Uusimmat lakka-aarteet

Lakkapostaus sai ylivoimaisesti enemmän ääniä, joten täältä pesee! Mutta älkää te meikkivoidepostauksen toivojat masentuko, se juttu tulee ulos sitten seuraavana. Toivottavasti ensi viikon aikana.

Minulta ei monen muun kosmebloggaajan tavoin jäänyt huomaamatta loppusyksystä lanseerattu uusi kynsilakkasarja Kicks Make Up Nail Polish (jopas on tyhmä nimi…), ja ei mennyt kauaakaan kun olin kotiuttanut lakoista ensin viisi ja nyt pari viikkoa sitten kolme uutta jouluksi ilmestynyttä sävyä. Pullokuvat saa muuten klikattua isommiksi – näyttävät paljon nätimmiltä isoina! ^_^

Ensiksi hankkimani sävyt ovat kellankultainen Studio 54, metallisen persikkainen Bohemian Chic, ruskealta sokerilta näyttävä Brownish Bazar, upea kimallepronssi Rocky Bronze sekä viininpunaisella taitettu ruskea Thunder Sky. Tosi kauniita sävyjä!

Pullosta täytyy sanoa, että se tuntuu jollain tapaa hurjan kevyeltä ja ”heppoiselta”, jotenkin vielä halvemmalta kuin Dependin 3€:n minipullot. En osaa selittää miksi. Korkki voisi olla  jämäkämpi, se tuntuu siltä kuin se voisi haljeta hetkenä minä hyvänsä jos ruuvaat pulloa kiinni hieman liian voimallisesti.

Kynteni ovat muuten tällä hetkellä niin hirveässä kunnossa että niiden kuvaaminen ja julkinen esittely pitäisi kieltää lailla. En tajua mikä kynsiini on tullut, ne katkeilevat koko ajan ja tällä nimenomaisella hetkellä kaikki muut kynteni paitsi vasemman käden nimetön ja peukalo ovat lyhyitä. Kuvista (jotka eivät ole ihan koronologisessa järjestyksessä) voitte seurata kynsieni murenemisen kaarta…. :/

Kun jouluksi ilmestyi uusia sävyjä, ja samaan aikaan alkoi sopivasti ”ota 3 maksa 2” –tarjous, niin kiikutin nämä kolme kullanmurua tiskiin nopeammin kuin ehdit sanoa ”Evening At Chateau Marmont”. Kyseinen sävy onkin saanut joulusetistä eniten huomiota. Tämä kullanvihreä sävy muistuttaa erehdyttävästi Chanelin tämän vuoden hittilakkaa Peridotia, ja voikin sanoa että Kicksillä on epäilemättä yritetty kopioida tuo upean kameleonttimainen sävy. En ole itse kokeillut Peridotia, mutta blogosfäärin vertailukuvien perusteella sanoisin että lakat ovat hyvin lähellä toisiaan, Marmont ehkä hieman kultaisempi.

Evening At Chateau Marmont

Syvän tummansininen kimallelakka Smoky Tuxedo osoittautui vaikeaksi kuvattavaksi, enkä saanut sen upeutta ikuistettua kovinkaan hyvin. Näin tummilla sävyillä on usein taipumus näyttää kynsissä vain epämääräisen tummalta, eikä kimallekaan näy kuin läheltä tiiratessa, mutta Smoky Tuxedossa kimalle tulee esiin todella selvästi ja sävy näyttää kauempaakin siniseltä. Aivan ihana lakka!

Venetian (Edit: Parisian) Masquerade on jännä oranssinpunainen, läpikuultava kimallelakka joka on parhaimmillaan jonkun toisen lakan päällä. Kimalle on voimakasta, ja sen kuvaaminen oli yhtä vaikeaa kuin Smoky Tuxedon. Kuvassa Venetian Masquerade China Glazen Free Loven päällä (kuvatiedostossa lukee väärin, Breakin). Edit. Sain lukijapostia jossa ihmeteltiin, eikö lakan nimi olekaan Parisian Masquerade. Katsoin pulloani, ja hell, siinähän tosiaan lukee Parisian Masquerade! Mutta Kicksin kuitissa lukee Venetian Masquerade. ^_^ Ja tämä nimi oli jäänyt mulle mieleen blogipostausta kirjoittaessa, en ollut tätä ennen varmaan koskaan edes katsonut mitä pullossa lukee.

Kaikkein viimeisin lakkahankintani on Snowcrystalin monisävyisenä kimaltava hippulakka Sparkling Champagne. Ennustan, että hullaannun tähän lakkaan samalla lailla kuin aikoinaan mattapäällyslakkaan ja crackleihin silloin kuin ne ilmestyivät, ja käytän tätä nyt kaiken aikaa kaikkien lakkojen päällä. Sparkling Champgne on ensimmäinen suurempihippuinen lakka jonka omistan, ja niinpä suhtaudun tähän vielä lapsekkaalla innolla. Lakassa on pienempää perusglitteriä sekä suurempia hippuja jotka hohtavat sateenkaaren väreissä. Todella bling!

Tässä olen yhdistänyt Sparkling Champagnen ja Thunder Sky’n. Thunder Sky’n viininpunaisuus ei muuten tule kynnellä esiin yhtään, vaan lakka on täysin ruskea.

Tänä iltana aion lakata fuksiapinkillä, tehdä siihen kultaisia raitoja ja vetää päälle Champagnen!

Kommentit
 1. 1

  Ruu sanoo

  kävin noita kicsin lakkoja katselemassa, mutta joku niissä tökki, jäi sinne kaikki, en osaa sano mikä niissä oli sellaista ettei miellyttänyt, ei oikein sävyt eikä pullot muutenkaan, no ehkä ihan hyvä niin, alkaa noita lakkoja muutenkin jo olla, ettei niitä tarvitse kokoajan lisää hamstrata kun tuntuu ettei edellisistäkään suurinta osaa ehdi/muista koskaan käyttää..

 2. 2

  milipili sanoo

  Sparkling Champagne on upea! HALUAAAA! Muttei saada voi…=(

  Péridot ei ole noin kellertävä, enemmän vihreä.

 3. 3

  sanoo

  Smoky Tuxedo ja Sparkling Champagne ovat upeita, pakko hankkia nuo seuraavalla kerralla kun pääsen Helsinkiin! Oon ihan heikkona tummiin kynsilakkoihin tällä hetkellä ja glitterkausi on mulla vuoden ympäri ;)

  Muistatko paljon noilla oli suurin piirtein hintaa?

 4. 5

  Misty sanoo

  Ihana postaus!
  Mulla kävi tismalleen samoin kynsieni kanssa lokakuussa. Vielä syyskuussa kaikki kynnet olivat pitkiä ja tasapituisia, kunnes koitti lokakuu ja alkoi kynsien poikki napsuminen. Loput leikkasin lyhyiksi. Koska olin kuitenkin taas muutaman hiljaiselovuoden jälkeen päässyt kynsilakkojen makuun, aloitin käsien ja kynsien hervottoman rasvaamisen. Lisäksi aloin syömään kynsiä vahvistavaa vitamiinivalmistetta. Tilanne on nyt hiukan parempi.
  Haluan ehdottomasti tuota blingbling-lakkaa. Oon välillä niin harakka että. Tykkään laittaa kimalletta kynsien kärkiin, koska sillä saan pidennettyä lakan kestoa. Tosin lakkojen poistaminen vaikeutuu, mutta en välitä.

 5. 6

  S sanoo

  Johonkin ruokavaliojuttuunhan tuo kynsien hajoilu voisi viitata. Oletko tehnyt mitään erityisempiä muutoksia sen suhteen viime kuukausien aikana?

  • 6.1

   Sanni sanoo

   No yksi työkaveri jo heitti että voisikohan johtua karppauksesta… En vaan kyllä oikein usko että hiilihydraattien väheneminen voisi johtaa kynsien liuskoittumiseen, mitä sellaista hiilareissa on mitä kynnet tarvitsisi…? Kun muuten syön paljon monipuolisemmin kuin koskaan aiemmin elämäni aikana. :)

   • 6.1.1

    milipili sanoo

    Se johtuu siitä että alkoi talvikuivuus ja täälläkin loput nysät sanoi pai-pai ja irtosivat nahkalle asti.

   • 6.1.2

    sanoo

    Hei, nyt kun tuli puheeksi niin tuli mieleeni, että siskoni joka karppaa valitteli jossain vaiheessa, että hänen kyntensä ovat menneet tosi huonoon kuntoon ja liuskoittuvat kauhean helposti. Syytti siitä karppausta koska ei keksinyt mikä muukaan olisi muuttunut kuin ruokavalio ja voisi olla syypää…. Hmm, minustakin se kuulostaa kyllä vähän oudolta mutta mistäs näistä koskaan tietää…

 6. 7

  sanoo

  *huokailee* Voi hitsi, toi Evening At Chateau Marmont täytyis melkein kyllä käydä hakemassa pois hyllystä notkumasta! Olen kuolannut sitä Chanelin lakkaa mutta en millään ole raaskinut laittaa niin paljoa rahaa kynsilakkaan. Tykkäsin myös tuosta Brownish Bazarista. Niin ja tietty Sparkling Champagne kiehtoo meikäläistä glitterlakkahullua kovasti. ;-)

  Moni on valitellut kynsien huonoa kuntoa ja yhtäkkistä lohkeilua. Olisiko talven tulo syyllinen; kylmenevä ilma, lämmitys, kuivempi huoneilma…. Itsellänikin samaa vaivaa viime aikoina ilmennyt. ;-(

  • 7.1

   Sanni sanoo

   Mulla vaan ei ole koskaan aiemmin talvi vaikuttanut kynsiin millään lailla. :/ Tosi outoa tämä. Etenkin oikean käden keskisormen kynsi on muuttunut kuin eri kynneksi, se on niin hauras ja liuskoittuva ettei ole kasvanut paria milliä pidemmäksi kevättalven jälkeen… :(

 7. 8

  Sissi sanoo

  Ihana tuo Smoky Tuxedo, samoin Sparkling Champagne. Tosin eipä täälläkään taida tulla lakkahankintoja. Välttelen liikoja kemikaaleja vielä muutaman kuukauden. Ehkä sitten vois jo lakkailla. ;)

 8. 9

  sanoo

  Aivan ihana tuo Kicksin Bohemian Chic! Olen etsinyt juuri tuollaista sävyä, kun Color Clubin upeassa Wild and Willingissa on kyllä samaa henkeä, mutta peittävyys ei ole ollenkaan tuota luokkaa. Kiitos siis vinkistä!

  Myös Brownish Bazar vaikuttaa tosi hienolta. Kauniita sävyjä olet kyllä löytänyt, ihania! :)

 9. 10

  sanoo

  Nyt näyttää kyllä vakavasti siltä, että joudun kotiuttamaan tuon Brownish Bazarin… On niin herkullinen sävy ettei mitään rajaa! Kiitokset tästä postauksesta, olisi tuokin jäänyt hommaamatta jollei olisi swatchia saanut :))

  – Hannavee
  http://likoorikahvi.blogspot.com

 10. 11

  Evep sanoo

  Kivoja sävyjä! Kuinka hyvin Kicksin lakat kestävät kokemuksesi mukaan kynsissä?

  • 11.1

   Sanni sanoo

   Minun on aina tosi vaikea vastata kestävyyskysymyksiin, kun mulla kestää oikeastaan kaikki lakat yhtä hyvin (n. viisi päivää perussiisteinä). Uskon itse, että pysyvyyteen vaikuttaa ennen kaikkea alus- ja päällyslakka, ei värilakka itse. En voi väittää huomanneeni mitään eroa 3€:n Dependin ja yli 20€:n Diorin lakan välillä kun käytän aina alus- ja päällyslakkaa. :)

   • 11.1.1

    Evep sanoo

    Oho, hylkäätkö tuon aiemman vastaukseni – laitoin vahingossa s-postin verkkosivukenttään. Kiitokseni välittyy varmaan sinulle ilman julkaisuakin :)

 11. 12

  sanoo

  Aah, ihania lakkaherutuskuvia! :p Pitäisiköhän munkin käydä katselemassa mitä sävyjä tuolla Kickissä tällä hetkellä on tarjolla (ihan kuin en ois just saanu kasan uusia lakkoja miitistä :p)… Toi Snowcrystal Sparkling Champagne on aivan ihana! :)

 12. 13

  Mimmi sanoo

  Hei, mikä lakka sinulla on nimettömän kynnessä noista Kicksin lakoista? Onko se tuo Brownish bazaar? Näyttää purkissa niin tummalta, mutta tuossa käsikuvassa ihanalta! (jos se siis on tuo nimettömän lakka :))

  Voisiko tuosta Sparkling Champagnesta saada kuvan, jossa on pelkkää sitä? Vaikkakin tuo fuksiakultayhdistelmä kuulostaa kyllä herkulta.

  • 13.1

   Sanni sanoo

   Se on nimenomaan Brownish Bazar. :) Ei ole ollenkaan tumma lakka, enemmänkin sellainen vaalea hiekkakulta.

   Mä luulen, ettei Sparkling Champagne näyttäisi yksinään juuri miltään, kun se on tarkoitettu päällyslakaksi (nimessäkin lukee Top Coat). Tokihan se tietysti kimaltaisi paljaalla kynnelläkin, mutta mä en itse oikein innostu läpikuultavasta glitterlakkauksesta jonka läpi näkyy oma kynsi. :P ^_^

 13. 14

  merikukka sanoo

  Tummansininen on kyllä ihanan näköinen!

  Minulla on auttanut pehmeisiin kynsiin D-vitamiini, ja otan näin talvisin kunnon annokset eli 50-100 mg vuorokaudessa.

 14. 15

  candycane sanoo

  AAAAAH nyt harmittaa kun en ostanut sitä Sparkling Champagnea kun viimeksi kävin Kicksissä! No, se lähtee sitten ensi kerralla mukaan…. ps. ihana postaus

 15. 16

  Cerulla sanoo

  Ihanan värisiä lakkoja, ihastuin varsinkin tuohon Brownish Bazaariin. Harmittaa kun tuo Kicks-kauppa on niin kaukana missä asun. :(((

 16. 17

  maria sanoo

  Itse olen juuri tuon ota 3 maksa 2 tarjouksen ansiosta kotiuttanut 6 kappaletta noita Kicksin omia lakkoja. Ei kyllä valittamista ole ollut hintaan nähden! Kuivuu nopeasti ja lakkaus ei kulu nopeasti kärjistä ainakaan minulla. :)

 17. 20

  Laura sanoo

  Kicksin lakat on hintaansa nähden varsin hyvälaatuisia, ja sävyjä tosiaan paljon. Sivellin on paljon parempi&lakka helpommin levittyvää kuin esim.Natural code, joka on vastaavassa pullossa. Itse käytän nykyään kaikkien lakkojen päällä Dependin pikakuivattaja/päällyslakkaa, auttaa kiireistä sekä tosiaan saa suurimman osan lakoista pysymään. Kolmas uusi suosikki on vanha tuttu Maybellinen Colorama, siinä juuri oikea puhtaanpunainen ja hyvä pysyvyys&korkea kiilto. Kannattaa kokeilla. Mny-sarjan lakat kanssa ok, kimallesävyt vaan hiukan pliisuja ja kulta suorastaan ruma.

  • 21.1

   Sanni sanoo

   Niitä saa Kicks-ketjun liikkeistä. :) Suomessa Kicksejä on n. 20 paikkakunnalla.

 18. 22

  pippuri sanoo

  Oiii ihana postaus! :) Oon itekin rakastunut palavasti tohon Snowcrystalin Sparkling Champagneen, AH♥ viimeks kun kävin kaupassa niin en raaskinut ostaa mutta sen verran tiuhaan on kyllä kummitellut mielessä että ehkä sen nyt vois kuitenkin….. :)

 19. 23

  Minää sanoo

  Toi vikassa kuvassa etualalla oleva näyttää jännltä… Onkse sellanen ”hologrammilakka”, vai miksi niitä kutsutaan?

 20. 24

  Misty sanoo

  Arvaas miten mulla kävi?
  Menin tänään Turun Kicksiin ostamaan Sparkling Champagnea, mutta se oli loppu. Myyjä sanoi, että sitä on mennyt aivan käsittämättömän paljon, koska lehdessä on ollut siitä juttu tai jotain. Sanoin, että taitaa olla kyse siitä Karkkipäivä-blogista =) Jäin siis ilman lakkaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.