Trettiofyra

Joka vuosi kun ikäviisari heilahtaa pykälän eteenpäin tunnen entistä suuremman pistoksen sydänalassa. Pieni ikä”kriiseilyni” on näkynyt blogissakin ja Karkkipäivän seuraajat ovat saaneet lukea pohdintojani milloin iästä, ulkonäöstä, vanhenemisesta ja nuoruuteen takertumisesta.

Taas se viisari heilahti eteenpäin viikonloppuna. Mutta nyt en aiokaan valittaa. :)

Katsoin itseäni peiliin ja ajattelin että ”Hemmetti. Olen 34 ja näytän ihan hyvältä!”

Sen sijaan että analysoin puhki ikääntymiseen liittyviä ikäviä tuntemuksiani, voisin mieluummin keskittyä niihin mukaviin asioihin. Enkö voisi numeroon tuijottamisen ja pigmenttiläiskistäni murehtimisen sijaan iloita siitä, että iho on vielä kuulas, ryppyjä ei edelleenkään mainittavasti ja kroppa ja mieli nuorekkaat? Kyllä, voisin! Ja nyt iloitsen juuri siitä. :)

Mina_34

Syntymäpäivämeikki by Urban Decayn Naked -paletti.

Päivämeikissä koko luomella Virgin, sen päällä kevyesti Half Baked ja luomivaossa Buck ja Naked. Alaluomella Sidecar.

Iltameikissä varjostukset Creep- ja Hustle -sävyillä, liikkuvalla luomella Toasted ja kevyesti Sidecar. Alaluomella Darkhorse ja Sidecar.

Kasvomeikissä Flow Kosmetiikan mineraalimeikkipohja Peach, Cliniquen Almost Bronzer 01 -aurinkopuuteri, Rimmelin Santa Rose -poskipuna ja Natural Coden Soft Papaya -huulikiilto.

Naked_paletti

Naked-palettimeikkejä toivottiin yhteen aikaan paljon, mutta vaikka paletti upea onkin, eivät sillä toteutetut meikit mielestäni näytä kuvissa kovin ”kummoisilta” kun kaikki neutraalit sävyt sulautuvat toisiinsa, ja samoin tummemmat sävyt sulautuvat toisiinsa. Meikeistä tulee siis hyvin ”monosävyisiä”, vaikka toki eloisampia ja vivahteikkaampia kuin jos käyttäisit vain yhtä tai kahta sävyä.

Tämän vuoksi Naked-meikkejä ei siis ole blogissa näkynyt, ne ovat niin ”peruskauraa”. :)

Mina_34_silmat

Silmämeikissä jätin vakiosiipirajaukseni pois (oikeasti – tuntuu tosi vaikealta olla vetämättä rajausta ylöspäin, se on niin automatisoitunut ^_^) ja avasin silmiä sen sijaan vaalealla kajalilla ulkonurkissa. Tämä toi meikkiin jännää nukkemaisuutta joka ei välttämättä kuvissa niin välity, mutta livenä meikki näytti tosi erilaiselta normilookkiini verrattuna.

Kommentit
 1. 1

  Janna sanoo

  Onnea Sanni! Upeaa olla juuri tämän ikäinen, eikö ? :)

  Mulla olisi muutama kysymys, laitan ne nyt tänne mutta jos sulla ei ole aikaa vastata/olisi joku parempi foorum näitä kysellä niin ilmoittele vaikka mikä! Olen tykäänyt blogistasi siitä asti kun sen löysin koska toiveissani on että pikkuhiljaa kaikki käyttämäni kosmetiikka olisi ”luomua”. Muutamia tuotteita joiden korvaavia kiinnostaisi löytää ajattelin kysellä sulta :)

  Jotain sellaista hohtovoidetyyppista haen (tyyliin Lumenen primer), osaatko suositella?
  Ja entä hiuksiin jätettävä hoitoaine, tarvitsen sitä lähinnä vaan hiukan selvittämään hiusta/helpottamaan kampaamista, en niinkään hoitavuuden takia. Hiusten luomu-muotoilutuotteista kaipaa varmasti moni vaikka ihan omaa postaustaan, niitä tuntuu olevan harvassa?

  Ja sä olet moneen otteeseen puhunut ”taupe”-sävystä, käsitänkö niin että perusnude tms.? Sellainen multa myös uupuu, onko suosituksia?

  Jatkathan kirjoittelua, tätä on aina kiinnostava lukea!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.