Vappukynnet

Ahh, värikästä. Old-skool-Karkkipäivää.

Vappukynnet2014

Kyllä. Kynteni ovat (taas) lyhyet. Olen luovuttanut. Syön edelleen keratiinia, käytän OPIn Nail Envyä, öljyän kynsiäni, olen ostanut lasiviilan. Teen kaiken minkä tehdä voi jotta kynnet voisivat hyvin mutta ei. Ne vain murtuvat ja hyvät kaudet ovat vain satunnaisia.

Mutta ei haittaa. Niillä mennään mitkä olen saanut. :)

Vappukynsilakat

Minusta on ihana ottaa tällaisia kuvia ihan vain värien takia! Rakastan värikkyyttä. Vaikka en enää sateenkaarimeikeissä juuri viihdykään.

Vappukynnet_tallilla

Vappulakat_nimet

Vappukynsissä joka sormella oma sävy ja muutaman kynnen päälle laitettu kerros Goshin ihanaa Rainbow-lastulakkaa.

Blogin kautta saadut tuotteethan pitää aina mainita vaikka ne olisi jo kertaalleen aiemmin mainittu saaduiksi, mutta joudun tunnustamaan että en muista varmuudella kuin että kuvan lakoista IsaDoran Scuba Blue ja Bella Vita sekä Natural Coden Rebel Royal on saatu blogin kautta. Ostan itse niin paljon lakkoja että ei pysty painamaan mieleen mitkä kaikki on itse hankittuja ja mitkä saatuja.

Goshin Rainbow’n olen ostanut vuonna 2009 ja sitä ei harmillisesti enää saa. Se saa minkä tahansa lakkauksen näyttämään ihanalta (ainakin tällaiselle peruskynsilakkailijalle joka ei niin innostu perusteellisemmista koristeluista) ja ostaisin mieluusti uuden pullon, mutta nou can do. :/

Vappukynnet_vasenkasi2

Vasen käsi.

Vappukynnet_vasenkasi

Lakat peukusta pikkurilliin: SnowCrystal Coral Pink, IsaDora Poseidon, IsaDora Bella Vita + Gosh Rainbow, Gosh Flamingo + Gosh Rainbow, IsaDora Scuba Blue.

Vappulakat2

Vappukynnet_oikeakasi2

Oikea käsi.

Vappukynnet_oikeakasi

Lakat pikkurillistä peukkuun: Natural Code Rebel Royal, IsaDora Atlantis, Essie Shorty Pants + Gosh Rainbow, Trind CC166, IsaDora Lilac Bikini.

.

Kynsiin mitenkään liittymättä, olin eilen siskoni kanssa tallilla seuraamassa hänen tuntiaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Copycat :D En malttanut olla tekemättä ”mr-karkkipäiviä”. :p

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pääsin itsekin kiertämään yhden kierroksen hepalla. Rakastan eläimiä mutta hevoset vähän pelottavat minua. Sisko talutti niin pysyin rauhallisena… ^_^

Hyvää – vaikkakin harmaanpuoleista, näemmä – vappua kaikille! :)

Itse lähden kohta metsään. Huomiselle on yksi postaus ajastettuna. Palaamme lauantaina tai sunnuntaina, katsotaan kumpana päivänä olen siis taas koneen äärellä.

Kommentit
 1. 1

  Jenny sanoo

  Tuolle Goshin Rainbowlle on varmasti vähintäänkin kymmenen dupea, esimerkiksi Color Clubin Snowflakes. Googlaamalla löytyy lisää :) Minäkin ostin tuota Goshia jopa kaksi pulloa kun kerran sitä alelaarista löysin!

  • 1.1

   Sanni sanoo

   esimerkiksi Color Clubin Snowflakes.

   Kiitos :) Minulla on itsellänikin pari ”lähi-dupea” jotka näyttävät pullossa ihan samalta kuin Goshin Rainbow mutta eivät kynnellä läheskään yhtä upealta. Tuo Snowflakes kieltämättä näyttää olevan hyvin lähellä. :)

 2. 2

  Jenni sanoo

  Essien Shine of the times ajais varmaan saman asian kuin tuo Goshin lakka? :) Muistelisin, että oon sitä vielä nähnyt kaupoissa…

  • 2.1

   Sanni sanoo

   Kiitos :)

   Hile näyttää pienemmältä kuin Goshissa mutta välke-efekti ilmeisen samanlainen :)

 3. 3

  sanoo

  Ihanan piristäviä värejä! :) Mä en ole koskaan kokeillut värisuoraa kynsissä, mutta ehkä pitäisi ;) PS. Ei muuten yhtään huomaa tuosta viimeisestä kuvasta, että pelkäät vähän heppoja :) Näytät ihan ”aidolta heppatytöltä”. Ihana kuva!

  http://beauty-highlights.blogspot.fi/

  • 3.1

   Sanni sanoo

   PS. Ei muuten yhtään huomaa tuosta viimeisestä kuvasta, että pelkäät vähän heppoja :) Näytät ihan “aidolta heppatytöltä”. Ihana kuva!

   Kiitos :)

 4. 4

  sanoo

  Tekemättä mr. karkkipäiviä.. Haha! :D Ihanat värikynnet! Todellinen piristys, varsinkin juuri tuonne harmaaseen (mutta ei onneksi märkään!) vappuun. Iloista vappua teille :))

 5. 5

  msr sanoo

  Color clubin snowflakes on muuten hyvin samannäköinen ku tuo gosh, ellei jopa dupe? Sitä voisi vielä saadakin. :)

 6. 6

  entinen lyhytkyntinen sanoo

  Tuskin nuo mainitsemasi neljä asiaa on kaikki, mitä kynsien eteen voit tehdä, varsinkin kun kolme niistä on ulkoisia tekijöitä. Ravitsemus on niin kynsien kuin hiustenkin kuntoonsaattamisessa kaikkein olennaisinta, ja sitä ei ole pelkkä keratiinilisä. Siis olettaen, ettei ole mitään vakavempaa sairautta tai kynsisientä.

  Jos ihan vaikka rohkeasti kirjoittaisit hakukoneeseen ”brittle nails” ja katsoisit sieltä lisätietoja?

  • 6.1

   Sanni sanoo

   Pyrkimättä kuulostamaan millään lailla ylimieliseltä, uskoisin että ravitsemusasiat kohdallani ovat aika lailla kunnossa :)

 7. 7

  Chatte sanoo

  Ihanan pirtsakat kynnet, juuri hyvät vapuksi! :) Mulla ei myöskään kasva kynnet kovinkaan pitkiksi, vaan lohkeilevat helposti. Pidänkin aina kynnet lyhyinä. Onneksi mua on siunattu pitkillä ja nätin mallisilla kynsipedeillä, näyttävät meinaan parin millin mittaiset nysäkynnetkin todella kivoilta. :) Ja sopii kyllä sullekin lyhyet kynnet tosi hyvin!

  • 7.1

   Sanni sanoo

   Onneksi mua on siunattu pitkillä ja nätin mallisilla kynsipedeillä, näyttävät meinaan parin millin mittaiset nysäkynnetkin todella kivoilta. :)

   Onnenpekka :)

 8. 8

  sanoo

  Jee! Toinen värinarkki on iloinen näistä kuvista :)

  Hevoset muuten OVAT pelottavia. Liian isoja, että niiden seurassa pystyisi luonnollisesti olemaan.

  • 8.1

   Sanni sanoo

   Mua pelottaa hevoset niin paljon, että mun piti kerran Albaniassa hevosen takia kiertää ihan hitonmoinen lenkki jostain hornan tuutista kun olin kävelyllä Gjirokastran vanhassa kaupungissa. Erittäin kapean ja pitkän kadun keskellä seisoi hevonen poikittain niin, että se blokkasi koko kulkureitin. Kadulla ei näkynyt ketään ihmisiä. Mun olisi pitänyt hivuttautua sen hevosen takapuolen ja seinän välistä (pääpuoli oli sidottuna johonkin ikkunankarmiin), tai käytännössä työntää sitä heppaa niin että olisin mahtunut ohitse – not in a lifetime! Jouduin sitten lähtemään katua paluusuuntaan ja kiertämään yläkaupungin kautta että pääsin hevosen ohitse. :p

   • 8.1.1

    Tiina sanoo

    Ei muuten todellakaan kannata alkaa hivuttautua tuntemattoman hevosen takapuolen ja seinän välistä jos ei välttämättä halua saada kaviosta otsaan… eli ihan oikein teit kun kiersit.

 9. 9

  Elli sanoo

  Tuollaista samanlaista rainbow-lakkaa voisi löytyä varmaan hakusanoilla opal fleck/flake. ^_^ Ainakin ebayssa näyttää olevan!

  • 9.1

   Sanni sanoo

   Joo, noita samantyylisiä lastu/hilelakkoja on minulla muitakin, mutta eivät vain ole yhtä täydellisiä kuin Rainbow! Joko hile on liian pientä tai harvaa tai lastut liian isoja ja ”möykkyisiä” ja välke-efekti erisävyinen. Nyt sain vinkin Color Clubin Snowflakesiin joka näyttää lupaavan samankaltaiselta Rainbow’n kanssa..! :)

 10. 10

  A sanoo

  Mulla oli reilu vuosi sitten joku outo kynsikriisi, joten ostin ensimmäistä kertaa elämässäni nail envyä kun sitä joka paikassa kehuttiin. Käytin sitä monta kuukautta ja kynnet meni tasaisesti huonompaan suuntaan. Lopetin nail envyn ja kas, terveet omat kynnet kasvoi takaisin. Hyvä osoitus siitä että joskus hoidosta voikin olla haittaa. Trindin kynnenvahvistaja mulla toimii, mutta se ei tietääkseni sisälläkään mitään pahiksia kuten alkuperäinen nail envy. Sitäkään en kuitenkaan käytä, koska mun kynnet tuntuu voivan kaikista parhaiten kun en tee niille yhtään mitään.

  • 10.1

   Sanni sanoo

   Trindin kynnenvahvistajassahan on formaldehydiä. Jos tarkoitat sitä Nail Repair -nimistä. Formaldehydin vuoksi tuota Trindin kynnenvahvistajaa pitää levittää varoen niin, ettei sitä mene kynsinauhoille (pullon ohjeissakin neuvotaan näin). Mielestäni jotenkin hankalaa… OPIn Nail Envyssä on myös formaldehydiä, mutta niin pienenä pitoisuutena ettei sen käyttö vaadi samanlaisia varotoimenpiteitä kuin Trindin.

   Mutta toki on selvää että mikä toimii yhdellä, ei toimi kaikilla. :)

   • 10.1.1

    A sanoo

    Jännää, olikohan se sitten tolueeni joka mun kynsille ei sopinut. En muista enää mitä se OPIn edustaja arveli syyksi kun kävin kyselemässä Nail Envyn haurastuttamista kynsistä. Mulla on myös joitain OPIn vanhoja värilakkoja, ne aiheuttaa saman haurastumisen, mutta nykyiset OPI-värilakat ei aiheuta ongelmia.

 11. 13

  kinu sanoo

  Oi, hepat on ihania! Aivan mahtavia elukoita! On niin terapeuttista vähän talsia p*skassa ja tehdä tallihommia ja hengata heppakamujen kanssa :) Se on hieno tunne istua siellä selässä ja hallita n.500kg painavaa eläintä. Mee siskosi kans uudestaan tallille, tulee ihan mukavasti liikuntaakin kun alkaa oikeesti hommiin ;)

 12. 14

  Anna sanoo

  Ihanaa toi Goshin Rainbow, täytyy laittaa hankintalistalle joku vastaava (pakkohan semmoinen on olla?)..:)

  • 14.1

   Sanni sanoo

   Kuulema ainakin Color Clubin Snowflakes muilta lukijoilta saamieni vinkkien mukaan :)

 13. 15

  Minttu sanoo

  Kannattaa juoda maitoa koska se oikeasti vahvistaa kynsiä, ei enää sen jälkeen katkeile!! :)

  • 15.1

   Sanni sanoo

   Kalsiumia ja D-vitamiinia saa monesta muustakin ruoka-aineesta kuin maidosta! :) Tein hiljattain kalsiumtestin ja saan päivittäin ravinnon mukana yli 1200 mg kalsiumia – ja suositus on 800 mg. :) Enkä juo maitoa. D-vitamiinia saan kalasta, kananmunasta ja soijamaidosta.

 14. 16

  Äni sanoo

  Eikös sun kynnet tykänneet Kreikan ilmastosta, joten uutta reissua vain suunnittelemaan? Mitäpä sitä ei tekisi hyväkuntoisien ja pitkien kynsien vuoksi, heh heh? ;)

  • 17.1

   Sanni sanoo

   Kyllä, kyllä mullekin tuli heti mieleen (M L) PONI. <3 Etenkin yhdestä suomenhevosesta joka sattui seisomaan ihan G1 Collector Pose -asennossa ^_^

  • 18.1

   Sanni sanoo

   Tosi kivan näköinen tuo Crystal Glaze – mutta sävy vähän erilainen kuin Rainbow’ssa (googletin kynsikuvia). On niin nätti että tuollaisen voisi silti hankkia ^_^

 15. 19

  Saara sanoo

  Ihanat kynnet! Henkkamaukalla oli aika lailla tuon Goshin tyyppistä lakkaa myynnissä, toki laatu ei ole ehkä ihan sama mutta nätti se kyllä on se lakka ;)

  Hevoset ovat kunnioitusta herättäviä eläimiä ja niiden koon takia pieni varuillaan olo on ihan tervettäkin. Mutta loppujen lopuksi hevoset ovat silti erittäin kilttejä, seurallisia ja lempeitä eläimiä, eli itsekin ratsastajana en ihmettele yhtään, että siskosi hevosista pitää :)

  • 19.1

   Sanni sanoo

   Hevoset on minunkin mielestä ihania, mutta en voi välttää sitä suuren koon tuomaa intuitiivista pelon tunnetta… Hevoset herättävät samalla pelon, kunnioituksen ja hellyyden tunteita. :) <3

 16. 20

  Jonttu sanoo

  Tämä kysymys liittyy yhtä paljon postauksesi aiheeseen kuin kynnet hevoseen, mutta osaisitko sanoa, mikä Lumene Sensitive touchin hellävaraisessa silmämeikinpoistoaineessa (ei vedenkestävälle meikille) aiheuttaa sen, että iho menee ihan punaiseksi käytön jälkeen ja sitä kirvelee? Silmänympärysiho on käytön jälkeen monta päivää kuin palaneen näköinen.

  Kyseessä on ennen Lumenen tämän kevään uudistusta valmistettu pullo, ja sen inci on seuraavanlainen:

  aqua, disodium cocoamphodiacetate, polysorbate 20, methylpropanediol, glycerin, phenoxyethanol, sodium chloride, ethylhexylglycerin, hydroxyethylcellulose, cirtic acid, linum usitatissimum, (linseed) seed extract.

  • 20.1

   Sanni sanoo

   mutta osaisitko sanoa, mikä Lumene Sensitive touchin hellävaraisessa silmämeikinpoistoaineessa (ei vedenkestävälle meikille) aiheuttaa sen, että iho menee ihan punaiseksi käytön jälkeen ja sitä kirvelee?

   En valitettavasti. :/

 17. 21

  Ansukuli sanoo

  Repesin tolle ”tein mr. karkkipäivät” :D haha!! Vinkkinä noiden kynsien kanssa, että itse syön Piimax C + Biotiini-tuotetta. Saa melkeinpä mistä vain isommista kaupoista ja apteekeista (siellä tosin kalliimpaa). Mulla auttanut kynsiin, sekä hiuksiin! Googlesta löytyy paljon tietoa, mutta tuota oon syönyt n. 8kk ja huomaan kyllä kynsissäni eron! :) hinnalla ei ole pilattu, niin suosittelen kokeilemaan!

  • 21.1

   Sanni sanoo

   Mä olen kokeillut melkein kaikki erilaiset kynsille tarkoitetut lisäravinteet (biotiinia syön tälläkin hetkellä) ja heti kun alkaa kuvitella että hei, tämähän auttaa, niin kynnet menee taas huonoon kuntoon. :/

   • 21.1.1

    Ansukuli sanoo

    Höh! Toivoin, että se ois ollu se ”ahaa, aivan!”-elämys niinkun se mullekin oli… :D Mut kesällä yleensä niin hiukset kuin kynnetkin paranee, ainakin mulla! toivotaan, että ongelma helpottaisi nyt kesän aikana.

   • 21.1.2

    Nimetön sanoo

    Biotiini ei ole suinkaan ainoa vitamiini, jota tarvitaan kynsien ja hiusten muodostuksessa. Voi olla myös, että proteiinipitoinen ruokavalio lisää vitamiinien tarvetta.

    • 21.1.2.1

     Sanni sanoo

     Biotiini ei ole suinkaan ainoa vitamiini, jota tarvitaan kynsien ja hiusten muodostuksessa.

     Selvähän tuo. :) Arvelen kuitenkin että saan päivittäin syömästäni noin kilosta kasviksia ja sadoista grammoista juustoa aika kattavan läjän vitamiineja ja hivenaineita, ei luulisi olevan vitamiineista puutetta kun syö melkeinpä päivittäin kokonaisen parsakaalin, tuoretta tomaattia, porkkanaa ja vihreää salaattia. :) Ja kun näiden kyytipoikana on oliiviöljy niin imeytyy varmaan ne rasvaliukoisetkin kaverit. :) Kalsiumia saan reilusti yli päivän tarpeen.

 18. 22

  Daya sanoo

  H&M’ltä löytyy todella edullinen 3D Glitter-lakka, joka on todella samankaltainen kuin tuo GOSHin rainbow!
  Itsekin rakastuin vuonna 2009 tuohon lakkaan ja ostin pari pullollista ”barbi”-kynsiä varten. :D

 19. 23

  Dinja sanoo

  Heippa!

  Löysin nyt vasta tämän blogin ja nä kynsijutut on aivan ihania selattavia :)
  Oletko syönyt magnesiumia kynsien kasvuun? Mulla on ollut koko pienen ikäni ongelma se että kynnet yksinkertaisesti liuskottuu, repeilee, katkeaa tai on muuten vaan niin heikot että kasvattaminen on aina ollut iso vitsi. Koitin kaiken maailman tehoaineet läpi kynsille ja biotiinit ja muut vahvisteet niin eläimille kun ihmisillekin mutta ei niin ei :D

  Otin itse päivittäisiin vitamiineihin pari kuukautta sitten omega3:n ja magnesiumin (ja magnesium tosiaan oli kaupan hyllyltä, pirkka merkkiä ja makso muutaman euron)
  en tiedä kumpi on omalla kohdallani tehonnut mutta tajusin pari viikkoa sitten että kynnet on niin pitkät ja vahvat yhtäkkiä että sain viilailla niitä varmaan ensimmäisen kerran elämässäni ihan antaumuksella :D

  en tiedä oletko kokeillut, mutta meinasin vaan heittää kommentin väliin, omalla kohdalla ainakin tehonnut ihan älyttömän hyvin, näissä on parasta se että on tosiaan vahvat eikä taipuile joka suuntaan kasvaessa :)

  • 23.1

   Sanni sanoo

   Oletko syönyt magnesiumia kynsien kasvuun?

   En nimenomaan kynsien kasvuun, mutta lihaskramppeihin ja väsymykseen kyllä. Juuri aloitin uuden kuurin tauon jälkeen kun muistin taas tuonkin mineraalin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.