Kommentit
 1. 3

  sanoo

  Itse saan tänää omani, jonka tilasin eBaysta. ;) Pääsenkin viikonloppuna testailee… on aivan upean oloinen paletti!

 2. 4

  Helu sanoo

  Jee! :) jotenkin jännä olo Nakedin suhteen ku oon yleensä matti myöhäinen, mutta hankin omani jo lokakuussa, vaikka monet vieläkin saalistaa sitä kynsin hampain :D suosittelen kaikille!

 3. 7

  -Ems sanoo

  Loppuun myyty, nyhhh :(( Olen koittanut metsästää kyseistä palettia jopa lontoosta asti…no luck!

 4. 9

  sanoo

  Minua ei jostain syystä tuo Naked innosta vaikka olen melkoisen hyvä hamstraamaan nudesävyisiä luomivärejä. Kait se johtuu vain siitä, että Urban Deacyn assosioi aina todella värikylläisiin ja räväköihin sävyihin joiden rinnalla Naked tuntuu vain yksinkertaisesti pettymykseltä. On tuo kyllä nätti ja aivan superkäyttökelpoinen paletti, varsinkin niille joilla ei jo nudeja pursua joka nurkasta. ;)

 5. 10

  Hanna sanoo

  Mäkin oisin halunnut. Tosin kaikkein mieluiten oisin halunnut alkuperäisen, jossa on siveltimen sijaan eye liner:( Oi miksi vaihtoivat hyvin toimivan konseptin?

 6. 11

  M.M. sanoo

  Palasin juuri Lontoosta paletti kainalossa :) Kävi vielä tuuri, että Debenhamsilla oli -10% kosmetiikasta ja tuo hinnankorotus minimoitui omalla osallani (hinnaksi tuli nyt £ 28). Oma palettini on siten erilainen, että tuota kynää ei tullut mukana vaan sivellin. Olisin kyllä mielummin ottanut sen kynän…no, tuli sitten ostettua Urban Decaylta myös yksi ruskea kyne puutosta kompensoimaan :D Kaunis paletti on kyllä.

  Ostin suosituksestasi myös Teint Miracle:n lentokentältä, £22 on HIEMAN edullisempi kuin Sokoksen 49 e. Ja sitten tuli ostettua vähän muitakin herkkuja :P

 7. 12

  Peppi sanoo

  Kiitos vinkistä! Etsiskelin juuri tällä viikolla tuota palettia tuloksetta vaikka mistä. Onhan minulla noita samoja värejä jo, mutta tuossa on mm. tuollainen kultasävy, joka minulta puuttuu täysin;)

 8. 14

  Ellu sanoo

  Hei! Olen 15-vuotias tyttö ja käytän meikkivoidetta, mutta ajattelin vaihtaa meikkivoiteen sävyttävään päivävoiteseen, kun en mielestäni tarvitse niin plajon meikkiä. Olen melko kalpea ihonväriltäni ja olen miettinyt Estee Lauder DayWear Plus Sheer Tint Release Formulaa, mutta minua epäilyttää onko se liaan tumma vaalealle iholleni, mitä luulet? Olisin hyvin kiitollinen jos vastaisit.

  • 14.1

   Sanni sanoo

   Kannattaa käydä kokeilemassa tai pyytää näyte, valitettavasti mahdotonta sanoa mitään näin netin välityksellä. Tuo Sheer Tint Releasehan on itsessään vaalean harmaan sävyistä, ja muuttuu vasta iholla ”oikean” sävyiseksi. Vaaleaihoinen siskoni mm. oli sitä mieltä, että voide teki hänestä ihan oranssin.

 9. 15

  Nii sanoo

  Olipas ihanaa tulla tänne ajatellen että ei se oo kuitenkaan laittamut uutta postausta, mutta olitkin. :D kiitos tästä. Pirsisti mukavasti ♥

 10. 17

  sanoo

  Jahas kirjotin pitkät rimpsut ja ainoastaan tuo yksi lause näkyy kommentissani, hienoa :D. Mutta oih ihanaa kiitos ilmoituksesta <3.

  … Paletti on kylläkin jo loppunut ;<.

 11. 18

  Josefiina sanoo

  Onko kenelläkään mitään tietoa siitä, että pitävätkö huhut HQ Hairin konkurssiin menosta paikkaansa? Ainakin valikoima on supistunut valtavasti!

 12. 19

  anch sanoo

  Meni konkurssiin ja/tai ainakin myytiin jollekin toiselle yritykselle. Valikoima on todella kutistunut. Surkeaa. Toivottavasti joku firma saa NARSit sun muut kohtuu hinnalla saman katon alle. Vanhat rekisteröintitiedot eivät siksi enää toimi kun uusi omistaja ei ole vastuussa vanhan tilauksista. Näin siis luin talvemmalla heidän FB-sivuilta.

 13. 20

  m sanoo

  hei! tilasin ko. paletin heti perjanteina 11. päivä 12 aikaan ja näin mutta minulla lukee vieläkin siinä awaiting stock pick ja dispatch datessa 17.3? onko muilla tai sinulla sama vai mikä tässä mättää? :-O

 14. 21

  Tiia sanoo

  Heti tilauksen tehtyäni, luki Nakedin kohdalla ettei sitä ole enää saatavilla, mutta silti tilaukseni meni läpi. Nyt mulla kuitenkin lukee dispatch date-kohdalla 03/08/2012, eli saa nähdä onnistuiko tilaus sittenkään… :/

 15. 22

  m sanoo

  miulla onnistu kyllä ihan kaikki mut silti lukee noin. eikä sanonu mitään ettei olis o.o. voi nenä.

 16. 23

  m sanoo

  niin ja ne laittoi toissapäivänä tälläisen viestin sieltä:

  We’re sorry that your order for the product(s) below has not yet been sent.

  Urban Decay Naked Palette – Multi

  We’re sorry this has happened. We’re continuously looking for ways to improve the service we offer to you and we really hope you’ll give us a chance to do better next time.

  We’re still following this up with our suppliers and we’ll keep you updated on the status of your order

  .. että tiedä tässä nyt sitten että onko se tulossa vaiko eikö

 17. 24

  Nimetön sanoo

  Kappas! Naked-palettia on taas HQhairilla varastossa, tilaukseni on siirtynyt ”awaiting dispatch” -tilaan ja kortille on tullut katevaraus. Vaikuttaa lupaavalta..

  • 24.1

   Sanni sanoo

   Kappas…! Ehkä sulla sitten onnistaa? Toivotaan niin.

   Mulla ei näy mitään katevarauksia, eikä tilauksen status ole muuttunut miksikään. Mitä helkkaria ne oikein meinaa?

   • 24.1.1

    sanoo

    Mä sain meiliä, että tilaus on lähtenyt! En usko ennen kuin paletti tipahtaa postiluukusta..

 18. 25

  Tuhkimo76 sanoo

  Onko postia tullut? Saadaanko jossakin vaiheessa mallimeikkejä paletilla?

 19. 26

  Mazquxo sanoo

  Löytyisikö (mielellään suomalaisista) nettikaupoista, tai miksei ihan tavallisistakin kaupoista tollasta pinkihtävää shampanjanväristä supershimmeriä (hehe, näin mä kuvailisin tätä sävyä:D) niinkuin toi SIN? Ei tartte olla mikään identtisesti sama väri mutta lähellä oleva. Ja hakusessa ois myös tollaset TOASTED- ja HUSTLE-sävyset luomarit :)) Toivottavasti joku osais vinkata mulle jonkun näistä sävyistä, koska omaa aitoa nakupalettia tuskin tulen ikinä saamaan :(

  • 26.1

   Sanni sanoo

   Mulle ei valitettavasti tule ainakaan näin nopeasti mietittynä mieleen vastaavia sävyjä, pitäisi olla jossain liikkeessä käymässä läpi sävyjä niin osaisin vastata.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.