Trendissäkin ekoillaan

Myös Trendi-lehdessä on lähdetty tekemään luonnonkosmetiikkakokeilua. Toimittaja käytti pelkkää luonnonkosmetiikkaa kahden kuukauden ajan, ja raportoi kokemuksistaan syyskuun numerossa. Artikkeli on oikein hyvä, vaikka siellä annetaan mm. yövoiteen käytöstä vähän väärä kuva. Toimittaja antaa ymmärtää, ettei luonnonkosmetiikassa ylipäätään käytetä yövoiteita, vaikka tosiasiassa rasvaton yöhoito kuuluu vain harvojen merkkien hoito-ohjelmaan, kuten Dr. Hauschkan. Lukuisien muiden luonnonkosmetiikkamerkkien valikoimaan yövoide kyllä kuuluu.

Toimittajan kokemukset ovat varsin positiivisia, ja hän kertoo seikkaperäisesti miten iho käyttäytyy kokeiluviikkojen edetessä. Sain artikkelista jopa vinkin, nimittäin Acorellen ruusudeodorantin.

Trendi_luonnonkosmetiikkajuttu

Teille muuten minulta vinkkinä, että Kickseissä on koko luonnonkosmetiikkavalikoima -20% syyskuun loppuun saakka. Tiedän, että monet tilailevat varmaan Weledaa ja Hauschkaa halvemmalla netistä, mutta esim. Estelle & Thildiä ei saa nettikaupoista. Ja ei, tämä ei ole mikään Kicksin tai E&T:n sponsoroima mainostus, vaan mä vain symppaan Estelle & Thildiä niin että haluaisin useampien tutustuvan sarjaan. Pieni merkki suurien varjossa!

Ainiin. Arvatkaa mitä? :)

Peukku

Kommentit
 1. 1

  nanna sanoo

  kä-kä-kääk :0 !!
  nytkö blogikiusattu peukalonkyntesi teki itsemurhan :| ??

  • 1.1

   Sanni sanoo

   Itsemurhan…! Ei saisi nauraa tällaisille mutta repesin… ^_^ Tai ehkäpä kynsi olikin niin masentunut kaikesta kritiikistä, että päätti jättää tämän maailman… Se ehkä ohjasi käteni hieman liian kovassa vauhdissa parvekkeen oveen, niin että jousto ei tällä kertaa enää riittänytkään…. R.I.P. Peukku.

 2. 3

  sanoo

  Sama yövoidejuttu pisti silmään.

  Ja hei, kiitos alevinkistä! Olisi saattanut jäädä huomaamatta, itse kun asioin Kicksissä lähinnä vain niiden E&T:n putiloiden tyhjentyessä. Sinun kauttasi ko. merkin löysinkin, kun viime keväänä googlasin juttuja hajustamattomasta luonnonkosmetiikasta. On kyllä ihan parasta! Kiitos siis siitäkin vinkistä näin pienellä viiveellä. :)

 3. 5

  Ruu sanoo

  voi ei, mitä kynnelle kävi ? tai siis poissahan se on, mutta miksi? katkesiko vai katkaisitko ?

 4. 8

  Saara sanoo

  Olitkos sä kokeillut noita luonnonkosmetiikan kivideodorantteja? Mä olen vielä aika aloittelija luonnonkosmetiikan käyttäjänä, mutta ostin ehkä kuukausi sitten Vivisanten mineraalideodorantin, joka on siis sellainen ”kivi”, joka pitää itse kastella. Ja jessus että se on hyvä! Mulla yleensä kaikki miedommat dödöt pettää, mutta tällä pysyy kainalot raikkaina koko päivän, ja ehdin testata sen vielä kesähelteillä eli tosi ääriolosuhteissa. :-)

 5. 9

  sanoo

  OMG, peukku!! :O

  mulla on kans menossa dr. hauschka kokeilu… ja varattu aika hoitolaan parin vkon päästä. Oon tykästynyt sarjaan, mutta mun iho huutaa tällä hetkellä enempi kosteutusta. Ehkä se tottuu?

 6. 10

  milipili sanoo

  NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!

  Ja crap kun tarjoukset ovat aina väärään aikaan..

  • 11.1

   Sanni sanoo

   Onneksi siis jotain myönteistäkin kynnen katkeamisessa…! ^_^ Voin kertoa että vasemmankin käden peukku katkesi vain muutama päivä ennen oikeaa. Ne on nyt kummatkin kaljuja. Näyttävät ihan säälittäviltä puikuloilta.

 7. 12

  Sissi sanoo

  Kiitos alevinkistä. Olen kytännyt uutta voidetta talveksi, nyt voisikin kokeilla Estelle&Thildiä.

 8. 13

  asdasdasdasas sanoo

  Kiitos vinkistä, oon mutenkin kosteusvoiteen tarpeessa ja E&T on muutenkin kiinnostanut mua. Onneks oon helsinkiin menossa kohtapuoliin :)
  Ja oon ihan vaan onnellinen tosta sun kyntes kohtalosta. Mut kai sä nyt leikkaat kaikki muutkin lyhyiksi?

 9. 15

  Pandora sanoo

  Voi ei! Mä ihailin aina sun kynsikuvissa sitä peukalon kynttä kun se oli niin pitkä ja täydellinen ja ihana. Ja nyt se on poikki… Joskus näinkin päin näitä kynsikommentteja :D

 10. 16

  Nimetön sanoo

  Oh no ! Voi, mulla kans vasta kävi samallain toiselle pikkurillille, ja ne oli ”ne kynnet” mulla, ne pisimmät ja kaameimmat ! 8)
  Onneks tosiaan kasvavat. :)

 11. 17

  Inski sanoo

  Hei tiiätkös yhtään voiko Helsigistä mistään liikkeestä suoraan ostaa Too Facedin kosmetiikkaa? Entäpä Urban Decayn? Vai saako vaan netin kautta?

  • 17.1

   Sanni sanoo

   Suomesta ei saa valitettavasti mistään Urban Decayta tai Too Facedia. Joudut kääntymään netin puoleen. :/

 12. 18

  sanoo

  Hei!

  Kiitos tuosta Kicksin tarjoisvinkistä! Kerroin vinkistä myös omassa blogissani ja linkkasin sun blogiisi, tämä ei varmaankaan haittaa? :)

 13. 20

  milipili sanoo

  Huomasin tänään että mun E&T kosteusvoiteen suomalaisessa tekstissä lukee 100% sertifioitu blaa blaa puhdistusvoide. Levitä kasvoille puhdistuksen jälkeen. Heh.

 14. 21

  Inkku sanoo

  Osaatko sanoa sopisivatko jotkin luonnonkosmetiikkatuotteet akneiholle? Tarkoitan siis lähinnä ihonhoitotuotteita, en meikkejä. Vai tarvitaanko ongelmaiholle jotain tehokkaampaa tavaraa? Ongelmana on aknen lisäksi ihon pintakuivuus.

  • 21.1

   Sanni sanoo

   Dr. Hauschkalla on öljyiselle ja epäpuhtaalle iholle oma hoitotuotteensa, Kasvoöljy, ja pintakuivuutta helpottamaan siihen voi sekoittaa voidenaamiota. Tämä on ns. ”erilainen” tapa hoitaa rasvaista ihoa. Perinteisempi tapa löytyy Laveralta, jolla on Minttu-sarja rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle. Sarjaan kuuluu puhdistusgeeli, kasvovesi, kuorinta ja ohut, antiseptinen kosteusvoide.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.