Vanhat tutut by Urban Decay

Näyttääkö tutulta? Jos näyttää niin kiva, silloin olet ilmeisesti lukenut blogia alusta asti ja sinulla on vieläpä hyvä muisti! ^_^

Hieman näyttävämpi versio tästä Urban Decay -meikistä sai kunnian olla Karkkipäivä-blogin ensimmäisen postauksen aiheena. Toistan oikeasti harvoin samoja sävy-yhdistelmiä, mutta tämä kuuluu niihin. Tällä kertaa kevensin meikin jättämällä alaluomen paljaaksi. Meikki näyttää jotenkin tosi raikkaalle kun siinä on erikoinen yhdistelmä kylmää violettia ja lämmintä vaaleanpunaista. Luomella sävyt Ransom (sinivioletti), Fishnet (pinkkivioletti) ja Scratch (lämmin vaaleanpunainen). Sävyt ovat Urban Decayn Deluxe Shadow Boxista.


Olen remppaevakkoon lähdön jälkeen tehnyt paljon meikkejä Deluxe Shadow Boxilla, sillä se on toinen kahdesta luomiväripaletista jotka otin mukaan siskoni luokse. Yksi päivä tein light-version toisesta vanhasta suosikista, nimittäin violetti-turkoosi-vihreä -yhdistelmästä.

Nämä sävyt sopii niiiin hyvin yhteen! Luomella Ransom (sinivioletti), Peace (turkoosi) ja Graffiti (kirkas vihreä). Myös tästä meikistä löytyy blogista aiempi postaus. Siinä versiossa levitin sävyt todella laajalle alueelle, kun taas tämä meikki on muokattu arkikäyttöön.Apua miten harmaita kuvia…. :/ Pilvinen päivä jne… you know.

Alkaako mulla ideat loppua kesken kun postaan samoja meikkejä jo toista kertaa? No ei nyt sentään, mutta nämä on vaan niin kivat sävy-yhdistelmät että ne ansaitsivat uusintakierroksen! Ja olivathan nämä tällaisia arkiversioita. :)

Alkuperäiset postaukset löytyy muuten täältä:
Ransom + Fishnet + Scratch
Ransom + Peace + Graffiti

Kommentit
 1. 1

  sanoo

  Hassua, mä olen Scratch sävyä pitänyt ruskeana :D mutta nätit meikit, minusta on kivaa jos postaat samalla paletilla tehtyjä meikkejä uudestaan. Ei meikistä ikinä tule samanlaista ainakaan mulla :)

 2. 2

  sanoo

  CN – hahaa, taas nähdään miten eri tavalla silmä näkee sävyjä. :) UD:n sivuilla Scratchia kuvataan sanoilla "light pink champagne".

  Mä taas en vieläkään näe Diorin Pearl Glow'ssa vihreää enkä etenkään sitä minttua. :p

 3. 5

  Anonymous sanoo

  Millä teet rajauksen yläluomelle?

  Voi olla että jossain vaiheessa olet kertonut, mutta olen liian laiska selaamaan. :D

 4. 8

  Jasminella Finland sanoo

  Vasta hiljattain blogisi löytäneenä kyselen oletko tehnyt postausta hiljaittain millaisilla siveltimillä meikin teet? Itselläni jotain cittarikamaa ja tuntuu, etten saa niillä koskaan kaunista jälkeä aikaan… eikä luomiväritkin huonoja, plääh. Osaat kyllä niin upeasti meikata! Mutta tosiaan kiinnostaisi nähdä myös siveltimesi :)

 5. 9

  sanoo

  Anonyymi – kiva kuulla! It's love!

  Badis – nå men tackar! :)

  Anonyymi – näissä kuvissa rajaus on tehty Maybellinen Line Definer -tussikynällä josta tykkään kovasti. Yleisimmin teen rajauksen voidemaisella (a.k.a "geeli") rajaustuotteella.

  Jasminella – olen tehnyt yhden sivellinpostauksen joka löytyy täältä:

  http://eyelovemornings.blogspot.com/2009/06/siveltimista.html

  Postauksessa näkyy tosin vain murto-osa siveltimistäni. Mulla on paljon siveltimiä mutta säännöllisessä käytössä on alle 10. :p

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.