeikki on aina yhtä ihana vappuklassikko, tykkään. Itse taidan vetää huomenna glitteriöverit. :D

  • 7.1

   Sanni sanoo

   Olen miettinyt tuon Duo-liiman hankkimista, tähän saakka olen pelaillut vain halpis-liimoilla. Tämän aamun yrityksessä käytin NYXin liimaa, enkä kyllä malttanut odottaa 30 sekuntia ennenkuin aloin härkkiä niitä luomelle. Tuntuu, että ripsinauha on hurjan vaikea saada tasaisesti oman ripsirajan myötäisesti, ja sisä- tai ulkonurkka pompsahtaa aina irti. :( Mä olen vaan huono, ei siihen muut selitykset auta.

   Mutta kiitos neuvoista..! Voi olla, että kun tämänpäiväisestä megaärsytyksestä on kulunut tarpeeksi kauan, sorrun taas yrittämään. :D

   • 7.1.1

    Stiina sanoo

    No tuohan selvittää paljon! Halpisliimoilla niitä ripsiä ei saa ikinä kunnolla, se on niiiiin tuskaista touhua silloin! Mä todella suosittelen Duoa ja puolen minuutin hapettumisaikaa. Mä olen laittanut liimaa ensin paperille ja siitä levittänyt vanhalla rajaussiveltimellä irtoripsien tyveen. Sitten ripsi kiinni keskelle ripsirajaa ja varovasti painelen rajaussiveltimen ”väärällä päällä” kokonaan kiinni. Yleensä painelen ensin sisänurkan ja painan tarpeeksi kauan + varovasti, ettei ripsinauha enää irtoa. Mikäli tässä on mennyt kauan saatan lisätä siveltimen kärjellä ulkonurkkaan hieman lisää liimaa ja sitten vain painelemaan kiinni :)
    Kun liiman on antanut hapettua se todellakin tulee tahmaiseksi ja tarttuu paremmin kiinni.
    Kärsivällisyyttä, kärsivällisyyttä! :)

   • 7.1.2

    sanoo

    Se voi oikeasti olla liimastaa kiinni. DUO:lla ripset tarttuvat nurkkiinkin hyvin, eikä liimaamisen kanssa tarvitse hätäillä. Minäkin nimittäin luulin aikaisemmin vain olevani surkea ripsien laittaja, mutta tuon liiman kanssa sujuu tosi hyvin. :)

 7. 10

  M.M sanoo

  Tuo ripsien kanssa pelailu on kyllä itsellenikin harmittavaa hommaa, se asettelu ja liimaa joka paikassa.. Lisäksi silmäni ovat pienet, joten pitää aina leikata pätkä pois ja tuntuu, että kaaren muoto kärsii. Enkä ole koskaan saanut niitä nätisti takaisin pakettiin uutta käyttöä varten…

  Värikkäistä huulista tuli mieleen, oletko koskaan harkinnut tilata kokeiluun OCC Lip Tar -punia/oletko jopa niin joskus tehnyt? Itselläni tekisi mieli ehkä joskus kokeilla, mutta lähti juuri toinen tilaus niin täytyy karsella.

 8. 11

  sanoo

  Oi, miten kivalta näyttää! Tänne päin sopisi ehkä paremmin joku oranssihko ”vappu”meikki, kuningattaren syntymäpäivää kun juhlitaan. Hauskaa vappua myös karkkimaailmaan!

 9. 12

  SaraJana sanoo

  Ihana sateenkaari, tosi hyvin onnistunut! Ja hemaisevat barbihuulet! :D

  Iloista vappua!

 10. 13

  Maimi sanoo

  Hei!

  Jaan kokemuksesi siitä, etten KOSKAAN osaa laittaa perinteisiä irtoripsiä paikalleen. Vihaan yli kaiken sitä liiman kanssa lotraamista, sotkua ja levinnyttä silmämeikkiä, kun koitan kiroillen ja itkien sommitella ripsiä paikoilleen.

  MUTTA! :) Eilen löysin Stockmannilta sellaiset irtoripset, joihin on liima laitettu jo valmiiksi paikoilleen. Paketissa luki, että tässä ovat maailman helpoimmat irtoripset, paikoilleen vain ja menoksi, ja minä mietin, että kokeillaan nyt, vaikka en varmasti saa niitäkään laitettua. Tällä hetkellä istun tässä onnellisesti pitkät räpsyttimet silmissäni ja koko hommaan kului alle 3 minuuttia. :) Ripset olivat 8 euron paikkeilla.

  • 13.1

   Sanni sanoo

   Meidänkin liikkeessä on noita valmiiksi liimattuja ripsiä, mutta ne ovat niin tylsän mallisia ettei ole siksi tullut koskaan kokeiltua…. Pitäisi ehkä vilkaista Stockan valikoimaa. :)

 11. 16

  sanoo

  Apua, ihana meikki ! Vielä kun jonain päivänä löytyis taitoa tehdä itekin tommonen :D

  Siispä tyydyn vaan jättiläispitkiin tekoripsiin, ne on niin näyttävät ettei luomivärien kanssa tarvii pelata. Että jess, mulla toi irtoripsihelvetti on vielä edessä :)

 12. 19

  Misty sanoo

  Loistava meikki! En ikinä osaisi tehdä mitään tuollaista. Eilen repäisin ja laitoin turkoosia luomen täydeltä. Tykkäsin ainakin itse =D
  Hauskaa vappua!

 13. 20

  sanoo

  Aivan ihana tuo silmämeikki! Tuli mieleen, että olisi tosi hienoa, jos voisit tehdä ihan postukasen siitä, kuinka tuollainen meikki oikein tehdään. Vai onkohan siitä jo tehty? :D

  Muutenkin olen hyödynätnyt ohjeitasi meikin tekemiseen ja niistä on ollut toodella plajon hyötyä, kiitos siitä!! :))

 14. 22

  sanoo

  Voi Sanni, miks sie olet niin hellyyttävä persoona? Oonki ikävöiny jo sinun värikkäitä meikkejä, vaikka ns. perusmeikitki on tosi kivoja aina. Hyvää vappua!

  • 22.1

   Sanni sanoo

   Olenko minä hellyttävä? Voi kiitos koksu, mielelläni kyllä olen sitä. :) Söpö kommentti! *kram*

 15. 23

  sanoo

  Sateenkaaria onkin jo odotettu! :DD Ihana vappumeikki, sopii etenkin tähän kevääseen hyvin väriensä puolesta! :))

 16. 26

  Tikkaritikkari sanoo

  Wau, näyttää upeelta!
  Ja tekoripset, from hell… juu, koko nauhaa en ole minäkään saanut asettumaan – kuin keskeltä. Siinä ne molemmat reunat sitten törröttää suorina sivuille ja katastrofi on valmis ;D Ainakin olen oppinut tyytymään näihin nysiin ripsiin, that’s it.

 17. 27

  Nimetön sanoo

  sä sentään saat joskus onnistuun irtoripset, mä en ikinä! :D en oo ripsinauhaa kyl koskaa kokeillukkaa. mut niitä irtotupsuja oon kokeillu, enkä mä tajua miten ne saa pysyy o.O nehä tippuu samantien silmistä ku kerran räpyttää :D

 18. 30

  -M- sanoo

  Wau, mahtava meikki! Osaisinpa ja uskaltaisinpa mäkin taiteilla tuollaista. Pitänee testailla joillakin omistamistani väreistä villeimmillä tässä joku päivä ennen petiin menoa.

 19. 34

  Virve sanoo

  Tää oli niin huippuhieno meikki, että päätin tehdä samanlaisen tulevana vappuna! :D Jatkojalostin tuota ideaa niin, että lakkaan myös varpaan ja sormien kynnet kirjaviksi väreillä pinkki, oranssi, keltainen, neonvihreä ja sininen. Aion itsekin kokeilla irtoripsiä tän meikin kanssa… :S Viimeks ne ei kyllä meinannu tarttua millään kiinni, vaan repsahtivat aina irti tai osuivat liian kauas ripsien tyvestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.