Tykkää meistä

Hei nyt mä olen nolo! :)

Virve ja minä ollaan saatu niin vähän tykkäyksiä Aussien Blog Awards -sivulla että mua alkoi ihan säälittää. :D Äänestäähän tuossa kategoriassa ei voi (tuomaristo valitsee voittajan), mutta tykätä kyllä. Jos teillä ei ole juuri tällä hetkellä muuta tekemistä niin käykää tykkäämässä meistä! ^_^

BestBeautyBlog_

Tänä vuonna kauneusblogien kategoriaan on valittu paljon vähemmän ehdokkaita kuin viime vuonna. Mielenkiintoisesti mukana on myös yksi ranskan/englanninkielinen blogi, minulle aivan uusi tuttavuus suomalaisten kauneusblogien joukossa.

AussieBlogAwards

Vaikka onkin hienoa, että raati on nostanut mukaan myös muutaman pienemmän blogin, jäin silti ihmettelemään muutamien (omasta mielestäni) kerrassaan itsestäänselvien ja huippusuosittujen kosmetiikkablogipioneerien puuttumista listalta.

Pidän sitten tässä omat henkilökohtaiset Beauty Blog Awardsini ja annan ehdokkuuden Sensaistille, Charming NailsilleMustalle Kajalille ja Fashioned in Finlandille. :) Heidän olisi mielestäni kuulunut ehdottomasti olla mukana.

Ketä te laittaisitte ehdolle? :)

Kommentit
 1. 3

  sanoo

  Ääni annettu! :) On kyllä hassua, miten ette oo saanu ääniä. Tosin muut bloggaajat on varmasti mainostelleet tätä enemmän kuin te. Munkin mielestä Sensaisti saisi ehdottomasti olla mukana!

  • 3.1

   Sanni sanoo

   On kyllä hassua, miten ette oo saanu ääniä

   Siis tuossa kategoriassa ei anneta ääniä :) Tuomarit äänestää voittajan.

   Koko Awardseissa on vain yksi ainoa kategoria jossa yleisö voi äänestää, nimeltään Readers’ Choice.
   http://aussie.trendi.fi/kategoria/readers-choice/

   Ollaan minä ja Virve sielläkin ehdolla, mutta en viitsinyt alkaa ääniä kerjäämään kun osion voittaa luonnollisestikin joku sadan tuhannen lukijan muoti- & lifestyleblogi :)

 2. 4

  sanoo

  Itse taas haluaisin nähdä tälläisissä äänestyksissä enemmän niin ei tuntemattomia blogeja, että ihmiset löytäisivät ne paremmin. Niiden joukosta löytyy ne omat suosikkini. Kyseiseen kategoriaan laittaisin ehdolle Kosmetiikkatestin Ninnin. Minä tykkään sekä sinusta, että Virvestä! Kosmetiikkatestin ja Nuden lisäksi suosikkikauneusblogini. :)

 3. 6

  Tove sanoo

  Kävin tykkäämässä. Tykkään teistä molemmista toooosi paljon. Ja kyllä sensaistikin saisi olla mukana.

 4. 7

  Kalkkis sanoo

  Täällä myös eräs, joka kävi tykkäämässä teistä! Säännöllisesti luen molempien blogeja ja olen viihtynyt niiden parissa. Sanni, sinun matkajuttusi ovat olleet aivan ihastuttavia!!! :)

 5. 9

  Siiri sanoo

  Sinä olet aivan ykkönen, mutta voih, miksi sinusta on valittu noin kalsea kuva? Se ei yhtään vastaa ainakaan minun käsitystäni siitä millainen sinä olet.

  • 9.1

   Sanni sanoo

   Ikävä kyllä taisin itse laittaa linkin tuohon kuvaan kun kysyivät että minkä kuvan voisivat laittaa… :P

   Näin jälkikäteen en kyllä valitsisi tuota kuvaa, joku lämpimämpi olisi todellakin kuvastanut minnuu paremmin. :) Mutta oma moka! ^_^

 6. 12

  naela sanoo

  Kävin tykkäilemässä. Karkkipäivä on näistä kaikista ehdolla olevista, sekä varjoehdokkaista, paras. :)

 7. 13

  sanoo

  Oo kiitos ihana Sanni <3 tykätty on ja paljon! Toivottavasti voitat koska mun mielestä sun blogi on asiantuntevin ja yksinkertaisesti paras!

 8. 16

  Bemu sanoo

  No höh, ketkä noita tykkäämisiä oikein antavat kun ihan väärille on mennyt ;D
  Sensaistin blogi on toinen jota mä luen tämän lisäksi, muista ainakaan minä en saa mitään irti.

 9. 17

  mmm sanoo

  Kynsiblogeista pitäs olla Sonnela :) mä tykkään tuosta eräästä blogista sillain puoliksi, mutta tuotearvostelut katkuaa välillä niin mainokselta :( olen samaa mieltä sensaistista ja mustasta kajalista! Sun ja Virven blogeja luen päivittäin :) ja mun mielestä ihan supertärkee huomiota tarvitseva blogi on incimix!

 10. 18

  sanoo

  Tykätty! Ja Karkkipäivä näyttäisi olevan tällä hetkellä tykätyin :) Tykkäsin myös Virveä, Soniaa ja Saaraa, koska olette naiset mahtavia! Charming Nails olisi pitänyt olla joukossa myös.

  (Sori jos kommentti tuli moneen kertaan, sivusto jotenkin sekoili)

 11. 19

  eev_a sanoo

  Kun luin ton sun perustelun omasta suosikkibloggauksestasi, niin huutelin mielessäni ”hyvä Sanni!!!” :D Todella hyvää argumentointia. Ihan huippua, että joku nostaa noitakin kriittisiä ajatuksia esille, ja vielä tuollaisessa kontekstissa. Itseäni myös häiritsee suurimmassa osassa blogeista sama asia, eli loputon kulutuskeskeisyys. Luovuus, ilo ja onni ovat niitä aidosti tärkeitä asioita, joista haluan lukea ja inspiroitua, en tulla aivopestyksillä (piilo)mainoksilla!!! Sanni oot niin huippu!! :D

 12. 20

  Hessu sanoo

  En yhtään tykkää siitä, että kaikki tällaiset äänestykset pitäisi nykytään tehdä fb-profiilin kautta. Koska olen opettaja, en oikeastaan halua paljastaa profiilissani itsestäni yhtään mitään. Luulen, että monilla on samanlaisia syitä siihen, miksei tykkää fb:n kautta, vaikka blogista tykkäisikin. :)

 13. 22

  sanoo

  Tykkäilty! Ja kiitos linkkauksesta :) Olihan mun blogi kuitenkin viime vuonna ehdolla, halusivat ilmeisesti tänä vuonna vähän karsia ehdokkaita ja tuoda uusia mukaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.