The Rrrrocket-ripset!

Suhteeni ripsiväreihin on muuttunut valtavasti viimeisen 3-4 vuoden aikana (lue: alettuani bloggaamaan ja päästyäni töihin kosmetiikkamyyjäksi). Ennen minulla oli aina käytössä kerralla vain yksi, maksimissaan kaksi ripsaria, ja  kaikki tuntuivat käytössä lopulta melkein ihan samalta. Ainoa asia, missä saatoin huomata jotain eroa, oli maskaraharjan erottelukyky. Valitsinkin maskaran aina harjan perusteella, itse värimassan ajattelin olevan käytännössä ”ihan samaa kamaa” oli ripsari mikä hyvänsä.

Maskarat_toukokuu2012

Kun ripsareita sitten alkoi töiden ja blogin kautta kertyä ja minulla on nykyään kerralla viisikin ripsiväriä käytössä, ovat maskaramaailman nyanssit  avautuneet ihan uudella tavalla. Yksilöiden välillä huomaa selviä eroja ja niitä on helpompi vertailla. Nykyään on ihan selvää, että toiset maskarat kerrostuvat hanakammin kuin toiset, toiset kuivuvat nopeammin, jotkut paakuttavat jo tuoreeltaan ja koostumukset vaihtelevat lähes nestemäisestä voidemaiseen ja vahamaiseen.

Nyt on aivan eri fiilis aina uutta ripsaria korkatessa. Ja tästä pääsemmekin päivän aiheeseen, eli viimeisimpään testimaskaraan! :)

RocketVolumExpress_maskara

Pääsin Maybellinen ja Indiedaysin kamppiksen myötä kokeilemaan Maybellinen Volum’ Express –maskaraperheen uutta The Rocket –ripsaria.

The Rocket Volum’ Express lupaa supernopeaa tuuheutta muutamalla vedolla ilman paakkuja. Harjaosa on paksuhko ja varustettu kumisilla mikroharjaksilla.

Vastaako tuote lupaustaan? Kyllä. Tai itse asiassa se tekee enemmänkin – nimittäin väittäisin, että se myös kaareuttaa. Ensimmäinen asia, mihin kiinnitin huomiota, on nopea kuivuminen. Ripset jähmettyvät nopeasti ”ylöspäin” (tulisiko nyt siitä sitten nimi ”Raketti” ^_^)  ja näyttävät taivutetuilta. Toinen huomio on voimakas kerrostuvuus – ripset saavuttavat ideaalituuheuden jo kahdella kerroksella. Tai ainakin minun ideaalini. :)

RocketVolum_before_after

Mikroharjakset nappaavat kiitettävästi pienet ja ohuetkin ripset. Ihan kampamaisen erotteleva tämä ei ole, mutta ei myöskään klimpitä ripsiä yhteen. Massa on hyvin ohutta ja nestemäistä, ja harja levittää värin tasaisesti.

Lisäksi totean, että ihan kuin ripseni näyttäisivät tavallista mustemmilta..?

RocketVolum_vertailu

Tässä kuvassa näkyy minusta hyvin tuo kaareuttava/taivuttava efekti. Maskarattoman silmän ripset osoittavat vähän eri suuntaan…

Kaiken kaikkiaan täytyy sanoa, että tykkään The Rocket Volum’ Expressistä. Olen mieltynyt tällaisiin hyvin erotteleviin kumiharjoihin ja ne ovat mielestäni ehdottomasti etenkin hentoripsisen ystäviä. Samoin tykkään maskarasta, joka tuuhentaa ripset nopeasti ilman että tarvitsee vetää viittä kerrosta.

Rocket_look_tuotteet

Testipaketin mukana tuli myös voidemainen Color Tattoo 24 Hour -luomiväri sävyssä Turquoise Fever sekä Master Precise -eyeliner. Tein niillä oman versioni The Rocket –mainoksen lookista – turkoosia koko luomelle (sekä ylös että alas) ja tehokas musta rajaus.

RocketVolum_turkoosi_look

Tattoo-luomivärejä olen kokeillut aiemminkin ja tykkään. Pysyvät hyvin ja toimivat toki myös erinomaisina pohjustajina.

Master Precise -eyeliner oli uusi tuttavuus. Tämähän kuuluu niihin joustavapäisten huopa-eyelinerien ryhmään joita minä hellästi kutsun ”lötköiksi”, paitsi ettei tämä tyyppi ollutkaan niin lötkö! Master Precisen kärki on yllättävän jämäkkä ja ennenkaikkea ohut, tällä saa tarkkaa jälkeä. Ja sävy on tosi musta. Kiva ylläri tämä eyeliner, taitaa siirtyä suosikeihin…!

.

Onko joku jo kokeillut uutta Raketti-ripsaria? Mitä tykkäätte yleisesti Maybellinen ripsareista? Itse olen käyttänyt joskus muinoin monta tuubia Full’n’Soft -maskaraa jota ei enää saa Suomesta. Enää en tosin taitaisi käyttää vaikka sitä täältä saisikin, tykkään niin paljon enemmän noista kumisista harjoista. :)

Kommentit
 1. 1

  Salla sanoo

  Vau, täytyy ostaa testiin itsellekkin tuo ripsari! Näyttää jälki tosi lupaavalta :)

 2. 2

  mervi sanoo

  Minä tykkään Maybellinestä, yksi niitä harvoja mascaroita jotka eivät ärsytä silmiä. Full’n’soft oli ihanaa, oon jo ihan unohtanut sen, joku toinenkin suosikki katosi aivan liian nopeasti.

  Osaisitko muuten suositella jotain ripsiväriä joka olisi nimenomaan vain VÄRIÄ antava, tuuheutta tai pituutta tai kaarevuutta en kaipaa. Mulla tahtoo ripset hajoilla jos on liikaa kaikkea kuitua tms. ripsivärissä, joten se oma tuuheus riittäisi hyvin ilman nuita lisukkeita.

  • 2.1

   Sanni sanoo

   Osaisitko muuten suositella jotain ripsiväriä joka olisi nimenomaan vain VÄRIÄ antava, tuuheutta tai pituutta tai kaarevuutta en kaipaa.

   Cliniquen Naturally Glossy tai Laveran Double Black -maskaran volyymipää. Tuossa Laveran maskarassa on siis kaksi päätä; pidentävä ja ”tuuheuttava”. Laitan tuuheuttavan lainausmerekkeihin, sillä eipä se juurikaan tuuheuta, tuo mielestäni vain kauniin tasaisesti väriä klimpittämättä. Kyseinen maskara on mun luottotuote alaripsille! :) Alaripsille kun en missään nimessä halua pitkää tai paksua hämähäkinjalka-efektiä, ainoastaan väriä. Tuo Laveran Double Black on siis mulla joka päivä alaripsikäytössä! (Sitä pidentävää päätä en käytä.)

   • 2.1.1

    Nimetön sanoo

    Foreverin sonya ripsiväri on ihana se tuo väriä mutta ei pituutta. Harja osa on todella hyvä! Valitettavasti tuote on vähän kalliimpi ja sitä ei saa kaupasta. Jos haluat kokeilla kirjoita Googlen aloe Vera. Sieltä löytyy muitakin meikki tuotteita sekä rasvoja ja muita hyvin vointi tuotteita

 3. 3

  Bemu sanoo

  Ripsesi näyttävät kyllä tosi kauniilta :) Ja nyt mulla herää kysymyksiä, olen nimittäin välillä ollut ihan hukassa ripsarien kanssa:
  1) Olin ostamassa maskaran jonka sanottiin olevan voidemainen, mutta vetäydyin kun en tiedä millainen/erilainen on voidemainen maskara??
  2) Itse pidän tällaisista isoista harjoista, mutta miten niillä saa siististi alaripset? Olen käyttänyt sitten alaripsiin eri ripsaria…

  Tämä tuntuu kyllä ehdottomasti kokeilemisen arvoiselta maskaralta kun katsoo sinun ripsiäsi <3

  • 3.1

   Sanni sanoo

   Moikka Bemu!

   Voidemainen koostumus tarkoittaa vain sitä, että ripsari ei tule hylsystä ulos kovin märkänä. En usko, että ”taviskäyttäjä” (millainen itsekin olin ennen) useinkaan havaitsee mitään eroa voidemaisen ja nestemäisemmän ripsarin välillä. Nuo koostumukset toimivat vähän eri tavalla eri ripsissä. Voidemaisia pidetään usein tuuhentavampina kuin nestemäisiä. Nestemäinen puolestaan tekee erottelevampaa jälkeä, koska levittyy ripsiin ohuemmin.

   Mitä alaripsiin tulee, itsekin käytän alaripsiin eri maskaraa kuin yläripsiin. Isolla harjalla voi koettaa saada siistimpää jälkeä alaripsiin kääntämällä se pystysuuntaan ja värjäämällä ripset vain sen kärjellä. Tuo Rocketin harja ei mun mielestä ole NIIN suuri ettäkö se väkisin sotkisi alaluomella. Itse vain en halua alaripsiini näyttävyyttä, ja siksi käytän sinne vain väriä tuovaa maskaraa.

 4. 4

  sanoo

  Kuulostaa mielenkiintoiselta tuo raketti-mascara. Minun jäykkisripsiä ei saa pysymään taipuneena kuin L’orealin Telescopic-ripsari, jota olen käyttänyt jo tosi pitkään. Välillä olen sortunut ostamaan jotain muuta ja pettynyt ja ovat jääneet käyttämättä. Liekkö tätä uskaltaisi kokeilla.

  • 4.1

   Sanni sanoo

   Luulen, että jos/kun Rocketista joskus tulee vedenkestävä versio, niin se voisi olla optimaalinen tosi jäykille & suorille ripsille.

   • 4.1.1

    hessu sanoo

    en tiedä tiedätkö jo tai onko tämä ihan turha kommentti :D mutta itse ostin juuri espanjasta rocketin vedenkestävän version! odotan innolla ekaa testikertaa :)

 5. 5

  sanoo

  Maybellinen ripsarit ovat aina olleet hyviä ja varmoja ostoksia! Voipi olla että tämä rocket ripsari eksyy meikkipussiini.

 6. 6

  Ronja sanoo

  Mä olen ollut jo siitä asti, kun ensimmäisen kerran jossain Youtube videossa tuon näin niin todella kiinnostunut ko. ripsarista! Pitääkin varmaan piakkoin kotiuttaa se testiin, kun olen kuullut siitä niin paljon hyviä arvosteluja! :)

 7. 7

  sanoo

  En ole kokeillut juuri tuota Maybellinen ripsaria, mutta merkin useita muita kyllä. Kaikki sotkevat silmänaluseni parissa tunnissa. Tosin tämä on ominaista itselleni vähän kaikissa ripsiväreissä, se tuli todistetuksi, kun sain kokeiluun Dr. Hauschkan uutuusripsarin… Olen elämäni aikani kymmenistä kokeiluista löytänyt itselleni vain kolme ripsiväriä, jotka eivät sotke silmäalusia. Noista tattoo-luomiväreistä pidän kovasti.

  • 7.1

   Titta sanoo

   Mulla levii myös aina kaikki ja niin teki valitettavasti tämäkin. Harmittaa kun tämä muuten oli hyvä. Ainoastaan max factorin ripsarit ei mulla levii pitkin silmänalusia.

 8. 9

  Tiitu sanoo

  Minäkin olen usein lämmöllä muistellut Full’n’Soft ripsaria :) oon miettinyt uskaltaisko kokeilla uutta rakettia, no nyt ainakin aijon kokeilla!

 9. 10

  Ansku sanoo

  Wau mikä meikki!!Taivutatko ikinä ripsiäsi ripsentaivuttimella?Kivasti kyllä tämä ripsiväri kaareuttaa:)Itse olen taivuttanut ripsiäni taivuttimella jo vuosia,mutta pelkään että ripset kovin kuluvat tästä toimenpiteestä..:/
  Kysymys myös hiukan aiheen vierestä,mutta onko olemassa mielestäsi ikäryhmää kelle helmiäisluomivärit sopii ja keille enää ei?Eli kuinka vanhan ei kannattaisi enää käyttää helmiäistä sisältäviä luomivärejä?Itse en käytä älyttömiä hileluomivärejä,mutta pidin esim.Idun meikkisi hohteesta:)

  • 10.1

   Sanni sanoo

   Taivutatko ikinä ripsiäsi ripsentaivuttimella?

   Silloin tällöin. Täytyy myöntää, että olen taivuttimen kanssa aika laiska… Lisäksi omistamani taivutin (Shu Uemura) on vähän kömpelön muotoinen mun silmille enkä saa sitä aivan ripsien tyveen. Pitäisi ostaa pienempi taivutin.

   onko olemassa mielestäsi ikäryhmää kelle helmiäisluomivärit sopii ja keille enää ei?Eli kuinka vanhan ei kannattaisi enää käyttää helmiäistä sisältäviä luomivärejä?

   Helmiäisluomiväreille ei ole ikärajaa. :) Se ”sääntö”, jonka mukaan ikääntyneen kuuluisi käyttää vain mattasävyjä, on totaalisesti aikansa elänyt. Mattameikki vanhentaa, kuulas nuorentaa! Mikä ei tietenkään tarkoita sitä, että 70-vuotias daami levittää kasvoilleen ne kaikkein kimaltavimmat luomivärit ja korostuspuuterit. Hohdetta on monentasoista. Ei siis kannata ajatella, että on ”vain” helmiäistä ja mattaa. Koostumuksia näiden kahden ääripään välillä on tosi monenlaisia. Ikääntynyt lady ei ehkä valitse sitä kaikkein metallisinta helmiäistä, vaan hänelle sopii paremmin maltillisempi, satiininen hohto.

   Minusta järkevintä on aina käyttää meikissä sekä mattaa (varjostus) että hohtoa (korostus). Eli vaikkapa silmämeikissä koko luomelle vaaleaa shimmeriä ja varjostukset tummalla mattasävyllä. Stephan Øienin vinkki mattapohjasta + kimalteesta päällä oli myös mielestäni hyvä.Kuva tällä tavalla tehdystä aikuisen naisen silmämeikistä oli tuossa haastattelupostauksessa.

   • 10.1.1

    Ansku sanoo

    Kiitos kattavasta vastauksesta!!Omia vanhentuneita meikkitietoja on hyvä välillä ”tuulettaa” ajanmukaisemmiksi:)

 10. 11

  Jenny sanoo

  Tuota ripsiväriä voisin kokeilla seuraavaksi, näyttää hyvältä :) Mulla on nyt se Maybellinen joku cat eyes, samanlainen putkilo mutta keltainen, se on ihan kiva myös ja kaareuttaa selvästi ripsiä, mutta siinä on sellainen perus harja ja tykkään enemmän kumisista :>

 11. 12

  Minni sanoo

  Ihana tuo viimeisen kuvan meikki! :) Tulee tuollainen lumikuningatar fiilis siitä!

  Tulit mieleen kun tuskailin aamulla, kun jo toinen Lumenen natural code poskipuna/aurinkopuuteri pakettini löytyi meikkipussista murentuneena. Tykkäsin hirveästi siitä, että samasta paketista löytyi molemmat, mutta tuo oli jo tosiaan toinen kappale, joka hajosi ennen aikojaan, mutta koska sarjalle taitaa ominaista olla heikko laatu, niin nyt olisi uuden kappaleen etsintä edessä. (Saman sarjan luomivärit hajoilleet samalla tavalla ilmeisesti muillakin…) Kysymys kuuluukin, osaisitko vinkata joltain toiselta valmistajalta hyvää poskipuna/aurinkopuuteri yhdistelmää? :) Juoksen kahden kodin väliä, joten yhdistelmä on kompaktin koon takia suurta plussaa verrattuna kahteen erilliseen tuotteeseen. :)

 12. 13

  sanoo

  Kiitos vinkistä! Menee seuraavaksi ostoskoriin tämä rakettituttavuus. Mä olen ripsarien suhteen sellainen vaihtelija. Etsin aina sitä optimaalisinta ripsaria, eli ts. sellaista, joka tekis mun ripset tekoripsimäisiksi kaikin tavoin. Mitkään natural look -ripsarit ei todellakaan siis kelpaa mulle. Tän raketin jälki näyttäisi kuitenkin lupaavalta!

 13. 14

  Mitsku sanoo

  Onko tuosta Rocketista olemassa vedenkestävää versiota? :) Mulla ei nimittäin pysy ripset taivutettuina jos ei ole vedenkestävää ripsaria. Mistähän johtuu..

  • 14.1

   B sanoo

   Rocket ripsaria ei ole vedenkestävänä (ainakaan suomessa! Väreinä löytyy musta ja ruskea :)

  • 14.2

   Sanni sanoo

   Onko tuosta Rocketista olemassa vedenkestävää versiota?

   B jo tuossa vastasikin mutta täydennän vastausta vielä sillä, että uutuusripsaria lanseeratessa ei koskaan julkaista samaan aikaan sekä normi- että vedenkestävää versiota. Useimmiten normiversio tulee ensin ja WP sitten myöhemmin mikäli normiversiosta tulee suosittu. :)

 14. 15

  Anni sanoo

  Näyttää vakuuttavalta! Mitä luulet pitäisikö tuo taipuneena sellaisetkin ripset jotka yleensä pysyy kaarella vain waterproof-ripsareilla..? Olisiko sulla sattumalta koekaniinikaveria jolla olisi sama ongelma? :)
  Vaikkei samaa lupaakaan kuin tämä, niin mä yhä ikävöin wp-telescopicin perään. Voi miksi se poistui myynnistä, miksei jo tule uutta tilalle (kun normiversiokin taisi uudistua..?) ?!

  • 15.1

   Sanni sanoo

   Mitä luulet pitäisikö tuo taipuneena sellaisetkin ripset jotka yleensä pysyy kaarella vain waterproof-ripsareilla..?

   En osaa valitettavasti sanoa…. Ja ripsari on niin uusi etten ole vielä ehtinyt kuulemaan laajempia käyttökokemuksia.

 15. 16

  sanoo

  Taidan testata rakettimaskaraa myös! Varsinkin jos löydän vedenkestävän version. Oma lemppari on tällä hetkellä Maybellinen Falsies, raketti olisi varmaan sen kaveri.

  Color tattoo luomivärejä rakastan ja tykkäsin ensin tuosta eyelineristakin kovasti, väri on tosi musta ja tykkään linerin kärjestä. Valitettavasti väri vaan sottasi mulla päivän mittaan kovasti, pohjustuksen kanssakin.

  • 16.1

   Sanni sanoo

   Varsinkin jos löydän vedenkestävän version.

   Kun normiversio vasta lanseerattiin niin menee varmasti hetki ennenkuin WP-versio mahdollisesti tulee meidän markkinoille…. Jenkeissä WP on jo saatavilla.

 16. 17

  Bette sanoo

  Itse ajattelin tuon ripsarin olevan näitä ”TAAS uusi ripsari maybellineltä” -juttuja. Mutta yllätyin että ripsari olikin aika hyvä. Iso miinus tuossa on se, että jos on pikkuisenkin rasvoittuvat luomet, tuo ripsari leviää luomille!

 17. 18

  Marisa sanoo

  Tuo näyttää ja kuulostaa kyllä hyvältä. :) Haluaisin löytää edullisemman version vakiripsiväriksi, tällä haavaa kelpuutan vain Lancômen L’Extrêmen, mutta kun se on niin kallis… :/ Tosin kalliiksi tulee ostaa edullisempia ripsivärejäkin vain testiin. Jotain Cat’s Eyes -ripsiväriä olen Maybellinelta kokeillut, se ei ollut kummoinen. Ainoa ongelma minullakin on se, että ripsivärin on oltava vedenkestävä, muita en yksinkertaisesti voi käyttää.

  Mulla on yksi äärimmäisen nolo kysymys… Mitä tarkottaa tässä ripsivärislangissa nämä ”kerrokset”? Sinä laitat tuota siis kaksi kerrosta… Annatko värin kuivua välillä vai mitä? En ole ikinä ymmärtänyt enkä keneltäkään kehdannut kysyä… :D

  • 18.1

   Sanni sanoo

   Ainoa ongelma minullakin on se, että ripsivärin on oltava vedenkestävä, muita en yksinkertaisesti voi käyttää.

   Joudut siis odottelemaan The Rocket WP:tä… Tylsää tosiaan että (ainakaan meidän markkinoilla) normi- ja WP-versioita ei julkaista yhtä aikaa. :/

   Mitä tarkottaa tässä ripsivärislangissa nämä “kerrokset”?

   Kerros on siis muutaman vedon muodostama kokonaisuus, jonka annetaan kuivahtaa hetki (siis puhutaan sekunneista, itse odotan ehkä maksimissaan 10 sekkaa) ennen seuraavan kerroksen levitystä.

   Moni saattaa luulla että kerroksella tarkoitetaan ”vetoa”, mutta se ei ole sama asia. Yhdellä vedollahan harva saa edes kaikkia ripsiä katettua massalla! :)

   • 18.1.1

    Nimetön sanoo

    Kiitos vastauksista! Juu vetoon en sitä kerrosta oikeastaan sekoittanutkaan, eihän kahdella vedolla mitään ripsiin oikein saakaan. :)
    Täytynee itse oikein alkaa miettiä, montako kerrosta ripsiväriä aina laitan, en nimittäin osaa äkkiseltään sanoa yhtään. :D

 18. 19

  milipili sanoo

  Tykkään, saa tosi näyttävää jälkeä. En pidä kuitenkaan kun se kovettuu ripsiin, kun massa alkaa olla tiensä päässä on varmasti kova rapistelemaan pitkin alaluomea. Tätä en myöskään saa siivottua yläluomelta vanhalla ”odotan hieman ja pyyhkäisen pois topsipuikolla”-kikalla, ei nimittäin lähde mihinkään!

  Eli Volume Million on edelleen ykkönen!

 19. 20

  Petra sanoo

  Hei! Olisiko tämä ostos hyvä, kun koen että ripset suoristuvat muutamassa tunnissa vaikka taivutan ne ja laitan ripsiväriä? :)

  • 20.1

   Sanni sanoo

   En valitettavasti osaa sanoa… :/ Mun omat ripset kun ei ole tuollaista sorttia.

   Osaan ainoastaan sanoa, että tämä ripsiväri kuivuu mielestäni nopeammin kuin normiripsarit yleensä, ja ripset jäävät siksi kaarevammiksi. Tähänhän perustuu myös wp-maskaroiden kyky pitää kaarta –> ne kuivuvat normiripsaria nopeammin.

 20. 21

  maria sanoo

  Onpa mielenkiintoinen! Mulla ei muuten taivu ripset jos niitä mekaanisesti yrittää pakottaa, olisikohan tässä ratkaisua.

  Itseäni kiinnostaa, että miksi ripsari taivuttaa ripsiä? Jotain tekemistä kuivumisen ja yhdisteiden kemiallisen asettumisen kanssa tjs.?

  • 21.1

   Sanni sanoo

   Ripsareihin voidaan lisätä polymeereja, jotka ”kiristävät” ripsen pintaa niin että se kaartuu. Tämä on ainakin yksi teknologia. Ja sitten tietysti massan mahdollisimman nopea kuivuminen tukee ripsen kaarevaksi jäämistä, tietysti tällöin ripseä on täytynyt jollain saattaa kaarevaan muotoon (joko painamalla harjalla ripsiä ylöspäin tai käyttämällä taivutinta).

   Tähän Rocket-ripsariin ei varmaankaan ole lisätty mitään kaareuttavia ainesosia kun sen markkinointiteksti ei puhu kaareutuksesta lainkaan, mutta mahdollisesti ihan vain nopean kuivumisen takia mun ripset jää tällä selvästi taivutetun näköisiksi. Mun ripset on niin hentoiset että niitä on helppo taivuttaa jo pelkästään painamalla maskaraharjalla ylöspäin. Nopeasti kuivuva massa sitten kiinnittää ne tuohon asentoon. :)

 21. 22

  Emma sanoo

  Näytti kyllä tosi kivalta ripsissäsi toi Rocket!

  Hei näin kevään kynnyksellä ajattelin kerrankin aktivoitua ajoissa – samasta vaivasta kärsivänä tiedustelen, että mikä aurinkovoide sulla on tällä hetkellä käytössä tuohon ylähuulen pigmentoitumiseen?

 22. 23

  NG sanoo

  Ihastuttava turkoosi luomiväri! Hyvältä näyttää ripsarikin, Maybelline (kuten muutkin Lorkun brändit) loistavaa maskaroillaan.

 23. 24

  raketti housuissa sanoo

  Minkälainen sivellin on hyvä noiden Color Tattoo -luomivärien levittämiseen? :o

 24. 25

  sanoo

  Mä kyllä vakuutuin tuosta ripsarista tämän postauksen perusteella ja haluaisin kokeilla :) Harmi, että mulla on odottamassa useampi ripsari korkkausta, sillä muuten marssisin heti ostoksille. Toivottavasti jää kauppojen valikoimiin!

 25. 26

  Kirppu sanoo

  Nappasin eilen kaupasta saman tien ripsarin että linerin! Kakkulinerin jälkeen tämähän oli oikein hyvä kynä! Ja näppärä ottaa mukaankin. Rajauksen sai tehtyä tarkasti ja jälki oli todella musta.
  Ripsivärissä tapahtui kaikki mitä kerroitkin :D Ei tarvinnut paljoakaan laittaa kun ripset olivat jo mustat, mutta erottelu ei ollut ihan parasta. Suu kyllä loksahti auki kun katoin sivupeilistä kuinka ripseni olivat taipuisat! Wou! :) Kuivuu kyllä nopeammin kun aikaisemmat ripsarit. Vielä en luovu kokonaan Lorealin Volume million lashes ripsarista ;) mutta rocket ja liner tulee aktiiviseen käyttöön, joten kiitos huipusta vinkistä! :)

 26. 27

  sanoo

  Olen itseasiassa suunnitellut ostavani kyseisen ripsarin seuraavaksi, kunhan nykyinen Lorkun volume million lashes loppuu (josta olen myöskin tykännyt hurjasti!)

  Aikaisemmin lemppari oli juurikin Maybelline Volum’Express Colossal, joskin rakastuin itsekin kumisiin harjoihin. :)

 27. 28

  sanoo

  Ostin ton itsekkin jo silloin heti sinä päivänä kun sitä stockalle tuotiin, mutta itse oon vähän kahden vaiheilla ton ripsarin kanssa. Ihan hyvä perusripsari, mutta jos etsii tuuheuttavampaa niin Rimmelin Scandal Eyes peittoaa kyllä tämän huimasti. Itse omistan vähän ”laiskat” luomet jotka painautuu siis melkein silmän päälle, ja tää Rocket ripsari sotkeutuu mulla kyllä yläluomille. Ite oon tykännyt käyttää tätä L’orealin Telescopicin päällä. :)

  Oon Master Presicestäkin eri mieltä, onhan se hyvä mutta mulla loppui tussista väri vähän päälle kahdessa viikossa! Siks ostinkin nyt geelimäisen rajausvärin kun alkoi ottaa päähän noiden tussien lyhyt käyttöikä.

  Mutta osaatko suositella jotain kohtuuhintaista (alle 20€) meikkivoidetta KUIVALLE iholle? Peittävyydellä ei ole niinkään väliä kunhan vain levittyisi tasaisesti. True Matchia kokeilin jo, mutta se ei toiminut kyllä laisinkaan. :/

 28. 29

  Tiltu Kultu sanoo

  Minä olen vannonut Maybellinen Volum Expressien nimeen jo monen monta vuotta ja tuo rakettiripsari on ostoslistalla heti kun/jos sitä tulee saataville vedenkestävänä.
  Joku raskasluominen aiemmin mainitsi Rocket Volumen suttaavan, mutta uskon ja toivon vedenkestävässä versiossa tuon korjaantuvan.

  Hei Sanni muuten, ostin Isadorameikkisi innoittamana sen Colormatic eye penin ja se on kyllä ihan kiitettävästi pysynyt vesirajassa. Huomasin myös sen, että yläluomella jää se ihonvärinen pläntti ulko- ja sisäluomenrajausten väliin ja sanoit maestron värittäneen sen taitavasti piiloon. Osaatko sanoa yhtään, millä taktiikalla? Eipä tuo tosin kovin paljoa erotu yläluomelta mutta ihan uteliaisuudesta :)

  Miten sisärajauskynien hygieenisyys muuten? Onko jotain kikkaa puhdistaa tuollainen vahainen kynä ennen käyttöä/käytön jälkeen ja välttää simätulehdus (jäi vähän neuroosi päälle kunviimeksi silmäni tulehtui käytettyäni sisärajausta, kyseessä tosin ihan kajalkynä)

  Ehkä innostun käyttämään myös geelilaineria sisärajauksiin, mutta tämänkin hygieenisyys mietityttää vaikka siveltimen pesenkin usein, onhan samaa väriä mätetty myös ulkoluomelle. Otan mielelläni vinkkejä vastaan!

  • 29.1

   Sanni sanoo

   sanoit maestron värittäneen sen taitavasti piiloon. Osaatko sanoa yhtään, millä taktiikalla?

   Ikävä kyllä en, sillä koska meikkaustilassa ei ollut peiliä, en nähnyt lainkaan mitä Stephan tarkalleen ottaen teki.

   Miten sisärajauskynien hygieenisyys muuten? Onko jotain kikkaa puhdistaa tuollainen vahainen kynä ennen käyttöä/käytön jälkeen ja välttää simätulehdus?

   Silmätulehdushan voi tarttua kynän välityksellä ainoastaan, mikäli kynällä on meikattu tulehtunutta silmää. Kynä itsessään ei käsittääkseni voi tulehdusta aiheuttaa, tai en ole sellaisesta ainakaan kuullut. Omaa silmää meikatessa ei siis luonnollisestikaan tarvitse kynää sen kummemmin desinfioida jos silmät ovat terveet. Jos taas tarkoitit, miten meikkitaiteilija huolehtii kynien hygienisyydestä, niin Stephan esimerkiksi katkaisee aina kynän pään jokaisen asiakkaan jälkeen ja teroittaa puhtaan, koskemattoman pään esiin. Ja muistaakseni mainitsi vielä desinfioivansakin kynän pään varmuuden vuoksi.

   • 29.1.1

    Tiltu Kultu sanoo

    ”Kynä itsessään ei käsittääkseni voi tulehdusta aiheuttaa, tai en ole sellaisesta ainakaan kuullut. Omaa silmää meikatessa ei siis luonnollisestikaan tarvitse kynää sen kummemmin desinfioida jos silmät ovat terveet.”
    Juu tämä käy kyllä järkeen mutta silti pelkään, että siihen tarttuu pöpöjä jotka aiheuttaa tulehduksen :D

    • 29.1.1.1

     Sanni sanoo

     Ymmärrän :) Jos on kerran saanut tulehduksen niin varmasti arveluttaa. Lisävarmuutta kynän puhtauteen saa pyyhkäisemällä kynän päätä desinfiointiaineeseen kastettuun paperipyyhkeeseen, tai sitten voi tehdä niinkuin Stephan ja terottaa kynän joka käytön jälkeen… mutta silloin kynä loppuu tietysti aika nopsaan ;)

 29. 30

  Cerp sanoo

  Joskus vuosia sitten käytin sitä ”perinteistä” Volum Expressiä useamman tuubin ja tykkäsin silloin kovasti. Ajattelin nostalgisoida ja ostaa sitä ensi kertaa sitten teinivuosien, mutta pyörrän puheeni ja hommaankin Rocketin sen sijaan. Yleisesti ottaen oon tykänny Maybellinen ripsareista, mutta nykyinen lemppari on kyllä Max Factorin FLE.

  Rakastuin myös tohon Master Presiceen, sillä saa ihan loistavan tarkat rajaukset myös alaluomelle! Mutta lyhytikäinen tuo ikävä kyllä on, kuukauden päivät käytössä ja nyt jo kuivunut. Vaikka eihän kai tussien käyttöikää voi verratakkaan dippeihin. Aion silti ostaa samanlaisen uudestaan, sen verran rakastuin!

  • 30.1

   Cerp sanoo

   Pakko vielä uudelleenkommentoida: Rockettia testattu ja lopputulos: WAU! Tästä taitaa tulla uus lemppari FLE:n rinnalle. Verrattuna FLE:hen, tämä antaa hyvin tuuheutta jo ensivedolla. (Mulla FLE vaatii ainaki 2 kerrosta) Plus että massa on niin ohutta, että tätä pystyy tosiaanki kerrostamaan aina vaan uudelleen. Rakkautta ensisipaisulla :D

 30. 31

  hessu sanoo

  hei kysyisin sellaista, että voiko tuota Color Tattoo -luomiväriä käyttää myös linerinä (laitto sellaisella small angle brushilla) vai onko parempi ostaa ihan siihen tarkoitukseen tehty geeli väri? :)

  • 31.1

   Sanni sanoo

   voiko tuota Color Tattoo -luomiväriä käyttää myös linerinä

   Kyllä! :)

 31. 32

  satu sanoo

  En tykkää tuosta ripsarista! Mun makuun harja ihan liian iso ja väri ei meinaa irrota ripsistä normaali puhdistusaineella. Pettymys :(

 32. 33

  Tiltu Kultu sanoo

  Vedenkestävän version löydettyäni noukin sen saman tien ostoskärryyni.
  Minä pidän tässä ripsivärissä siitä, että värin saa aivan ripsien kärkiin saakka ja tuo erottelee melkoisen hyvin ja todellakin paakutonta jälkeä. Tuuheuttaa hieman enemmän kuin pelkkä erotteleva ripsari (esim One by One) muttei sellaisenaan riitä minulle. Siltä varalta, että joku on nyt heittänyt toivonsa tämän suhteen, suosittelen kokeilemaan vielä tätä:
  Ensin kerros Rocket Volum’ Expressiä, kammalla (tai vanhalla ripsiväriharjalla) kampaus ja sitten päälle ihan normi Volum’ Expressiä tai muuta tuuheuttavaa ripsaria (ja kampaus – mulla sen verran pitkät ja hennot ripset, että klimppiintyvät helposti). Bilemeikissä saatan laittaa Rocketia vielä yhden kerroksen päällimmäiseksi.
  Saan tällä aivan mielettömät räpsyt, paremmat kuin koskaan aiemmin. Ripset ovat pitkät ja tuuheat. Ripset näyttävät tosiaan mustemmilta, ehkäpä siksi, että väri levittyy niin siististi aivan ripsien kärkiin. Lisäksi ripset jäävät joustavammiksi ja pehmeämmiksi värin kuivuttua.
  Pysyvyysongelmaa ei ole ollut, mutta nyt kesällä olen pohjustanut luomia, mikä vaikuttanee tähän.

 33. 34

  Neni sanoo

  Tuo oli kyllä minun ripsilleni aivan totaalinen virhe ostos. Omaan jo muutenkin pitkät, tuuheat ja taipuisat ripset (ainakin näin on moni väittänyt ;) ), joten kun tuota pistin yhden ainoan kerroksen lopputulos oli järkyttävä. Ripset näyttivät yhdeltä tasaiselta mössöltä, osuivat kulmaluuhun silmän normaalissa asennossa eikä meinannut millään edes irrota ripsistä vaikka kuinka käytti silmämeikinpoistoainetta. Petyin kovasti. :(

  Onneksi kaverin äidillä on huomattavasti hennommat ja lyhyemmät ripset, joka suostui kyseistä ripsaria kokeilemaan. Hänelle toimi kuin unelma. :)

 34. 35

  sanoo

  Ehdottomasti PARAS ostamani RIPSIVÄRI on ollut LANCOMEN L´EXTREME jonka valmistus lopetettiin viime vuonna eli 2013. Ripsiväri erotteli ripset hyvin, ei paakkuuntunut eikä myös sotkenut sekä pysyi ilmalla kuin ilmalla hyvin ripsissä. Monien kosmetiikkamyyjien mielestä tämä oli myös hyvä tuote ja he myös ihmettelivät miksi valmistus lopetettiin. Nyt olen etsinyt uutta hyvää ripsiväriä mutta huonolla menestyksellä. Viimeksi oli käytössä Hypnose joka saman valmistajan, mutta paakkuuntuu helposti. Kyllä harmittaa !!!

  • 35.1

   Sanni sanoo

   Voi että, L’Extremekö jäi sitten pois… Toisaalta, niin tylsää kuin se onkin niin kosmetiikkafirmojen on joka vuosi jätettävä joitain vanhoja tuotteita pois valikoimastaan saadakseen uusia tilalle. Vanha tuote on aina jonkun ikisuosikki, mutta kosmetiikkafirmat haluavat jatkuvasti uudistua…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.