Tosihyvä kestoihmemaskara

Piti ihan tarkistaa milloin oikein kirjoitin blogiin tästä maskarasta, ja sehän oli toukokuussa 2012. Eli yli vuosi sitten. Ja tuon vuodentakaisen postauksen aikaan olin jo käyttänyt kyseistä maskaraa parisen kuukautta.

Ystävät, tämä maskara on minulla edelleen lähes päivittäisessä käytössä. Koska se vain ei tunnu loppuvan ja on muuttunut kuukausi kuukaudelta melkein vain paremmaksi. Joo, saa yökkäillä. Minähän en todellakaan ole koskaan ”kunnioittanut” näitä maskaroiden hygienia”sääntöjä” ja annan piut paut kolmen kuukauden käyttöajoille. Minä käytän hyväksi havaitsemaani ripsaria niin kauan kuin siinä sielu pihisee, ja joskus jopa elvytän kuivahtanutta loppua silmämeikinpoistoaineella…! Kyllä, niin pimeä minä olen. :) Vaikkei ripsareista tosiaan ole puutetta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyseessä on Yves Rocherin Sexy Pulp Ultra-Volume Mascara.

Toki massa alkaa nyt jo lähennellä loppuaan, mutta se ei vain millään muutu kuivaksi ja rapisevaksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sexy Pulp ei tee ripsistä enää näin elinkaarensa loppumetreillä paksuja ja ”seksikkäitä”, mutta piirtää ne esiin tosi kauniisti ja erotellusti. Ja näkeekö joku paakkuja? Ei paakuta ei!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ainoa asia joka estää Sexy Pulpia saamasta sitä Täydellisen Maskaran titteliä on hieman liian kookas harja minun silmieni kokoon. En ulotu sisänurkan ahtaan kulman ripsiin ilman että muhkea harja tökkää nenänvarteen tai kulmaluuhun.

Mutta muuten yksi parhaista ripsareista joita olen koskaan käyttänyt. Todellinen yllättäjä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joinain päivinä käytän Sexy Pulpia yksinään, mutta useimpina päivinä hyödynnän sen tekemän kauniin ”pohjatyön” ja kerrostan päälle toista maskaraa saadakseni tummemmat ja tuuheammat ripset.

SexyPulp_Rocket_ripset

Maybellinen The Rocket on edelleen suosiossa, tosin tämän maskaran massa ei pysty kilpailemaan Sexy Pulpin kestokoostumuksen kanssa. Sain The Rocketin käyttöön maaliskuussa, ja vaikka sillä saa edelleen ihanan mustat ja paksut ripset, niin massa paakuttaa jo selvästi. Sitä voi lisätä vain muutaman nopean kerroksen tai tuloksena on klimppiripset.

.

Onko joku teistä tutustunut Yves Rocherin Sexy Pulpiin? Harrastatteko eri maskaroiden ominaisuuksien yhdistelyä ja kerrostusta?

Kommentit
 1. 1

  Bemu sanoo

  Noh, minäkin sain sitten omani. Joku vertasi tätä jossain blogissa Armanin ”Eyes to kill” -maskaraan ja mä ajattelin että noo, johan on. Mutta pidän tästä todella paljon, eli jäi mulle käyttöön :) Ei ihan vedä vertoja tuolle lempimaskaralleni mutta ei kauksikaan jää ;D

  Miinusta saa minultakin tuo liian iso harja; alaripsiin minulla hankala. Mutta laitan sitten erillisellä ripsiharjalla tai toisella ripsarilla alaripset.
  Ja kyllä mä leikin maskaroilla. Tuuheuttavaa ja pidentävää jne. And btw – viimeisimmät ihastukset on olleet maskarat joiden toisessa päässä on ns. normaali harja ja toisessa päässä pienempi. On tosi käteviä <3 Viimeksi käytössä Guerlainin ko. maskara.

 2. 2

  Tiltu Kultu sanoo

  Välillä käytän Mayvellinen One by Onea Volum´ Expressin alla. Jostain syystä tämä ei ihan aina toimi, mistähän lie johtuu :/ Mutta silloin tällöin tällä saa mahtavan tuuhean ripsistön.

 3. 3

  sanoo

  ripsareita kannattaa jatkaa vodkalla! :D vesi ja silmämeikinpoistoaine (varsinkin vesi) saattaa lisätä maskaraan entisestään pöpöjä, ja me kaikki tiedetään, että vodka tai vastaava kirkas tappaa niitä pöpöjä. vinkki vain 20+ v. ;) tällä saa ripsariin mooooonta kuukautta lisää ikää.

  • 3.1

   Sanni sanoo

   :D Mutta eikö alkoholi saa silmiä vuotamaan…? Mä ainakin olen huomannut omalla kohdallani että jotkut luonnonkosmetiikan ripsarit, joissa on paljon alkoholia säilöntäaineena, saa mun silmät vähän reagoimaan kun levitän maskaraa ja alkoholi haihtuu.

 4. 4

  sanoo

  Tämä mascara on omiakin suosikkeja. Itsellä sottaa kaikki mascarat silmänaluset alta aika yksikön paitsi GA Eyes to Kill ja Kanebo 38 ja kolmas joka pysyy yllättävän hyvin on tämä YR, jopa 8 h siistinä, mikä on melkoinen suoritus!

 5. 5

  Joannn sanoo

  Hei, jos et itse saa silmiisi reaktioita tuollaisesta käyttöajan ylittämisestä, niin kauneusalan ihmisenä et vaan voi tuollaista suositella muille. Et taida tietää raaka-ainepuolesta mitään. Sinulla on käynyt vaan tuuria. Aika vastuuton olet.

  • 5.1

   Sanni sanoo

   et vaan voi tuollaista suositella muille.

   Ja missä vaiheessa olen suositellut tätä muille? :D Olen aina sanonut, että älkää veikkoset seuratko mun esimerkkiä! ^_^ En missään nimessä suosittele tällaista kenellekään, jokainen pidentäköön maskarojensa elinkaarta omalla vastuullaan.

   • 5.1.1

    Bemu sanoo

    Mascaran eltaantumisen kyllä haistaa eikä mun mielestä tuo ole vastuutonta käyttämistä kun itse käyttää. Vastuutonta on se että netissä myydään MUUTAMAN kerran käytettyjä mascaroita tai lainataan kaverilta.

 6. 6

  kaesa sanoo

  Ootko kokeillu tuota sexy pulpia jonkin toisen maskaran harjalla?

  Mä aloin joskus säästämään kuivuneiden ripsareiden harjoja, aluksi kulmakarvaharjaksi mutta sitten älysin että kyllähän niitä voi yhä käyttää ripsariharjanakin. Tietty riippuu ripsarin hylsystä, miten paljon se väriä annostelee siihen kuulumattomaan harjaan. Joskus väriä tulee liikaa, mutta joskus just sopivasti ja väri levittyy paremmin kuin sille tarkoitetulla harjalla :)

  Jos esim. kokeilis about samanpaksuista mutta lyhyempää harjaa kuin sexy pulpissa, niin sellaiseen saattaisi hylsy annostella sopivasti väriä..

  • 6.1

   Sanni sanoo

   Ootko kokeillu tuota sexy pulpia jonkin toisen maskaran harjalla?

   En ole, vaikka olen tosiaan sinun tavoin säästänyt hyviksi havaitsemiani maskaraharjoja.

 7. 7

  -- sanoo

  Sexy Pulp on paras kokeilemani ripsari, mutta koska se ei ole vedenkestävä, en voi käyttää sitä :(

 8. 8

  MilliPilli sanoo

  Aihe on mielenkiintoinen. Minulla on ohuet, hennot js lyhyet ripset :-(

  mielellään kokeilisin kahta ripsaria, jotta silmiin tulisi näyttävyyttä. Mitä yhdistelmiä käytätte ja suosittelette?

  • 8.1

   Sanni sanoo

   Mitä yhdistelmiä käytätte ja suosittelette?

   Nämä on aina täysin yksilöllisiä – riippuu millaiset ripset sinulla itselläsi on ja mitä niihin kaipaat. :) Itse tykkään kerrostaa niin että alle erotteleva maskara ja päälle pidentävä ja tuuheuttava. Se, minkä merkkiset, harjaiset ja koostumukselliset maskarat sitten valitsee näihin tehtäviin, riippuu aivan omien ripsiesi rakenteesta ja siitä mitkä maskarat toimivat sinulla.

 9. 10

  Sule sanoo

  Heeeih mulla oli justiin tämä vanhojentanssi ripsivärinä! :D Puoliks sattumalta tuli tämä ripsari mulle ja epäilin aluks pystynkö käyttämään, koska niin monet on herkistäny. Toimi ihme kyllä ilman sen kummempaa silmien punotusta. Ja oon kans huomannu, että tämä kestää aikaa tosi hyvin. :3 Moitin myöskin tuota isoa harjaa… Couleur Caramelin ripsarilla vähä etenki juuresta ensin pohjustin, koska muuten voi jo silmät vähä ärsyyntyä. Noin siis paljolti nykyäänki teen.

 10. 11

  Irene sanoo

  Moikka! Tää nyt ei oikein liity asiaan, mutta haluaisin kysyä olisko sulla mitään erityistä peiteväri-suositusta rasvoittuvalle ja helpohkosti kiiltelemään alkavalle iholle? Ite kun en oikein osaa/tiedä asiasta oikein mitään… :) mieluusti jokin markettituote, opiskelijabudjetti ei oikein riitä hirmu kalliisiin tuotteisiin…

  • 11.1

   Sanni sanoo

   Moi Irene! Joudun ihan rehellisesti toteamaan, että tunnen markettipuolen peitevärejä todella huonosti. Silmänalusille olen tykännyt eniten myydä L’orealin True Match Touche Magique -valokynää, joka on valokynäksi yllättävän peittävä. Saman sarjan varsinainen peiteaine on sitten todennäköisesti vieläkin peittävämpää, mutta mä en jostain syystä oikeastaan koskaan tarjoa sitä (no, suuri osa ihmisistä tuntuu etsivän valokynää, ei peiteainetta).

   Joudun siis myöntämään, että tässä asiassa en oikein osaa auttaa. :/ Ilman markettikategoria-rajausta olisin suositellut Estee Lauderin Double Wear -peiteainetta.

 11. 12

  Lurjus sanoo

  Juu, kyllä harrastan jatkuvasti eri mascaroiden yhdistelyä, myös värien osalta. Esim. alaripsiin navy ja yläripsiin mustaa tai harmaata. Harrastan myös mascaroiden ”jatkamista” vedellä, sillä jotkut mascarat kuivuvat avaamisestaan jo kuukauden päästä, enkä tosiaankaan heitä silloin jo menemään. Osaatko sanoa, miksi? Tarkoittaako sitä, että mascara on seisonut myymälässä jo kotvasen (eli, heitetäänkö myymälässä koskaan mascaroita pois vanhentuneina, vai myydäänkö kaikki vain pois)? Viihdy Kuopiossa!

  • 12.1

   Sanni sanoo

   Osaatko sanoa, miksi? Tarkoittaako sitä, että mascara on seisonut myymälässä jo kotvasen

   En valitettavasti osaa sanoa mistä tuo johtuu…. Syy voi olla se, että maskara on seisonut myymälässä pidempään (tosin etenkin halpojen ripsarien kohdalla kierto on niin nopeaa että mikään ripsari ei varmasti seiso kuukautta pidempään – lukuunottamatta ruskeita, sinisiä ja muita ei-mustia sävyjä), tai sitten maskaran koostumus vain on alunperinkin tehty sellaiseksi että se kuivuu nopeasti – mikä on tietysti huono homma kuluttajan kannalta mutta voi toisaalta taata valmistajalle sen, että asiakas ostaa maskaroita useammin.

   Mun mielestä esim. Maybellinen ja Lumenen maskarat on aina kuivuneet nopeammin kuin muiden merkkien.

   Viihdy Kuopiossa!

   Kiitos, on täällä ihan kivaa! :)

 12. 13

  Cerp sanoo

  Muistan käyttäneeni joskus vuosia sitten ”yleisroskan” vaaleanliilassa tuubissa olevaa tuuheuttavaa mascaraa useita tuubeja putkeen. Mietin tossa, että onkohan se ollu tää sama, mutta vaan vanhalla pakkauksella? Ku omat muistikuvat kyseisestä mascarasta (vajaa 10 vee takaperin) olivat samankaltaisia ku tämän blogisuosikkiripsarin :D Tätä en oo testannut, pitäis napata mukaan ku käy yleisroskan liikkeen lähistöllä.

  • 13.1

   Sanni sanoo

   Mietin tossa, että onkohan se ollu tää sama, mutta vaan vanhalla pakkauksella?

   En usko, minun muistini mukaan Sexy Pulp lanseerattiin viime vuonna uutuutena. Rocherilla ei taida olla mitään samaa maskaraa enää valikoimassa kuin 10 vuotta sitten.

   • 13.1.1

    Lurjus sanoo

    Mielestäni yli 10 vuotta sitten YR:n valikoimissa ollut Ludinelle waterproof ripsiväri on sama kuin nyt markkinoille tuotu YR:n Retropical-maskara sävy Bleu Outremer. Mulla on edelleen muinaismuistona juurikin tuo sähkönsininen, mascaran harja ja hylsykin on hämmästyttävän samanlainen. Muistatko Ludinellea?

   • 13.1.2

    Cerp sanoo

    Joo, arvelinkin vähän :D Täytyis vähä petrata tätä Rocher-tietämystä taas, en tosiaan ole käyttänyt merkin tuotteita vuosiin :) (ja taas alkaa tuntumaan Wanhalta!)

 13. 14

  Milla sanoo

  Rakastan tuota ripsiväriä! Sain sen alunperin näytekokoisena YRltä ja se oli menoa se :) todellakin täydellinen ripsari- ei varise, ei paakuta, tuuheuttaa ja antaa pituutta samaan aikaan. Sexy Pulpin koostumus on sellainen vahamainen ja se tekee ripsistä semmoset pehmeän tuuheat :) ei sellasia kovina harottavia hämähäkin paakkujalkoja, niin kuin esimerkiksi Lumenen ripsivärit, jotka kovettuvat ripsiin ja sen jälkeen varisevat silmien alle. Oon koukussa tähän ripsiväriin!

  • 14.1

   Sanni sanoo

   tekee ripsistä semmoset pehmeän tuuheat

   Aivan, tuon pehmeyden unohdinkin mainita! :)

 14. 15

  Helena sanoo

  Samaa olen ihmetellyt! Todella hyvä hinta-laatusuhde. Itsekään en muuten markkinamiesten hygienisääntöihin usko.

 15. 16

  Nimetön sanoo

  Sexy pulp on muuten hyvä, mutta minulla sotkee yläluomen. Sen sijaan se halvempi valkeakorkkinen violettiputkiloinen YR:n ripsari on paras mahdollinen. Ei sotke eikä varise.

 16. 17

  NG sanoo

  En ole testannut tätä, mutta sen Plumping mascaran kyllä :) Loistava on.

  Ripsesi ovat kauniit yksistään tällä pakkeloituina, mutta tuo toinen siinä päällä on jo liikaa – ei enää luonnollisen pehmeät :) Aletaan lähestyä jo hämähäkkiä, jos ei vielä paakkuja..

 17. 18

  sanoo

  Max factorin false lash effect on tosi hyvä ripsari. Ei näytä hyvältä jos laitat sitä suoriin ripsiin. Mutta kun ensin taivutat ja laitat sitten ripsarin, niin vau! Ja ripset pysyy kaarella koko päivän!

 18. 19

  Tiia sanoo

  Pah mä olen niin onneton ripsareiden suhteen. Ne aina kuluvat pois ripsien kärjistä. Käytän vain vedenkestäviä ripsareita ja hippusia on aina kulmaluulla. Olen löytänyt yhden ripsarin, mitä tykkään käyttää ja käyttänyt samaa (en siis samaa yksilöä tosin) yli 10 vuotta. Talk about kokeilunhaluinen…

  Kerran ostin, suuren hehkutuksen vuoksi, Max Factorin false lash effectin. Voi apua. Sen harja oli sellainen kumiputkilo, jossa sojottaa muutama hassu ”karva”. Meikkasin sillä (vedenkestävällä tottakai) lähes koko naamani, nenäpielet sun muut. Nyt rohkaistuin hankkimaan sen Maybelline rocket volumen kokeiluun, ja olen toistaiseksi saanut sitä enemmän ripsiin, kuin muualle naamaan;)

  Piti ihan tulla hehkuttamaan, kun minulta loppui vihdoin Lily Lolo. Tuli myös vähän sellainen ”nyt jo!?” fiilis. Piti ihan tarkistaa sähköpostista Biodellyn tilausvahvistus, että koskas oikeastaan olen sen tilannutkaan. Joopa joo heinäkuussa 2011. Tosin totuuden nimissä, tilasin silloin 3 sävyä kerralla, blondien, china dollin ja porcelinen. China Doll loppui. Miten niin kalkkilaivan kapteeni? Ihan suvereenisti olen sitä käyttänyt, myös nyt kesällä.

  Sentään edes tuo porceline on liian vaalea. Tilasin in the buffin sille kaveriksi, jotta voin sekoittaa niitä. Monille kai tuo in the buff on ihan passeli, vaalea kesäsävy pelkästään;)

  • 19.1

   Sanni sanoo

   Onnittelut tuotteen loppuunsaamisesta! :) Se on aina kieron tyydyttävää ^_^

   Minulla on In The Buff kesäsävynä, mutta talvisin en saisi sitä millään sulautumaan ihoon. Mutta hyvä niin, sillä se kertoo että oikeasti rusketun tuntuvasti! :D

 19. 20

  meow sanoo

  Mulla on kanssa käytössä tuo Sexy Pulp, mutta valitettavasti se ei ole iskenyt. Tekeehän se ihan hyvää jälkeä, mutta valahtaa vähän silmien alle parissa tunnissa, vaikkei mulla yleensä ole sellaisia ongelmia ripsivärien kanssa..

 20. 21

  pirpana sanoo

  Mitä ihanaa persikkaista luomiväriä sinulla on noissa kuvissa. Kävisiköhän tuollainen väri juuri sinisilmäiselle?

  • 21.1

   Sanni sanoo

   Käy nimenomaan sinisilmäiselle! :) Minulla on meikissä itse asiassa kolmeakin eri persikkaista luomiväriä…! Koko luomella on Yves Rocherin jo edesmennyttä vaaleaa persikkaa Luminelle-sarjasta, ulkopuolikkaalla (niinikään edesmennyttä) L’Orealin Natural Peach -luomiväriä ja luomivaossa Yves Rocherin (tämänhetkisessä valikoimassa oleva) Luminellen Pêche Nude -sävyä (nro 21). Ainiin, ja onhan mulla vielä persikkainen pohjustuskin…. ;)

   Tuosta meikistä, vaikka onkin tuollainen superneutraali, on myöhemmin tulossa oma juttunsa. :) Siksi nuo tuotetiedotkin oli muistissa ^_^

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.