Tropicalia

Törkeän räikeä trooppinen cocktail Manly-paletista. Tässä meikissä oli ”ideana” että valitsin värejä jotka eivät todellakaan soinnu yhteen, ja kokeilin mitä tulee. Kokonaisuus on toki aika järkyttävän värinen, mutta silti ihan hauska mielestäni. En tiedä missä tällaista meikkiä käyttäisin, mutta tällaisia on kiva sotkea ja kokeilla! :)


Kuvat puhuvat puolestaan, mutta selostuksena oranssinpunaista sisänurkassa, luomen keskellä pinkkiä ja sen yläpuolella keltaista ja ulkonurkassa turkoosia, joka keltaiseen sotkettuna tuo meikkiin myös vihreän häivähdyksen. Yläluomen rajaus MAC Smolder, alaluomen vesirajassa IsaDoran Inliner kajal Blonde. Kulmaluulla mikäpä muukaan kuin Revlonin Frosty White.
Kommentit
 1. 4

  sanoo

  Eihän toi edes niin paha ole, yllättävän hyvin noi sävyt käy kuitenkin yhteen vaikka vois luulla toisin… Heti tuli sellanen aurinkorannalla mojito kädessä -fiilis :D

 2. 5

  Tanja sanoo

  Sarjassamme ei tulis mieleenkään alkaa yhdistellä kyseisiä värejä, mutta ainakin sulla tuo meikki on todella kaunis. Ehkäpä juuri tuo musta rajaus on se piste i:n päällä joka viimeistelee tuon meikin toimivaksi. Tulee just sellanen aurinkoa, lämpöä, merta, jossain kaukana, fiilis. Tätä on siis aivan pakko kokeilla. :-)

 3. 6

  Nimetön sanoo

  Ihan sairaan hieno meikki! Voisi vaikka Pride viikoilla meikkailla tuolleen, tai karnevaaleille. :)

  Oot kyllä Super taitava.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.